Gris Gris, Mauritius

23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Gris Gris, Mauritius

Gris Gris, Mauritius: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Börja er rundtur med upphämtning på ert hotell var som helst i Mauritius. Ni kommer att mötas och hälsas välkomna av vår guide och efter ombordstigning till ert bekväma fordon, åker ni sedan till ert första stopp. Därefter kör ni till Ganga Talao som är en kratersjö, ca 550 meter över havet. Ganga Talao är ett stort besöksmål i Mauritius, och många människor besöker platsen för att be, meditera eller bara för att promenera vid sjön och njuta av den vackra omgivande utsikten. Nästa stopp är Alexandra Falls som ligger ca 700 meter över havet och är en av de mest populära naturplatserna i Mauritius. Sedan går ni vidare till utsiktsplatsen Gorge Viewpoint med panoramautsikt över det turkosa havet. Sedan besöker ni Seven-Colored Earth som är ett naturfenomen och en framstående turistattraktion. Färgerna har utvecklats genom omvandling av basaltisk lava till lermineraler. Det är ett relativt stort område med sanddyner som består av sand i sju olika färger, ungefär rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult. Det finns också en sköldpaddspark och en souvenirbutik. Efter en stund besöker ni Chamarel Waterfall, som utan tvekan är Mauritius högsta vattenfall med en enda droppe, ca 100 m högt. Turister kan välja att se vattenfallen från det övre däcket som ligger vid Chamarel Seven Colored Earth, eller under sig själv. Efteråt åker ni till en lokal restaurang för att njuta av en 3-rätters mauritisk lunch bestående av färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Därefter beger ni er till utsiktsplatsen Maconde. Det kommer att kännas som om ni befinner er "mitt i havet". Mellan Le Morne och Baie du Cap kommer du att kunna se en fantastisk kustutsikt från ovan på Maconde View Point. Du kommer att åka till Trou Aux Cerfs som är en av de berömda naturliga turistattraktionerna i Mauritius. Trou aux Cerfs krater är omgiven av ett stort område med frodig skog som består av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Efteråt åker ni till Souillac för att se den häpnadsväckande utsikten över Gris-Gris. Du kommer att ha en fantastisk utsiktspunkt på klipporna och se vågorna slå mot flankerna. "Roche Qui Pleure" där om du tittar på klippan från rätt vinkel, kommer det att se ut som ett ansikte med tårar som ständigt strömmar ner, eftersom vågorna ständigt kraschar. Därefter åker ni till krokodilparken La Vanille där ni kan upptäcka den flora och fauna som är endemisk för Mauritius. Du får chansen att observera dessa djur i reservatet (enligt djurskyddslagen): nilkrokodiler, tenreker, ålar, leguaner och sköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Du kommer att få se en samling fossil av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. La Vanille Nature Park har också ett insektarium med en sällsynt samling arter från olika platser runt om i världen. Du kan observera nilkrokodiler i olika stadier av deras tillväxt. Resan söderut avslutas med transport tillbaka till hotellet

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Efter upphämtning från ditt boende beger du dig mot rundturens destination. På plats i Vanilla Park kan du gå genom en frodig grön miljö där palmer och jättebambu ger skugga till de hundratals Nilkrokodiler som är uppvuxna i parken. Gör en vandring ut i det vilda bland en stor flock gigantiska Aldabra-sköldpaddor som lever i halvvilt tillstånd. Du kanske även möter Domino, hundraåringen som väger 275 kilo. Att ta en souvenirbild här är ett måste, på platsen där hundratals av dessa giganter är uppfödda. Fortsätt vandringen och upptäck en översvallande fauna som består av leguaner, apor, lemurer, hjortar, vildsvin, manguster, japanska karpar, mauritiska fladdermöss, strålsköldpaddor, sötvattensköldpaddor, geckoödlor, ålar, kameleonter och mer. Baie Du Cap, som ligger på Mauritius sydkust, är en liten pittoresk by. Regionen är känd för sin naturliga skönhet och sin vilda och oländiga kust. Med det pittoreska landskapet av land och vatten, som omfattar rödfärgad jord, djupgröna skogar, palmer och ett glittrande blått hav vid sidan, får du en otrolig resa till utsiktsplatsen Maconde. Den ligger vid en kurvig del av kustvägen, på toppen av en liten stenig klippa, där du kan njuta av fantastiska utsikter över Indiska oceanen.

