Saker att göra i
Grande Riviere Noire

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grande Riviere Noire

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Mauritius: Heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerfs

Upptäck ditt livs äventyr! Vår upplevelse utlovar en spännande resa som kombinerar hisnande skönhet och spännande aktiviteter. Dyk ner i det kristallklara vattnet på en katamarankryssning till de orörda stränderna på Ile aux Cerfs, Mauritius dolda paradis. Föreställ dig att du slappar i lyx med obegränsat med drinkar. Gläd smaklökarna med en läcker barbecue-lunch. Missa inte chansen att utforska de förtrollande vattenfallen i Grand River South East. Boka nu för en oförglömlig resa! Stanna till vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce 1 timmes restid till påstigningsplatsen ingår. Ge dig ut på en heldagstur med katamaran till Ile Aux Cerf med gratis upphämtning på hotellet. Avresa från Trou D'eau Douce kl 09:45 och njut av en minnesvärd katamarankryssning. Vår besättning kommer att underhålla dig med lokala berättelser och mauritisk musik, vilket förhöjer din upplevelse. Varaktighet: 2 timmar Stannar vid: Grande Riviere Sud Est, Grande Riviere Sud Est Efter att ha gått ombord på katamaranen besöker du vattenfallet Grand River South East innan du seglar till Ile Aux Cerfs. Vid Grand River hoppar du på en snabb båt för en utflykt 500 meter uppströms vattenfall. Håll utkik efter lekfulla apor i de gamla träden längs flodstranden och observera mauritiska fruktfladdermöss som vilar på de högsta träden nära vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet återvänder ni till katamaranen. Varaktighet: 1 timme Stannar vid: Ile Aux Cerfs, Ile Aux Cerfs Katamaranen glider fram genom det kristallklara lagunvattnet. Dessa stopp avslöjar fantastiska korallrev och livfulla tropiska fiskar, vilket ger en glimt av undervattensskönheten. Mauritius har några av världens mest hisnande korallrev och marina liv med hundratals färgglada fiskar. Därefter avnjuter vi en utsökt BBQ-lunch antingen på stranden eller ombord på katamaranen. 3-rättersmenyn innehåller sallader med grönsaker och ris eller pasta, grillat vitlöksbröd, grillad kyckling, korv, färsk fisk och grillad banan till efterrätt. Till måltiden serveras obegränsat med lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Varaktighet: 3 timmar Stannar vid: Trou d'eau Douce, Trou d'eau Douce Efter ditt besök på Ile aux Cerfs kan du njuta av den pittoreska seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Vår chaufför kommer sedan att transportera dig till ditt hotell. Denna resa är utformad för en lugn och trevlig upplevelse ombord på katamaranen. 1 timmes resa tillbaka till ditt boende ingår. Varaktighet: 2 timmar

Black River: Simma med delfiner och valsafari med motorbåt

Black River: Simma med delfiner och valsafari med motorbåt

Klättra ombord på en motorbåt med kapacitet för högst 8 personer plus 2 skeppare och ge dig av en fantastisk motorbåtsresa längs Mauritius Black River-kust. Dra nytta av en detaljerad genomgång för att lära dig hur man respekterar miljön och hör reglerna för att närma sig delfinerna för att orsaka dem minsta möjliga störning. Få chansen att gå in i Indiska oceanens varma vatten för att komma nära de magnifika marina däggdjuren i deras naturliga livsmiljö. Möt infödda spinnerdelfiner och flasknosdelfiner som leker i havet och avsluta med en snorklingsession vid de fantastiska korallreven. Leta sedan efter valar och få 60 % chans att se dem. Möt majestätiska knölvalar mellan juni och oktober och bofasta kaskelotar året runt.

Black River Simning med Dolphins Speedboat Tour

Black River Simning med Dolphins Speedboat Tour

Utforska Mauritius västkust och Black River-området på en guidad motorbåtsresa från Grande Riviere Noire. Beundra utsikten från vattnet och sök efter delfiner i deras naturliga miljö. Upptäck undervattensvärlden medan du simmar och snorklar. Klättra ombord på en motorbåt och börja din tur längs Mauritius oförglömliga västkust. Få en detaljerad genomgång av din skeppare innan du ger dig av för att se vilda delfiner och annat marint liv i deras naturliga livsmiljö. Gå in i vattnet i grupper om 2 åt gången för att komma nära dessa speciella marina däggdjur. Möt infödda spinnerdelfiner, flasknosdelfiner och mer i kustvattnet utanför Black River-regionen. Avrunda din resa med en snorklingssession vid det färgglada korallrevet för att se det fantastiska ekosystemet på nära håll.

La Preneuse: Speedboat-tur för delfinskådning och snorkling

La Preneuse: Speedboat-tur för delfinskådning och snorkling

Upptäck några av de hisnande marina liv som lever utanför Mauritius kust med denna snabbbåtstur som avgår från La Preneuse-stranden. Möt din skeppare vid det imponerande Martello Tower och hoppa ombord på en bekväm båt. Glid över det turkosa vattnet med utsikt över gyllene stränder och grönskande kustlandskap. Håll utkik efter delfiner som gillar att frottera sig bredvid båten. Få chansen att kliva i vattnet och få råd om hur du kan interagera med dessa majestätiska varelser. Ta på dig väl underhållna snorkelmasker, tuber och fenor och simma med färgglada fiskar i en lagun. Försök att få syn på skorpionfiskar, stenfiskar, lejonfiskar, revfiskar och kanske till och med en bläckfisk. Återvänd till din mötesplats med oförglömliga minnen av Mauritius marina liv.

