Våra mest rekommenderade saker att göra i Hoedspruit

Från Hoedspruit: Kruger National Park Safari med transfer

1. Från Hoedspruit: Kruger National Park Safari med transfer

Heldags Kruger-safari börjar från Hoedspruit stad och tar dig till Orpen ingångsport. Din väl erfarna naturguide kommer omedelbart att börja peka ut vilda djur för dig samtidigt som du förklarar hur det hela kopplar samman med varandra. Res genom parken i ett specialiserat öppet safarifordon som erbjuder upphöjda och 180 graders utsikter över den föränderliga miljön. Krugerparken har mer än 140 däggdjur, 500 fåglar och otaliga reptil- och insektsarter, med en chans att även upptäcka ett av de berömda Big5-djuren. Större delen av dagen kommer att ägnas åt att upptäcka parkens naturliga skönhet och regelbundna toalettavbrott kommer att göras i avsedda säkra områden. En lunchpaus ger dig chansen att reflektera tillbaka över morgonens iakttagelser. Eftermiddagens bilresa ger en möjlighet att hitta de djur som du missat tidigare, eller att fånga det där speciella ögonblicket med din kamera. Detta är en heldagsutflykt som avgår tidigt på morgonen och du kommer tillbaka sent på eftermiddagen.

Från Hoedspruit: Guidad dagsutflykt till Blyde River Canyon

2. Från Hoedspruit: Guidad dagsutflykt till Blyde River Canyon

Denna dagstur ger dig möjlighet att utforska några av de mest spektakulära naturvårdsverken i Mpumalanga-provinsen, från de höga klipporna i Blyde River Canyon till kaskadvattnet i Lisbon Falls. Med en erfaren reseledare som leder vägen får du lära dig om regionens historia, kultur och ekologi, samtidigt som du får en upplevelse som du bara får uppleva en gång i livet. Avresa till Blyde River Canyon, en av världens största kanjoner och en sevärdhet som du inte får missa i Sydafrika. Canyon erbjuder fantastiska vyer av höga klippor, dramatiska klippformationer och kaskader av vattenfall. Ankomst till Bourke's Luck Potholes, en serie naturliga klippformationer som bildats av vattnets virvlande verkan under århundraden. Hålgroparna är uppkallade efter Tom Bourke, en guldgrävare som upptäckte guld i området i slutet av 1800-talet. Stanna till vid Three Rondavels, ett naturunderverk som liknar traditionella afrikanska hyddor. Utsiktsplatsen erbjuder panoramautsikt över det omgivande landskapet, inklusive Blyde River Canyon och det avlägsna Lowveld. Besök Lisbon Falls, ett av de högsta vattenfallen i Mpumalanga-provinsen. Vattenfallen kaskaderar nerför en serie klippor och pooler och skapar ett fantastiskt naturskådespel. Avresa till God's Window, en av de mest hisnande utsiktsplatserna i Sydafrika. Utsiktsplatsen erbjuder panoramautsikt över Lowveld, som sträcker sig så långt som till Moçambique på en klar dag. Ta en lugn promenad längs regnskogsstigen, en kort men naturskön promenad som ger möjlighet att se en mängd olika fågelarter och andra vilda djur.

Från Hazyview: Helgdagssafari i Krugerparken

3. Från Hazyview: Helgdagssafari i Krugerparken

Börja din safari klockan 5 på morgonen och njut av den vackra soluppgången när du ger dig ut i vildmarken. Håll utkik efter parkens berömda "Big Five"-djur (lejon, leoparder, elefanter, noshörningar och bufflar) och andra vilda djur som zebror, giraffer och antiloper. Klockan 7:30 tar vi en paus från körningen och stannar för en paus vid ett av parkens rastläger. Njut av en frukost medan du beundrar den fantastiska utsikten över parkens landskap. Fortsätt din safari och utforska fler av parkens olika ekosystem, från gräsbevuxna slätter till täta skogar och flodbanker. Klockan 12 stannar vi för lunch vid ett annat rastläger eller en picknickplats. Lunch kan beställas från restaurangens meny. Ta lite tid för att sträcka på benen, använda toaletten och koppla av innan du fortsätter din safari. Fortsätt körningen och leta efter fler djurobservationer. Din guide kommer att dela med sig av sina kunskaper om parkens ekologi, bevarandeinsatser och djurens beteende. Runt 15:30 eller 16:00 lämnar vi parken och guiden släpper av dig vid ditt hotell.