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

**Var vänlig notera att denna tur är privat med undantag för Ile aux Aigrettes**. Gå ombord på en liten båt vid Pointe Jérome och kryssa till korallön Ile aux Aigrettes. Under en 1,5 till 2 timmar lång vandring med parkvakterna kan du förundras över den flora och fauna som en gång i tiden ansågs vara på gränsen till utrotning. Håll utkik efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Efter besöket på Ile aux Aigrettes kan du tillbringa tid på Blue Bay Beach, en av de vackraste stränderna på ön. Därefter kan du utforska naturreservatet La Vanille och se en mängd olika fågelarter, sköldpaddor, ett insektarium och mycket mer. Avsluta dagen med att titta på vågorna som slår mot den karga sydkusten och utforska klippformationerna vid Gris Gris och La Roche qui Pleure.

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

Denna 2-timmars fyrhjulingstur är speciellt utformad för spänningssökande och naturälskare och ger dig möjlighet att upptäcka södra delen av ön på ett helt nytt sätt. Med avgång från Lodges Andrea kan ni utforska den vilda södra delen av Mauritius tillsammans med er kunniga guide. Från din fyrhjuling får du en närbild av Mauritius inland och får tillgång till riktig vildmark som inte ofta besöks av resegrupper. Faktum är att dessa säkra maskiner kan ta dig till platser som till och med hästar är rädda för att trampa på. Besök några fascinerande platser i regionen, t.ex. vulkanen Gris-Gris, La Roche Qui Pleure, Rochester Falls och många andra fantastiska platser.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Mauritius: Privat heldagstur till södra delen av ön

Mauritius: Privat heldagstur till södra delen av ön

Börja din 7-8 timmar långa natursköna tur i sydväst med upphämtning på hotellet var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, kommer du att åka iväg till ditt första stopp. Du kommer att åka till Trou Aux Cerfs som är en av de berömda naturliga turistattraktionerna på Mauritius. Den vilande vulkankratern ligger cirka 605 meter över havet och är omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön med en kapacitet på nästan 26 miljoner kubikmeter och är samtidigt ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Mare aux Vacoas är en pärla gömd mellan rader av tjocka skogar. Fortsätt sedan till Rhumerie St Aubin. Rhumerie de St Aubin Distillery ligger i ett charmigt kolonialhus som uppvisar tropiska och traditionella vibbar och där du får lära dig allt du behöver veta om lokal romtillverkning. Du kommer att få njuta av en suveränt läcker romprovning och upptäcka de olika smakerna av rom som destilleriet tillverkar. Efteråt fortsätter du till tefabriken Bois Chéri där en guide leder dig genom fabriken och teplantagen och erbjuder dig att upptäcka historien, berättelserna och sagorna om Bois Chéri och vikten av teproduktion på Mauritius. Därefter beger du dig till Bois Chéri-restaurangen för att smaka på teet samtidigt som du njuter av den hisnande panoramautsikten över naturen. Fortsätt till Ganga Talao för att besöka den heliga platsen där du oundvikligen kommer att bli imponerad av den gigantiska statyn av Lord Shiva som är 33 meter hög. Ganga Talao är ett stort dragplåster på Mauritius, och många människor besöker platsen för att be, meditera eller helt enkelt för att promenera vid sjön och njuta av den underbara utsikten över omgivningarna. Nästa stopp är Alexandra Falls som ligger cirka 700 meter över havet och är en av de mest populära naturattraktionerna på Mauritius. Du behöver inget mer för att lugna ögonen. När du väl är där får du inte missa chansen att beundra och fånga panoramautsikten över sydostkusten med sitt turkosa hav på din kamera. Efteråt åker du till Souillac för att se den häpnadsväckande utsikten över Gris-Gris. Gris-Gris attraktionskraft ligger i landskapet, de höga klipporna här faller abrupt ner mot havet och de uppfriskande vindarna från Indiska oceanen blåser året runt. Därefter åker du till Gorge Viewpoint, där du stannar för en fantastisk panoramautsikt över de oändliga gröna sträckorna. Sedan åker du till den häpnadsväckande utsiktsplatsen Chamarel Viewpoint, som är en familjevänlig plats där du kan få en fantastisk panoramautsikt över västkusten och den underbara ön Ile Aux Benitier. Därefter beger ni er till en lokal restaurang för att njuta av en mauritisk trerätters lunch. Slutligen beger ni er till utsiktsplatsen Maconde för att beundra panoramautsikten över det märkliga havet. Det kommer att kännas som om "du befinner dig mitt i havet".

