Välj datum

Saker att göra Grekland

Tillgängliga aktiviteter

800 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 50

Grekland: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grekland: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grekland

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 74 268 omdömen

Det här var riktigt roligt. Trevligt att uppleva en eftermiddag av "matdelning" med en grupp. Vi gjorde det direkt vid ankomsten och var direkt på humör och kände oss riktigt grekiska. Det är också trevligt att få tips om staden från andra deltagare. Komplimanger till Catherine! Rekommenderade verkligen denna turné, vi är väldigt bortskämda.

Kommer från Storbritannien var vår upplevelse fantastisk. Parkeringen var bra och att besöka palatset och trädgårdarna var en fantastisk upplevelse. Det enda som var besviken var tiden vi var tvungna att vänta på en smörgås och dryck från Gardens matområde. Vi fick köa i en timme vilket inte var acceptabelt.

Den kombinerade biljetten är mycket praktisk, speciellt för akropolis. Detta undviker långa köer. Priset är mycket attraktivt Du betalar ungefär hälften av priset för varje enskild biljett Besök i oktober 2022.

Om du har tillräckligt med tid, erbjuder du bra att besöka andra historiska sevärdheter förutom Akropolis. Snabbt och okomplicerat inträde.

Fantastiskt - en sådan fantastisk dag, fantastiska platser