Saker att göra i
Hatta

Våra mest rekommenderade saker att göra i Hatta

Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

1. Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

Gör en dagsutflykt från Dubai eller Sharjah till Hatta Heritage Village. Fly stadens glasfasader och njut av utsikten över de majestätiska Hajarbergen. Besök viktiga sevärdheter som Hatta Dam, Heritage Village och Hatta Hill Park. Börja ditt äventyr med en bekväm hotellupphämtning i en bekväm 4x4-jeep, vilket garanterar en sömlös och bekväm resa. Kör öster om staden till foten av Hajarbergen där den historiska byn ligger. Utforska essensen av Hatta när din guide leder dig genom den charmiga staden Hatta och avslöjar dess rika historia och kultur. Se den fascinerande Hatta-dammen, en lugn oas mitt i den oländiga terrängen, och fånga hisnande vyer vid Hatta Hill Park. Fortsätt till Hatta Heritage Village i hjärtat av staden för att bevittna en väv av historia, natur och kultur, som vävs samman för att ge dig en helhetsupplevelse. När aptiten växer kan du njuta av en rejäl buffé med lokala smaker som tillfredsställer dina smaklökar med en smak av äkthet. Fördjupa dig i det pulserande lokala livet på frukt- och grönsaksmarknaden, där de färskaste råvarorna lockar. Njut av de tidlösa traditionerna på matt- och keramikmarknaden, där skickliga hantverkare visar upp sitt hantverk.

Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

2. Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

Börja din halvdagsutflykt till öknen och Hajarbergen med en bilresa österut genom öknens inre. På vägen kan du låta din guide veta om det finns några sevärdheter som du vill se mer av under resan; din tur är privat, så schemat kan skräddarsys efter dina önskemål. När du kör mot Hatta kan du se hur landskapet förändras från öppna vidder till sanddyner och sedan till Hajarbergens steniga utlöpare. Lär dig mer om Hatta av din guide och se en gammal handelsbygd och stenpooler som ligger inbäddade i bergssluttningarna. Stanna till och njut av en picknickfrukost och fortsätt till Jebel Maleihah, med smeknamnet Fossil Rock efter de gamla marina fossil som finns inbäddade i dess sluttningar. Honeybee Garden är ditt nästa stopp i Hatta där du får lära dig allt om den fascinerande konsten att hålla bin och göra honung. Därefter tar du dig genom de imponerande Hajjarbergen till Hatta-dammen.

Dubai: Privat uthyrning av fordon

3. Dubai: Privat uthyrning av fordon

Gör din semester ännu mer lycklig genom att utforska staden på dina egna villkor. Hyr ett privat fordon för dig och din grupp för att upptäcka Dubai / Sharjah / Ajman / Abu Dhabi / Fujairah eller Ras Al Khaimah i er egen takt. Dra nytta av en engelsktalande utbildad förare som transporterar dig mellan sevärdheterna och ger råd om staden. Du kan välja dina egna destinationer för en dag utan en förutbestämd resväg. Välj mellan en: 4-sitsig sedan, 7-sitsig skåpbil, 15-sitsig minivan, 33-sitsig minibuss, eller buss med 50 säten enligt era önskemål. Sedan kan du bli hämtad på ditt hotell och njuta av servicen i ditt valda fordon i 4 timmar eller 8 timmar när du utforskar staden.

Privat: Stadstur i Hatta, Masfoot Museum med lunchpaus

4. Privat: Stadstur i Hatta, Masfoot Museum med lunchpaus

Upptäck de fängslande Hatta-bergen med Hatta-turen från Dubai, som ligger bara 60 mil från pulserande Dubai. Denna vidsträckta naturparadis erbjuder omvälvande upplevelser på både land och vatten. Desire Hub finns här för att se till att du får ut så mycket som möjligt av ditt besök i bergen. Oavsett om du söker ett spännande vandringslandskap eller en avslappnad byretreat. Våra skräddarsydda resepaket till Hatta tillgodoser dina äventyrliga önskningar. Hatta är en berömd bergsstad i Dubai. Den ligger vid sidan av Hajarbergen i nordöstra delen av Förenade Arabemiraten. Hatta Tour är känd för bergssafari, kajakpaddling, vandring och dess autentiska lokala mat. En heldags Hatta Tour från Dubai är den bästa idén för utflykter till den östra sidan av Emiraten. Här har vi en genomgångsguide om vad du ska göra på Hatta Tour.

Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

5. Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

Den fantastiska och hisnande vackra byn Hatta ligger inbäddad i Hajarbergen öster om staden Dubai. Denna plats är full av härliga forntida arv på grund av med det hedras som en Heritage Village. Under hela resan kommer det att vara vår högsta prioritet att få dig att känna dig bekväm och låta dig ha en av de bästa resorna i ditt liv. På grund av de steniga vägarna kommer vi att ta dig med 4 × 4 fordon. Jag är säker på att bara genom att läsa detta mycket kommer du att vara upphetsad över att ha en fantastisk resa med oss. Efter att ha njutit av det spektakulära landskapet i nästan en timme kommer du att nå dit. Där kan du besöka den stora byggnaden Hatta Fort och njuta av många andra aktiviteter. Vi vet att du är här för att skapa vackra minnen för ditt liv, och vi ger dig en chans att samla dessa värdefulla minnen.

Dubai: Dagsutflykt till Hatta med Heritage Village och Bee Garden

6. Dubai: Dagsutflykt till Hatta med Heritage Village och Bee Garden

Börja med upphämtning på ditt boende i staden Dubai. Luta dig tillbaka och njut av bergsutsikten under den bekväma färden till enklaven Hatta i inlandet. Stopp vid Hatta-dammen, en av de största dammarna i världen, där djupt grönt vatten omges av robusta berg. Du har möjlighet att köpa en båt- eller kajakupplevelse vid dammen, vilket ger dig en utmärkt chans att ta in det hisnande landskapet från vattnet. Bege dig till Heritage Village för att utforska en bergsby som också är ett levande museum. Ta ett steg tillbaka i tiden och upptäck hur det traditionella livet såg ut i den här regionen. Se rekonstruerade hus, fort och vakttorn medan du njuter av utställningar om traditionella emiratiska hantverk och seder. Låt utsikten över regionen ta andan ur dig med ett besök i det 360-gradiga observationstornet i Hatta Hills park. Ta reda på mer om pollinerare och honungsbins livscykel med ett besök i Hatta Honeybee and Discovery Garden. Återvänd till ditt boende i Dubai med otroliga minnen efter en rolig dag i Hatta.

Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

7. Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

Om du letar efter en unik upplevelse i Hatta kan en privat rundtur vara precis vad du behöver, du kan anpassa din resväg och utforska Hatta i din egen takt med vägledning av en kunnig lokal guide. Oavsett om du vill besöka den berömda staden Hatta, utforska den fantastiska Hatta Heritage Village, paddla kajak i Hatta Dam, besöka Hatta Fort & Jumma Mosque, ha kul på Hatta Wadi Hub eller njuta av den naturliga skönheten i Hatta Mountains, kan en privat rundtur tillgodose dina behov och intressen. Dessutom behöver du inte oroa dig för att navigera och dela upplevelsen med främlingar. Med en privat rundtur i Hatta kan du njuta av ett personligt och exklusivt äventyr med din familj eller dina vänner.

Hatta Mountain Tour - Next Trip Travel LLC

8. Hatta Mountain Tour - Next Trip Travel LLC

Hatta är ett bergsområde som ligger i den östra delen av emiratet Dubai i Förenade Arabemiraten. Hatta-området är känt för sin fantastiska natur, inklusive berg, wadis (dalar) och historiska platser. Här är några av de viktigaste kännetecknen och attraktionerna i Hattas bergsregion: Hajarbergen: Hatta ligger i Hajar-bergskedjan, som erbjuder pittoreska landskap som kännetecknas av robusta berg och stenig terräng. Dammen i Hatta: Hatta-dammen är en av de största sevärdheterna i området, omgiven av berg. Besökare kan njuta av båtliv, kajakpaddling eller bara ta in den fridfulla utsikten över dammen. Hatta Heritage Village: Detta är en restaurerad bergsby som ger en inblick i traditionell emiratisk kultur och historia. Besökarna kan utforska gamla hus, en moské och ett fort. Hatta klippbassänger: Hatta Rock Pools är naturliga pooler som bildas av vattnet som strömmar genom bergen. De är populära för simning och erbjuder en uppfriskande flykt. Äventyrsaktiviteter: Den bergiga terrängen i Hatta ger möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring, mountainbike och offroad-äventyr. Det finns utmärkta stigar för dem som söker en aktiv upplevelse. Hatta Wadi Hub: Hatta Wadi Hub är ett rekreationsområde som erbjuder olika äventyrssporter och aktiviteter, inklusive ziplining, väggklättring och mountain carting. Hatta spårcentral för mountainbike: I Hatta finns ett spårcenter för mountainbike, som lockar entusiaster som vill utforska det karga landskapet på två hjul. Hatta Kajak: Hatta Kayak erbjuder möjlighet att paddla på det lugna vattnet i Hatta Dam, omgiven av berg. Natursköna resor: Vägarna som leder till Hatta från Dubai erbjuder natursköna körningar genom bergen, med panoramautsikt över landskapet. Hatta har blivit ett populärt resmål för dem som söker en paus från staden och vill utforska den naturliga skönheten och utomhusaktiviteterna i bergen. Regionen är en blandning av kulturarv, äventyr och avkoppling.

