Lägg till datum

Saker att göra i
Herzliya

Herzliya

Våra mest rekommenderade saker att göra i Herzliya

Från Tel Aviv: Dagsutflykt till Caesarea, Haifa och Akko

1. Från Tel Aviv: Dagsutflykt till Caesarea, Haifa och Akko

Tillbringa en dag med att utforska Israels vackra Medelhavskust på denna heldagstur med utgångspunkt i Tel Aviv, Herzliya och Netanya. Låt en expertguide ta dig med en klimatkontrollerad buss för att besöka gamla städer och monument längs kusten. Börja med att upptäcka hamnstaden Caesarea. Upplev en gammal romersk stad fylld av ruiner, inklusive en av de största amfiteatrarna som byggdes under den romerska eran. Därefter åker du till Haifa för att besöka Baha'i Gardens. Besök Baha'i-trädgårdarna med sina fantastiska terrasser, som är kända som en av Israels främsta sevärdheter. Passa på att fotografera de UNESCO-skyddade trädgårdarna innan du fortsätter till Rosh Hanikra. När du väl är där kan du utforska områdets kalkstensgrottor och vitkalkade klippor med utsikt över Medelhavet. Från klipporna kan du kika över gränsen till Libanon innan du fortsätter till Acre i norr. Avslutar du din upplevelse i Acras gamla stad, som är ett av UNESCO:s världsarv, kan du beundra de imponerande stadsmurarna, den charmiga hamnen och den orientaliska basaren. Lär dig om den gamla stadens fascinerande historia av din guide när du vandrar på historiska gator som var kända av grekerna, bysantinerna och ottomanerna.

Masada & Döda havet: Smågruppstur från Tel Aviv

2. Masada & Döda havet: Smågruppstur från Tel Aviv

**Vidarbesöken sker på två språk Den här heldagsturen tar dig till de judiska kullarna och Döda havets stränder, till platsen för en av de mest anmärkningsvärda historier i den judiska historien. Det gamla befästa palatset Masada, som ligger på en hög platå, blev en tillflykt för zeloterna som tog ställning mot romarna fram till deras massjälvmord 73 e.Kr. I en "business class"-miljö med en liten grupp och personlig service avgår ni från Tel Aviv till Judéens kullar och den lägsta platsen på jorden. Kör längs Döda havets stränder till Masada för att lära dig om de judiska kämparnas heroiska historia. Högt över havet ligger det tidigare palatset betänkligt på en platå cirka 1 300 fot över havet. Det mäter 2 000 fot lång och 1 000 fot bred och har en imponerande utsikt över Döda havet och Judéens öken. Det är en ansträngande klättring, men som tur är har det sedan kung Herodes tid installerats en snabbspårig linbana som gör att du kan ta dig upp på berget på några minuter. När du väl är uppe på toppen kan du utforska fästningen som byggdes av kung Herodes omkring 37 f.Kr. Besök resterna av palatsen och se mosaikgolv, romerska bad och andra fynd. Masada var också hemvist för den äldsta synagogan i Israel, men ett av de mest anmärkningsvärda inslagen är de 12 vattencisternerna, var och en med en kapacitet på upp till 140 000 kubikfot, som huggits in i klippan. Åk ner med linbana och kör till Döda havet, eller "salthavet". Det ligger i Jordandalen mellan Jordanien och Västbanken och är den lägsta platsen på jorden, och dess höga salttäthet gör det till en unik upplevelse när du flyter på den vackra akvamarina ytan. Ni stannar till för att koppla av på en av de orter som ligger vid Döda havets stränder och njuter av möjligheten att flyta medan ni täcker er med den mineralrika, terapeutiska leran från Döda havet. Dess hälsobringande egenskaper har gjort det till en viktig spadestination med en mängd unika badprodukter som säljs på hotellen och i butikerna. Köp några badsalter och hudkrämer att ta med hem innan du åker tillbaka till ditt hotell i Tel Aviv, Netanya eller Herzliy.

Från Tel Aviv: Masada och Dead Sea Tour

3. Från Tel Aviv: Masada och Dead Sea Tour

Vi börjar dagen med att hämta dig från ditt hotell i Tel Aviv och bege oss till Döda havet via Judeens kullar. Vår bilresa fortsätter därifrån längs stranden av Döda havet, till ökenfästningen Masada. När vi anländer till Masada kommer din guide att berätta den heroiska historien om de judiska kämparna. Du kommer att bestiga Masada med linbana och sedan turnera bergsfästningen som byggdes av kung Herodes. Det här är platsen där 1:a århundradets zeloter tog sitt sista ställningstagande mot de romerska trupperna. Utforska platsen för att se resterna av murar, palats, synagoga, vattencisterner, mosaikgolv och romerska bad. När vi har slutfört denna del av turen, kommer vi att gå ner till Masada med linbana. Vår nästa destination är Döda havet. Dess stränder är den lägsta punkten på torra land på jorden. Du kommer att få möjlighet att flyta och simma i Döda havets vatten som många tror har speciella terapeutiska effekter.

Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

4. Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

* Turerna genomförs på två språk Din heldagstur i businessklass börjar när vi hämtar dig på ditt hotell i Tel Aviv och kör dig till Olivberget. Från Olivberget har du en spektakulär utsikt över staden Jerusalem. Ni stannar sedan vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. När vi väl är framme kommer vi först in i den gamla staden. Din guide tar dig med på en promenad genom de armeniska och judiska kvarteren till Cardo, den nyligen rekonstruerade huvudgatan i det bysantinska Jerusalem från 600-talet. Den var också känd som den romerska vägen. Du kommer att se klagomuren eller Kotel, en del av den gamla muren som en gång omgav det judiska templet, och fortsätter sedan vidare till de kristna kvarteren. Vi går längs Via Dolorosa och besöker den heliga gravens kyrka. Vårt nästa stopp är den nya staden. Din guide tar dig med till Yad Vashem, minnesmärket över Förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, sydväst om Jerusalem, som traditionellt är känt som Johannes Döparens födelseplats; strosa i de smala gränderna i det pittoreska området, stanna till vid Marias källa och fortsätta att besöka den anmärkningsvärda kyrkan Saint John the Baptist. Personlig uppmärksamhet skiljer den här turen från resten på din Business-Class Tour i liten grupp. Den 9, 15, 20, 29 april, 29 maj, 19, 20 och 27 september 2020 ersätts besöket i Yad Vashem med ett besök i Ein Karem.

Från Tel Aviv: Bibliska höjdpunkter med transfer

5. Från Tel Aviv: Bibliska höjdpunkter med transfer

** Turerna genomförs på två språk De bibliska relikerna i Israel är värda din pilgrimsresa. Idag kommer du att besöka många av de mest ikoniska sevärdheterna och gå i fotspåren av dessa mytologiska figurer. Med avresa från Tel Aviv kör du längs kustvägen genom landskapet i nedre Galiléen till Nasaret. Här, där Jesus tillbringade sin barndom, får du chansen att utforska både kungörelsekyrkan och Sankt Josefs kyrka. Dessa två fantastiska byggnader kommer att imponera på dig med sin världshistoriska betydelse. Därefter åker vi till den vackra semesterorten Tiberias, där du kan koppla av lite innan du kör längs Kineret-sjön för att besöka Kafarnaum. Här står de gamla ruinerna av synagogan där Jesus undervisade fortfarande kvar, och återigen kan du känna platsens kraft. Efter en rundtur åker vi till Tabgha, känt för sin underbara berättelse om Jesus som gör att fem bröd och två fiskar kunde mätta tusentals människor. Här vid foten av Golanhöjderna kan du undra hur dessa forntida tider kan ha sett ut medan du knäpper några bilder och gör dig redo att fortsätta på din väg. Till sist åker vi till Yardenit, den berömda dopplatsen där Jordanfloden lämnar Galileiska sjön mot Döda havet. Det är ett vackert land fyllt av underverk, och vi ser till att du har gott om tid att lära dig och njuta innan vi återvänder till vår utgångspunkt.

Full-Day Tour of Jerusalem med Betlehem eller Döda havet Option

6. Full-Day Tour of Jerusalem med Betlehem eller Döda havet Option

Denna rundtur i den gamla staden i Jerusalem är helt flexibel och kan omfatta alla de platser som du vill se. Om du vill besöka platser av särskilt intresse för kristendomen, kommer du att åtföljas av en styr expert på alla relevanta webbplatser. På denna heldagsutflykt kommer du att upptäcka den Heliga gravens kyrka, Via Dolorosa, Getsemane, Room av den sista måltiden, och mycket mer. Om du föredrar en judisk fokuserad tur din guide kommer att vara expert på platser som Västra muren Oljeberget, judiska kvarteren, synagogorna och andra. Du kan också besöka Betlehem och Födelsekyrkan, gör ett besök på Förintelsemuseet vid Yad Vashem, eller tillbringa mer tid i Jerusalem ny stad. Du kanske föredrar att ta ett kort besök till Döda havet för en eftermiddag flyta vid den lägsta platsen på jorden! Oavsett vad du väljer att göra, har du en hel dag av resor och sightseeing genom det heliga landet, anpassas för att möta dina önskemål.

En dagstur till Döda havet från Tel Aviv

7. En dagstur till Döda havet från Tel Aviv

På denna heldagstur får du uppleva de många fantastiska lyxigheter som Döda havet har att erbjuda. Du kommer att besöka den omfattande kosmetikaffären vid Döda havet för att köpa alla hälso- och skönhetsprodukter du behöver för att hålla dig snygg. Därefter fortsätter turen till ett avkopplande stopp på en vacker resort som ligger precis vid havets stränder. Här kan du enkelt flyta i Döda havets täta vatten och täcka dig med den lugnande, mineralrika, terapeutiska Dödahavsudden.

