Höfði-huset - Biljetter och turer

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

16 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Reykjavik

697 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Höfði-huset

Höfði-huset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

Utforska Reykjavík i din egen takt med Hop on Hop off-bussen. Reykjavik har det bästa av två världar: en modern, trendig och framtidsinriktad stad samtidigt som du har nära till den orörda naturen, och är verkligen en magisk plats att se. På Perlan Museum har konstnärer och tekniker gått samman för att skapa en verkligt anmärkningsvärd utställning. Besökarna kommer att känna kraften hos vulkaner och jordbävningar. Här ingår även en biljett till norrskensexpeditionen och isgrottan. Entrébiljetten till Perlan är giltig den dag du väljer att boka.

Reykjavik: Kryssning med motorbåt i norrsken

Reykjavik: Kryssning med motorbåt i norrsken

Ge dig ut på en oförglömlig resa längs Islands fantastiska kustlinje, från Reykjaviks gamla hamn till den vidsträckta Faxaflói-bukten. Gå ombord på en motorbåt för en exklusiv upplevelse som kombinerar stadsljusens lockelse med norrskenets (Aurora Borealis) svårfångade magi. Turen är minutiöst utformad för att leda dig bort från stadens ljus och försänka dig i havets mörker för en optimal visning av detta himlafenomen. Om vädret tillåter kan du bevittna den hisnande koreografin av ljus på himlen, som skapas när solpartiklar interagerar med jordens atmosfär. Fånga dessa fascinerande ögonblick med lätthet, eftersom det stabila fartyget ger en perfekt plattform för fotografering. Guidad av en erfaren besättning navigerar du genom det stora mörkret bakom öarna i Faxaflói Bay, inklusive Viðey, där Yoko Onos Imagine Peace Tower pryder natthimlen från 9 oktober till 8 december, och vissa andra dagar på året. Beundra ikoniska landmärken som konserthuset Harpa, vars glasfasad är inspirerad av basaltlandskapet, och statyn Sun Voyager av Jón Gunnar Árnason. Få ett unikt perspektiv på det historiska Höfði-huset, där det kalla kriget tog slut 1986. Undvik de livliga folkmassorna med våra begränsade gruppstorlekar, 35 passagerare på MY Harpa och 95 passagerare på MY Amelia Rose, vilket garanterar en mer personlig och intim upplevelse. Om den kyliga havsbrisen gör sig påmind kan du svepa in dig i de varma filtar som finns ombord. Njut av varma drycker och förfriskningar som finns i baren medan du tålmodigt väntar på det imponerande norrskenet.

Reykjavík: 7-rätters Teppanyaki-avsmakningsmeny med eldshow

Reykjavík: 7-rätters Teppanyaki-avsmakningsmeny med eldshow

Ta med smaklökarna på ett äventyr med en 7-rätters teppanyaki-avsmakningsmeny i Reykjavík, landet av is och eld. Välkomnas med en sakecocktail (eller en liknande drink) och förundras när din kock utför en vulkanisk flamshow medan han tillagar din måltid. Du får chansen att smaka de bästa isländska ingredienserna, inklusive den berömda isländska havskräftan, lax (fisk) och frigående isländskt lamm, grillat på ett teppanyaki-bord. Unna dig en speciell måltid på den enda teppanyaki-restaurangen på Island. Titta på en unik matprovningsshow i teppanyaki-stil och prova en sakecocktail. Beundra kockarnas skicklighet när de böjer elden för att skapa en aptitretande meny. Restaurangen ligger i en modern glasbyggnad i Reykjaviks centrum (bara 200 meter från det historiska landmärket Höfði-huset och Fosshotel Reykjavik) och inte långt från havet. På vintern kan du också se norrskenet från det närliggande ljushuset vid havet. Hugg in på en meny (menyprov) med carpaccio av isländskt nötkött, tempura isländsk havskräfta i hemlagad lavasås, japanskt premiumris, blandade färska grönsaker, isländsk fjällröding med teriyakisås, isländskt frigående lamm med pepparsås och traditionell blåbärsyoghurt från Skýr.