Dubai Hatta 6 timmars rundtur med lunch

9. Dubai Hatta 6 timmars rundtur med lunch

Utforska Hatta i Hajarbergen i Förenade Arabemiraten på enklast möjliga sätt - i en 4x4 med chaufför och guide på denna privata rundtur från Dubai. Res österut till bergen, kör offroad och se wadis, Hatta-dammen och sjön, besök Heritage Village för att upptäcka Förenade Arabemiratens förflutna, utforska ett honungsbi-center. Dessutom kan du välja att boka en tur med kajak eller paddelbåt (i mån av tillgång) innan du återvänder.

Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

10. Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

Från Dubai kan du åka på en fantastisk Hatta-tur som inkluderar privat stadstransport. Njut av spänningen när du paddlar kajak i det orörda vattnet i Hatta Dam samtidigt som du tar in den hisnande miljön. Upptäck äventyrsparken Wadi Hub, som erbjuder spännande aktiviteter som ziplining, mountainbike och vandringsleder. På Wadi Lake Park kan du varva ner och koppla av medan du är omgiven av lugna omgivningar och lugnt vatten. Njut av en smidig och trevlig resa med privata transporter, vilket garanterar en minnesvärd dag full av äventyr och naturskönhet.

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Hatta

Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

Gör en dagsutflykt från Dubai eller Sharjah till Hatta Heritage Village. Fly stadens glasfasader och njut av utsikten över de majestätiska Hajarbergen. Besök viktiga sevärdheter som Hatta Dam, Heritage Village och Hatta Hill Park. Börja ditt äventyr med en bekväm hotellupphämtning i en bekväm 4x4-jeep, vilket garanterar en sömlös och bekväm resa. Kör öster om staden till foten av Hajarbergen där den historiska byn ligger. Utforska essensen av Hatta när din guide leder dig genom den charmiga staden Hatta och avslöjar dess rika historia och kultur. Se den fascinerande Hatta-dammen, en lugn oas mitt i den oländiga terrängen, och fånga hisnande vyer vid Hatta Hill Park. Fortsätt till Hatta Heritage Village i hjärtat av staden för att bevittna en väv av historia, natur och kultur, som vävs samman för att ge dig en helhetsupplevelse. När aptiten växer kan du njuta av en rejäl buffé med lokala smaker som tillfredsställer dina smaklökar med en smak av äkthet. Fördjupa dig i det pulserande lokala livet på frukt- och grönsaksmarknaden, där de färskaste råvarorna lockar. Njut av de tidlösa traditionerna på matt- och keramikmarknaden, där skickliga hantverkare visar upp sitt hantverk.

Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

Börja din halvdagsutflykt till öknen och Hajarbergen med en bilresa österut genom öknens inre. På vägen kan du låta din guide veta om det finns några sevärdheter som du vill se mer av under resan; din tur är privat, så schemat kan skräddarsys efter dina önskemål. När du kör mot Hatta kan du se hur landskapet förändras från öppna vidder till sanddyner och sedan till Hajarbergens steniga utlöpare. Lär dig mer om Hatta av din guide och se en gammal handelsbygd och stenpooler som ligger inbäddade i bergssluttningarna. Stanna till och njut av en picknickfrukost och fortsätt till Jebel Maleihah, med smeknamnet Fossil Rock efter de gamla marina fossil som finns inbäddade i dess sluttningar. Honeybee Garden är ditt nästa stopp i Hatta där du får lära dig allt om den fascinerande konsten att hålla bin och göra honung. Därefter tar du dig genom de imponerande Hajjarbergen till Hatta-dammen.