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

Vår 3 dagars privata turné är speciellt utformad för att ge kunden de bästa åkattraktionerna ad vackra platser som Mauritius erbjuder tillsammans med upphämtning och avlämning till alla hotell och Airbnbs. Dag 1: Utforska hjärtat av norra Mauritius - Börja ditt äventyr i den livliga staden Port Louis, där du dyker in i den lokala kulturen på den traditionella marknaden och njuter av de natursköna vyerna vid Caudan Waterfront. - Gå upp till det historiska Citadel-fortet för en imponerande panoramautsikt över Port Louis och dess livliga hamn. - Upplev Mauritius rika kulturarv på Aventure Du Sucre med en titt bakom kulisserna på sockerproduktionen och obegränsad romprovning. - Koppla av och varva ner på stränderna Mont Choisy och Pereybere, där du kan simma och snorkla bland det fantastiska marina livet. Ta del av den livliga atmosfären i Grand Baie Bazaar, där man får en inblick i det traditionella bylivet. - Avsluta dagen med ett besök i Cap Malheureux och beundra den ikoniska Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux, som är genomsyrad av historia och charm. Dag 2: Naturliga underverk med rundtur i sydvästra Mauritius - Följ med på en privat rundtur för att se öns mest kända naturliga landmärken, inklusive den majestätiska vulkanen Trou aux Cerfs och Mare aux Vacoas-reservoaren. - Utforska Grand Bassin (Sacred Lake), en viktig hinduisk pilgrimsplats som ligger inbäddad i hisnande omgivningar tillsammans med vilda apor. - Låt dig förtrollas av den surrealistiska skönheten i 23 Colored Earth Park, ett geologiskt underverk med livfulla sanddyner. - Upplev de imponerande Chamarel-vattenfallen, där vattenkaskader skapar ett fascinerande skådespel. - Besök romdestilleriet i Chamarel (upplev tillverkningen av traditionell mauritisk rom) - Stanna till vid Chamarels utsiktsplats Dag 3: Sensationellt höjdpunktsäventyr i södra Mauritius - Njut av panoramautsikten vid den berömda utsiktspunkten Maconde, som erbjuder oöverträffad utsikt över Mauritius fantastiska landskap. - Känn den uppfriskande havsbrisen på stranden Gris Gris, där klipporna möter Indiska oceanen i ett dramatiskt skådespel. - Upplev adrenalinpumpande aktiviteter på La Valles Des Couleur, med alternativ som fyrhjuling och ziplining mitt i natursköna omgivningar. - Träffa fascinerande djur på La Vanille Crocodile Park, hem för stora nilkrokodiler och gamla jättesköldpaddor, - Snorkla på Le Morne Beach och få en minnesvärd final på ert äventyr på Mauritius.

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

**Var vänlig notera: denna tur är privat, förutom delen med glasbottenbåten, eftersom det kan finnas andra personer på båten** **Observera: ordningen på attraktionerna kan variera beroende på din upphämtningsplats **) Efter den privata upphämtningen på hotellet börjar äventyret i Blue Bay Marine Park, Mauritius förmodligen bästa snorklingsplats. Upplev en båttur med glasbotten i parken och snorkla bland tropiska fiskar och koraller samt en mängd andra marina djur. Om du har tur kanske du till och med får se en gigantisk havssköldpadda! Efter snorklingen har du tid att koppla av på Blue Bay Beach och njuta av den fantastiska utsikten från den sydöstra delen av ön. Därefter är det dags för ett stopp vid Gris Gris och la Roche qui Pleure (som bokstavligen översätts till "den gråtande klippan"). Dessa klippformationer ligger sida vid sida och visar den karga skönheten på södra delen av ön, som är en stor kontrast till de orörda stränderna i Blue Bay. Se de kraftfulla vågorna slå mot klipporna nedanför! Slutligen är det dags för naturparken La Vallée des Couleurs. Här finns den berömda 23-färgade jorden och parken erbjuder en mängd äventyrliga aktiviteter som fyrhjuling, zip-line, jeepturer, buggyturer, vandring och hängbroar. Dessutom erbjuder parken en fantastisk utsikt över den södra delen av ön, eftersom den ligger på en kulle. I slutet av äventyret kommer din privata chaufför att släppa tillbaka dig på ditt hotell.

