Våra mest rekommenderade saker att göra i Gros Islet

Rainforest Adventures Ultimate 3 med transfer

1. Rainforest Adventures Ultimate 3 med transfer

Detta nya paket med regnskogsturer gör det möjligt för dig att uppleva spännande och spännande utflykter i St Lucia utan att missa regnskogens rika djurliv.Det innovativa paketet Ultimate Three kombinerar den nära utsikten från en flygande spårvagn med spänningen från en zipline-tur i trädkronorna. En professionell naturguide kommer att följa med dig längs regnskogsstigarna och peka ut några av regnskogens hemligheter som omger dig. Minsta midja 45,7 cm/18", högsta höft/ midja 127 cm/50", högsta vikt 170 kg/ 350 lbs, Ej lämplig för gravida kvinnor eller personer med rygg- eller nackskador, Endast lämplig för fysiskt vältränade personer.

St. Lucia: Lucia: Segway Nature Trail Experience

2. St. Lucia: Lucia: Segway Nature Trail Experience

Den här 2 timmar långa Segway-turen i St Lucia börjar vid vår Segway-övningsbana, där du får en 20-minuters orientering. Professionell personal och utrustning garanterar en säker och rolig upplevelse för alla. När alla har blivit bekanta med balanskontrollerna på Segway X2 glider vi iväg för att utforska Mount Pimards historiska underverk längs vårt exklusiva 2,7 km långa stigsystem. Våra roliga och informativa guider kommer att berätta om allt från de vackra blommorna och fjärilarna till de strider som fransmännen och engelsmännen en gång i tiden förde om besittningen av vår ö. Vi har många vackra fotostopp och lärorika platser längs vägen, t.ex. de nu förseglade bunkrarna som en gång fungerade som tunnlar, förråd och utkiksplatser för den amerikanska militären under andra världskriget. Gästerna kommer att njuta av vackra vyer över Pigeon Island, Reduit Beach, Rodney Bay Marina och Karibiska havet medan de glider lätt på sin intuitiva, miljövänliga Segway X2. Några av våra andra stopp är en naturligt förekommande damm där vi stannar för att mata sötvattensfiskarna och en lokal fruktstopp vid vår högsta utsiktspunkt.

Saint Lucia STREET PARTY med privat transport

3. Saint Lucia STREET PARTY med privat transport

Ta på dig festbyxorna och gör dig redo för en kväll på Karibiens äldsta och mest kända Gros Islet Street Party Food Fair. Ditt äventyr börjar när din chaufför anländer vid den tid du valt. Värm dig upp och unna dig det traditionella köket på gatan som får dig att vattnas i munnen. Från nygrillad fisk, musslor och hummer till grillad kyckling med kryddor från ön - det är rena läckerheter tillsammans med ditt val av öl och rom. När du väl är pumpad och redo kan du gå in på dansgolvet med berömda DJ:s som spelar karibiska låtar. Dansa som om ingen såg dig och umgås med lokalbefolkningen som en familj till din hjärtas önskan. Din utsedda förare kommer att vara på din begäran för att du ska kunna åka säkert hem. Inget annat än goda vibbar!

Saint Lucia: Solnedgångspicknick på stranden med butler

4. Saint Lucia: Solnedgångspicknick på stranden med butler

Har du någonsin tänkt dig en picknick på stranden med dina vänner eller din partner? Den här upplevelsen har alla bekvämligheter som behövs för en verkligt minnesvärd eftermiddag där du kan njuta av solen som en kunglig person. En kärleksfullt tillagad picknick med tillhörande tillbehör levereras till ditt alldeles egna privata strandområde. Läcker ö-mat levereras av vår kökspersonal, inklusive smörgåsar, gourmetbitar och godsaker. Tjänsterna inkluderar dukar, glas, viner och vatten. Detta är en perfekt aktivitet för sociala medier med många möjligheter att fånga minnen i den mest färgstarka och tropiska miljön. Njut av stranden med stil och låt oss ta hand om allt!

St. Lucia: 2 timmars vandring på berget Pimard

5. St. Lucia: 2 timmars vandring på berget Pimard

Utforska ett privat naturreservat på ön Saint Lucia. Följ dess naturstigar och vandra upp på Mount Pimard för att få en fantastisk panoramautsikt över Rodney Bay och de omgivande öarna. Blodet kommer att pumpa när dina vandringsguider leder dig genom frodiga stigar till Mount Pimards topp. Med havet i bakgrunden får du lära dig mer om Saint Lucia och närområdets fascinerande historia medan du klättrar upp på berget. Nå toppen och njut av utsikten över de berömda Pitons i slutet av ön. Se till att ta med kameran för att fånga fantastiska bilder av den vackraste utsikten som finns på norra delen av ön.

St Lucia: Privat båttur till Soufriere

6. St Lucia: Privat båttur till Soufriere

Ett av de bästa sätten att utforska St Lucia är med båt och denna privata charter hjälper dig att undvika folkmassorna. Kryssa längs öns västkust och tillbringa en halv eller hel dag med att njuta av de natursköna vyerna över fiskebyar, Pitons, stränder och vikar. Ta en valfri landtur för att besöka svavelkällorna / Piton-vattenfallet (vår guide följer med dig). Hoppa av båten för att simma, leta efter lokalt djurliv med tillhandahållen snorkelutrustning eller bara sola på däck. Vi kan ordna en utsökt och prisvärd lokal lunch som kan avnjutas ombord eller på en strand. Njut av friheten att skräddarsy din privata resväg - oavsett om du vill snorkla vid marina platser, ta ett gyttjebad eller besöka en vulkan.

Gros Islet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Gros Islet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.