Dubai: Privat uthyrning av fordon

Dubai: Privat uthyrning av fordon

Gör din semester ännu mer lycklig genom att utforska staden på dina egna villkor. Hyr ett privat fordon för dig och din grupp för att upptäcka Dubai / Sharjah / Ajman / Abu Dhabi / Fujairah eller Ras Al Khaimah i er egen takt. Dra nytta av en engelsktalande utbildad förare som transporterar dig mellan sevärdheterna och ger råd om staden. Du kan välja dina egna destinationer för en dag utan en förutbestämd resväg. Välj mellan en: 4-sitsig sedan, 7-sitsig skåpbil, 15-sitsig minivan, 33-sitsig minibuss, eller buss med 50 säten enligt era önskemål. Sedan kan du bli hämtad på ditt hotell och njuta av servicen i ditt valda fordon i 4 timmar eller 8 timmar när du utforskar staden.

Privat: Stadstur i Hatta, Masfoot Museum med lunchpaus

Privat: Stadstur i Hatta, Masfoot Museum med lunchpaus

Upptäck de fängslande Hatta-bergen med Hatta-turen från Dubai, som ligger bara 60 mil från pulserande Dubai. Denna vidsträckta naturparadis erbjuder omvälvande upplevelser på både land och vatten. Desire Hub finns här för att se till att du får ut så mycket som möjligt av ditt besök i bergen. Oavsett om du söker ett spännande vandringslandskap eller en avslappnad byretreat. Våra skräddarsydda resepaket till Hatta tillgodoser dina äventyrliga önskningar. Hatta är en berömd bergsstad i Dubai. Den ligger vid sidan av Hajarbergen i nordöstra delen av Förenade Arabemiraten. Hatta Tour är känd för bergssafari, kajakpaddling, vandring och dess autentiska lokala mat. En heldags Hatta Tour från Dubai är den bästa idén för utflykter till den östra sidan av Emiraten. Här har vi en genomgångsguide om vad du ska göra på Hatta Tour.

Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

Den fantastiska och hisnande vackra byn Hatta ligger inbäddad i Hajarbergen öster om staden Dubai. Denna plats är full av härliga forntida arv på grund av med det hedras som en Heritage Village. Under hela resan kommer det att vara vår högsta prioritet att få dig att känna dig bekväm och låta dig ha en av de bästa resorna i ditt liv. På grund av de steniga vägarna kommer vi att ta dig med 4 × 4 fordon. Jag är säker på att bara genom att läsa detta mycket kommer du att vara upphetsad över att ha en fantastisk resa med oss. Efter att ha njutit av det spektakulära landskapet i nästan en timme kommer du att nå dit. Där kan du besöka den stora byggnaden Hatta Fort och njuta av många andra aktiviteter. Vi vet att du är här för att skapa vackra minnen för ditt liv, och vi ger dig en chans att samla dessa värdefulla minnen.

Dubai: Dagsutflykt till Hatta med Heritage Village och Bee Garden

Dubai: Dagsutflykt till Hatta med Heritage Village och Bee Garden

Börja med upphämtning på ditt boende i staden Dubai. Luta dig tillbaka och njut av bergsutsikten under den bekväma färden till enklaven Hatta i inlandet. Stopp vid Hatta-dammen, en av de största dammarna i världen, där djupt grönt vatten omges av robusta berg. Du har möjlighet att köpa en båt- eller kajakupplevelse vid dammen, vilket ger dig en utmärkt chans att ta in det hisnande landskapet från vattnet. Bege dig till Heritage Village för att utforska en bergsby som också är ett levande museum. Ta ett steg tillbaka i tiden och upptäck hur det traditionella livet såg ut i den här regionen. Se rekonstruerade hus, fort och vakttorn medan du njuter av utställningar om traditionella emiratiska hantverk och seder. Låt utsikten över regionen ta andan ur dig med ett besök i det 360-gradiga observationstornet i Hatta Hills park. Ta reda på mer om pollinerare och honungsbins livscykel med ett besök i Hatta Honeybee and Discovery Garden. Återvänd till ditt boende i Dubai med otroliga minnen efter en rolig dag i Hatta.

Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

Om du letar efter en unik upplevelse i Hatta kan en privat rundtur vara precis vad du behöver, du kan anpassa din resväg och utforska Hatta i din egen takt med vägledning av en kunnig lokal guide. Oavsett om du vill besöka den berömda staden Hatta, utforska den fantastiska Hatta Heritage Village, paddla kajak i Hatta Dam, besöka Hatta Fort & Jumma Mosque, ha kul på Hatta Wadi Hub eller njuta av den naturliga skönheten i Hatta Mountains, kan en privat rundtur tillgodose dina behov och intressen. Dessutom behöver du inte oroa dig för att navigera och dela upplevelsen med främlingar. Med en privat rundtur i Hatta kan du njuta av ett personligt och exklusivt äventyr med din familj eller dina vänner.

Hatta Mountain Tour - Next Trip Travel LLC

Hatta Mountain Tour - Next Trip Travel LLC

Hatta är ett bergsområde som ligger i den östra delen av emiratet Dubai i Förenade Arabemiraten. Hatta-området är känt för sin fantastiska natur, inklusive berg, wadis (dalar) och historiska platser. Här är några av de viktigaste kännetecknen och attraktionerna i Hattas bergsregion: Hajarbergen: Hatta ligger i Hajar-bergskedjan, som erbjuder pittoreska landskap som kännetecknas av robusta berg och stenig terräng. Dammen i Hatta: Hatta-dammen är en av de största sevärdheterna i området, omgiven av berg. Besökare kan njuta av båtliv, kajakpaddling eller bara ta in den fridfulla utsikten över dammen. Hatta Heritage Village: Detta är en restaurerad bergsby som ger en inblick i traditionell emiratisk kultur och historia. Besökarna kan utforska gamla hus, en moské och ett fort. Hatta klippbassänger: Hatta Rock Pools är naturliga pooler som bildas av vattnet som strömmar genom bergen. De är populära för simning och erbjuder en uppfriskande flykt. Äventyrsaktiviteter: Den bergiga terrängen i Hatta ger möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring, mountainbike och offroad-äventyr. Det finns utmärkta stigar för dem som söker en aktiv upplevelse. Hatta Wadi Hub: Hatta Wadi Hub är ett rekreationsområde som erbjuder olika äventyrssporter och aktiviteter, inklusive ziplining, väggklättring och mountain carting. Hatta spårcentral för mountainbike: I Hatta finns ett spårcenter för mountainbike, som lockar entusiaster som vill utforska det karga landskapet på två hjul. Hatta Kajak: Hatta Kayak erbjuder möjlighet att paddla på det lugna vattnet i Hatta Dam, omgiven av berg. Natursköna resor: Vägarna som leder till Hatta från Dubai erbjuder natursköna körningar genom bergen, med panoramautsikt över landskapet. Hatta har blivit ett populärt resmål för dem som söker en paus från staden och vill utforska den naturliga skönheten och utomhusaktiviteterna i bergen. Regionen är en blandning av kulturarv, äventyr och avkoppling.

Dubai Hatta 6 timmars rundtur med lunch

Dubai Hatta 6 timmars rundtur med lunch

Utforska Hatta i Hajarbergen i Förenade Arabemiraten på enklast möjliga sätt - i en 4x4 med chaufför och guide på denna privata rundtur från Dubai. Res österut till bergen, kör offroad och se wadis, Hatta-dammen och sjön, besök Heritage Village för att upptäcka Förenade Arabemiratens förflutna, utforska ett honungsbi-center. Dessutom kan du välja att boka en tur med kajak eller paddelbåt (i mån av tillgång) innan du återvänder.

Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

Från Dubai kan du åka på en fantastisk Hatta-tur som inkluderar privat stadstransport. Njut av spänningen när du paddlar kajak i det orörda vattnet i Hatta Dam samtidigt som du tar in den hisnande miljön. Upptäck äventyrsparken Wadi Hub, som erbjuder spännande aktiviteter som ziplining, mountainbike och vandringsleder. På Wadi Lake Park kan du varva ner och koppla av medan du är omgiven av lugna omgivningar och lugnt vatten. Njut av en smidig och trevlig resa med privata transporter, vilket garanterar en minnesvärd dag full av äventyr och naturskönhet.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Hatta

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Hatta?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Hatta?

Se alla erbjudanden och rabatter i Hatta på GetYourGuide

Att göra i Hatta

Städer i Förenade Arabemiraten

Hatta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hatta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hatta

Samlat omdöme

4.8
(27 recensioner)