Mauritius: Den vilda södern: Vandringstur med guide

Mauritius: Den vilda södern: Vandringstur med guide

Hör det lugnande ljudet av vågorna tillsammans med den pittoreska utsikten över kusten på den här vandringen. Guidad av en kvalificerad bergsbestigare utforskar du sydkustens naturliga underverk, även kallad den vilda södern. Du kan se vågorna slå direkt mot klipporna på grund av avsaknaden av korallrev. Genomgå en kort genomgång om hälsa och säkerhet för att bli redo för vandringen. För den första delen guidas du av din lokala bergsbestigare till Bain des Négresses vattenfall. Ta dig fram genom Filao-skogen och lär dig om regionens unika flora och fauna. Gå ner till klipporna och korsa floden Bain des Negresses för att nå den naturliga poolen Gris Gris. Njut av lite fritid för att koppla av i den naturliga poolen med färgglada fiskar som simmar runt omkring dig. Beundra sydkustens skönhet medan du väntar på att vågorna ska slå mot dig. Efter denna spännande upplevelse leds du av din bergsklättrare till Mamzelle-vattenfallet, en gömd pärla i den vilda södern. Frossa i några läckra hälsosamma snacks på den här platsen. Mamzelle Waterfall störtar ner i frodig grön vegetation. Du kan välja en naturlig massage under vattenfallet eller helt enkelt koppla av och beundra skönheten i din omgivning. Fortsätt vandringen La Roche Qui Pleure med naturliga geologiska klippformationer. Titta på våldsamma vågor som slår in över klipporna och som ser ut som om basaltiska klippor gråter, varifrån den fått namnet "The Weeping Rock". Din kunniga bergsklättrare kommer att dela sin passion för naturen med dig. Slutligen flyttar du till Gris Gris-stranden, ett stort grönt fält med utsikt över de dramatiska klipporna. Beundra dess vilda och orörda landskap innan du vänder tillbaka till utgångspunkten.

Mauritius Natirel :Tamarind Falls Utforskning av vildmarken

Mauritius Natirel :Tamarind Falls Utforskning av vildmarken

Fördjupning och upptäckt av Tamarind Falls Valley / 7 vattenfall i en ekologisk miljö Under detta äventyr kommer du att upptäcka de 5 vattenfallen i dalen och se den 6: e och 7: e Vandringen kommer att göras i din egen takt, med förklaringar om ön och djurlivet runt dig med badpauser i vattenfallen. Varaktigheten är 2 timmar och 30 minuter - 3 timmar max temp. Inklusive - frukost och lokal frukt och lokal lunchupptäckt (kreolsk mat autentisk mauritisk mat) Simma och hoppa i vattenfallen, njut av frukter på träden och gläd dig i naturen Tamarind faller i en av de bästa nedsänkning och naturupptäckt på ön. För att komma åt vattenfallen måste du gå nerför leden med hjälp av träd också, för att veta att allt beror på vädret ibland kan det regna och soligt på samma gång annan gång dimmigt och regnigt att veta att detta är ett vilt tropiskt djungeläventyr och därmed kan vi inte förutsäga terrängen, att förvänta sig lerig och hal spår ibland

