Saker att göra i
Hawkesbury River

Hawkesbury River

Hawkesbury River: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sydney: Vin- och spritprovning i Hunter Valley och lunch

Från Sydney: Vin- och spritprovning i Hunter Valley och lunch

Ta chansen att upptäcka Hunter Valley på denna tur med provsmakning som utgår från Sydney, där lunch också ingår. Res över Sydney Harbor Bridge och bortom Sydneys grönskande norra kustlinje, över den vackra floden Hawkesbury River och in i Hunter Valley, som är det äldsta området för vinproduktion i Australien. Din dag börjar på en lokal vingård som vann Hunter Valley Winemaker of the Year. Personalen här guidar dig genom diverse provsmakningar av deras viner och svarar på dina frågor efter bästa förmåga. Besök sedan en annan vinkällare för ännu fler vinprovningar. Avnjut därefter en lunch med en rätt på en restaurang som erbjuder menyalternativ även för vegetarianer, veganer och personer som äter glutenfritt. Avnjut ett glas gratis vin eller en craft beer med din lunch och beundra den vackra utsikten över regionens lummiga vingårdar. Du kan också välja att köpa en craft beer provsmakningspaddel. Efter lunch kan du väcka dina smaklökar till liv ytterligare när du besöker ett lokalt destilleri, där du kan smaka på lokalproducerad starksprit såsom vodka, gin och snapps. Den tredje källardörren öppnar sig sedan för en sista vinprovning och möjligheten att slappna av ordentligt, medan du njuter av områdets lugn. Under hela dagen kommer du även att få smaka på ost och choklad. Njut av en välsmakande dag och stötta de lokala småföretagarna. Håll utkik efter vilda kängurur och ta chansen att få till några otroliga fotografier. Den här turen är helt kodioxidneutral och den lokala akvititetsarrangöreen kompenserar för alla utsläpp, så att du kan hjälpa klimatet under tiden du reser.

Sydney: Hunter Valley rundtur med tre vinprovningar & lunch

Sydney: Hunter Valley rundtur med tre vinprovningar & lunch

Upplev en hel dag i den fantastiska regionen Hunter Valley, njut av god mat och fantastiska viner, tillräckligt för att fresta alla dina smaklökar. Denna rundtur i liten grupp korsar Sydney Harbour Bridge, färdas genom Ku-ring-gai Chase nationalpark och Hawkesbury-floden före ankomsten till Hunter Valleys pittoreska landskap. Provsmaka fantastiska australiska viner i landets äldsta vinregion, med lokalt producerad ost, choklad, vin och likörer från boutique-vingårdar och destillerier följt av en utsökt kafélunch på den omtalade Hunter Valley Gardens Village. Koppla av och varva ner under en eftermiddag på boutique-vingårdar och bli underhållen och ha roligt hela dagen. Rundturen till Hunter Valleys vinodlingar i liten grupp innebär att du kan besöka boutique-vingårdar för mer personliga provsmakningar. Avnjut de finaste australiska vinerna i landets äldsta vinregion.Resplan och vingårdar kan ändras beroende på tillgänglighet.

Mooney Mooney: Pärl- och ostronodling Hawkesbury River Cruise

Mooney Mooney: Pärl- och ostronodling Hawkesbury River Cruise

Åk längs Hawkesburyflodens natursköna vatten till Broken Bay Pearl & Oyster Farms saltvattensodlingar. Ta in regionens skönhet och upptäck varför denna miljö är idealisk för odling av ostron av alla sorter och, i sin tur, hur ostron ger tillbaka till människor och platser. Farmens skeppare delar med sig av odlingens livscykel från ostronens lek till urval för skaldjurs- eller pärlproduktion. Följ ostronets resa från odling till tallrik eller pärlan från skal till showroom genom att lägga till din Farm Cruise. Rekommenderas att kombinera med: - Odling av pärlor - Gradering av pärlor - Ostronprovning

Kockledd mat- och vintur i Hunter Valley från Sydney

Kockledd mat- och vintur i Hunter Valley från Sydney

Njut av en heldagstur med gourmetmat och vin i Hunter Valley. Guiden är också kock och kommer att kombinera viner med regionala rätter som tillagas på plats. Prova utsökta lokala rätter från frukost till lunch. På eftermiddagen kan du stanna till vid vingårdar och smaka på fina lokala viner med regionala favoriträtter. Privata turer för större grupper kan också ordnas. Resan från Sydney inkluderar: Kockens rundtur på Sydneys fiskmarknad Tillagad frukost vid den pittoreska Hawkesbury River Naturskön landsvägskörning och djurskådning på vägen till vinlandet Kocklagad avsmakning i kombination med lokala viner på vingårdar som besöks Något sött för att fullända gourmetupplevelsen

