Hollywood Boulevard

Bokad mer än 100 gånger förra veckan

Hollywood Boulevard
43 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Färden går upp i Hollywood Hills där du får en oförglömlig utsikt över LA Basin och Hollywood Sign. Skynda dig på ett avkopplande ridäventyr genom Griffith Parks spektakulära kullar. Möt din reseledare och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av denna avkopplande ridtur medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Upplev naturen under en 2 timmars ridtur med en expertguide. Rid genom toppen av Griffith Park med 360-talsutsikt över hela Los Angeles. Möt din guide och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer över Los Angeles. Gå i lugnt tempo med din grupp och din guide genom den 5 000 hektar stora parken i hjärtat av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av den här avkopplande ridturen medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Biljetter till Madame Tussauds Hollywood

Biljetter till Madame Tussauds Hollywood

Upptäck en värld av kändiskul på Madame Tussauds Hollywood, världens största vaxmuseum! Madame Tussauds Hollywood ligger bredvid den berömda kinesiska teatern på den ikoniska Walk of Fame och är det enda stället där du kan frottera dig med över 125 stjärnor från film, musik och TV utan sammetsrep eller barriärer. Hoppa rakt in i inspelningen med alla dina favoritikoner som Ariana Grande och Kobe Bryant. Du kommer att känna kraften hos dina favorit MARVEL Super Heroes i den spännande 4D MARVEL-filmupplevelsen! Upplev vindlande, vattendränkta och ansiktsblödande specialeffekter när du kommer närmare än någonsin Captain Marvel, Thor, Black Panther, Rocket, Spider-Man, Ant-Man och Wasp när de kämpar mot Loki i ett försök att rädda staden från hans invasion! I det NYA Robot Riot 7D-spelet befinner du dig mitt i händelsernas centrum när du slåss mot robotar och skyddar staden från total förstörelse (om tillval valts). Med innovativ 7D-teknik, inklusive toppmodern 3D, interaktiva laserblasters och rörliga säten, kommer du att fördjupas i slagfältet där du och dina vänner ska försvara LA från ett robotupplopp! Välkommen till scenen. Välkommen till Spotlight. Välkommen till Madame Tussauds - det är där STJÄRNOR skapas!

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Följ med på en 90 minuter lång resa genom Änglarnas stad för att se livet under den förtrollande natthimlen. Med start vid den ikoniska Dolby Theatre, hem för Oscarsgalan, reser du genom Hollywoods glittrande gator och passerar kända landmärken som Chinese Theatre och El Capitan. Förundras över den fantastiska stadsbilden från Griffith Observatory under ett 30-minuters utforskningsstopp. Ta dig sedan genom de livliga gatorna och få en glimt av filmstudior, restauranger och legendariska nattklubbar. Med höjdpunkter som Pantages Theatre och Amoeba Music är vår rundtur en magisk upplevelse!

Hollywood: Få din egen stjärna på Walk of Fame Experience

Hollywood: Få din egen stjärna på Walk of Fame Experience

The Walk of Fun är en ny och annorlunda attraktion för underhållning för förbipasserande på Hollywood Walk of Fame. The Walk of Fun's unika guldfärgade alfabetbokstäver i metall placeras på stjärnor på Hollywood Boulevard och bildar ett personligt namn på en stjärna och är sedan "redo för kameran". En fotograf på plats tar en bild och en video som fångar ditt klassiska Hollywoodögonblick.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Hollywood: Spökvandring, sant brott, läskiga berättelser

Hollywood: Spökvandring, sant brott, läskiga berättelser

Besök Hollywoods mörkare sida i två timmar tillsammans med en expertguide. Res till hemsökta platser i LA medan din passionerade guide berättar om den läskiga, paranormala historien och om några sanna brottshistorier som kommer att få dig att få huden att rysa. Få se Pantages Theatre, Knickerbocker Hotel samt Roosevelt Hotel efter mörkrets inbrott. Avslöja Hollywoods hemligheter, från mordbränder till spöken och en och annan seriemördare. Se vad som verkligen händer när ljuset släcks i Pantages Theatre. Upptäck sanningen om Hollywooduppskäraren. Ta reda på var du kan se Marilyn Monroes spöke.