Från Tel Aviv: Höjdpunkter från biblisk resa till Jerusalem

8. Från Tel Aviv: Höjdpunkter från biblisk resa till Jerusalem

Resan börjar vid Olivberget. När du står ovanför den judiska kyrkogården och tittar ut över Gamla stan ser du tempelberget där Salomos tempel, som förstördes av babylonierna 586 f.v.t., en gång stod, liksom det andra templet, som förstördes av romarna 70 e.Kr. Dessutom kan du se Getsemane trädgård, alla nationers kyrka och Kidron-dalen med sina gamla judiska gravplatser. När du kommer in i den gamla staden via Zionporten passerar du genom de armeniska kvarteren på väg till de judiska kvarteren och det 1500 år gamla bysantinska Cardo. De utgrävda korsfararbutikerna är nu moderna butiker. Stanna vid Kotel, den västra muren där judar har bett sedan templet förstördes år 70 e.Kr. Via Dolorosa, även känd som korsets väg, är den väg som många pilgrimer följer på sin väg till den heliga gravens kyrka, kyrkan som byggdes på platsen för Jesu korsfästelse och hans grav. Även om den bysantinska kyrkan delvis förstördes under de persiska och muslimska erövringarna, bevarade den ombyggda och omdesignade korsfararkyrkan mycket av den tidigare kyrkan. Lämna den gamla staden via marknaden och Jaffaporten för en kort rundtur i den nya staden. Ett besök på Yad VaShem, Förintelsemuseet, avslöjar artefakter och fotografier som dokumenterar diskriminering, förföljelse och slutligen utplåning av judiska samhällen i hela Europa. Museet hedrar också de rättfärdiga bland nationerna som riskerade sina liv när de försökte rädda judar.

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

9. Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Denna halvdagstur tar dig till den heligaste av heliga städer, en andlig helgedom för västvärldens 3 stora religioner, judendom, kristendom och islam. Gamla stan har anor från mer än fyra årtusenden och är så full av webbplatser att den lockar besökare från hela världen, oavsett deras andliga inriktning. Du kommer att resa med en statligt licensierad reseguide i bekväma luftkonditionerade fordon, även om det kommer att bli en del promenader, så kom förberedd. Stanna vid Oljeberget för att ta en panoramautsikt över den dammiga staden nedanför. Du kommer också att stanna till vid Mount Zion för att besöka kung Davids grav, rummet för Nattvarden och Dormition Abbey. Gå in i Gamla stan och besök de stora attraktionerna, som klagomuren. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen The Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Gå genom basaren mot Västra muren, eller Kotel, och fortsätt längs Via Dolorosa för att besöka Heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsens kyrka och sägs vara platsen där Jesus är begravd och återuppstår. En viktig vallfärdsplats för kristna sedan åtminstone 300-talet, oavsett din tro är atmosfären fascinerande och kommer att lyfta ditt humör. Denna tur slutar i Gamla stan där du måste ta dig tillbaka till ditt boende.

Herzliya: Privat flygplatstransfer

10. Herzliya: Privat flygplatstransfer

Möt din chaufför på Tel Avivs internationella flygplats Ben Gurion eller i hotellets lobby, där din chaufför kommer att hålla en skylt med ditt namn på. Åk i en luftkonditionerad bil eller skåpbil till eller från ditt boende och uppskatta bagageservice. Välj en privat transfer för antingen ditt ankomstflyg eller ditt avgångsflyg. Välj alternativet tur och retur för ultimat bekvämlighet och njut av en privat transfer åt båda hållen. Välj mellan olika storlekar på fordon beroende på din grupp.

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Herzliya

Vilka är de bästa friluftsaktiviteterna att göra i Herzliya?

Herzliya: Fler aktiviteter och sevärdheter

Herzliya: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Herzliya

Samlat omdöme

4.3
(817 recensioner)

Resan var väldigt komplett. Stoppen på platser där historien faktiskt hände, vilket var precis vad vi letade efter, guiden med mycket skicklighet och kunskap, pratade med oss och visade till och med intressanta punkter under resan mellan en stad av andra. Allt flöt på väldigt bra, gruppen var också måna om att känna till historien och lära känna platsernas intressanta punkter. Jag tror bara att du kunde ha spenderat mer tid i Akko, eftersom Porto-marknaden erbjuder intressanta produkter till ett bättre pris än i Jerusalem.

Detta är en mycket trevlig turné som har fokus på norra Israel. Rosh hanikra var en mycket trevlig överraskning. Tyvärr bröt den kontinuerliga språkförändringen för förklaringarna först på engelska och sedan på spanska gruppens kompakthet och skapade vissa problem. Den uttryckliga begäran att lämna ett tips i slutet av dagen är inte alltför välkommen.

Lorne var en fantastisk guide för vår dagstur. Vi besökte alla relevanta platser under vår resa och han gjorde sevärdheterna ännu mer intressanta med många detaljer och berättelser. Vi är verkligen tacksamma för honom och rekommenderar honom till alla som är intresserade av att besöka.

Härlig dagstur med en bra guide. Aviva var mycket kunnig och skötte dagen vackert utan några problem. Lunchen var också bra och vi uppskattade särskilt det faktum att presentshopping hölls till slutet av dagen utan att det tog någon tid från besöken.

Mycket välskött av Omri! Stor kunskap om historien och aktuell politik i landet. Extremt informativt.