Från Johannesburg: En enkel resa till Hoedspruit

4. Från Johannesburg: En enkel resa till Hoedspruit

Om du planerar en resa till Kruger National Park i Sydafrika är det troligt att du behöver en pålitlig färdtjänst för att ta dig dit. Eftersom avståndet mellan Johannesburg och Kruger National Park är ganska stort är det viktigt att ha ett säkert och bekvämt transportmedel. Du kommer att hämtas från flygplatsen i Johannesburg eller från Glenfair Shopping Centre i Pretoria. Skytteltjänsterna är i drift dagligen och är utrustade med erfarna och kunniga förare som känner till vägarna som sin egen ficka. Pendeltrafiken erbjuder enkel tillgång till den centrala delen av Kruger National Park. Hoedspruit är en liten stad som ligger i hjärtat av Lowveld och är känd för sin närhet till flera viltreservat, bland annat Balule Private Game Reserve och Timbavati Private Nature Reserve. Det är också ett utmärkt ställe att åka på en tur i varmluftsballong eller utforska stadens rika historia och kultur. Våra pendeltågstjänster erbjuder ett bekvämt och pålitligt transportsätt som erbjuder luftkonditionerade fordon, bekväma sittplatser och professionella chaufförer. Du kan bli avsläppt på 6 utsedda platser i Hoedspruit. Karongwe Southern Boom Gate, Three Bridges Restaurant, Balule Olifants West Gate, Kamogelo Tourism Centre Hoedspruit, East Gate Airport Hoedspruit eller Bush Pub & Inn ( Timbavati Gate ).

Hoedspruit: Panoroma Route Private Day Tour till Blyde Canyon

5. Hoedspruit: Panoroma Route Private Day Tour till Blyde Canyon

Njut av en hel dag av att utforska den natursköna panoramarutten tillsammans med oss, och ta in alla sevärdheter, ljud och dofter av oändlig naturskönhet. Från att skåda en kanjon och en vacker sjö till att stirra på fantastiska vattenfall har den här turen allt. Allt du behöver göra för att uppleva det själv är att följa med oss. Vi börjar kl. 06.00 efter att ha hämtats från ditt boende i Hoedspruit. Utforska den berömda panoramarutten och alla dess sevärdheter och fantastiska landskap. Följ med oss på en rundtur i världens tredje största kanjon med alla dess hisnande landskap som inkluderar magnifika vattenfall och magiska subtropiska skogar. Rutten är också rik på många traditionella marknader som är perfekta för den speciella souveniren. Vid ankomsten till den natursköna staden Graskop kan du äta en härlig lätt lunch, varefter vi tar oss tillbaka till Hoedspruit och ditt boende. Några av de natursköna stopp som vi kommer att göra på turen är följande Tre rondavels och den hisnande Blyde-kanjonen - En trio av landmärkesbergtoppar som liknar och är uppkallade efter traditionella infödda bikupor och världens tredje största kanjon. Bourke's Luck potholes - resultatet av årtionden av virvlande vattenvirvlar där Treur River möter Blyde River, vars tumult har orsakat omfattande vattenerosion med tiden. Vattenfallen i Berlin och Lissabon - vackra naturliga vattenfall God's Window - En imponerande utsikt över Lowveld som har inspirerat konstnärer och målare från hela världen med sin hisnande skönhet. En enda titt och man förstår varför den kallas Guds fönster. Extra valfri aktivitet som du kan välja - Graskop gorge lift En fantastisk ingenjörskonst, en 51 meter lång hiss som går ner i en Afromontaneskog, en mycket sällsynt typ av skog som bara existerar under exakta förhållanden och som är mycket sällsynt i Sydafrika. Det är verkligen en upplevelse som du inte får missa om du älskar att vandra runt i skogsområden. I slutet av turen kommer du att återvända till ditt boende runt 18.00.

The Private Great Africa Escape 11 dagar, Kapstaden till Chobe

6. The Private Great Africa Escape 11 dagar, Kapstaden till Chobe

Dag 1 Ankomst Kapstaden, Sydafrika Vid ankomsten till flygplatsen får ni transfer till det prisbelönta 5-stjärniga hotellet vid vattnet. Övernattning: Table Bay Hotel, vid vattnet Rum: Mot havet Dag 2 Utflykt till Godahoppsudden Vakna upp till skönheten i denna historiska stad, besök cape point, pingviner och chapman's peak. Övernattning på hotellet: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 3 Guidad historisk rundtur på Taffelberget och i staden. Därefter utforskar vi Kapstadens rika historia och kulturella sevärdheter under en bilresa. Övernattning i Kapstaden: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 4 Kapstaden på egen hand Tillbringa din sista dag i Kapstaden med lite sista minuten-shopping eller besök någon av de många sevärdheterna. (B) Övernattning: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 5 Kapstaden / Skukuza/Kruger nationalpark Efter en tidig frukost får ni transfer till ert reguljärflyg till Skukuza och er lyxlodge i Karongwe. Njut av privat safari på eftermiddagen. Övernattning på Becks Luxury Safari Lodge, Karongwe privata reservat Rum: Sviter Måltider: Alla måltider ingår Dag 6 Privat safari En dag av utforskning väntar med morgon och eftermiddag game drives i öppna Land Rovers och möjlighet att se "Big Five" - lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel. Övernattning på Becks Luxury Safari Lodge, Karongwe privata reservat Rum: Sviter Måltider: Alla måltider ingår Dag 7 Kruger nationalpark / Skukuza / Victoriafallen, Zimbabwe Du får transfer till Skukuzas flygplats för ditt flyg till Victoriafallen. I eftermiddag kan du åka på en flodkryssning i solnedgången och delta i Moder Naturs lyckligaste timme. Smutta på en solnedgångsdryck medan du tittar på hennes stora och små varelser som kommer till vattenkanten för att njuta av det flytande livet under den smälta himlen. Övernattning: A'zambezi River Lodge, Victoriafallen Rum: Deluxe-rum Måltider: Frukost Dag 8 Promenad i Victoriafallen Efter frukost tar vi en guidad tur till Victoriafallen, ett av världens sju naturliga underverk. Övernattning: A'zambezi River Lodge, Victoriafallen Rum: Deluxe rum Måltider: Frukost Dag 9 Victoriafallen - båtsafari i Chobe Efter frukost åker ni med privat transfer till er lodge i den världsberömda nationalparken Chobe. Övernattning: Chobe Safari Lodge, Chobe Rum: Deluxe rum Måltider: Frukost, Lunch & Middag Dag 10 Safaris i Chobe nationalpark Njut av dagen i Chobe nationalpark. Safari på er lodge sker i öppna och bekväma 4x4 safarifordon, med kunniga och vänliga professionellt kvalificerade guider. Övernattning i Chobe: Chobe Safari Lodge, Chobe Rum: Deluxe-rum Måltider: Frukost, Lunch & Middag Dag 11 Safaris i Chobe och avsked Njut av en 4x4-safari på morgonen. Återvänd för frukost och sent idag kommer du att ha en gemensam transfer till Kasane flygplats i tid för ditt vidare avgångsflyg. (B)