Gris Gris, Mauritius: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Börja er rundtur med upphämtning på ert hotell var som helst i Mauritius. Ni kommer att mötas och hälsas välkomna av vår guide och efter ombordstigning till ert bekväma fordon, åker ni sedan till ert första stopp. Därefter kör ni till Ganga Talao som är en kratersjö, ca 550 meter över havet. Ganga Talao är ett stort besöksmål i Mauritius, och många människor besöker platsen för att be, meditera eller bara för att promenera vid sjön och njuta av den vackra omgivande utsikten. Nästa stopp är Alexandra Falls som ligger ca 700 meter över havet och är en av de mest populära naturplatserna i Mauritius. Sedan går ni vidare till utsiktsplatsen Gorge Viewpoint med panoramautsikt över det turkosa havet. Sedan besöker ni Seven-Colored Earth som är ett naturfenomen och en framstående turistattraktion. Färgerna har utvecklats genom omvandling av basaltisk lava till lermineraler. Det är ett relativt stort område med sanddyner som består av sand i sju olika färger, ungefär rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult. Det finns också en sköldpaddspark och en souvenirbutik. Efter en stund besöker ni Chamarel Waterfall, som utan tvekan är Mauritius högsta vattenfall med en enda droppe, ca 100 m högt. Turister kan välja att se vattenfallen från det övre däcket som ligger vid Chamarel Seven Colored Earth, eller under sig själv. Efteråt åker ni till en lokal restaurang för att njuta av en 3-rätters mauritisk lunch bestående av färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Därefter beger ni er till utsiktsplatsen Maconde. Det kommer att kännas som om ni befinner er "mitt i havet". Mellan Le Morne och Baie du Cap kommer du att kunna se en fantastisk kustutsikt från ovan på Maconde View Point. Du kommer att åka till Trou Aux Cerfs som är en av de berömda naturliga turistattraktionerna i Mauritius. Trou aux Cerfs krater är omgiven av ett stort område med frodig skog som består av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Efteråt åker ni till Souillac för att se den häpnadsväckande utsikten över Gris-Gris. Du kommer att ha en fantastisk utsiktspunkt på klipporna och se vågorna slå mot flankerna. "Roche Qui Pleure" där om du tittar på klippan från rätt vinkel, kommer det att se ut som ett ansikte med tårar som ständigt strömmar ner, eftersom vågorna ständigt kraschar. Därefter åker ni till krokodilparken La Vanille där ni kan upptäcka den flora och fauna som är endemisk för Mauritius. Du får chansen att observera dessa djur i reservatet (enligt djurskyddslagen): nilkrokodiler, tenreker, ålar, leguaner och sköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Du kommer att få se en samling fossil av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. La Vanille Nature Park har också ett insektarium med en sällsynt samling arter från olika platser runt om i världen. Du kan observera nilkrokodiler i olika stadier av deras tillväxt. Resan söderut avslutas med transport tillbaka till hotellet

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Efter upphämtning från ditt boende beger du dig mot rundturens destination. På plats i Vanilla Park kan du gå genom en frodig grön miljö där palmer och jättebambu ger skugga till de hundratals Nilkrokodiler som är uppvuxna i parken. Gör en vandring ut i det vilda bland en stor flock gigantiska Aldabra-sköldpaddor som lever i halvvilt tillstånd. Du kanske även möter Domino, hundraåringen som väger 275 kilo. Att ta en souvenirbild här är ett måste, på platsen där hundratals av dessa giganter är uppfödda. Fortsätt vandringen och upptäck en översvallande fauna som består av leguaner, apor, lemurer, hjortar, vildsvin, manguster, japanska karpar, mauritiska fladdermöss, strålsköldpaddor, sötvattensköldpaddor, geckoödlor, ålar, kameleonter och mer. Baie Du Cap, som ligger på Mauritius sydkust, är en liten pittoresk by. Regionen är känd för sin naturliga skönhet och sin vilda och oländiga kust. Med det pittoreska landskapet av land och vatten, som omfattar rödfärgad jord, djupgröna skogar, palmer och ett glittrande blått hav vid sidan, får du en otrolig resa till utsiktsplatsen Maconde. Den ligger vid en kurvig del av kustvägen, på toppen av en liten stenig klippa, där du kan njuta av fantastiska utsikter över Indiska oceanen.

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

**Var vänlig notera att denna tur är privat med undantag för Ile aux Aigrettes**. Gå ombord på en liten båt vid Pointe Jérome och kryssa till korallön Ile aux Aigrettes. Under en 1,5 till 2 timmar lång vandring med parkvakterna kan du förundras över den flora och fauna som en gång i tiden ansågs vara på gränsen till utrotning. Håll utkik efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Efter besöket på Ile aux Aigrettes kan du tillbringa tid på Blue Bay Beach, en av de vackraste stränderna på ön. Därefter kan du utforska naturreservatet La Vanille och se en mängd olika fågelarter, sköldpaddor, ett insektarium och mycket mer. Avsluta dagen med att titta på vågorna som slår mot den karga sydkusten och utforska klippformationerna vid Gris Gris och La Roche qui Pleure.