Los Angeles: Lyxig Hollywood Sightseeing Trolley Tour

Los Angeles: Lyxig Hollywood Sightseeing Trolley Tour

Följ med på en förstklassig sightseeingtur i Hollywood och upptäck Los Angeles på ett unikt sätt med The Parlor Car. Res med stil genom USA:s underhållningshuvudstad och kör genom charmiga Hollywood Hills, ett av de historiska kvarteren där kändisarna levde sina liv. Titta på några av höjdpunkterna i lyxiga Beverly Hills och åk längs legendariska Sunset Strip - platsen för rockmusikens historia. Med stopp vid LA:s kulturcentrum som The Original Farmers Market och de vackra museerna längs Miracle Mile kommer du att skapa minnen för livet. Parlor Car är ett restaurerat stycke historia med en klassisk design, tuftade säten och mässingsdetaljer. Din erfarna guide berättar intressanta anekdoter om stadens historia, kultur och arkitektur, vilket gör det till en rolig och lärorik upplevelse för alla åldrar. Några av de många höjdpunkterna och platserna som ses på LA-sightseeingturen inkluderar: - Hollywood Boulevard: Hollywoodskylten, Walk of Fame, TCL Chinese Theatre, Vaxmuseet - Hollywood Hills: Kändisarnas hem - Sunset Boulevard: Sunset Strip, Sunset Plaza, The Viper Room, The Roxy Theater - Beverly Hills: Rodeo Drive, Beverly Hills skylten, stadshuset - Den ursprungliga lantbruksmarknaden - Miracle Mile / Museum Row: Los Angeles County Museum of Art (LACMA), La Brea Tar Pits and Museum, och Petersen - Automotive Museum, Museum för Academy of Motion Picture Arts and Sciences

Hollywood Boulevard: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Hollywood & Kändishem Open-Air Bus Tour

Se Hollywoods höjdpunkter med egna ögon på en guidad sightseeingtur från en bekväm öppen buss. Förundras över ikoniska platser som Hollywoodskylten, där du kan ta ett foto och beundra utsikten över centrala LA. Ta dig till den lokala partnerns kontor för att börja din aktivitet. Gå ombord på sightseeingbussen och ge dig iväg på din rundtur i Hollywood. Passera Hollywood Walk of Fame, Chinese Theatre, art deco-underhållningskomplexet Dolby Theater och den cirkulära Capitol Records Building och andra historiska sevärdheter som du har sett på TV. Därefter beger ni er till Hollywood and Vine-distriktet vid korsningen av Hollywood Boulevard och Vine Street. Kör längs Sunset Boulevard och passera berömda barer och nattklubbar som Whiskey A-Go-Go och Viper Room. Beundra Chateau Marmont Hotel, där Tim Burton, F. Scott Fitzgerald och andra legender har bott. Kör sedan förbi de exklusiva butikerna på Rodeo Drive när du åker mot Beverly Hills. Ta ett foto av Beverly Hills Sign och Beverly Hills Hotel, och se Tom Cruises, Leonardo DiCaprios, Elvis Presleys och många fler hem.

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Los Angeles: Kändishem och Hollywood Open-Air Bus Tour

Upptäck höjdpunkter som Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Mulholland Drive och Hollywood Hills på denna Los Angeles-tur i en öppen buss. Njut av interaktiv berättelse från din chaufför-guide och få fantastiska fotomöjligheter längs vägen. Stig ombord på bussen på Hollywood Boulevard och ta plats i denna utomhusbuss som inte sätter några hinder mellan dig och dina foton av världsberömda sevärdheter. Efter den första delen av ditt äventyr gör du ett 15-minutersstopp vid Beverly Hills-skylten som ger dig tid för en toalettpaus, fönstershopping eller lite stjärnglans. Efter Beverly Hills-stoppet kör du genom Rodeo Drive, West Hollywood och den klassiska Sunset Strip. Gå förbi ett urval av berömda hem och kändisars hotspots. Håll kamerorna i beredskap eftersom du kanske får syn på en kändis innan du återvänder till din utgångspunkt.

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Färden går upp i Hollywood Hills där du får en oförglömlig utsikt över LA Basin och Hollywood Sign. Skynda dig på ett avkopplande ridäventyr genom Griffith Parks spektakulära kullar. Möt din reseledare och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av denna avkopplande ridtur medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Upplev naturen under en 2 timmars ridtur med en expertguide. Rid genom toppen av Griffith Park med 360-talsutsikt över hela Los Angeles. Möt din guide och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer över Los Angeles. Gå i lugnt tempo med din grupp och din guide genom den 5 000 hektar stora parken i hjärtat av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av den här avkopplande ridturen medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Biljetter till Madame Tussauds Hollywood

Biljetter till Madame Tussauds Hollywood

Upptäck en värld av kändiskul på Madame Tussauds Hollywood, världens största vaxmuseum! Madame Tussauds Hollywood ligger bredvid den berömda kinesiska teatern på den ikoniska Walk of Fame och är det enda stället där du kan frottera dig med över 125 stjärnor från film, musik och TV utan sammetsrep eller barriärer. Hoppa rakt in i inspelningen med alla dina favoritikoner som Ariana Grande och Kobe Bryant. Du kommer att känna kraften hos dina favorit MARVEL Super Heroes i den spännande 4D MARVEL-filmupplevelsen! Upplev vindlande, vattendränkta och ansiktsblödande specialeffekter när du kommer närmare än någonsin Captain Marvel, Thor, Black Panther, Rocket, Spider-Man, Ant-Man och Wasp när de kämpar mot Loki i ett försök att rädda staden från hans invasion! I det NYA Robot Riot 7D-spelet befinner du dig mitt i händelsernas centrum när du slåss mot robotar och skyddar staden från total förstörelse (om tillval valts). Med innovativ 7D-teknik, inklusive toppmodern 3D, interaktiva laserblasters och rörliga säten, kommer du att fördjupas i slagfältet där du och dina vänner ska försvara LA från ett robotupplopp! Välkommen till scenen. Välkommen till Spotlight. Välkommen till Madame Tussauds - det är där STJÄRNOR skapas!

