Saker att göra i
Grandmaster's Palace Courtyard

Grandmaster's Palace Courtyard: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

1. Valletta: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

Se sevärdheterna i Valletta på en 3-timmars privat vandringstur med en guide som ger inblick i historien, arkitekturen och underverken i Maltas huvudstad. Utforska både de främsta attraktionerna och mindre besökta platserna i staden, och hör intressanta fakta när du går. Njut av den personliga servicen från en privat guide. Se stadens UNESCO-listade barockarkitektur och andra historiska sevärdheter Lär dig fascinerande fakta om grundandet av staden på 1500-talet och njut av personlig uppmärksamhet från en privat guide som kommer att berätta allt du behöver veta om denna underbara stad och svara på alla dina frågor

Malta: 5-timmars landutflykt för kryssningspassagerare

2. Malta: 5-timmars landutflykt för kryssningspassagerare

Upplev den unika skönheten på denna ö på denna guidade tur. Kryssningspassagerare är välkomna att delta i denna fängslande 5-timmars landutflykt. Fördjupa dig i denna livfulla ös historia och kultur när du kliver av fartyget och går i land. Utforska den förtrollande Mdina, den "tysta staden", bevittna Vallettas storslagenhet, promenera genom de blomsterprydda Barrakka-trädgårdarna, beundra stormästarpalatset och fördjupa dig i Caravaggios mästerverk. Din passionerade guide ser till att du får en oförglömlig upptäcktsfärd. Upptäck de förtrollande aspekterna av Maltas charm. Koppla av med bekväm transport som ordnas sömlöst för din bekvämlighet. Efter rundturen kan du välja att bli eskorterad tillbaka till ditt fartyg eller stanna kvar i Valletta, där en enkel hissfärd tillbaka till piren väntar på dig.

Valletta: Självstyrd ljudtur

3. Valletta: Självstyrd ljudtur

Lär dig om den minsta huvudstaden i Europeiska unionen på Medelhavsönationen Malta med denna självstyrda ljudtur. Njut av att lära dig om stadens museer, palats och stora kyrkor. Trots sin lilla storlek blomstrar staden med höjdpunkter inklusive barockarkitektur, traditionella träbalkonger, palats, fort, kyrkor, museer och mer. Besök platser som Palazzo Parisio, Castellania, Auberge de Province, Stormästarpalatset och Piazza Regina.

Valletta: Självguidad audiotur

4. Valletta: Självguidad audiotur

Välkommen till den förtrollande staden Valletta, där historia, kultur och arkitektonisk prakt sammanstrålar för att skapa en upplevelse utan dess like. Ge dig ut på en resa genom tiden med Valletta Self-Guided Audio Tour, en unik utforskning som låter dig avslöja de hemligheter och berättelser som finns inbäddade i hjärtat av Maltas huvudstad. Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är ett levande bevis på Maltas rika förflutna. När du vandrar genom de smala kullerstensgatorna, kantade av honungsfärgade kalkstensbyggnader, låt Valletta Self-Guided Audio Tour vara din följeslagare och ge insiktsfulla kommentarer och livfulla berättelser vid varje sväng. Turen tar dig på en kuraterad rutt som täcker viktiga landmärken, dolda pärlor och ikoniska platser som definierar Vallettas karaktär. Från den majestätiska St John's Co-Cathedral med sin överdådiga barockinredning till det imponerande Grand Master's Palace, där historien om Johanniterriddarna utspelar sig, avslöjar audioguiden de fascinerande berättelserna bakom dessa arkitektoniska underverk. En av de unika aspekterna av Valletta Self-Guided Audio Tour är dess flexibilitet. Beväpnad med din smartphone eller ljudenhet har du friheten att utforska i din egen takt. Ta en paus för att njuta av detaljerna i ett historiskt monument, dröja dig kvar på ett charmigt torg eller gå utanför allfarvägarna för att upptäcka dolda gränder och lokala tillhåll. Ljudkommentaren anpassar sig till din takt, vilket garanterar en personlig och fördjupad upplevelse. När du navigerar genom stadens välbevarade befästningar och tittar på panoramautsikten över Medelhavet, kommer ljudturen att transportera dig till olika epoker, från medeltiden till renässansen och därefter. Få insikter om den strategiska betydelsen av Vallettas läge och dess roll i att forma ödet för den maltesiska skärgården. Fördjupa dig i berättelserna om riddare, köpmän och konstnärer som har satt sin prägel på Vallettas landskap. Från Upper Barrakka Gardens till den livliga Merchant Street Market, varje stopp på turen avslöjar ett lager av stadens mångfacetterade identitet. Läs mer om de 16 främsta turistattraktionerna i Valletta. Dess historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centralstation och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Vallettas strandpromenad 2. Barrakka-hissar 3. Batteri för salut 4. Lascaris krigsrum 5. Övre Barrakkas trädgårdar 6. Triton-fontänen 7. Stadsporten 8. Arkeologiska nationalmuseet 9. St Johns gemensamma katedral 10. Maltas nationalbibliotek 11. Stormästarpalatsets innergård 12. Nedre Barrakkas trädgårdar 13. Hospitalsriddarna 14. Nationella krigsmuseet vid Fort St. 15. Casa Rocca Piccola 16. St Pauls katedral Oavsett om du är en historieentusiast, en kultursökare eller en avslappnad resenär, erbjuder Valletta Self-Guided Audio Tour ett dynamiskt och engagerande sätt att uppleva kärnan i denna fängslande stad.

Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

5. Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

Ta dig från Freedom Square till Barrakka Gardens panoramautsikt och njut av den storslagna Maltas Grand Harbour. Dyk ner i barocken i Grandmaster's Palace, som är genomsyrat av historisk betydelse, innan du fördjupar dig i lockelsen i Grand Harbour, en Medelhavspärla av oöverträffad skönhet. När du vandrar på Vallettas gator berättar din guide fängslande om Malteserriddarna och avslöjar kulturella och arkitektoniska arv. Gå upp till Upper Barrakka Gardens för att njuta av den vidsträckta utsikten över hamnen och utforska sedan de arkitektoniska underverken på Merchant Street Market. Utforska de historiska salarna i Auberge d'Italie, riddarnas tidigare hemvist, innan vi avslutar på St George's Square, vid stormästarens palats.

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

6. Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Upptäck staden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med hjälp av den här engagerande audioturen i appen. Promenera längs de smala vindlande gatorna i Valletta, prydda med traditionella träbalkonger, öns förflutna sömlöst sammanflätas med nutiden. Bevittna historiens underverk i Lascaris War Rooms, ett underjordiskt komplex av tunnlar och kammare som en gång fungerade som krigshögkvarter under andra världskriget. Upplev storheten i det äldsta salutbatteriet i sitt slag, och om du har tur kan du få en glimt av det i aktion. Njut av prakten i 1700-talsträdgården Upper Barrakka Gardens, en magnifik gåva från en italiensk riddare, som erbjuder den finaste utsiktspunkten för att se stadens skönhet. Låt dig imponeras av Valletta Waterfront, ett fantastiskt bevis på barockarkitektur som byggdes under stormästaren Pintos vakande öga. Följ med på en resa genom tiden och upptäck den första kompletta högbarockbyggnaden som finns, St John's Co-Cathedral, och fördjupa dig i historien om Stormästarens palats - själva hjärtat av makten på Malta, uppfört strax efter den stora belägringen. Res genom Maltas olika historiska epoker och upptäck fängslande berättelser från varje tidsepok. HUR GÅR RESAN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering.

Vallettas historiska charm: En guidad vandringstur

7. Vallettas historiska charm: En guidad vandringstur

Följ med på "Vallettas historiska charm: A Guided Walking Tour" och bli huvudpersonen i din egen upptäcktsresa i hjärtat av Maltas huvudstad. Denna resa är inte bara en rundtur; det är en intim utforskning av Vallettas själ, där varje kullersten, trädgård och marknad berättar en historia om motståndskraft, skönhet och kulturell fusion. När du går genom historiska gator, avslöjar hemligheterna i gamla loger, andas in panoramautsikten och njuter av de autentiska smakerna från det maltesiska köket, kommer du att få kontakt med Vallettas väsen. Denna rundtur är din nyckel till att förstå inte bara landmärkena, utan andan i en stad som har varit en korsning av civilisationer i århundraden. Följ med oss och kliv in i en berättelse som gör "dig" till hjälten, mitt i bakgrunden av Vallettas tidlösa lockelse.

Privat rundtur i Valletta

8. Privat rundtur i Valletta

"Ett av de mest koncentrerade historiska områdena i världen" - så beskriver Unesco World Heritage Maltas lilla huvudstad. Valletta grundades av Johanniterriddarna och är "en stad byggd av gentlemän för gentlemän". Besök Palace Square för att beundra den sjungande fontänen och många lokala traditionella hästdragna vagnar, kallade "karozzin". Upptäck St John's Co-Cathedral, som byggdes av Malteserriddarna på 1500-talet och mer liknar ett militärfort än en kyrka. Promenera längs Republic Street, stadens viktigaste gågata. Passera stadsporten, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Gå genom Hastings Gardens och få en panoramautsikt över Floriana, Msida, Sliema och Manoel Island och stanna till en stund vid Manoel Theater, Europas tredje äldsta fungerande teater. Utforska de viktigaste landmärkena i denna medeltida pärla medan du lyssnar på din guides berättelser om korståg, riddare och kappa och dolk spänning.

Grandmaster's Palace Courtyard: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grandmaster's Palace Courtyard: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.