Flyg i Kapstaden till Kruger Private Safari 7 dagar

7. Flyg i Kapstaden till Kruger Private Safari 7 dagar

4 nätter Kapstaden 2 nätter Karongwe Luxury Reserve Dag 1 Ankomst Kapstaden, Sydafrika & Välkommen till Kapstaden, Sydafrikas "moderstad". Vid ankomsten till flygplatsen får ni transfer till det prisbelönta 5-stjärniga hotellet vid vattnet. Övernattning: Table Bay Hotel, Waterfront Rum: Mot havet Dag 2 Utflykt till Godahoppsudden Vakna upp till skönheten i denna historiska stad och kl. 8.00 avgår vi för att utforska det pittoreska landskapet på en rundtur på Kaphalvön där du kör längs den utsökta kuststräckan. Njut av den hisnande utsikten längs legendariska Chapman's Peak och ta en tur med Flying Dutchman-linbanan till den gamla fyren. På vägen tillbaka mot Kapstaden kan ni besöka den älskvärda afrikanska pingvinkolonin vid Boulders Beach. (B) Övernattning: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 3 Guidad rundtur på Taffelberget och i stadens historia Efter frukost åker vi upp med linbana* till toppen av Taffelberget, en ikonisk symbol för staden (om vädret tillåter). Från toppen har du en fantastisk panoramautsikt över vattnet, de majestätiska Hottentotsbergen och den vackra Kaphalvön. På en klar dag kan du se så långt som till Robben Island. Därefter utforskar vi Kapstadens rika historia och kulturella sevärdheter under en bilresa förbi det imponerande Castle of Good Hope, stadshuset, St George's Cathedral, som är säte för den anglikanska kyrkan, den stora synagogan och Holocaust Center samt de frodiga Company's Gardens intill det sydafrikanska parlamentet. Beläget på sluttningarna av Signal Hill och Bookaap. Övernattning i Table Bay Hotel: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 4 Kapstaden på egen hand Tillbringa din sista dag i Kapstaden med lite sista minuten-shopping eller besök någon av de många sevärdheterna. (B) Övernattning: Table Bay Hotell, Waterfront Rum: Mot havet Måltider: Frukost Dag 5 Flyg från Kapstaden till Hoedspruit Efter en tidig frukost får ni transfer till ert reguljära flyg till Skukuza och er lyxlodge på Kruger Shalati Train på bron. Lodgen smälter in i den naturliga miljön och har en underbar känsla av avlägsenhet och lugn. Samlas för eftermiddagste och ge er sedan ut på er första spännande safaritur, själva essensen av safari. (BLD) *Ditt flyg ingår i priset* Övernattning: Becks Luxury Lodge, Karongwe privata viltreservat Rum: Lyx Måltider: Alla måltider ingår Dag 6 Kruger nationalpark En dag av utforskning väntar med morgon- och eftermiddagsdrivningar i öppna Land Rovers och möjlighet att se "Big Five" - lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel. Reservatet har den högsta registrerade tätheten av leoparder i Afrika och en av de högsta tätheterna av rovdjur. Övernattning på Becks Luxury Lodge, Karongwe privata viltreservat Rum: Lyx Måltider: Alla måltider ingår Dag 7 Hoedspruit till Johannesburg Njut av en privat safari och senare får du transfer till Skukuzas flygplats för ditt flyg till Johannesburg och vidare hemresa.

Elefantturer : Kruger nationalpark

8. Elefantturer : Kruger nationalpark

Upplev elefanterna live och i naturen. En kvalificerad guide tar dig till dem, och du får röra vid och mata dem. Det finns en flock på 16 elefanter i reservatet. Vi åker kl. 5 på morgonen för att vara med elefanterna kl. 6 när solen går upp. Efter det äter vi frukost och sedan fortsätter vi till Kruger National Park. Där kommer turen att vara 3 timmar lång tills vi stannar för lunch på Letaba Camp. På eftermiddagen kör vi genom Kruger National Park och återvänder till Hoedspruit. Avlämning sker ca 17.00 på din Lodge/ hotell.

Lägg till datum

Saker att göra i
Hoedspruit

Utforska i närheten av Hoedspruit

Utforska alla

Hoedspruit: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hoedspruit: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.