Våra mest rekommenderade saker att göra i Hamburg

Hamburg: 1,5 timmars hamn- och Speicherstadt båttur – dagtid

1. Hamburg: 1,5 timmars hamn- och Speicherstadt båttur – dagtid

Se Hamburgs sevärdheter i stadens berömda hamn ur ett unikt perspektiv. Glid förbi imponerande containerfartyg och upptäck det historiska Speicherstadt-distriktet på en 1,5 timmes båttur med guidning av en tysktalande guide. Båten gör även ett exklusivt stopp vid ikoniska Elbphilharmonie. Påbörja ditt hamnäventyr på land när du korsar den berömda bron "Überseebrücke" för att nå piren där du går ombord på en Barkasse – en traditionell båt i Hamburg. Lyssna när din kapten bestämmer vilken rutt båten ska ta. Detta baseras på väderförhållandena och tidvattet, samt huruvida ett särskilt spännande och intressant containerskepp eller en annan speciell båt besöker hamnen. Glid fram längs de smala vattenvägarna i världens största lagerområde, som kallas Speicherstadt. Ta in den fantastiska arkitekturen och beundra byggnader som vilar på en grund av träpålar och ekbjälkar. Luta dig tillbaka och koppla av medan du passerar Hafen City. Utforska de öppna däcken, känn den svala havsbrisen och vänta in perfekta fotomöjligheter från båtens många utsiktspunkter. Åk förbi rader med stora containerfartyg när båten tar sig in till St. Paulis pir och Hamburgs hamn. Lär dig om de många viktiga landmärkena från din kunniga tysktalande guide. Vid färdens avslut kan du välja att gå iland precis framför Elbphilharmonie eller där båtturen ursprungligen inleddes.

Hamburg: Sex och brott i St. Pauli rundtur för 18+ år

2. Hamburg: Sex och brott i St. Pauli rundtur för 18+ år

Upptäck Hamburgs vilda sida på den här sex- och brottsliga rundvandringen i stadsdelen St Pauli. Hör intressanta anekdoter och detaljer från din guide om livet och kärleken i det röda ljusdistriktet när du besöker dess legendariska platser. Under rundturen kan du besöka baren "Zur Ritze" och lära dig hur den fick sitt namn. Gå ner till boxningsklubben i källaren, där Mike Tyson och bröderna Klitschko tränade. Ta reda på var den berömda lokala boxaren försvann samt varför så många kändisar kommer till denna rustika bar. Se hur kvinnor kan promenera längs Herbertstrasse och lär dig om Nutella-gänget och dess rivaler, GMBH-gänget. Upptäck vem som kontrollerar St. Pauli, vem som var områdets gudfader och hur rättssystemet fungerar här. Ta reda på huruvida Jack the Ripper eller någon liknande har funnits i Hamburg och få tillträde till en förstklassig showklubb i slutet av den guidade turen.

Hamburg: Linje A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Hamburg: Linje A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Upplev en guidad tur med den dubbeldäckade sightseeingbussen linje A i Hamburg. Res längs Speicherstadt (lagerstaden) och hamnstaden till stadens shoppingområden. Få värdefulla insikter om staden och dess historia. Hoppa ombord med din dagsbiljett som ger dig möjlighet att hoppa på och av vid 20 hållplatser. Se de underbara villorna i Harvestehude, sjön Outer Alster, stadshuset, museer, den berömda Reeperbahn och hamnen. Få information på ditt eget språk med ett GPS-styrt ljudsystem som erbjuder kristallklar guidning på 11 språk via headset. Luta dig tillbaka och njut av utsikten över området. Vid fint väder öppnar bussen taket för att ge dig fri utsikt.

Hamburg: 1 timmes XL kryssningstur i Hamburgs hamn

4. Hamburg: 1 timmes XL kryssningstur i Hamburgs hamn

Upptäck Hamburg på en hamnkryssning och beundra utsikten över lagerområdet och HafenCity. Se staden med flest broar i Europa, med cirka 2 400 konstruktioner över vatten, kanaler och kajer. Stig ombord på båten och upptäck stadens många olika attraktioner och sevärdheter, beroende på tidvatten och dagens händelser. Utforska historiska Speicherstadt med dess kanaler, det moderna HafenCity, de många broarna över floden Elbe, hektiska slussar och containerterminaler, Köhlbrandbrücke och mycket mer. Under resans gång kan du lära dig mer om staden, dess historia, de inkommande och utgående fartygen och allt annat som kan intressera dig. Luta dig tillbaka och beundra utsikterna över staden från soldäcket eller från den luftkonditionerade loungen med stora panoramafönster.

