Saker att göra i
Grundarfjörður

Grundarfjörður

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grundarfjörður

Från Reykjavik: Heldagstur till Snæfellsneshalvön

1. Från Reykjavik: Heldagstur till Snæfellsneshalvön

Lämna Reykjavik och bege dig till Snæfellsnes-halvön på en dagsutflykt med buss för att uppleva Islands mångfaldiga naturskönhet. Se landskapet som består av vulkaniska toppar, vackra klippor, stränder och glittrande fjordar. Besök charmiga fiskebyar såsom Grundarfjordur, Arnarstapi och Hellnar. Beundra de spektakulära bergen och de mäktiga vulkaniska kratrarna, såsom Kirkufjell och Ljósufjöll. Se den svarta sandstranden vid Djúpalónssandur och den majestätiska glaciären Snæfellsjökull. Ta ett fotostopp vid den berömda Svarta Kyrkan i Budir och se sälar som lussar i havet vid Ytri Tunga-stranden. Följ med på en fridfull tur som låter dig uppleva det magnifika landskapet i lugn och ro. Den här turen visar en mängd olika landskap i en kompakt region som Jules Verne förevigade i sin bok "Journey to the Centre of the Earth" (Resan till jordens centrum).

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

2. Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Utforska Island med hjälp av vår audioguide (talad av en riktig person) och lär dig mer om vad som gör ön speciell på över 340 stopp! GPS-utlöst smartphone-app för att få information längs vägen. Viktigt! Efter bokningen får du ett separat e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du installerar appen och guiden! Du kan ignorera "biljett"-mejlet från Get Your Guide. Kontrollera också din skräppostmapp för vårt e-postmeddelande och kontakta oss om något inte fungerar! Med dessa instruktioner kan du ladda ner appen och installera audioguiden. Guiden kan laddas ner för offline-användning och den kan användas så många gånger du vill (på 1 telefon). Med Islands kompletta ljudguide får du all den information som en guide annars skulle ge dig. Med hjälp av GPS känner appen igen var du befinner dig på din rundresa och ger dig spännande information på rätt ställen. Så inget står i vägen för din individuella hyrbilstur. Din digitala reseguide till Island för hela ön av eld och is! Denna ljudguide erbjuder mer än 340 stationer (7,5 timmars speltid) med information om land, folk och sevärdheter i alla delar av landet. Och allt är inläst av en riktig person. Guiden omfattar inte bara ringvägen och den gyllene cirkeln utan även halvöarna Reykjanes och Snaefellsnes, Västmannaöarna, öst- och västfjordarna och det vilda isländska höglandet.

Grundarfjörður: Klassiskt kajakäventyr på berget Kirkjufell

3. Grundarfjörður: Klassiskt kajakäventyr på berget Kirkjufell

Din tur börjar vid kajakbasen, där du träffar din erfarna lokala guide. Efter några vänliga presentationer kommer din guide att förse dig med all nödvändig utrustning för en rolig och säker tid på vattnet. I utrustningen ingår en torrdräkt, en flytväst, skor och handskar och naturligtvis en termisk underställsdräkt. Du kommer att tillbringa totalt 70 minuter på vattnet, först på väg mot "Seal Skerry", ett område med otroligt djurliv som inkluderar olika fågelarter, och som namnet antyder, några bosatta sälar. Från denna plats har du en fantastisk utsikt över berget Kirkjufell, som står stolt och dominerande över landskapet. Den som är intresserad av populärkultur kommer nästan omedelbart att känna igen Kirkjufell som "berget som en pilspets" från HBO:s Game of Thrones. Du lämnar "Seal Skerry" bakom dig och fortsätter längs strandlinjen vid bergets rötter, innan du gör återresan till basen. När turen är slut kan du värma dig på kajakbasens däck med en varm dryck och fundera över den vackra upplevelse som du just har varit med om. När din tid vid basen är över är du fri att fortsätta utforska denna vackra region på egen hand.