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

Denna 2-timmars fyrhjulingstur är speciellt utformad för spänningssökande och naturälskare och ger dig möjlighet att upptäcka södra delen av ön på ett helt nytt sätt. Med avgång från Lodges Andrea kan ni utforska den vilda södra delen av Mauritius tillsammans med er kunniga guide. Från din fyrhjuling får du en närbild av Mauritius inland och får tillgång till riktig vildmark som inte ofta besöks av resegrupper. Faktum är att dessa säkra maskiner kan ta dig till platser som till och med hästar är rädda för att trampa på. Besök några fascinerande platser i regionen, t.ex. vulkanen Gris-Gris, La Roche Qui Pleure, Rochester Falls och många andra fantastiska platser.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Mauritius: Privat heldagstur till södra delen av ön

Mauritius: Privat heldagstur till södra delen av ön

Börja din 7-8 timmar långa natursköna tur i sydväst med upphämtning på hotellet var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, kommer du att åka iväg till ditt första stopp. Du kommer att åka till Trou Aux Cerfs som är en av de berömda naturliga turistattraktionerna på Mauritius. Den vilande vulkankratern ligger cirka 605 meter över havet och är omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön med en kapacitet på nästan 26 miljoner kubikmeter och är samtidigt ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Mare aux Vacoas är en pärla gömd mellan rader av tjocka skogar. Fortsätt sedan till Rhumerie St Aubin. Rhumerie de St Aubin Distillery ligger i ett charmigt kolonialhus som uppvisar tropiska och traditionella vibbar och där du får lära dig allt du behöver veta om lokal romtillverkning. Du kommer att få njuta av en suveränt läcker romprovning och upptäcka de olika smakerna av rom som destilleriet tillverkar. Efteråt fortsätter du till tefabriken Bois Chéri där en guide leder dig genom fabriken och teplantagen och erbjuder dig att upptäcka historien, berättelserna och sagorna om Bois Chéri och vikten av teproduktion på Mauritius. Därefter beger du dig till Bois Chéri-restaurangen för att smaka på teet samtidigt som du njuter av den hisnande panoramautsikten över naturen. Fortsätt till Ganga Talao för att besöka den heliga platsen där du oundvikligen kommer att bli imponerad av den gigantiska statyn av Lord Shiva som är 33 meter hög. Ganga Talao är ett stort dragplåster på Mauritius, och många människor besöker platsen för att be, meditera eller helt enkelt för att promenera vid sjön och njuta av den underbara utsikten över omgivningarna. Nästa stopp är Alexandra Falls som ligger cirka 700 meter över havet och är en av de mest populära naturattraktionerna på Mauritius. Du behöver inget mer för att lugna ögonen. När du väl är där får du inte missa chansen att beundra och fånga panoramautsikten över sydostkusten med sitt turkosa hav på din kamera. Efteråt åker du till Souillac för att se den häpnadsväckande utsikten över Gris-Gris. Gris-Gris attraktionskraft ligger i landskapet, de höga klipporna här faller abrupt ner mot havet och de uppfriskande vindarna från Indiska oceanen blåser året runt. Därefter åker du till Gorge Viewpoint, där du stannar för en fantastisk panoramautsikt över de oändliga gröna sträckorna. Sedan åker du till den häpnadsväckande utsiktsplatsen Chamarel Viewpoint, som är en familjevänlig plats där du kan få en fantastisk panoramautsikt över västkusten och den underbara ön Ile Aux Benitier. Därefter beger ni er till en lokal restaurang för att njuta av en mauritisk trerätters lunch. Slutligen beger ni er till utsiktsplatsen Maconde för att beundra panoramautsikten över det märkliga havet. Det kommer att kännas som om "du befinner dig mitt i havet".

