Upplevelser i
Hamburg

Från det Unesco-listade lagerområdet till Reeperbahn – det finns något för alla smaker i denna maritima stad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Hamburg

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Hamburg? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hamburg

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 69 828 omdömen

Denna turné för avreseboken, en perfekt utflykt för första dagen i Hamburg. Mottagningen var mycket vänlig. Fiets utkiezen en gaan! Vi blev guidade av Ilka, en erfaren guide. Det visar tydligt vilken riktning och när vi slutar. Intressanta uppgifter om hur lång tid du behöver för att cykla och lyssna på olika platser. Tussendoor gör vi ett stopp vid ett gezellig klein café (toalettbesök, drinken). Het cykeltempo är prima att hålla. Jag har en enorm upplevelse av denna turné och skulle ha alla till hands.

Turnén var väldigt intressant, lätt att följa och bara otroligt spännande! Löptempot var lätt att hänga med. Här kan du höra läskiga (berättelser) om Hamburg som du inte skulle hitta någon annanstans! Perfekt för att lära dig lite mer om Speicherstadts (och Hamburg i allmänhet) historia på kort tid. Helt klart en rekommendation från hjärtat!

Vi åkte med Andreas. Det var en fantastisk turné med mycket humor. Vi satt en del av turen på övervåningen: jag rekommenderar en halsduk och mössa, det blåste väldigt trots 17°. Vi satte oss ner under resten av turen och kunde fortfarande se och njuta av allt utan vinden.

Äntligen Hamburg igen. Stadsrundtur och hamntur måste göras igen. Underbart, informativt och bekvämt. Allt är välorganiserat. Alltid ett nöje

Man lär sig mycket om staden + historia på ett superroligt ironiskt sätt. Absolut värt det