Från Grundarfjörður: Halvdagstur till Snæfellsneshalvön

4. Från Grundarfjörður: Halvdagstur till Snæfellsneshalvön

Följ med på en oförglömlig dagsutflykt från Grundarfjörður till Snæfellsnes och utforska de fantastiska landskapen och fängslande landmärkena som definierar denna magiska halvö. Resan börjar i hamnen i Grundarfjörður, där du möts av den hisnande silhuetten av Kirkjufell, ett av Islands mest ikoniska berg. Först på resplanen är Kirkjufellsfoss, ett majestätiskt vattenfall vid foten av Kirkjufell. Förundras över synergin mellan berget och vattenfallet och fånga vykortsvackra ögonblick mot bakgrund av naturens storslagenhet. Fortsätt äventyret till Djúpalónssandur, en svart sandstrand med fascinerande rester av ett skeppsvrak. Känn havets uråldriga andar när du utforskar de mystiska stenarna som ligger utspridda längs stranden, var och en med sin egen unika historiska betydelse. När du färdas längs kusten kommer Lóndrangar att dyka upp vid horisonten - kolossala basaltklippor som dramatiskt reser sig ur havet. Titta med vördnad på dessa naturskulpturer och förstå hur de geologiska krafterna har format den karga kustlinjen. Arnarstapi, en pittoresk fiskeby, lockar med sin charm och natursköna kust. Promenera längs kustklipporna, andas in den friska havsluften och se fågellivet som häckar på klipporna. Resan avslutas i Búðir, en pittoresk plats med den ikoniska svarta kyrkan mot en bakgrund av lavafält och Snæfellsjökull-glaciären. Ta in den andliga atmosfären och fånga den tidlösa lockelsen på denna historiska plats. När du återvänder till Grundarfjörður hamn kan du reflektera över en dag fylld av naturliga underverk, kulturskatter och den obestridliga magin som är Snæfellsnes. Denna dagstur utlovar en symfoni av sevärdheter och upplevelser som skapar bestående minnen av Islands imponerande skönhet.

Island: Midnattssolens kajakäventyr

5. Island: Midnattssolens kajakäventyr

Denna tur börjar vid kajakbasen intill strandlinjen. Här introduceras du till din vänliga och erfarna guide som ger en snabb lektion om grunderna för att styra din farkost, samt delar ut all nödvändig utrustning. Väl ute på vattnet kommer du att omges av en mängd fängslande naturscenerier, inklusive naturligtvis Mount Kirkjufell, mest känt för sin huvudroll som "berget som en pilspets" i HBO: s prisbelönta TV-serie, Games of Thrones. När du beger dig mot "Seal Skerry" kommer du också att få se olika fågelarter och några av de sälar som bor i området. Du fortsätter sedan runt foten av berget Kirkjufell och får olika perspektiv på denna otroliga plats. När du återvänder till stranden kan du värma dig med en varm dryck på däck.

Från Reykjavik: 3 dagars familjepaket

6. Från Reykjavik: 3 dagars familjepaket

Den första dagen åker du till den berömda gyllene cirkeln. Njut av den stora Golden Circle-turen, en kompakt 8-timmarstur som tar dig till en rad anmärkningsvärda och varierande platser i sydvästra Island på bara åtta timmar. I det geotermiska området Geysir får du chansen att observera den kokande heta källan Strokkur spruta ångande vatten upp till 30 meter upp i luften var åttonde minut. Därefter kan du bege dig till det ikoniska vattenfallet Gullfoss, eller Gyllene fallen, som ligger i glaciärfloden Hvítá, bara 7 minuters bilresa från Geysir. Beundra dess eleganta och majestätiska form som inte liknar någon annan, där det forsande flodvattnet störtar i två steg ner i en 32 meter djup ravin. Därefter kan du besöka Þingvellir nationalpark som ligger i skärningspunkten mellan de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna och som inte bara är en plats för geologiska underverk, utan också en plats laddad med historia, eftersom det nationella parlamentet har varit här sedan 930. På Þingvellir kan du ta del av dess berättelser om geografiska och politiska strider, kompromisser och pågående utveckling. Dessutom har du möjlighet att besöka den vulkaniska kraternsjön Kerið. Den andra dagen åker du på en 10 timmar lång tur till södra Island som tar dig till olika naturpärlor längs Islands förtrollande sydkust. Ta del av ett landskap som präglas av starka kontraster, där odlade slätter möter grova berg och eld möter is. Besök sedan vattenfallen Skógafoss, med sitt hisnande fall på 60 meter, och Seljalandsfoss, som du kan gå bakom och genom till andra sidan. I Reynisfjara, eller stranden med svart sand, får du uppleva Nordatlantans råa och lockande kraft och dess mästerligt formade basaltpelarklippor. Platsen är lika vacker som farlig och bör närmas med en hälsosam nivå av vördnad och respekt. Ta sedan en kort promenad upp till Sólheimajökulls glaciärtopp, en del av Mýrdalsjökulls glaciär, där du kan bevittna de isländska glaciärernas dynamik, deras bildning, beteende och snabba avsmältning. På den tredje och sista dagen får du uppleva den isländska naturens skönhet i ett enda område - den underbart varierande Snæfellsneshalvön. Upptäck de charmiga fiskebyarna Grundarfjordur, Arnarstapi och Hellnar, spektakulära berg och vulkankratrar som Kirkjufell och Ljósufjöll, den svarta stranden vid Djúpalónssandur, den majestätiska glaciären Snæfellsjökull och sälkolonin vid Ytri Tunga.