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

Vår 3 dagars privata turné är speciellt utformad för att ge kunden de bästa åkattraktionerna ad vackra platser som Mauritius erbjuder tillsammans med upphämtning och avlämning till alla hotell och Airbnbs. Dag 1: Utforska hjärtat av norra Mauritius - Börja ditt äventyr i den livliga staden Port Louis, där du dyker in i den lokala kulturen på den traditionella marknaden och njuter av de natursköna vyerna vid Caudan Waterfront. - Gå upp till det historiska Citadel-fortet för en imponerande panoramautsikt över Port Louis och dess livliga hamn. - Upplev Mauritius rika kulturarv på Aventure Du Sucre med en titt bakom kulisserna på sockerproduktionen och obegränsad romprovning. - Koppla av och varva ner på stränderna Mont Choisy och Pereybere, där du kan simma och snorkla bland det fantastiska marina livet. Ta del av den livliga atmosfären i Grand Baie Bazaar, där man får en inblick i det traditionella bylivet. - Avsluta dagen med ett besök i Cap Malheureux och beundra den ikoniska Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux, som är genomsyrad av historia och charm. Dag 2: Naturliga underverk med rundtur i sydvästra Mauritius - Följ med på en privat rundtur för att se öns mest kända naturliga landmärken, inklusive den majestätiska vulkanen Trou aux Cerfs och Mare aux Vacoas-reservoaren. - Utforska Grand Bassin (Sacred Lake), en viktig hinduisk pilgrimsplats som ligger inbäddad i hisnande omgivningar tillsammans med vilda apor. - Låt dig förtrollas av den surrealistiska skönheten i 23 Colored Earth Park, ett geologiskt underverk med livfulla sanddyner. - Upplev de imponerande Chamarel-vattenfallen, där vattenkaskader skapar ett fascinerande skådespel. - Besök romdestilleriet i Chamarel (upplev tillverkningen av traditionell mauritisk rom) - Stanna till vid Chamarels utsiktsplats Dag 3: Sensationellt höjdpunktsäventyr i södra Mauritius - Njut av panoramautsikten vid den berömda utsiktspunkten Maconde, som erbjuder oöverträffad utsikt över Mauritius fantastiska landskap. - Känn den uppfriskande havsbrisen på stranden Gris Gris, där klipporna möter Indiska oceanen i ett dramatiskt skådespel. - Upplev adrenalinpumpande aktiviteter på La Valles Des Couleur, med alternativ som fyrhjuling och ziplining mitt i natursköna omgivningar. - Träffa fascinerande djur på La Vanille Crocodile Park, hem för stora nilkrokodiler och gamla jättesköldpaddor, - Snorkla på Le Morne Beach och få en minnesvärd final på ert äventyr på Mauritius.

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

**Var vänlig notera: denna tur är privat, förutom delen med glasbottenbåten, eftersom det kan finnas andra personer på båten** **Observera: ordningen på attraktionerna kan variera beroende på din upphämtningsplats **) Efter den privata upphämtningen på hotellet börjar äventyret i Blue Bay Marine Park, Mauritius förmodligen bästa snorklingsplats. Upplev en båttur med glasbotten i parken och snorkla bland tropiska fiskar och koraller samt en mängd andra marina djur. Om du har tur kanske du till och med får se en gigantisk havssköldpadda! Efter snorklingen har du tid att koppla av på Blue Bay Beach och njuta av den fantastiska utsikten från den sydöstra delen av ön. Därefter är det dags för ett stopp vid Gris Gris och la Roche qui Pleure (som bokstavligen översätts till "den gråtande klippan"). Dessa klippformationer ligger sida vid sida och visar den karga skönheten på södra delen av ön, som är en stor kontrast till de orörda stränderna i Blue Bay. Se de kraftfulla vågorna slå mot klipporna nedanför! Slutligen är det dags för naturparken La Vallée des Couleurs. Här finns den berömda 23-färgade jorden och parken erbjuder en mängd äventyrliga aktiviteter som fyrhjuling, zip-line, jeepturer, buggyturer, vandring och hängbroar. Dessutom erbjuder parken en fantastisk utsikt över den södra delen av ön, eftersom den ligger på en kulle. I slutet av äventyret kommer din privata chaufför att släppa tillbaka dig på ditt hotell.