Reykjavík e-Scooter tur med en guide

Reykjavík e-Scooter tur med en guide

Gör dig redo för ett oförglömligt äventyr i hjärtat av Reykjavík när du glider fram genom stadens livliga gator på vår spännande 2-timmars tur med e-scooter. Följ med våra expertguider och utforska den fängslande skönheten, den rika historien och den livliga kulturen i centrala Reykjavík på ett miljövänligt och spännande sätt. Våra små grupper garanterar en personlig upplevelse, så att du kan interagera med våra kunniga guider och ställa frågor längs vägen. Vi värdesätter din komfort och säkerhet, och våra guider kommer att ge dig grundlig utbildning och vägledning om hur du använder e-scootrarna, vilket garanterar en smidig och trevlig åktur. Förundras över de ikoniska landmärken som definierar Reykjavíks skyline. Åk förbi den fantastiska kyrkan Hallgrímskirkja, upptäck det imponerande konserthuset Harpa och se de livliga gatorna i Laugavegur, stadens största shoppingområde. Våra expertguider kommer att dela fascinerande berättelser och insikter om varje stopp, så att du verkligen kan få kontakt med stadens förflutna och nutid. Fördjupa dig i den lokala atmosfären när vi utforskar de charmiga kvarteren i centrala Reykjavík. Upplev stadens unika karaktär när vi glider genom de färgglada gatorna, kantade av pittoreska hus, mysiga kaféer och trendiga butiker. Varje stadsdel har sin egen historia att berätta, från det livliga centrumområdet till den lugna strandpromenaden. Upptäck den naturliga skönheten som omger Reykjavík, även inom stadens gränser. Njut av den hisnande utsikten över Faxaflói-bukten, där du kanske får en skymt av sjöfåglar som graciöst svävar ovanför. När vi navigerar i staden kommer våra guider också att dela med sig av fascinerande fakta om Islands unika geologi och landets djupa koppling till naturen.

Reykjavík: Yachtkryssning med norrsken på nyårsafton

Reykjavík: Yachtkryssning med norrsken på nyårsafton

Tillbringa en oförglömlig natt längs Reykjavíks kustlinje ombord på en bekväm motorbåtskryssning. Segla under norrskenet och få en fantastisk kustutsikt över fyrverkerierna när du skålar vid midnatt för det nya året med ett glas champagne. Börja din nyårsupplevelse med att spana efter norrsken när båten kryssar längs kusten och passerar Videy Island med "Imagine Peace"-monumentet, gjort av Yoko One till minne av John Lennon. Efter att ha seglat under norrskenet går du närmare stranden för att få en närmare titt på de snabbt ökande fyrverkerierna som når sin höjdpunkt vid midnatt med en fantastisk fyrverkerishow. Njut av ett festligt glas champagne medan du beundrar de färgglada fyrverkerierna från havet.

Privat skräddarsydd 3-timmars stadsvandring i Reykjavik

Privat skräddarsydd 3-timmars stadsvandring i Reykjavik

Hej och välkomna till Your Friend in Reykjavik! Vi är glada att kunna erbjuda dig en privat 3-timmars körtur i Reykjavik, där du får se det bästa av staden med en kunnig lokal guide. Vi börjar turen med att hämta dig vid ditt boende, hamnen, och tar dig med på en resa genom Reykjaviks rika historia och kultur. Vi besöker några av stadens mest ikoniska landmärken, som den fantastiska kyrkan Hallgrímskirkja, de färgglada husen i gamla stan och den vackra konserthallen Harpa. Under hela turen kommer din vänliga och kunniga guide att berätta fascinerande historier och fakta om staden och dess invånare, vilket ger dig ett riktigt insiderperspektiv. Du kommer också att kunna ställa frågor och få personliga rekommendationer för resten av din vistelse. Men rundturen slutar inte där! Vi tar dig också till några dolda pärlor som bara lokalbefolkningen känner till, som mysiga kaféer, gatukonst och unika utsiktspunkter där du kan ta in den hisnande utsikten över Reykjavik och dess omgivningar.

Privat stadsrundtur i Reykjavík

Privat stadsrundtur i Reykjavík

Åk på en privat resa med en dedikerad chaufför och ett privat fordon, vilket ger många fördelar. Detta personliga tillvägagångssätt ger komfort och möjliggör ett flexibelt schema, så att du kan avsätta tid enligt dina önskemål på varje destination och till och med göra stopp för förfriskningar längs vägen. Överväg också möjligheten att integrera resan med olika aktiviteter i eller i närheten av staden, t.ex. museibesök, utställningar, valskådning, ridning eller upplevelsen av Blå lagunen. Reykjavík är världens nordligaste suveräna huvudstad på 66°Nord. Ungefär två tredjedelar av Islands totala befolkning bor i och runt staden. En spännande historisk notering är att år 1900 var det bara omkring sex tusen personer som kallade Reykjavik sitt hem, en skarp kontrast till dagens befolkning på långt över tvåhundratusen. De viktigaste höjdpunkterna på en stadsrundtur är ikoniska landmärken som Hallgrímskirkja, Harpa konserthus och den slående skulpturen Sun Voyager.