Stykkishólmur: 2 timmars tur i havskajak

7. Stykkishólmur: 2 timmars tur i havskajak

Den här 2 timmar långa havskajakutflykten är det perfekta tillfället att upptäcka Islands natur och djurliv när det är som bäst. Fly från folkmassorna på den här utflykten och åk längs kusten till några av de mest avlägsna öarna i Breiðafjörðurbukten. Njut av natursköna landskap från havsnivå och se halvöns omgivande glaciärer och vulkaner. Utflykten börjar vid kajakbasen som ligger i centrum av den charmiga byn Stykkishólmur. Efter en kort paddeltur kommer turen till det första landmärket, Landey, den världsberömda platsen där man skördar eiderdowns. Senare besöker turen skeppsvrak, bland annat det kusliga vraket av Thorgeir. Ibland ser kajakpaddlare den isländska fågelkungens kung, havsörnen, som flyger långt ovanför eller häckar på öarna. Den vitstjärtade örnen är en sällsynt och oförglömlig syn. Efter en kort paddelpaus går turen mellan lokala öar innan den återvänder till land.

Halvön Snaefellsness : Privat guidad dagstur

8. Halvön Snaefellsness : Privat guidad dagstur

Vår privata skräddarsydda dagstur till Snaefellsneshalvön är en unik och oförglömlig upplevelse som fördjupar dig i den fantastiska naturskönheten på Islands västkust. Med start i Reykjavik tar din privata guide med dig på en naturskön bilresa genom lavafält, förbi höga berg och pittoreska fiskebyar, och längs slingrande kustvägar som erbjuder hisnande vyer över Atlanten. Under hela turen kommer din guide att berätta historier och legender om området och dela med sig av sin kunskap om Islands historia, kultur och geografi. Du kommer att ha gott om möjligheter att stanna och ta bilder, och din guide rekommenderar gärna lokala restauranger och kaféer där du kan njuta av en utsökt måltid eller ett mellanmål. Personlig upplevelse: Vår privata dagsutflykt till Snaefellsnes erbjuder en personlig upplevelse som tillgodoser varje besökares specifika intressen och behov. Det innebär att du kan utforska regionen i din egen takt och fokusera på de attraktioner som intresserar dig mest. Expertguide: Vår kunniga och erfarna guide tar dig till de bästa platserna i Snaefellsnes och ger dig fascinerande insikter om regionens historia, kultur och naturliga underverk. Du kommer att lära dig mycket och ha jättekul! Bekvämt fordon: Vårt rymliga och bekväma fordon är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att göra din resa så behaglig som möjligt. Du kommer att kunna koppla av och njuta av det fantastiska landskapet utan att oroa dig för transportlogistiken. Flexibilitet: Vår privata dagstur till Snaefellsnes är helt flexibel, vilket innebär att du kan anpassa din resväg så att den passar dina preferenser. Oavsett om du vill ägna mer tid åt vandring, sightseeing eller fotografering kan vi tillgodose dina behov. Oförglömliga minnen: Snaefellsnes är en av de vackraste och mest unika regionerna på Island, och vår privata dagstur är utformad för att hjälpa dig att skapa oförglömliga minnen som kommer att vara livet ut. Du får se otroliga landskap, träffa vänlig lokalbefolkning och uppleva Islands magi på ett sätt som få besökare någonsin gör. Här är en detaljerad resplan för en privat dagstur på Snaefellsneshalvön: Hämtning från hotellet i Reykjavik Besök Ytri-Tunga strand för att se sälar Utforska byn Arnarstapi och kustklipporna Lunchpaus i Stykkisholmur Besök berget och vattenfallet Kirkjufell Stopp vid Djupalonssandurs svarta sandstrand Utforska Saxholls krater och lavafält Avlämning på hotellet i Reykjavik Denna resplan ger gott om tid att se några av de vackraste och mest unika sevärdheterna på Snaefellsneshalvön. Observera att detta bara är ett förslag på resväg och kan anpassas för att passa dina intressen och preferenser.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grundarfjörður

