Saker att göra Hamburg

Från det Unesco-listade lagerområdet till Reeperbahn – det finns något för alla smaker i denna maritima stad.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Hamburg

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Hamburg?

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Hamburg?

Hamburg: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hamburg: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hamburg

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 69 828 omdömen

Det var en fantastisk hamntur. Väldigt uttalat har man verkligen sett mycket och från vattensidan ser man allting helt annorlunda. Vår kapten Marco gav många informativa historier om allt vi såg. Kapten Marco förklarade många saker värda att veta på ett mycket trevligt, roligt sätt. (Stort tack till dig Marco) Skaffa din guide är som alltid en måste-faktor Något för alla, enkla och okomplicerade bokningar. Allt gick bra även denna gång. Du kan inte ha det lättare och mer avslappnad. Tack Get Your Guide Team 100 % rekommendation

turnén var grädde! vår kapten (jag tror att Özgur var hans namn) var super rolig, kunde sina saker och var väldigt informativ. Det ska vara exakt så här. Även om skämten ibland var grundare än vattennivån i Speicherstadt togs de mycket väl emot i situationen. Som tur var hade vi också kanonväder och utforskade allt från Speicherstadt, den stora hamnen till fiskmarknaden. Tack så mycket, när som helst igen!

Turnén var bara bra. Bättre än på de enorma, överfulla fräsarna. Vår skeppare, en Elyas M'barek-kille, guidade oss genom turen på ett mycket humoristiskt och intressant sätt. Han var rolig att lyssna på och superäkta. Vi körde genom lagerdistriktet och sedan till hamnen. Allt som allt bra. Ta med dig något att dricka, det finns inget ombord. Båtturen var verkligen värt det.

Kaptenen, jag tror att han hette Marco, gör ett superjobb. Han förklarar saker bra och kvickt. Det är riktigt skönt att vara på väg med en så liten båt och inte med folkmassor. Och med det här lilla skeppet kan du ta dig ända upp till jättegrytorna. Denna resa var en trevlig överraskning.

Turen genom hamnen i Hamburg och Hafencity var riktigt rolig. De 1,5 timmarna var lärorika och oerhört underhållande – inte bara på grund av det intressanta läget, utan framför allt på grund av vår kaptens mycket underhållande förklaringar.