Gyllene cirkeln

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppsevärdheter i Laugarvatn

Alla saker att se i Gyllene cirkeln

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gyllene cirkeln? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gyllene cirkeln

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 12 562 omdömen

Detta var en jätte bra tour med 2 stycken roliga guider som var väldigt informativa och duktiga på sitt jobb som gav det där Lilla extra! Emilio och Alto hette killarna ! Själva resan var också bra och välplanerad. Det som inte framgick så tydligt i info är att man släpps av vid attraktionerna och sedan får man gå fritt runt omkring. Guiderna följer alltså inte med på tuterna, utan, berättar lite om platserna på bussen innan. Att få gå runt själva i vår egen takt tyckte jag och min kompisar var väldigt skönt men letar man efter en privat guide som går med en kanske man ska ta en Annan guide då ! Vi gjorde 3 toa stopp under dessa 8 timmar. Vid gazerna så fanns det restauranger och souvenir shop att handla på, men tiden gick väldigt fort innan vi skulle tillbaka till bussen igen för det tar en stund att komma upp till gazera ! Allt som allt är vi väldigt nöjda !

Superbra utflykt med en trevlig guide (Jona) som verkligen kunde sitt område. Vi hade monumental tur med vädret också, inte ett enda moln på himlen, så trots corona-nojan blev det en grym dag!

En fantastisk tur som innefattade många av de bästa sevärdheterna på Island. Transport i minibuss med påläst lokal guide. Allt igenom en toppenupplevelse!

En väl planerad dag. Även om den fick ändrade planer och det inte blev något bad i Secret Lagoon

Superbra upplägg på utflykten! Vi är så nöjda med alla sevärdheter och guiden var toppen!