Från Reykjavik: Heldagstur till Snæfellsneshalvön

Från Reykjavik: Heldagstur till Snæfellsneshalvön

Lämna Reykjavik och bege dig till Snæfellsnes-halvön på en dagsutflykt med buss för att uppleva Islands mångfaldiga naturskönhet. Se landskapet som består av vulkaniska toppar, vackra klippor, stränder och glittrande fjordar. Besök charmiga fiskebyar såsom Grundarfjordur, Arnarstapi och Hellnar. Beundra de spektakulära bergen och de mäktiga vulkaniska kratrarna, såsom Kirkufjell och Ljósufjöll. Se den svarta sandstranden vid Djúpalónssandur och den majestätiska glaciären Snæfellsjökull. Ta ett fotostopp vid den berömda Svarta Kyrkan i Budir och se sälar som lussar i havet vid Ytri Tunga-stranden. Följ med på en fridfull tur som låter dig uppleva det magnifika landskapet i lugn och ro. Den här turen visar en mängd olika landskap i en kompakt region som Jules Verne förevigade i sin bok "Journey to the Centre of the Earth" (Resan till jordens centrum).

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Utforska Island med hjälp av vår audioguide (talad av en riktig person) och lär dig mer om vad som gör ön speciell på över 340 stopp! GPS-utlöst smartphone-app för att få information längs vägen. Viktigt! Efter bokningen får du ett separat e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du installerar appen och guiden! Du kan ignorera "biljett"-mejlet från Get Your Guide. Kontrollera också din skräppostmapp för vårt e-postmeddelande och kontakta oss om något inte fungerar! Med dessa instruktioner kan du ladda ner appen och installera audioguiden. Guiden kan laddas ner för offline-användning och den kan användas så många gånger du vill (på 1 telefon). Med Islands kompletta ljudguide får du all den information som en guide annars skulle ge dig. Med hjälp av GPS känner appen igen var du befinner dig på din rundresa och ger dig spännande information på rätt ställen. Så inget står i vägen för din individuella hyrbilstur. Din digitala reseguide till Island för hela ön av eld och is! Denna ljudguide erbjuder mer än 340 stationer (7,5 timmars speltid) med information om land, folk och sevärdheter i alla delar av landet. Och allt är inläst av en riktig person. Guiden omfattar inte bara ringvägen och den gyllene cirkeln utan även halvöarna Reykjanes och Snaefellsnes, Västmannaöarna, öst- och västfjordarna och det vilda isländska höglandet.