Hamburg: Hamburg Dungeon Inträdesbiljett

5. Hamburg: Hamburg Dungeon Inträdesbiljett

Hamburg Dungeon väcker de mörkaste perioderna i stadens historia till liv på ett underhållande sätt. De toppmoderna specialeffekterna och professionella skådespelarna ger en mycket speciell typ av liveunderhållning. De levande skådespelarna kliver in i historiska roller och tar med dig på en resa genom 600 år av Hamburgs mörka förflutna i interaktiva shower. Besöksattraktionen i den historiska stadsdelen Speicherstadt presenterar spännande liveshower baserade på sanna berättelser och erbjuder massor av action på 2 roliga åkattraktioner. Besökarna kan ge sig ut på en ovanlig resa i "Domedagshissen". Du kan också upptäcka de mörka åren av pesten eller försöka rädda piraten Klaus Störtebecker från avrättning. Bland andra ovänliga värdar välkomnar torteraren misstänksamma bybor in i sin plågoande. Försvara dig mot inkvisitionens barmhärtighet och möt hämnden från en rastlös ande - med glimten i inkvisitorns ögon och möjlighet till massor av skoj. I slutet av resan kommer de lyckliga överlevarna att ta plats i Hamburgs unika fritt fall-torn för att fly från fängelsehålans djup - lycka till...

Hamburg: 90-minuters hamnkryssning med kvällsljus

6. Hamburg: 90-minuters hamnkryssning med kvällsljus

Upplev Hamburgs glittrande hamn i kvällsljuset på en traditionell pråm. Njut av en romantisk tur-retur-resa runt Hamburgs hamn och njut av en mysig atmosfär med stadens upplysta silhuett som din bakgrund. Res genom historiska distriktet Speicherstadt (beroende på tidvattnet) och längs de imponerande upplysta containerterminalerna. Hör på din kaptens intressanta historier om hamnens historia, medan du kopplar av med en god dryck. Om du vill kan du istället välja att delta på en av de speciella turerna som erbjuds vid särskilda tillfällen. Välj den speciella båtturen på Queen Mary II , för att följa med Queen Mary II från kryssningsterminalen och ut på floden Elbe. Under den här båtturen kan du lära dig allt om fartyget från den professionella guiden ombord. Alternativt kan du välja att fira Hamburgs hamns årsdag ombord på en traditionell pråm. Se festivalen inledas med en kul parad, som sedan följs av en hel helg med festligheter.

Hamburg: 2-timmars XXL kryssningstur i Hamburgs hamn

7. Hamburg: 2-timmars XXL kryssningstur i Hamburgs hamn

Njut av den unika maritima atmosfären och de färgglada folkmassorna i Hamburgs hamn på denna dagliga kryssning som gör en slinga runt hamnen. Tack vare din guide får du lära dig mer om hamnens och stadens historia och ta en spännande tur genom slussarna. Upptäck denna port till världen på nära håll ombord på ett litet fartyg som passar lika bra för en flotta. Ta reda på hur enorm Hamburgs hamn är, den näst största hamnen i Europa. Det finns knappast någon annan stad i världen som är så knuten till sin hamn - Hamburg har verkligen utvecklats tack vare den. De viktigaste sevärdheterna och skyline är oupplösligt kopplade till den. Upplev kontrasten mellan dåtid och nutid, handel och kultur, den lilla fiskestaden längs Elbe och de toppmoderna containerkomplexen. Du får också lära dig om de syndiga sträckorna och fiskmarknaden, gamla kuttrar och massiva kryssnings- och containerfartyg. Vår guide ombord ger livekommentarer på tyska. För kommentarer på andra språk kan du ladda ner appen "Rainer Abicht" från Apple App Store eller Google Play Store. Appen erbjuder ljudturer av hamnkryssningen på sex olika språk.

Hamburg: Guidad insidertur till Reeperbahn och St. Pauli

8. Hamburg: Guidad insidertur till Reeperbahn och St. Pauli

Upplev Hamburgs Red Light District tillsammans med kändisar och Reeperbahn-experter. Träffa människor som Udo Lindenbergs legendariska livvakt Eddy Kante eller ikoniska Red Light-experter och dörrvakter som Fabian Zahrt. Träffa drag queens som Barbie Stupid eller historikern och den lokala experten Doc Eva Decker. Upplev Tysklands mest populära stadsdel med en perfekt blandning av information, underhållning, syndiga stopp och sevärdheter och en galen sightseeing-show. Passera förbi den världsberömda Herbertstraße och polisstationen Davidwache innan du besöker en BDSM-dungeon eller en sexbutik.