Reykjavik City - privat halvdagstur

Reykjavik City - privat halvdagstur

Upplev Islands huvudstad Reykjavik under en rundtur med en lokal certifierad reseledare. Se Reykjavik med egna ögon, som det berömda konserthuset Harpa, parlamentsbyggnaden Alþingi, skulpturen Sun Voyager vid havet, Höfði-huset och den framstående kyrkan Hallgrímskirkja och andra stopp. Turen tar mellan 3-4 timmar beroende på trafik- och väderförhållanden. Våra turer är anpassningsbara beroende på dina intressen. De stopp/passager som ingår på denna tur inkluderar: - Upphämtning på önskad plats i Reykjavik - Perlan - Árbær friluftsmuseum - Askirkja kyrka - Harpa konserthus - Hallgrímskirkja Kyrka - Alþingi (passera förbi) - Skulptur Sun Voyager - Höfði-huset (passera förbi) - Släpp av på önskad plats i Reykjavik Valfria stopp inkluderar: - Ásmundur Sveinsson - Gamla hamnen Vi har en Land Rover Discovery SDV6 SE fyrhjulsdriven fyrdörrsvagn med lädersäten för att erbjuda dig komfort när du utforskar Island med oss. Bilen har mörktonade baksätesfönster för extra avskildhet och rymmer upp till 4 vuxna passagerare (3 bekvämt och 1 i mittplatsen) och gott om plats för alla dina tillhörigheter i bagageutrymmet bak. Land Rover Discovery har en hög markfrigång som är perfekt för att utforska alla typer av stenig terräng och eftersom du sitter i en hög bil får du en bättre överblick över omgivningen när du utforskar på vägen.

Höfði-huset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

Reykjavík: Hoppa på och hoppa av bussen och inträdesbiljett till Perlan-museet

Utforska Reykjavík i din egen takt med Hop on Hop off-bussen. Reykjavik har det bästa av två världar: en modern, trendig och framtidsinriktad stad samtidigt som du har nära till den orörda naturen, och är verkligen en magisk plats att se. På Perlan Museum har konstnärer och tekniker gått samman för att skapa en verkligt anmärkningsvärd utställning. Besökarna kommer att känna kraften hos vulkaner och jordbävningar. Här ingår även en biljett till norrskensexpeditionen och isgrottan. Entrébiljetten till Perlan är giltig den dag du väljer att boka.

Reykjavik: Kryssning med motorbåt i norrsken

Reykjavik: Kryssning med motorbåt i norrsken

Ge dig ut på en oförglömlig resa längs Islands fantastiska kustlinje, från Reykjaviks gamla hamn till den vidsträckta Faxaflói-bukten. Gå ombord på en motorbåt för en exklusiv upplevelse som kombinerar stadsljusens lockelse med norrskenets (Aurora Borealis) svårfångade magi. Turen är minutiöst utformad för att leda dig bort från stadens ljus och försänka dig i havets mörker för en optimal visning av detta himlafenomen. Om vädret tillåter kan du bevittna den hisnande koreografin av ljus på himlen, som skapas när solpartiklar interagerar med jordens atmosfär. Fånga dessa fascinerande ögonblick med lätthet, eftersom det stabila fartyget ger en perfekt plattform för fotografering. Guidad av en erfaren besättning navigerar du genom det stora mörkret bakom öarna i Faxaflói Bay, inklusive Viðey, där Yoko Onos Imagine Peace Tower pryder natthimlen från 9 oktober till 8 december, och vissa andra dagar på året. Beundra ikoniska landmärken som konserthuset Harpa, vars glasfasad är inspirerad av basaltlandskapet, och statyn Sun Voyager av Jón Gunnar Árnason. Få ett unikt perspektiv på det historiska Höfði-huset, där det kalla kriget tog slut 1986. Undvik de livliga folkmassorna med våra begränsade gruppstorlekar, 35 passagerare på MY Harpa och 95 passagerare på MY Amelia Rose, vilket garanterar en mer personlig och intim upplevelse. Om den kyliga havsbrisen gör sig påmind kan du svepa in dig i de varma filtar som finns ombord. Njut av varma drycker och förfriskningar som finns i baren medan du tålmodigt väntar på det imponerande norrskenet.

