Välj datum
Saker att göra

Hermanus

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Hermanus

Vilka aktiviteter i Hermanus har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Hermanus

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Hermanus? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hermanus

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 783 omdömen

Hämtning på hotellet fungerade utmärkt. På vägen dit gjorde vi ett stopp vid Cape Agulhas. Safarin var fantastisk, det fanns ingen känsla av ett zoo. Bara området för elefanterna är en besvikelse, eftersom du märkte skillnaden till en nationalpark. Bra mat och boende, som vegetarian fick jag till och med en egen meny med val. På vägen hem stannade vi till vid Hermanus (säsongsbetonad valplats) och Bettys Bay (pingviner). Vår guide Gareth var super trevlig och hjälpsam. Dock ägnades ingen uppmärksamhet åt masker i transportören.

Vår tour guide Devon från BokBus var jättetrevlig och omhändertagande för att tillgodose alla i gruppens önskemål. Vi fick uppleva mycket vackra platser längs vägen till och från lodgen. Safarin var fantastisk och vi fick se många djur och deras bebisar!! Lodgen och maten var toppen och vi var en lagom stor grupp med 8 stycken i, väldigt trevliga människor! Denna utflykt rekommenderas starkt!!

Safarin var verkligen en fantastisk upplevelse! Vägen från Kapstaden är relativt lång. Vi åkte 06.15 och anlände runt 13.00. Men du gör väldigt intressanta mellanlandningar och får ett intryck av området. Safarin var riktigt bra. Vi hade turen att bevittna en lyckad gepardjakt. Jag kan rekommendera safari till alla.

Vår chaufför Benjamin var bara otroligt trevlig och hjälpsam. Lodgen är väldigt trevlig och mysig och safarin gör att man vill ha mer. Det står inte helt klart i beskrivningen att det tar cirka 7 timmar att köra från Kapstaden till lodgen. Men det finns riktigt intressanta stopp och bilresan är definitivt värt det.

Mycket bra. Bra guide (marinbiolog) och skepparen var duktig på att framföra båten ( lite sjögång). Om du vill dyka med hajar tveka inte boka denna. Magnus.