Graubünden
Dagsturer till

Dagsturer till
29 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Graubünden

Graubünden

De mest populära sevärdheterna i Graubünden

Att göra i Graubünden

Städer i Graubünden

Graubünden: Fler aktiviteter och sevärdheter

Graubünden: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Graubünden

Samlat omdöme

4.6
(492 recensioner)

Stor upplevelse, med första stoppet för en fika och sedan på båten för att turnera sjön med förklaringar från guide Nicolai med vackra landskap trots regnet. Sedan beger vi oss till St.Moritz med en underbar utsikt och lunchpaus (vi valde restaurangen Steffani för en mycket god fondue!) Sedan åker vi punktligt till Bernine Express med underbar utsikt längs hela sträckan (tågets vänstra sida är bäst för foton).

vi njöt verkligen av denna upplevelse, något vi kommer att minnas för alltid! Marco, vår guide, gav fina korta anekdoter, tydliga indikationer och var mycket tålmodig och vänlig med hela gruppen. Utsikten i bernina express (officiell) var hisnande, vårt stopp i st moritz var också 100% värt det. Skulle definitivt rekommendera denna turné

Även om turen ser bra ut, hade vi problem med bussen eftersom det regnade och måste bytas, vilket försenade oss och tog tid från besöket, men i gengäld skickar företaget 15% av värdet som betalats för besväret

Turnén var bra. Förvånad över de natursköna vyerna vid St. Moritz och från Bernina-tåget. Comosjön var inte så imponerande som förväntat. Skulle vara bättre om vi kunde spendera lite tid i stan.

Vi hade en helt fantastisk upplevelse tillsammans med vår kunniga och roliga guide Daniele samt duktiga chaufför Giovanni! Rekommemderas starkt. Fantastiskt resa och få se dessa destinationer.