Reykjavík: 7-rätters Teppanyaki-avsmakningsmeny med eldshow

Reykjavík: 7-rätters Teppanyaki-avsmakningsmeny med eldshow

Ta med smaklökarna på ett äventyr med en 7-rätters teppanyaki-avsmakningsmeny i Reykjavík, landet av is och eld. Välkomnas med en sakecocktail (eller en liknande drink) och förundras när din kock utför en vulkanisk flamshow medan han tillagar din måltid. Du får chansen att smaka de bästa isländska ingredienserna, inklusive den berömda isländska havskräftan, lax (fisk) och frigående isländskt lamm, grillat på ett teppanyaki-bord. Unna dig en speciell måltid på den enda teppanyaki-restaurangen på Island. Titta på en unik matprovningsshow i teppanyaki-stil och prova en sakecocktail. Beundra kockarnas skicklighet när de böjer elden för att skapa en aptitretande meny. Restaurangen ligger i en modern glasbyggnad i Reykjaviks centrum (bara 200 meter från det historiska landmärket Höfði-huset och Fosshotel Reykjavik) och inte långt från havet. På vintern kan du också se norrskenet från det närliggande ljushuset vid havet. Hugg in på en meny (menyprov) med carpaccio av isländskt nötkött, tempura isländsk havskräfta i hemlagad lavasås, japanskt premiumris, blandade färska grönsaker, isländsk fjällröding med teriyakisås, isländskt frigående lamm med pepparsås och traditionell blåbärsyoghurt från Skýr.

Reykjavík e-Scooter tur med en guide

Reykjavík e-Scooter tur med en guide

Gör dig redo för ett oförglömligt äventyr i hjärtat av Reykjavík när du glider fram genom stadens livliga gator på vår spännande 2-timmars tur med e-scooter. Följ med våra expertguider och utforska den fängslande skönheten, den rika historien och den livliga kulturen i centrala Reykjavík på ett miljövänligt och spännande sätt. Våra små grupper garanterar en personlig upplevelse, så att du kan interagera med våra kunniga guider och ställa frågor längs vägen. Vi värdesätter din komfort och säkerhet, och våra guider kommer att ge dig grundlig utbildning och vägledning om hur du använder e-scootrarna, vilket garanterar en smidig och trevlig åktur. Förundras över de ikoniska landmärken som definierar Reykjavíks skyline. Åk förbi den fantastiska kyrkan Hallgrímskirkja, upptäck det imponerande konserthuset Harpa och se de livliga gatorna i Laugavegur, stadens största shoppingområde. Våra expertguider kommer att dela fascinerande berättelser och insikter om varje stopp, så att du verkligen kan få kontakt med stadens förflutna och nutid. Fördjupa dig i den lokala atmosfären när vi utforskar de charmiga kvarteren i centrala Reykjavík. Upplev stadens unika karaktär när vi glider genom de färgglada gatorna, kantade av pittoreska hus, mysiga kaféer och trendiga butiker. Varje stadsdel har sin egen historia att berätta, från det livliga centrumområdet till den lugna strandpromenaden. Upptäck den naturliga skönheten som omger Reykjavík, även inom stadens gränser. Njut av den hisnande utsikten över Faxaflói-bukten, där du kanske får en skymt av sjöfåglar som graciöst svävar ovanför. När vi navigerar i staden kommer våra guider också att dela med sig av fascinerande fakta om Islands unika geologi och landets djupa koppling till naturen.

Reykjavík: Yachtkryssning med norrsken på nyårsafton

Reykjavík: Yachtkryssning med norrsken på nyårsafton

Tillbringa en oförglömlig natt längs Reykjavíks kustlinje ombord på en bekväm motorbåtskryssning. Segla under norrskenet och få en fantastisk kustutsikt över fyrverkerierna när du skålar vid midnatt för det nya året med ett glas champagne. Börja din nyårsupplevelse med att spana efter norrsken när båten kryssar längs kusten och passerar Videy Island med "Imagine Peace"-monumentet, gjort av Yoko One till minne av John Lennon. Efter att ha seglat under norrskenet går du närmare stranden för att få en närmare titt på de snabbt ökande fyrverkerierna som når sin höjdpunkt vid midnatt med en fantastisk fyrverkerishow. Njut av ett festligt glas champagne medan du beundrar de färgglada fyrverkerierna från havet.

