Gyllene cirkeln
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Gyllene cirkeln: Upplevelser

Se alla upplevelser i Gyllene cirkeln

Vad besökare tycker om Gyllene cirkeln

Samlat omdöme
4.7 / 5
baserat på 12 430 omdömen

Rundturen var fantastisk. Guiden var en kunnig historieberättare.

Informationen av tjejen som plockade upp oss vid busshållplats 8 kunde ha varit mera utförlig. Vi viftades in i en stor buss och sen kom de och ropade upp vårt namn för det visade sig att vi skulle med en minibuss som väntade på oss. Rundturen var intressant och innehållsrik. Jag skulle ha velat ha mera tid på mig vid Tingvellir. Badtiden vid Blå Lagunen kändes också lite stressig med tanke på att man betalade en hel del skillt för den vistelsen. Vår guide var en fantastiskt kunnig och skicklig historieberättare. Jag uppskattade speciellt att hab kunde så mycket om Islands naturgeografi och historia.

En fantastisk guide som bjöd på sig själv.

Fantastisk upplevelse. Vi fick tyvärr inte meddelande om ändrad upphämtningsplats och höll därför på att missa hela resan men guide och medresenärer väntande på oss. Vi fick ett SMS om att vi inte hade kommit till mötesplatsen och vi hann ta oss till den nya platsen. Guiden var lagom personlig och berättade om att han som ung planterat träd på loven. Tusen tack!

Denna turen har allt! Du får se och lära dig massor om Island.

Ett måste om du besöker Island. Turen tar ca 7h såndet måste man vara beredd på, men väl värt sina timmar. Guiden var superbra och blandade fakta och personliga anekdoter vilket gav en bra helhetsbild av Islands kultur och naturliv. Ta med varma vattentäta kläder då vädret ändras snabbt på Island.

Gyllene cirkeln: Eftermiddagstur Omdöme från:

Fantastiskt välordnad tur med en lika fantastisk chaufför och guide

Arnar körde och guidade oss på ett alldeles utmärkt sätt runt gyllene cirkeln med både extrastopp och avslutande blå lagunen. Han var informativ och hade leendet nära tillhands. En tillgång för Nicetravel.

Missa inte denna fantastiska upplevelse!

Många fantastiska naturupplevelser på några få timmar! Guiden var mycket kunnig, trevlig och förgyllde vår tur med sin vackra sång! Jag rekommenderar varmt Gyllene cirkeln turen!

Gyllene cirkeln: Eftermiddagstur Omdöme från: