Griffith Observatory

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Griffith Observatory
55 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Griffith Observatory

Griffith Observatory: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Färden går upp i Hollywood Hills där du får en oförglömlig utsikt över LA Basin och Hollywood Sign. Skynda dig på ett avkopplande ridäventyr genom Griffith Parks spektakulära kullar. Möt din reseledare och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av denna avkopplande ridtur medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Upplev naturen under en 2 timmars ridtur med en expertguide. Rid genom toppen av Griffith Park med 360-talsutsikt över hela Los Angeles. Möt din guide och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer över Los Angeles. Gå i lugnt tempo med din grupp och din guide genom den 5 000 hektar stora parken i hjärtat av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av den här avkopplande ridturen medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

LA: Biljettalternativ för rundtur i Griffith-observatoriet och planetarium

LA: Biljettalternativ för rundtur i Griffith-observatoriet och planetarium

Besök det 67 000 kvadratmeter stora Griffith-observatoriet med denna resplan som utvecklats av tidigare anställda vid observatoriet. Res genom tid och rum medan din guide berättar om allt från vetenskap till Los Angeles historia och filmmagi. Observatoriet är också en utmärkt plats för att njuta av panoramautsikten över LA, inklusive Hollywood Sign. Efter rundturen kan du njuta av en show i den världsberömda planetariumteatern. Denna 40-minuters uppslukande show innehåller levande berättelser och projektioner som inte är av denna värld. Föreställningarna är öppna för personer från 5 år och äldre.

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Följ med på en 90 minuter lång resa genom Änglarnas stad för att se livet under den förtrollande natthimlen. Med start vid den ikoniska Dolby Theatre, hem för Oscarsgalan, reser du genom Hollywoods glittrande gator och passerar kända landmärken som Chinese Theatre och El Capitan. Förundras över den fantastiska stadsbilden från Griffith Observatory under ett 30-minuters utforskningsstopp. Ta dig sedan genom de livliga gatorna och få en glimt av filmstudior, restauranger och legendariska nattklubbar. Med höjdpunkter som Pantages Theatre och Amoeba Music är vår rundtur en magisk upplevelse!

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

Njut av en stressfri rundtur i LA med expertguider som ser till att du får en underhållande och lärorik dag. Börja turen i Santa Monica där du har möjlighet att utforska Santa Monica Pier. Ditt första stopp är Venice Beach, hemvist för LA:s skateboard- och surfkultur. Du körs sedan längs Wilshire och Santa Monica Boulevards på väg till det eleganta Beverly Hills, där du får möjlighet att shoppa i 30 minuter på Rodeo Drive.  Njut av lunch på Farmers' Market at The Grove (1 timme) - med hundratals alternativ för att tillfredsställa alla, från den äventyrliga matälskaren till barnen. Du kommer sedan att köras till Griffith Park där du får VIP-service vid sidan av vägen och får uppleva den bästa utsikten över LA och Hollywood Sign. Slutligen kan du försöka se dina favoritkändisar från Hollywood när du går längs Hollywood Walk of Fame.

LA: Framsidan och baksidan av Hollywood Sign Guidad promenad och fototur

LA: Framsidan och baksidan av Hollywood Sign Guidad promenad och fototur

Möt din expertguide och ge dig iväg på en upplevelse fylld av LA-historia, motion, solsken, kändisar och otroliga minnen och foton som du kommer att ha med dig hela livet. På toppen börjar den ultimata fotograferingen. Ta de perfekta Hollywoodbilderna och fördjupa dig i de bästa vyerna över Los Angeles medan din guide pekar ut landskapet. Låt din guide hjälpa dig att hitta de bästa vinklarna och belysningen för Instagram och TikTok. Känn dig som en stjärna för en dag när du njuter av den fantastiska utsikten över änglarnas stad. Lär dig mer om den världsberömda filmindustrin i Hollywood när du följer din guide längs stigen till framsidan och baksidan av Hollywoodskylten. Få en fågelperspektivvy över filmstudiorna Warner Bros, Disney och Universal. Få en glimt av Forest Lawn Memorial Park, den sista viloplatsen för de största Hollywood-kändisarna. Anländer till en utsiktsplats med utsikt över Los Angeles. Som en bonus avslutar vi den här turen med att gå bakom Hollywoodskylten för ytterligare en unik vinkel. Därifrån är det en enkel promenad tillbaka till startpunkten.

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Denna heldags guidade sightseeingtur är din biljett till att uppleva det bästa av LA. Börja turen med upphämtning från ditt hotell i Disneyland-området mellan kl. 8 och 8.30. Luta dig tillbaka och koppla av i din luftkonditionerade skåpbil och gör dig redo att upptäcka några av LA: s måste-se-attraktioner. Dyk ner i hjärtat av staden, där du kommer att upptäcka den eklektiska blandningen av historisk arkitektur och moderna skyskrapor, inklusive Staples Center och den ikoniska Walt Disney Concert Hall. Kom nära den världsberömda Hollywoodskylten och njut av en hisnande utsikt över staden från Griffith Observatory, en bakgrund till otaliga filmer. Åk längs den legendariska Sunset Strip, känd för sin musikhistoria, och upplev sedan lyxen på Rodeo Drive, där exklusiv shopping och kändisar väntar. Smaka på lokala smaker och shoppa unika skatter på Original Farmers Market, ett historiskt landmärke i Los Angeles. Promenera längs den ikoniska Hollywood Walk of Fame, där stjärnorna under fötterna hedrar underhållningsindustrins mest lysande talanger. Känn kustbrisen vid Santa Monica Pier och njut av den livliga atmosfären på stranden, med dess inbjudande vatten och livliga strandpromenad. Utforska den eklektiska kulturen i Venice Beach, från gatuartisterna till det berömda utomhusgymmet Muscle Beach. Avsluta äventyret med ett besök i Marina del Rey, en av de största konstgjorda småbåtshamnarna i världen. I slutet av turen blir du avsläppt tillbaka till din upphämtningsplats.

Los Angeles - stadsrundtur Stadsvandring i grupp med Hollywood & Beverly Hills

Los Angeles - stadsrundtur Stadsvandring i grupp med Hollywood & Beverly Hills

Du hämtas direkt från ditt hotell i Anaheim, Long Beach, San Pedro, LAX-området, Marina Del Ray, Hawthorn eller El Segundo. Under rundturen besöker du Downtown Los Angeles, Los Angeles Colosseum, Hollywood Walk of Fame, Hollywood Sign, Griffith Park Observatory, Sunset Plaza, Beverly Hills, Rodeo Drive, Wilshire Blvd, Santa Monica Beach och Venice Beach. Det finns fritid vid varje hållplats och du kommer att kunna stiga ut ur turistbilen för att ta bilder, shoppa och utforska. Till lunch kommer du att stanna en timme på Mel's Diner på Sunset Boulevard, en populär diner i 1950-talsstil. Efter rundturen blir du skjutsad tillbaka till ditt hotell mellan 16:30 och 17:00.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Griffith Observatory: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Los Angeles: Halvdagstur Best of LA

Kolla in det BÄSTA Los Angeles har att erbjuda på denna halvdags interaktiva sightseeingupplevelse! Ta plats på en av våra klimatkontrollerade bussar när din roliga och underhållande förarguide ger dig en inblick i LA: s kultur, historia, landmärken och hot spots. Stanna till vid Santa Monica Pier, The Grove/Original Farmer's Market för shopping och lunch, The Hollywood Sign och Griffith Observatory. Möt din guide på Hollywood Walk of Fame. Kliv ombord på bussen och kör direkt till Santa Monica. Under resan får du lyssna på underhållande historier och se Hollywood, Sunset Strip, West Hollywood, Beverly Hills och Rodeo Drive. Se utsikten över det välbärgade kvarteret Bel-Air och Getty. Stanna till vid Santa Monica Pier and Beach i en timme för att utforska den berömda strandpromenaden, shoppa längs 3rd Street Promenade och se varför södra Kalifornien är känt för sina stränder. Återvänd till bussen för att ta en titt på Culver City och Museum Row. Få insidertips om de bästa restaurangerna och museerna. Ta en timmes lunchpaus i Grove/the Original Famers Market som är känt för några av LA:s bästa restauranger och shopping. Fortsätt förbi Fairfax, Melrose, Paramount Studios, Greek Theatre och Griffith Park. Från Griffith Observatory har du en vidsträckt utsikt över Los Angeles Basin. Ta bilder av utsikten över Los Angeles centrum, havet och Hollywoodskylten. När du går tillbaka till Hollywood Walk of Fame för att avsluta din rundtur kan du se Capitol Records Building och utforska mer av Hollywood Blvd.

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Los Angeles: Mulholland Trail - ridtur till häst

Färden går upp i Hollywood Hills där du får en oförglömlig utsikt över LA Basin och Hollywood Sign. Skynda dig på ett avkopplande ridäventyr genom Griffith Parks spektakulära kullar. Möt din reseledare och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av denna avkopplande ridtur medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Los Angeles: 2 timmars ridtur till häst på Hollywood Trail

Upplev naturen under en 2 timmars ridtur med en expertguide. Rid genom toppen av Griffith Park med 360-talsutsikt över hela Los Angeles. Möt din guide och grupp på Sunset Ranch som är bekvämt beläget bara några minuter från Hollywood Blvd och den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Mingla med de vackra hästarna och gör dig redo att starta en tur som garanterat kommer att ge dig minnesvärda vyer över Los Angeles. Gå i lugnt tempo med din grupp och din guide genom den 5 000 hektar stora parken i hjärtat av Los Angeles. På vägen får du bevittna skönheten i denna berömda stad när du tittar på den anmärkningsvärda Hollywoodskylten, det magnifika Griffith Observatory och panoramavyer över Los Angeles centrum. Njut av den här avkopplande ridturen medan du fortsätter att navigera i Griffith Parks kullar. Åk därifrån med en rad speciella minnen och med vetskapen om att du upplevde LA på ett unikt sätt.

LA: Biljettalternativ för rundtur i Griffith-observatoriet och planetarium

LA: Biljettalternativ för rundtur i Griffith-observatoriet och planetarium

Besök det 67 000 kvadratmeter stora Griffith-observatoriet med denna resplan som utvecklats av tidigare anställda vid observatoriet. Res genom tid och rum medan din guide berättar om allt från vetenskap till Los Angeles historia och filmmagi. Observatoriet är också en utmärkt plats för att njuta av panoramautsikten över LA, inklusive Hollywood Sign. Efter rundturen kan du njuta av en show i den världsberömda planetariumteatern. Denna 40-minuters uppslukande show innehåller levande berättelser och projektioner som inte är av denna värld. Föreställningarna är öppna för personer från 5 år och äldre.

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Los Angeles: Hollywood Night Tour med Griffith Observatory

Följ med på en 90 minuter lång resa genom Änglarnas stad för att se livet under den förtrollande natthimlen. Med start vid den ikoniska Dolby Theatre, hem för Oscarsgalan, reser du genom Hollywoods glittrande gator och passerar kända landmärken som Chinese Theatre och El Capitan. Förundras över den fantastiska stadsbilden från Griffith Observatory under ett 30-minuters utforskningsstopp. Ta dig sedan genom de livliga gatorna och få en glimt av filmstudior, restauranger och legendariska nattklubbar. Med höjdpunkter som Pantages Theatre och Amoeba Music är vår rundtur en magisk upplevelse!

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

Njut av en stressfri rundtur i LA med expertguider som ser till att du får en underhållande och lärorik dag. Börja turen i Santa Monica där du har möjlighet att utforska Santa Monica Pier. Ditt första stopp är Venice Beach, hemvist för LA:s skateboard- och surfkultur. Du körs sedan längs Wilshire och Santa Monica Boulevards på väg till det eleganta Beverly Hills, där du får möjlighet att shoppa i 30 minuter på Rodeo Drive.  Njut av lunch på Farmers' Market at The Grove (1 timme) - med hundratals alternativ för att tillfredsställa alla, från den äventyrliga matälskaren till barnen. Du kommer sedan att köras till Griffith Park där du får VIP-service vid sidan av vägen och får uppleva den bästa utsikten över LA och Hollywood Sign. Slutligen kan du försöka se dina favoritkändisar från Hollywood när du går längs Hollywood Walk of Fame.

LA: Framsidan och baksidan av Hollywood Sign Guidad promenad och fototur

LA: Framsidan och baksidan av Hollywood Sign Guidad promenad och fototur

Möt din expertguide och ge dig iväg på en upplevelse fylld av LA-historia, motion, solsken, kändisar och otroliga minnen och foton som du kommer att ha med dig hela livet. På toppen börjar den ultimata fotograferingen. Ta de perfekta Hollywoodbilderna och fördjupa dig i de bästa vyerna över Los Angeles medan din guide pekar ut landskapet. Låt din guide hjälpa dig att hitta de bästa vinklarna och belysningen för Instagram och TikTok. Känn dig som en stjärna för en dag när du njuter av den fantastiska utsikten över änglarnas stad. Lär dig mer om den världsberömda filmindustrin i Hollywood när du följer din guide längs stigen till framsidan och baksidan av Hollywoodskylten. Få en fågelperspektivvy över filmstudiorna Warner Bros, Disney och Universal. Få en glimt av Forest Lawn Memorial Park, den sista viloplatsen för de största Hollywood-kändisarna. Anländer till en utsiktsplats med utsikt över Los Angeles. Som en bonus avslutar vi den här turen med att gå bakom Hollywoodskylten för ytterligare en unik vinkel. Därifrån är det en enkel promenad tillbaka till startpunkten.

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Denna heldags guidade sightseeingtur är din biljett till att uppleva det bästa av LA. Börja turen med upphämtning från ditt hotell i Disneyland-området mellan kl. 8 och 8.30. Luta dig tillbaka och koppla av i din luftkonditionerade skåpbil och gör dig redo att upptäcka några av LA: s måste-se-attraktioner. Dyk ner i hjärtat av staden, där du kommer att upptäcka den eklektiska blandningen av historisk arkitektur och moderna skyskrapor, inklusive Staples Center och den ikoniska Walt Disney Concert Hall. Kom nära den världsberömda Hollywoodskylten och njut av en hisnande utsikt över staden från Griffith Observatory, en bakgrund till otaliga filmer. Åk längs den legendariska Sunset Strip, känd för sin musikhistoria, och upplev sedan lyxen på Rodeo Drive, där exklusiv shopping och kändisar väntar. Smaka på lokala smaker och shoppa unika skatter på Original Farmers Market, ett historiskt landmärke i Los Angeles. Promenera längs den ikoniska Hollywood Walk of Fame, där stjärnorna under fötterna hedrar underhållningsindustrins mest lysande talanger. Känn kustbrisen vid Santa Monica Pier och njut av den livliga atmosfären på stranden, med dess inbjudande vatten och livliga strandpromenad. Utforska den eklektiska kulturen i Venice Beach, från gatuartisterna till det berömda utomhusgymmet Muscle Beach. Avsluta äventyret med ett besök i Marina del Rey, en av de största konstgjorda småbåtshamnarna i världen. I slutet av turen blir du avsläppt tillbaka till din upphämtningsplats.

Los Angeles - stadsrundtur Stadsvandring i grupp med Hollywood & Beverly Hills

Los Angeles - stadsrundtur Stadsvandring i grupp med Hollywood & Beverly Hills

Du hämtas direkt från ditt hotell i Anaheim, Long Beach, San Pedro, LAX-området, Marina Del Ray, Hawthorn eller El Segundo. Under rundturen besöker du Downtown Los Angeles, Los Angeles Colosseum, Hollywood Walk of Fame, Hollywood Sign, Griffith Park Observatory, Sunset Plaza, Beverly Hills, Rodeo Drive, Wilshire Blvd, Santa Monica Beach och Venice Beach. Det finns fritid vid varje hållplats och du kommer att kunna stiga ut ur turistbilen för att ta bilder, shoppa och utforska. Till lunch kommer du att stanna en timme på Mel's Diner på Sunset Boulevard, en populär diner i 1950-talsstil. Efter rundturen blir du skjutsad tillbaka till ditt hotell mellan 16:30 och 17:00.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Populäraste attraktionerna i Los Angeles

Saker att göra i Griffith Observatory

Städer i USA

Griffith Observatory: Fler aktiviteter och sevärdheter

Griffith Observatory: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Griffith Observatory

Samlat omdöme

4.6
(738 recensioner)

Jag trodde att guiden skulle ta oss till de olika platserna, men istället släppte han oss helt enkelt nära de platser vi ville se på bussen och lämnade oss fria att vandra runt. Under resan förklarade guiden för oss många intressanta kuriosa om de olika platserna, men som en italienare med icke-infödda kunskaper i det engelska språket fann jag att guiden talade för snabbt vilket gjorde det obegripligt för mig vid vissa ögonblick. Jag uppskattade inte begäran om ett dricks på 10 till 20 dollar, efter att ha spenderat 80 euro styck verkar det absurt att be om ytterligare 10/20 dollar dricks var (tyvärr är det så det fungerar i Amerika, jag vet, men det är något jag förstår inte). går ner. Det är en helt annan historia om vi pratar om att ge servitörer dricks, i så fall är det OK). I slutändan, allt som allt, rekommenderar jag att du tar den här turen eftersom du på 7 och en halv timme kan se så många platser som skulle vara omöjliga att se ensam på den tiden.

Vi såg många av Los Angeles sevärdheter. Organisationen och informationen var utmärkt. Detta hade inte varit möjligt med vår egen hyrbil och att hitta en parkeringsplats skulle ha kostat mycket tid och pengar. Så vi kördes väldigt nära sevärdheterna, hade tillräckligt med tid att se dem och blev upplockade igen. Vi kan rekommendera turen till alla som kan lite engelska. Men även avgångstiderna skrevs ner igen. Det var en bra dag!

Jag hade en fantastisk upplevelse med denna turné! Det är onekligen en av de bästa turnétjänsterna jag någonsin har stött på. LA-turnén var otroligt informativ och vår reseguide var exceptionellt professionell. Det täckte alla platser som måste ses i LA, och jag är glad att jag valde det här reseföretaget. Jag rekommenderar det starkt – det är absolut värt varje ögonblick! Femstjärnigt ⭐️ betyg

7,5 timmar gick fort! Bra resmål, mycket trevlig och kompetent guide (Jeff) med mycket kunskap om LA och Hollywood samt filmkunskap. Sett alla LA:s väsentligheter! Positiv feedback från alla familjemedlemmar i åldern 16-55!

Vi hade en bra dag. colin vår guide var riktigt kunnig och gjorde dagen riktigt intressant.