Privat skräddarsydd 3-timmars stadsvandring i Reykjavik

Privat skräddarsydd 3-timmars stadsvandring i Reykjavik

Hej och välkomna till Your Friend in Reykjavik! Vi är glada att kunna erbjuda dig en privat 3-timmars körtur i Reykjavik, där du får se det bästa av staden med en kunnig lokal guide. Vi börjar turen med att hämta dig vid ditt boende, hamnen, och tar dig med på en resa genom Reykjaviks rika historia och kultur. Vi besöker några av stadens mest ikoniska landmärken, som den fantastiska kyrkan Hallgrímskirkja, de färgglada husen i gamla stan och den vackra konserthallen Harpa. Under hela turen kommer din vänliga och kunniga guide att berätta fascinerande historier och fakta om staden och dess invånare, vilket ger dig ett riktigt insiderperspektiv. Du kommer också att kunna ställa frågor och få personliga rekommendationer för resten av din vistelse. Men rundturen slutar inte där! Vi tar dig också till några dolda pärlor som bara lokalbefolkningen känner till, som mysiga kaféer, gatukonst och unika utsiktspunkter där du kan ta in den hisnande utsikten över Reykjavik och dess omgivningar.

Privat stadsrundtur i Reykjavík

Privat stadsrundtur i Reykjavík

Åk på en privat resa med en dedikerad chaufför och ett privat fordon, vilket ger många fördelar. Detta personliga tillvägagångssätt ger komfort och möjliggör ett flexibelt schema, så att du kan avsätta tid enligt dina önskemål på varje destination och till och med göra stopp för förfriskningar längs vägen. Överväg också möjligheten att integrera resan med olika aktiviteter i eller i närheten av staden, t.ex. museibesök, utställningar, valskådning, ridning eller upplevelsen av Blå lagunen. Reykjavík är världens nordligaste suveräna huvudstad på 66°Nord. Ungefär två tredjedelar av Islands totala befolkning bor i och runt staden. En spännande historisk notering är att år 1900 var det bara omkring sex tusen personer som kallade Reykjavik sitt hem, en skarp kontrast till dagens befolkning på långt över tvåhundratusen. De viktigaste höjdpunkterna på en stadsrundtur är ikoniska landmärken som Hallgrímskirkja, Harpa konserthus och den slående skulpturen Sun Voyager.

Reykjavik City - privat halvdagstur

Reykjavik City - privat halvdagstur

Upplev Islands huvudstad Reykjavik under en rundtur med en lokal certifierad reseledare. Se Reykjavik med egna ögon, som det berömda konserthuset Harpa, parlamentsbyggnaden Alþingi, skulpturen Sun Voyager vid havet, Höfði-huset och den framstående kyrkan Hallgrímskirkja och andra stopp. Turen tar mellan 3-4 timmar beroende på trafik- och väderförhållanden. Våra turer är anpassningsbara beroende på dina intressen. De stopp/passager som ingår på denna tur inkluderar: - Upphämtning på önskad plats i Reykjavik - Perlan - Árbær friluftsmuseum - Askirkja kyrka - Harpa konserthus - Hallgrímskirkja Kyrka - Alþingi (passera förbi) - Skulptur Sun Voyager - Höfði-huset (passera förbi) - Släpp av på önskad plats i Reykjavik Valfria stopp inkluderar: - Ásmundur Sveinsson - Gamla hamnen Vi har en Land Rover Discovery SDV6 SE fyrhjulsdriven fyrdörrsvagn med lädersäten för att erbjuda dig komfort när du utforskar Island med oss. Bilen har mörktonade baksätesfönster för extra avskildhet och rymmer upp till 4 vuxna passagerare (3 bekvämt och 1 i mittplatsen) och gott om plats för alla dina tillhörigheter i bagageutrymmet bak. Land Rover Discovery har en hög markfrigång som är perfekt för att utforska alla typer av stenig terräng och eftersom du sitter i en hög bil får du en bättre överblick över omgivningen när du utforskar på vägen.

Populäraste attraktionerna i Reykjavik

Saker att göra i Höfði-huset

Städer i Island

Höfði-huset: Fler aktiviteter och sevärdheter

Höfði-huset: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Höfði-huset

Samlat omdöme

4.1
(557 recensioner)

Fungerade riktigt bra, hämtades på MSC kryssningsfartyg/terminal. Stopptiderna var okej, resan var också mycket informativ utanför staden. Sett allt, sett allt. Bra.

Turné i tid. Ruttval bra. Ljudljudsystem perfekt. Busschaufför tillmötesgående väntar även på passagerare när det är nära hållplatser.

Rutten var mycket bra. Tyvärr fick vi vänta 1 timme på nästa buss, även om var 30:e minut var planerad. Det tog oss mycket tid....

Det var bra, men bussen kom inte punktligt som i schemat. Överlag rekommenderas mycket

Inte billig dock. Men pålitlig. Lite mer om landet och folket borde ha varit.