Välj datum

Houses of Parliament

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
  • Andra upplevelser
  • Hoppa på/hoppa av-turer
77 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 77

Alla saker att se i Houses of Parliament

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Houses of Parliament? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Houses of Parliament

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 14 007 omdömen

Mycket komplett. Vi bokade de 3 dagarna, och sanningen är att det var väldigt praktiskt. Vi använde inte tunnelbanan, eftersom bussen med sina två rutter gick genom många ställen. Jag trodde att bussarna skulle ta lång tid att komma förbi igen men så var det inte, tvärtom, mellan 10 och 15 minuter kom det alltid en till. Två rekommendationer, ljudet som de sätter på bussen, borde vara mer specifika för varje område, det vill säga prata lite mer om historien, kulturen och själva området, med mer seriösa talare, som inte pratar så mycket om sig själva men av de platser som vi passerade. Och den andra begäran som en icke-tvåspråkig... är att datumet på fartyget åtminstone försöker tillhandahålla någon typ av enhet där adressen hörs på andra språk (spanska). Herrn som förklarar hela rutten verkar väldigt trevlig och hängiven... men de av oss som inte redan har ett öra för engelska förstår ingenting, och det är synd eftersom rutten, även om den är kort, är vacker . Mycket artig personal.

Flodkryssning var kort men söt - inte för mycket kommentarer och något svårt att höra. Vi tog den från Tower of London till London Eye. Fångade sedan London Eye. Och så började bussturen. Oroa dig inte för mycket om din tid som anges på Eye-biljetterna - de släpper bara in dig genom att bara visa biljetten - se bara till att du får en tid och har streckkoden att skanna på din telefon. Bussturen är ett trevligt sätt att turnera runt i staden den första dagen bara för att lära känna din färd och se staden utan att gå genom tunnelbanan. Inse att en endagsbiljett är giltig i 24 timmar från det att du först kliver på bussen så att du kan göra en eftermiddag och sedan nästa morgon. Du kan börja var som helst där det finns en busshållplats. Visa dem dina biljetter i din app så skannas de.

Älskade London eye och flodkryssningen (guiden på båten var rolig och gjorde upplevelsen ännu bättre). Bussturen var medelmåttig, ganska förvirrande för vart vi var på väg osv, vissa busschaufförer var verkligen hjälpsamma andra inte så mycket. Sammantaget var en fantastisk upplevelse och skulle definitivt göra det igen.

Vi är nöjda med att kunna genomföra allt på samma dag. Det gäller att starta tidigt. Besöket på London Eye var toppen.

Hade en trevlig tid mycket information barnens älskar det och lärde sig mycket om London på kort tid tack