Sydney - natur och djurliv Natur och djurliv - Australien på en dag

Sydney - natur och djurliv Natur och djurliv - Australien på en dag

Denna tur är utformad för de orädda själar som söker en personlig och fördjupad upplevelse, och är symbolen för respektingivande naturlig skönhet och fängslande möten med vilda djur. Gör dig redo att fly turistmassorna, upptäcka dolda pärlor och stödja bevarandeinsatser samtidigt som du skapar minnen för livet. Njut av lugnet i frodiga regnskogar, vandra längs magiska skogsstigar och njut av stillheten på orörda, obefolkade stränder och kustlinjer. Utforska dolda utsiktsplatser med vyer som kan mäta sig med de berömda Blue Mountains och fånga hisnande ögonblick som får dig att häpna. Förundras över naturens konstverk i form av gamla aboriginska ristningar på dolda aboriginska platser, och fördjupa dig i det rika kulturarvet från Australiens första folk. Naturligtvis skulle inget besök i Sydney vara komplett utan att fånga ikoniska landmärken. Gör kameran redo när du tar chansen att ta otroliga bilder av Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge från den eftertraktade utsiktsplatsen Lady Macquarie's Chair. Ditt Instagram-flöde kommer att tacka dig. Under dagen kan du tillfredsställa dina smaklökar med en utsökt australiensisk lunch och njuta av atmosfären på ett strandkafé. De frestande dofterna från det autentiska australiska köket kommer att locka dina sinnen, medan den uppfriskande havsbrisen viskar om äventyr och utforskning. För dem som söker ännu mer förtrollning finns det en rad valfria upplevelser som tillgodoser dina unika preferenser. Upptäck en dold koloni av flygrävar (fruktfladdermöss) i en förortsregnskog, eller fördjupa dig i den fängslande världen av aboriginsk konst och kultur genom att träffa en hyllad konstnär från ursprungsbefolkningen. Delta i tankeväckande samtal, ta del av fascinerande berättelser och kanske förvärva ett äkta konstverk som ett kärt minne. Vinkännare och gourmetentusiaster kan njuta av alternativ som gratis vinprovningar på Firescreek Botanical Winery, där regenerativa ekologiska jordbruksmetoder producerar prisbelönta viner från en rad botaniska växter. Alternativt kan man ge sig ut på ett kulinariskt äventyr på Hawkesbury River Oyster Shed, där man kan njuta av de färskaste ostronen och räkorna medan man ser solen sakta gå ner över de lugna vattenvägarna. Och för dem som uppskattar de allra sällsyntaste skatterna erbjuder ett besök på Broken Bay Pearl Farm en möjlighet att beundra och förvärva exceptionella Akoyapärlor. Under hela resan kommer du att åtföljas av en erfaren bushman-förarguide som har en mängd kunskap om de australiska landskapen och bevarandeinsatserna. Hans insikter och anekdoter kommer att berika din förståelse och uppskattning av Australiens naturliga underverk, vilket garanterar en pedagogisk och fördjupande upplevelse.

1 timmes 45 minuters panoramaflygning med helikopter Hunter Valley

1 timmes 45 minuters panoramaflygning med helikopter Hunter Valley

Detta är den ultimata helikopterupplevelsen, vi börjar resan från den pittoreska Hunter Valley, och söderut täcker vi de expansiva nationalparkerna Yengo, Dharug och Ku-ring-gai, med utsikt över de vackra sandstensklipporna vid Hawkesbury River, vi spårar sedan skyskraporna i Parramatta innan vi följer floden ner till en av de mest ikoniska vyerna i världen, Sydney Harbor Bridge rakt framför oss med operahuset på vår högra sida. Vi håller oss nere och vinkar till broklättrarna när vi passerar förbi. Därefter följer North Head och de hisnande norra stränderna, vi följer kustlinjen hela vägen tillbaka och håller ett öga på delfiner och enstaka hajar, sedan tillbaka inåt landet till Hunter vinregion för att toppa det. Denna flygning kommer att lämna dig mållös och vill ha mer.

Från Sydney: Privat lyxresa till Hunter Valley

Från Sydney: Privat lyxresa till Hunter Valley

Du börjar dagen med en bekväm upphämtning från ditt boende i Sydney cbd (eller en annan plats på begäran), där du möter din professionella chaufför/guide för dagen. När du lämnar Sydney via North-Connex-tunneln kommer landskapet att förändras dramatiskt när du beger dig norrut mot vindistriktet där du får se historiska nationalparker, natur när den är som bäst, samt korsa den mäktiga Hawkesbury-floden. I den berömda landsortsbyn Wollombi kommer du att göra din första kaffe- och vinprovning, följt av chansen att njuta av några av Hunter Valleys finaste produkter med ett besök på Hunter Valley Cheese Company. Er upplevelse kommer verkligen att bli levande när ni njuter av landskap täckta av druvor och grönska och smakar på regionens bästa viner, genom att stanna vid våra skräddarsydda utvalda källardörrar, allt från globalt kända märken till små familjeägda vingårdar i boutiqueformat. OBS: Denna resplan kan ändras beroende på oförutsedda omständigheter på dagen. Ytterligare fotomöjligheter kan förekomma på denna tur om tiden tillåter.

Från Sydney: Privat dagstur med vinprovning i Hunter Valley

Från Sydney: Privat dagstur med vinprovning i Hunter Valley

Följ med på en privat dagsutflykt från Sydney för att utforska vinkällarna i Hunter Valley. Välj att tillbringa hela dagen i vinregionen eller börja äventyret i staden Brooklyn vid Hawkesbury River där ni äter frukost och sedan kör Scenic Drive via Wollombi och Mount View. I vinodlingsområdet Hunter Valley finns en mängd olika alternativ, inklusive ett stort urval av både vinodlare och producenter av oliver, ostar, choklad och andra delikatesser (på egen bekostnad). I Hunter Valley produceras utmärkt Semillon och Shiraz samt en del fin Chardonnay och Verdelho (mot extra kostnad). Du kan välja ditt eget urval, eller så kan du lämna det upp till din guide. Upplev prisbelönta vingårdar och hyllade restauranger, och upptäck lokal mat och delikatesser på marknaden.

9 aktiviteter hittades
Sortera efter:

De mest populära sevärdheterna i Sydney

Att göra i Hawkesbury River

Städer i Australien

Hawkesbury River: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hawkesbury River: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hawkesbury River

Samlat omdöme

4.5
(18 recensioner)

Vistelsen på vingården Iron Gate var helt suverän.