Grundarfjörður: Klassiskt kajakäventyr på berget Kirkjufell

Grundarfjörður: Klassiskt kajakäventyr på berget Kirkjufell

Din tur börjar vid kajakbasen, där du träffar din erfarna lokala guide. Efter några vänliga presentationer kommer din guide att förse dig med all nödvändig utrustning för en rolig och säker tid på vattnet. I utrustningen ingår en torrdräkt, en flytväst, skor och handskar och naturligtvis en termisk underställsdräkt. Du kommer att tillbringa totalt 70 minuter på vattnet, först på väg mot "Seal Skerry", ett område med otroligt djurliv som inkluderar olika fågelarter, och som namnet antyder, några bosatta sälar. Från denna plats har du en fantastisk utsikt över berget Kirkjufell, som står stolt och dominerande över landskapet. Den som är intresserad av populärkultur kommer nästan omedelbart att känna igen Kirkjufell som "berget som en pilspets" från HBO:s Game of Thrones. Du lämnar "Seal Skerry" bakom dig och fortsätter längs strandlinjen vid bergets rötter, innan du gör återresan till basen. När turen är slut kan du värma dig på kajakbasens däck med en varm dryck och fundera över den vackra upplevelse som du just har varit med om. När din tid vid basen är över är du fri att fortsätta utforska denna vackra region på egen hand.

Från Grundarfjörður: Halvdagstur till Snæfellsneshalvön

Från Grundarfjörður: Halvdagstur till Snæfellsneshalvön

Följ med på en oförglömlig dagsutflykt från Grundarfjörður till Snæfellsnes och utforska de fantastiska landskapen och fängslande landmärkena som definierar denna magiska halvö. Resan börjar i hamnen i Grundarfjörður, där du möts av den hisnande silhuetten av Kirkjufell, ett av Islands mest ikoniska berg. Först på resplanen är Kirkjufellsfoss, ett majestätiskt vattenfall vid foten av Kirkjufell. Förundras över synergin mellan berget och vattenfallet och fånga vykortsvackra ögonblick mot bakgrund av naturens storslagenhet. Fortsätt äventyret till Djúpalónssandur, en svart sandstrand med fascinerande rester av ett skeppsvrak. Känn havets uråldriga andar när du utforskar de mystiska stenarna som ligger utspridda längs stranden, var och en med sin egen unika historiska betydelse. När du färdas längs kusten kommer Lóndrangar att dyka upp vid horisonten - kolossala basaltklippor som dramatiskt reser sig ur havet. Titta med vördnad på dessa naturskulpturer och förstå hur de geologiska krafterna har format den karga kustlinjen. Arnarstapi, en pittoresk fiskeby, lockar med sin charm och natursköna kust. Promenera längs kustklipporna, andas in den friska havsluften och se fågellivet som häckar på klipporna. Resan avslutas i Búðir, en pittoresk plats med den ikoniska svarta kyrkan mot en bakgrund av lavafält och Snæfellsjökull-glaciären. Ta in den andliga atmosfären och fånga den tidlösa lockelsen på denna historiska plats. När du återvänder till Grundarfjörður hamn kan du reflektera över en dag fylld av naturliga underverk, kulturskatter och den obestridliga magin som är Snæfellsnes. Denna dagstur utlovar en symfoni av sevärdheter och upplevelser som skapar bestående minnen av Islands imponerande skönhet.

Island: Midnattssolens kajakäventyr

Island: Midnattssolens kajakäventyr

Denna tur börjar vid kajakbasen intill strandlinjen. Här introduceras du till din vänliga och erfarna guide som ger en snabb lektion om grunderna för att styra din farkost, samt delar ut all nödvändig utrustning. Väl ute på vattnet kommer du att omges av en mängd fängslande naturscenerier, inklusive naturligtvis Mount Kirkjufell, mest känt för sin huvudroll som "berget som en pilspets" i HBO: s prisbelönta TV-serie, Games of Thrones. När du beger dig mot "Seal Skerry" kommer du också att få se olika fågelarter och några av de sälar som bor i området. Du fortsätter sedan runt foten av berget Kirkjufell och får olika perspektiv på denna otroliga plats. När du återvänder till stranden kan du värma dig med en varm dryck på däck.