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Följ med på en 90 minuter lång resa genom Änglarnas stad för att se livet under den förtrollande natthimlen. Med start vid den ikoniska Dolby Theatre, hem för Oscarsgalan, reser du genom Hollywoods glittrande gator och passerar kända landmärken som Chinese Theatre och El Capitan. Förundras över den fantastiska stadsbilden från Griffith Observatory under ett 30-minuters utforskningsstopp. Ta dig sedan genom de livliga gatorna och få en glimt av filmstudior, restauranger och legendariska nattklubbar. Med höjdpunkter som Pantages Theatre och Amoeba Music är vår rundtur en magisk upplevelse!

Hollywood: Få din egen stjärna på Walk of Fame Experience

Hollywood: Få din egen stjärna på Walk of Fame Experience

The Walk of Fun är en ny och annorlunda attraktion för underhållning för förbipasserande på Hollywood Walk of Fame. The Walk of Fun's unika guldfärgade alfabetbokstäver i metall placeras på stjärnor på Hollywood Boulevard och bildar ett personligt namn på en stjärna och är sedan "redo för kameran". En fotograf på plats tar en bild och en video som fångar ditt klassiska Hollywoodögonblick.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Hollywood: Spökvandring, sant brott, läskiga berättelser

Hollywood: Spökvandring, sant brott, läskiga berättelser

Besök Hollywoods mörkare sida i två timmar tillsammans med en expertguide. Res till hemsökta platser i LA medan din passionerade guide berättar om den läskiga, paranormala historien och om några sanna brottshistorier som kommer att få dig att få huden att rysa. Få se Pantages Theatre, Knickerbocker Hotel samt Roosevelt Hotel efter mörkrets inbrott. Avslöja Hollywoods hemligheter, från mordbränder till spöken och en och annan seriemördare. Se vad som verkligen händer när ljuset släcks i Pantages Theatre. Upptäck sanningen om Hollywooduppskäraren. Ta reda på var du kan se Marilyn Monroes spöke.

Los Angeles: Lyxig Hollywood Sightseeing Trolley Tour

Los Angeles: Lyxig Hollywood Sightseeing Trolley Tour

Följ med på en förstklassig sightseeingtur i Hollywood och upptäck Los Angeles på ett unikt sätt med The Parlor Car. Res med stil genom USA:s underhållningshuvudstad och kör genom charmiga Hollywood Hills, ett av de historiska kvarteren där kändisarna levde sina liv. Titta på några av höjdpunkterna i lyxiga Beverly Hills och åk längs legendariska Sunset Strip - platsen för rockmusikens historia. Med stopp vid LA:s kulturcentrum som The Original Farmers Market och de vackra museerna längs Miracle Mile kommer du att skapa minnen för livet. Parlor Car är ett restaurerat stycke historia med en klassisk design, tuftade säten och mässingsdetaljer. Din erfarna guide berättar intressanta anekdoter om stadens historia, kultur och arkitektur, vilket gör det till en rolig och lärorik upplevelse för alla åldrar. Några av de många höjdpunkterna och platserna som ses på LA-sightseeingturen inkluderar: - Hollywood Boulevard: Hollywoodskylten, Walk of Fame, TCL Chinese Theatre, Vaxmuseet - Hollywood Hills: Kändisarnas hem - Sunset Boulevard: Sunset Strip, Sunset Plaza, The Viper Room, The Roxy Theater - Beverly Hills: Rodeo Drive, Beverly Hills skylten, stadshuset - Den ursprungliga lantbruksmarknaden - Miracle Mile / Museum Row: Los Angeles County Museum of Art (LACMA), La Brea Tar Pits and Museum, och Petersen - Automotive Museum, Museum för Academy of Motion Picture Arts and Sciences

De mest populära sevärdheterna i Los Angeles

Att göra i Hollywood Boulevard

Städer i USA

Hollywood Boulevard: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hollywood Boulevard: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hollywood Boulevard

Samlat omdöme

4.1
(957 recensioner)

Turnén var riktigt rolig, vi såg vackra saker och vår reseguide George var fantastisk med mycket humor! Det var också trevligt att det fanns möjlighet att besöka toaletten i organisationens butik och att man kunde köpa en flaska dryck innan man gick ombord på bussen.

George var fantastisk. Turen levererar vad den lovade på webbplatsen. Bussen var gammal och sliten, men inga problem alls. Jag skulle rekommendera denna turné.

Mycket personlig humoristisk guide. Det var mycket att skratta åt och en trevlig stund med fina stunder som man förmodligen inte skulle få någon annanstans.

fantastisk guide och bra sätt att se LA, Beverly Hills etc när du inte har mycket tid. Jeff K var en fantastisk guide

Vi njöt verkligen av turnén. Vår guide George gjorde ett bra jobb.