Hafnarfjörður

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Hafnarfjörður

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Hafnarfjörður? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hafnarfjörður

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 760 omdömen

Iceland Excursion - alltid bra och pålitliga.

Bussbolaget beläget inom gångavstånd från flera hotell och centrum. Pick-upp därför inte nödvändigt med tanke på att man ändå går en hel del på Island. Iceland Ecxursion känns som ett mycket pålitligt företag med flera bra utflykter. Mycket bra guider - ofta medelålder/äldre med gedigen erfarhet och kunskap om det fantastiska Island.

Helt fantastisk tur och underbara hästar. Ibland fick jag dock känslan av att det var något dom bara gjorde. Min häst ändrade gångart utan att jag gjorde något och på speciella platser. Annars var det helt perfekt och jag tror alla blir nöjda. Bra nivå att man var van ryttare.

Vi hade en super mysig dag med hästar och trevlig personal. Vi fick bra instruktion om vad som ska hända och vilken säkerhet som gäller. Red 2 turar med 2 olika hästar som passade vårt behov. Rekommenderas.

Super friendly and nice guide! I went in January 2020 and it was really cold but it was nice that you could borrow clothes at the place to get warmer. It was also very beautiful scenery!

perfekt för mig och min sambo som red för första gången. gruppen delade upp sig åt olika håll beroende på erfarenhet och vilken svårighet som passade var och en.