Mauritius: Den vilda södern: Vandringstur med guide

Mauritius: Den vilda södern: Vandringstur med guide

Hör det lugnande ljudet av vågorna tillsammans med den pittoreska utsikten över kusten på den här vandringen. Guidad av en kvalificerad bergsbestigare utforskar du sydkustens naturliga underverk, även kallad den vilda södern. Du kan se vågorna slå direkt mot klipporna på grund av avsaknaden av korallrev. Genomgå en kort genomgång om hälsa och säkerhet för att bli redo för vandringen. För den första delen guidas du av din lokala bergsbestigare till Bain des Négresses vattenfall. Ta dig fram genom Filao-skogen och lär dig om regionens unika flora och fauna. Gå ner till klipporna och korsa floden Bain des Negresses för att nå den naturliga poolen Gris Gris. Njut av lite fritid för att koppla av i den naturliga poolen med färgglada fiskar som simmar runt omkring dig. Beundra sydkustens skönhet medan du väntar på att vågorna ska slå mot dig. Efter denna spännande upplevelse leds du av din bergsklättrare till Mamzelle-vattenfallet, en gömd pärla i den vilda södern. Frossa i några läckra hälsosamma snacks på den här platsen. Mamzelle Waterfall störtar ner i frodig grön vegetation. Du kan välja en naturlig massage under vattenfallet eller helt enkelt koppla av och beundra skönheten i din omgivning. Fortsätt vandringen La Roche Qui Pleure med naturliga geologiska klippformationer. Titta på våldsamma vågor som slår in över klipporna och som ser ut som om basaltiska klippor gråter, varifrån den fått namnet "The Weeping Rock". Din kunniga bergsklättrare kommer att dela sin passion för naturen med dig. Slutligen flyttar du till Gris Gris-stranden, ett stort grönt fält med utsikt över de dramatiska klipporna. Beundra dess vilda och orörda landskap innan du vänder tillbaka till utgångspunkten.

Mauritius Natirel :Tamarind Falls Utforskning av vildmarken

Mauritius Natirel :Tamarind Falls Utforskning av vildmarken

Fördjupning och upptäckt av Tamarind Falls Valley / 7 vattenfall i en ekologisk miljö Under detta äventyr kommer du att upptäcka de 5 vattenfallen i dalen och se den 6: e och 7: e Vandringen kommer att göras i din egen takt, med förklaringar om ön och djurlivet runt dig med badpauser i vattenfallen. Varaktigheten är 2 timmar och 30 minuter - 3 timmar max temp. Inklusive - frukost och lokal frukt och lokal lunchupptäckt (kreolsk mat autentisk mauritisk mat) Simma och hoppa i vattenfallen, njut av frukter på träden och gläd dig i naturen Tamarind faller i en av de bästa nedsänkning och naturupptäckt på ön. För att komma åt vattenfallen måste du gå nerför leden med hjälp av träd också, för att veta att allt beror på vädret ibland kan det regna och soligt på samma gång annan gång dimmigt och regnigt att veta att detta är ett vilt tropiskt djungeläventyr och därmed kan vi inte förutsäga terrängen, att förvänta sig lerig och hal spår ibland

De mest populära sevärdheterna i Savanne, Mauritius

Att göra i Gris Gris, Mauritius

Städer i Mauritius

Gris Gris, Mauritius: Fler aktiviteter och sevärdheter

Gris Gris, Mauritius: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gris Gris, Mauritius

Samlat omdöme

4.8
(95 recensioner)

Vi hade en väldigt trevlig dag. Särskilt tack till vår taxichaufför San. Han gav oss en bra och säker resa och berättade mycket om landet och dess människor...flora och fauna. Vi tyckte att entréavgiften till vaniljparken var för dyr. Stort tack igen till San Bernd och Sieglinde Kudermann från Tyskland kom med Aida blå.

En lång men givande dag ute för att se den södra delen av ön, detta är särskilt bra om du är baserad i nordöstra som vårt hotell var och tillät oss att se många sevärdheter utan att vara inträngd i en turistbuss och låta vi tar dagen i vår egen takt. Naturparken var fantastisk och att mata sköldpaddorna är ett måste!

Njöt verkligen av dagen med en fantastisk, kunnig förare. Skulle vara användbart för att klargöra att du i princip anställer en förare som släpper dig vid självstyrda attraktioner. Jag insåg inte att jag inte var med på en större turné. Inträde till romdestilleriet ingår inte, inte heller lunch.

Det var bara en allsidig trevlig upplevelse, guiden pratade mycket bra engelska och förklarade mycket om Mauritius😊👍 Jag njöt av varje minut på ön, även vid den blå viken var båten med glasbotten väldigt informativ och parken med sköldpaddorna var också mycket sevärd

Utmärkt urval av platser, söder är vacker och Vanilla Park ett måste besöka. Sameer, guiden, var mycket professionell och kunnig och gav all information om sevärdheterna och extra hemligheter! Det var en hel dag, rik på vacker natur och jag rekommenderar den starkt!