Från Reykjavik: 3 dagars familjepaket

Från Reykjavik: 3 dagars familjepaket

Den första dagen åker du till den berömda gyllene cirkeln. Njut av den stora Golden Circle-turen, en kompakt 8-timmarstur som tar dig till en rad anmärkningsvärda och varierande platser i sydvästra Island på bara åtta timmar. I det geotermiska området Geysir får du chansen att observera den kokande heta källan Strokkur spruta ångande vatten upp till 30 meter upp i luften var åttonde minut. Därefter kan du bege dig till det ikoniska vattenfallet Gullfoss, eller Gyllene fallen, som ligger i glaciärfloden Hvítá, bara 7 minuters bilresa från Geysir. Beundra dess eleganta och majestätiska form som inte liknar någon annan, där det forsande flodvattnet störtar i två steg ner i en 32 meter djup ravin. Därefter kan du besöka Þingvellir nationalpark som ligger i skärningspunkten mellan de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna och som inte bara är en plats för geologiska underverk, utan också en plats laddad med historia, eftersom det nationella parlamentet har varit här sedan 930. På Þingvellir kan du ta del av dess berättelser om geografiska och politiska strider, kompromisser och pågående utveckling. Dessutom har du möjlighet att besöka den vulkaniska kraternsjön Kerið. Den andra dagen åker du på en 10 timmar lång tur till södra Island som tar dig till olika naturpärlor längs Islands förtrollande sydkust. Ta del av ett landskap som präglas av starka kontraster, där odlade slätter möter grova berg och eld möter is. Besök sedan vattenfallen Skógafoss, med sitt hisnande fall på 60 meter, och Seljalandsfoss, som du kan gå bakom och genom till andra sidan. I Reynisfjara, eller stranden med svart sand, får du uppleva Nordatlantans råa och lockande kraft och dess mästerligt formade basaltpelarklippor. Platsen är lika vacker som farlig och bör närmas med en hälsosam nivå av vördnad och respekt. Ta sedan en kort promenad upp till Sólheimajökulls glaciärtopp, en del av Mýrdalsjökulls glaciär, där du kan bevittna de isländska glaciärernas dynamik, deras bildning, beteende och snabba avsmältning. På den tredje och sista dagen får du uppleva den isländska naturens skönhet i ett enda område - den underbart varierande Snæfellsneshalvön. Upptäck de charmiga fiskebyarna Grundarfjordur, Arnarstapi och Hellnar, spektakulära berg och vulkankratrar som Kirkjufell och Ljósufjöll, den svarta stranden vid Djúpalónssandur, den majestätiska glaciären Snæfellsjökull och sälkolonin vid Ytri Tunga.

Stykkishólmur: 2 timmars tur i havskajak

Stykkishólmur: 2 timmars tur i havskajak

Den här 2 timmar långa havskajakutflykten är det perfekta tillfället att upptäcka Islands natur och djurliv när det är som bäst. Fly från folkmassorna på den här utflykten och åk längs kusten till några av de mest avlägsna öarna i Breiðafjörðurbukten. Njut av natursköna landskap från havsnivå och se halvöns omgivande glaciärer och vulkaner. Utflykten börjar vid kajakbasen som ligger i centrum av den charmiga byn Stykkishólmur. Efter en kort paddeltur kommer turen till det första landmärket, Landey, den världsberömda platsen där man skördar eiderdowns. Senare besöker turen skeppsvrak, bland annat det kusliga vraket av Thorgeir. Ibland ser kajakpaddlare den isländska fågelkungens kung, havsörnen, som flyger långt ovanför eller häckar på öarna. Den vitstjärtade örnen är en sällsynt och oförglömlig syn. Efter en kort paddelpaus går turen mellan lokala öar innan den återvänder till land.

