Houses of Parliament

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Houses of Parliament

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 9 984 omdömen

Vi fick 1.5 tim riktigt trevlig upplevelse med start på Westminster Pier och vi klev av i Greenwich. Guiden var duktig men ljudanläggningen inte optimal, det var lite svårt att höra vad han sa och det blir då jobbigt att försöka lyssna hela tiden. Spektakulära vyer över gammalt och nytt och Greenwich är definitivt värt ett besök, inte bara för det gamla fartyget Cutty Sark utan för ortens charm.

Fantastisk guide, men väl mkt i Churchill War rooms

Guiden var väldigt kunnig o rolig, men det kanske var mindre fokus på andra världskriget än vad jag hade trott. Väl framme vid Churchill war rooms, var man nästan mättat med info, fast vi är historienördar, o pensionärerna var trötta i benen.

Mycket trevlig tur med god mat och bra service. Dock drunknade guiderösten i högtalaren något då alla sällskap pratade så att sorlet gjorde det svårt att höra emellanåt. Trots det - inte arrangörens fel - får aktiviteten högsta betyg.

Demonastrationer två dagar av tre störde turerna en hel del

Mycket bra sätt att se London. Svårt med planeringen när demonstrationer två dagar av tre gjorde att bussarna inte kunde köra runt området kring Big Ben. Vi fick två kartor och de innehöll inte samma hållplatser.

Vår första guide var väldigt rolig och intressent. De andra var bra men inte lika roliga, inlevelsefulla. Bra utsikt från andra våningen på bussen. Bussarna kom ofta så man behövde inte vänta länge.