Hamburg: 1,5 timmars kryssning i Grand Harbor i kvällsljusen

9. Hamburg: 1,5 timmars kryssning i Grand Harbor i kvällsljusen

Utforska Hamburgs hamndistrikt på en avkopplande kvällskryssning med livekommentar på tyska och upptäck de mest romantiska scenerna och Hamburgs arkitektoniska rikedomar från ett helt nytt perspektiv. Börja ditt kvällsäventyr i hamnen vid Landungsbrücken och korsa den berömda bron för att nå Pier 3 där du går ombord på din pråm. Sätt igång och glid in i de smala vattenvägarna i världens största lagerstadskvarter som är känt som Speicherstadt. Ta in den fantastiska arkitekturen och den upplysta utsikten över Hamburgs hamn som lyser i vackra blå ljus. Se ljusen från Elbphilharmonie, Hamnstaden, musikalerna, landningsbryggorna, fartygen och containerbryggorna som är avsedda att skapa en romantisk stämning. Segla genom kanalerna, Elbes strand och Hamburgs berömda fiskmarknad och lär dig historien om de många viktiga landmärkena av din tysktalande expertguide.

Hamburg: Night Watchman's Tour of St. Pauli på tyska

10. Hamburg: Night Watchman's Tour of St. Pauli på tyska

Njut av en unik stadsrundtur med de traditionella nattväktarna runt det största nöjes- och red-light-distriktet i Europa. Din tyskspråkiga guide möter dig vid Landungsbrücken och visar upp allt som St. Pauli har att erbjuda. Din guide kommer att ta på sig rollen och uniformen som den ursprungliga nattvakten St. Pauli, som representerar det ökända distriktet Hamburg. Han kommer att upptäcka Große Freiheit ("Den stora friheten") med dig. Tillfredsställ din nyfikenhet och lär dig alla lokala hemligheter. Hör om hur det är inuti Davidwache Police Department, hur reptillverkningsindustrin skar ut vägen till Reeperbahn, Joe Cockers incident, den mystiska Herbertstraße och legendariska berättelser som involverar Paul McCartney.

Lägg till datum

Saker att göra i
Hamburg
Från det Unesco-listade lagerområdet till Reeperbahn – det finns något för alla smaker i denna maritima stad.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Hamburg

Alla aktiviteter

307 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Hamburg

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Hamburg

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Hamburg?

Hamburg: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hamburg: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hamburg

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 83 274 omdömen

Det var en fantastisk hamntur. Väldigt uttalat har man verkligen sett mycket och från vattensidan ser man allting helt annorlunda. Vår kapten Marco gav många informativa historier om allt vi såg. Kapten Marco förklarade många saker värda att veta på ett mycket trevligt, roligt sätt. (Stort tack till dig Marco) Skaffa din guide är som alltid en måste-faktor Något för alla, enkla och okomplicerade bokningar. Allt gick bra även denna gång. Du kan inte ha det lättare och mer avslappnad. Tack Get Your Guide Team 100 % rekommendation

Vi hade en rolig och autentisk turné med Dennis Schmidt. Detta var inte bara en vanlig turné som du känner den, utan en unik och rolig upplevelse med extraordinära insikter och insiderhistorier om Reeperbahn. Efter rundturen var det en gratis alkoholhaltig dryck. Pris-prestanda-förhållandet är 100% rätt och om du inte vill ha en tråkig och klassisk rundtur på Reeperbahn är det här platsen för dig.

Turnén var bara bra. Bättre än på de enorma, överfulla fräsarna. Vår skeppare, en Elyas M'barek-kille, guidade oss genom turen på ett mycket humoristiskt och intressant sätt. Han var rolig att lyssna på och superäkta. Vi körde genom lagerdistriktet och sedan till hamnen. Allt som allt bra. Ta med dig något att dricka, det finns inget ombord. Båtturen var verkligen värt det.

Den unge guiden var inte bara rejält påläst, han var personlig, rolig och skapade en fin stämning i gruppen.

Vår guide var en trevlig och snygg och mycket kunnig kvinna. Det var toppenbra.