Halvön Snaefellsness : Privat guidad dagstur

Halvön Snaefellsness : Privat guidad dagstur

Vår privata skräddarsydda dagstur till Snaefellsneshalvön är en unik och oförglömlig upplevelse som fördjupar dig i den fantastiska naturskönheten på Islands västkust. Med start i Reykjavik tar din privata guide med dig på en naturskön bilresa genom lavafält, förbi höga berg och pittoreska fiskebyar, och längs slingrande kustvägar som erbjuder hisnande vyer över Atlanten. Under hela turen kommer din guide att berätta historier och legender om området och dela med sig av sin kunskap om Islands historia, kultur och geografi. Du kommer att ha gott om möjligheter att stanna och ta bilder, och din guide rekommenderar gärna lokala restauranger och kaféer där du kan njuta av en utsökt måltid eller ett mellanmål. Personlig upplevelse: Vår privata dagsutflykt till Snaefellsnes erbjuder en personlig upplevelse som tillgodoser varje besökares specifika intressen och behov. Det innebär att du kan utforska regionen i din egen takt och fokusera på de attraktioner som intresserar dig mest. Expertguide: Vår kunniga och erfarna guide tar dig till de bästa platserna i Snaefellsnes och ger dig fascinerande insikter om regionens historia, kultur och naturliga underverk. Du kommer att lära dig mycket och ha jättekul! Bekvämt fordon: Vårt rymliga och bekväma fordon är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att göra din resa så behaglig som möjligt. Du kommer att kunna koppla av och njuta av det fantastiska landskapet utan att oroa dig för transportlogistiken. Flexibilitet: Vår privata dagstur till Snaefellsnes är helt flexibel, vilket innebär att du kan anpassa din resväg så att den passar dina preferenser. Oavsett om du vill ägna mer tid åt vandring, sightseeing eller fotografering kan vi tillgodose dina behov. Oförglömliga minnen: Snaefellsnes är en av de vackraste och mest unika regionerna på Island, och vår privata dagstur är utformad för att hjälpa dig att skapa oförglömliga minnen som kommer att vara livet ut. Du får se otroliga landskap, träffa vänlig lokalbefolkning och uppleva Islands magi på ett sätt som få besökare någonsin gör. Här är en detaljerad resplan för en privat dagstur på Snaefellsneshalvön: Hämtning från hotellet i Reykjavik Besök Ytri-Tunga strand för att se sälar Utforska byn Arnarstapi och kustklipporna Lunchpaus i Stykkisholmur Besök berget och vattenfallet Kirkjufell Stopp vid Djupalonssandurs svarta sandstrand Utforska Saxholls krater och lavafält Avlämning på hotellet i Reykjavik Denna resplan ger gott om tid att se några av de vackraste och mest unika sevärdheterna på Snaefellsneshalvön. Observera att detta bara är ett förslag på resväg och kan anpassas för att passa dina intressen och preferenser.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grundarfjörður

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Grundarfjörður när det regnar?

De bästa inomhusaktiviteterna i Grundarfjörður när det regnar:

Se alla inomhusaktiviteter i Grundarfjörður på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Grundarfjörður

Att göra i Grundarfjörður

Städer i Island

Grundarfjörður: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grundarfjörður: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grundarfjörður

Samlat omdöme

4.8
(1 232 recensioner)

Fantastiska platser och unik upplevelse. Guiden var mycket detaljerad och noggrann, men han talade lite för hastigt och detaljerna i förklaringen förstods inte alltid. Överlag mycket bra organisation, men jag skulle vilja påpeka att vissa besök borde förlängas (15 minuter till kirkjufellet är väldigt få) medan andra skulle jag ha förkortat (45 minuter till Djupalonssandur-stranden är för många).

Mycket trevlig turné: till en början börjar det lite mindre bra, kanske för att jag redan hade gjort turer som jag älskade! Men förtrollande platser efter de två första stoppen, långt att nå. Trots små förseningar i turnéns avgångar var guiden/föraren som var ensam vänlig och hjälpsam. Jag skulle göra det igen

Denna turné var en av de bästa, om inte den bästa, vi gjorde på Island. Vår guide Dennis var super trevlig och informativ. Han gav oss massor av fotostopp och såg till att vi kunde se allt i dagsljus. Landskapet var en dröm! Jag skulle definitivt rekommendera denna turné och göra det igen i ett pulsslag!

Underbar natur och lagom balans mellan bussresa och promenader för alla åldrar. Vi hade dessutom strålande väder - glöm inte att ta med en bra kamera! Vår guide och chaufför Jakob var trevlig, påläst och spirituell - han svarade på frågor om både högt och lågt och såg till att vi fick pausa med god mat.

Det är en mycket vacker region. Upphämtningen var i tid. Guiden var väldigt entusiastisk och därför stannade han även till på extra ställen som faktiskt inte ingick i turen. Rekommenderas definitivt!