Våra mest rekommenderade saker att göra i Hatta

Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

1. Hatta Safari och besök i Honey Bee Garden

Börja din halvdagsutflykt till öknen och Hajarbergen med en bilresa österut genom öknens inre. På vägen kan du låta din guide veta om det finns några sevärdheter som du vill se mer av under resan; din tur är privat, så schemat kan skräddarsys efter dina önskemål. När du kör mot Hatta kan du se hur landskapet förändras från öppna vidder till sanddyner och sedan till Hajarbergens steniga utlöpare. Lär dig mer om Hatta av din guide och se en gammal handelsbygd och stenpooler som ligger inbäddade i bergssluttningarna. Stanna till och njut av en picknickfrukost och fortsätt till Jebel Maleihah, med smeknamnet Fossil Rock efter de gamla marina fossil som finns inbäddade i dess sluttningar. Honeybee Garden är ditt nästa stopp i Hatta där du får lära dig allt om den fascinerande konsten att hålla bin och göra honung. Därefter tar du dig genom de imponerande Hajjarbergen till Hatta-dammen.

Privatuthyrning av fordon i Dubai med erfaren förare

2. Privatuthyrning av fordon i Dubai med erfaren förare

Gör din semester ännu mer lycklig genom att utforska staden på dina egna villkor. Hyr ett privat fordon för dig och din grupp för att upptäcka Dubai/Sharjah/Ajman/Abu Dhabi/Fujairah eller Ras Al Khaimah i din egen takt. Dra nytta av en engelsktalande utbildad chaufför som transporterar dig mellan sevärdheterna och ger råd om staden. Du kan välja dina egna destinationer för en dag utan en förutbestämd resväg. Välj mellan en 4-sitsig sedan, 7-sitsig skåpbil, 15-sitsig minibuss, 33-sitsig minibuss eller 50-sitsig buss enligt dina önskemål. Hämta sedan upp dig på ditt hotell och njut av servicen i ditt valda fordon i 04 timmar eller 08 timmar medan du utforskar din stad. Bränsle, tilläggsavgifter, parkeringsavgifter och vägtullar ingår. Entréavgifter och måltider ingår inte, gästerna måste betala direkt på plats om det behövs. Om du planerar att besöka något annat emirat ( Sharjah / Ajman / Abu Dhabi / Fujairah eller Ras Al Khaimah) än Dubai, välj alternativet heldag (08 timmar).

Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

3. Dubai/Sharjah: Dagsutflykt till Hatta City och Hajarbergen

Gör en dagsutflykt från Dubai eller Sharjah till Hatta Heritage Village. Fly stadens glasfasader och njut av utsikten över de majestätiska Hajarbergen. Besök viktiga sevärdheter som Hatta Dam, Heritage Village och Hatta Hill Park. Börja ditt äventyr med en bekväm hotellupphämtning i en bekväm 4x4-jeep, vilket garanterar en sömlös och bekväm resa. Kör öster om staden till foten av Hajarbergen där den historiska byn ligger. Utforska essensen av Hatta när din guide leder dig genom den charmiga staden Hatta och avslöjar dess rika historia och kultur. Se den fascinerande Hatta-dammen, en lugn oas mitt i den oländiga terrängen, och fånga hisnande vyer vid Hatta Hill Park. Fortsätt till Hatta Heritage Village i hjärtat av staden för att bevittna en väv av historia, natur och kultur, som vävs samman för att ge dig en helhetsupplevelse. När aptiten växer kan du njuta av en rejäl buffé med lokala smaker som tillfredsställer dina smaklökar med en smak av äkthet. Fördjupa dig i det pulserande lokala livet på frukt- och grönsaksmarknaden, där de färskaste råvarorna lockar. Njut av de tidlösa traditionerna på matt- och keramikmarknaden, där skickliga hantverkare visar upp sitt hantverk.

Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

4. Från Dubai: Hatta mountain Tour, Hatta Dam, Heritage by

Den fantastiska och hisnande vackra byn Hatta ligger inbäddad i Hajarbergen öster om staden Dubai. Denna plats är full av härliga forntida arv på grund av med det hedras som en Heritage Village. Under hela resan kommer det att vara vår högsta prioritet att få dig att känna dig bekväm och låta dig ha en av de bästa resorna i ditt liv. På grund av de steniga vägarna kommer vi att ta dig med 4 × 4 fordon. Jag är säker på att bara genom att läsa detta mycket kommer du att vara upphetsad över att ha en fantastisk resa med oss. Efter att ha njutit av det spektakulära landskapet i nästan en timme kommer du att nå dit. Där kan du besöka den stora byggnaden Hatta Fort och njuta av många andra aktiviteter. Vi vet att du är här för att skapa vackra minnen för ditt liv, och vi ger dig en chans att samla dessa värdefulla minnen.

Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

5. Från Dubai/Sharjah: Privat dagstur till Hatta Wadi Hub

Om du letar efter en unik upplevelse i Hatta kan en privat rundtur vara precis vad du behöver, du kan anpassa din resväg och utforska Hatta i din egen takt med vägledning av en kunnig lokal guide. Oavsett om du vill besöka den berömda staden Hatta, utforska den fantastiska Hatta Heritage Village, paddla kajak i Hatta Dam, besöka Hatta Fort & Jumma Mosque, ha kul på Hatta Wadi Hub eller njuta av den naturliga skönheten i Hatta Mountains, kan en privat rundtur tillgodose dina behov och intressen. Dessutom behöver du inte oroa dig för att navigera och dela upplevelsen med främlingar. Med en privat rundtur i Hatta kan du njuta av ett personligt och exklusivt äventyr med din familj eller dina vänner.

Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

6. Exklusiv flykt från Dubai: Privat rundtur i Hatta-berget

Från Dubai kan du åka på en fantastisk Hatta-tur som inkluderar privat stadstransport. Njut av spänningen när du paddlar kajak i det orörda vattnet i Hatta Dam samtidigt som du tar in den hisnande miljön. Upptäck äventyrsparken Wadi Hub, som erbjuder spännande aktiviteter som ziplining, mountainbike och vandringsleder. På Wadi Lake Park kan du varva ner och koppla av medan du är omgiven av lugna omgivningar och lugnt vatten. Njut av en smidig och trevlig resa med privata transporter, vilket garanterar en minnesvärd dag full av äventyr och naturskönhet.

Hatta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hatta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.