Grande Riviere Noire: Båttur och simning med delfiner

Grande Riviere Noire: Båttur och simning med delfiner

Utforska västkusten med vår helt nya båt. Och njut av soluppgången. Vi är först med att starta delfinresan i la balise black river. Delfinresan varar i ungefär 2 timmar. Vi kan inte förutsäga förhållandena i förväg men vi gör vårt bästa för att hitta den bästa platsen för att simma med delfinerna. Vår båt är helt ny och säker. Vi har snorklingsutrustning ombord. I slutet av turen tillhandahåller vi vatten och snacks.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Simma med graciösa delfiner: Dyk ner i det kristallklara vattnet i Indiska oceanen och bevittna dessa majestätiska varelser i deras naturliga livsmiljö. Våra erfarna guider tar dig till de bästa platserna där delfiner älskar att leka och frossa. Kristallklippan: Efter din delfinupplevelse tar vi dig till Crystal Rock som är en stor bit vulkanisk sten mitt i havet. Säg oss, vill du hoppa i vattnet och röra vid klippan eller till och med lyfta den!!!! ( det är ett skämt) ️ Besök Ile Aux Benitiers: Efter ditt undervattensäventyr tar vi dig med till den pittoreska Ile Aux Benitiers. Denna idylliska och jungfruliga ö, omgiven av turkost vatten, erbjuder den perfekta miljön för avkoppling och utforskning. Ta en lugn promenad längs de orörda vita sandstränderna, koppla av på sandstranden eller bara varva ner i skuggan av svajande filao-träd. ️ Läcker ö-lunch: Som en del av detta otroliga paket kommer du att njuta av en aptitretande bbq-lunch i kreolsk stil direkt på stranden på Ile Aux Benitiers. Festa på färsk fisk och skaldjur, lokala delikatesser och tropisk juice / cocktails medan du tar panoramautsikt över havet. Oförglömliga minnen: Fånga magin från den här dagen med fotografier av dina undervattensmöten och det fantastiska ölandskapet. Ta med din kamera och go-pro. Vårt team är här för att se till att du får en säker och minnesvärd upplevelse. Mer information: Tillgänglighet: Dagliga turer, med avgångar på morgonen. Turens varaktighet: Heldagsäventyr (mellan kl. 07.30 och 14.30 är du tillbaka på stranden. Perfekt för alla åldrar: Oavsett om du är en erfaren snorklare eller en förstagångsäventyrare tillgodoser våra turer alla färdighetsnivåer och åldrar. Ta med din kamera: Glöm inte din vattentäta kamera för att fånga skönheten under vågorna! Boka ditt västra Mauritius-äventyr idag! Missa inte chansen att skapa bestående minnen av att simma med delfiner och utforska den utsökta skönheten i Ile Aux Benitiers. Våra turer är populära och fylls snabbt, så se till att reservera din plats idag. Gör dig redo för en dag fylld med underverk, spänning och avkoppling i hjärtat av Mauritius naturliga prakt!

Mauritius: Ile Aux Cerfs heldags katamaran Toru med lunch

Mauritius: Ile Aux Cerfs heldags katamaran Toru med lunch

Ge dig ut på en heldags katamaranresa till Ile Aux Cerf med upphämtning från hotell. Du avgår från Trou D'eau Douce kl. 09.45 och möter din besättning som underhåller dig med lokala berättelser och mauritisk musik, vilket förhöjer din upplevelse. Besök Grand River South East vattenfall innan du seglar till Ile Aux Cerfs. Vid Grand River hoppar du på en snabbgående båt för en 500 meter uppströms vattenfallstur. Håll utkik efter apor i träden längs flodstränderna och observera mauritiska fruktfladdermöss som vilar på de högsta träden nära vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet återvänder ni till katamaranen och glider genom det kristallklara lagunvattnet. Utforska fantastiska korallrev och livliga tropiska fiskar och få en glimt av undervattensskönheten. Sedan kan du njuta av en utsökt BBQ-lunch på stranden eller ombord på katamaranen. Njut av en 3-rätters meny med grönsaks- och ris- eller pastasallader, grillat vitlöksbröd, grillad kyckling, korv, färsk fisk och grillad banan till efterrätt. Komplettera din måltid med obegränsat antal lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter seglar du tillbaka till Trou D'Eau Douce innan du blir avsläppt vid ditt hotell.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grande Riviere Noire

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Grande Riviere Noire?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Grande Riviere Noire:

Sevärdheterna i Grande Riviere Noire du inte bör missa

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Grande Riviere Noire?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Grande Riviere Noire?

Se alla erbjudanden och rabatter i Grande Riviere Noire på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Grande Riviere Noire

Att göra i Grande Riviere Noire

Städer i Mauritius

Grande Riviere Noire: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grande Riviere Noire: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grande Riviere Noire

Samlat omdöme

4.7
(273 recensioner)

Denna turné var verkligen otrolig. Vi hade hört att några gäster på vårt hotell hade åkt på delfinskådningsturer som antingen hade ställts in eller så tillbringade de timmar ute och kunde inte hitta några delfiner så vi var ganska tveksamma till att börja med. Vi gav oss iväg tidigt och inom cirka 20 minuter efter avfärd hade vi vår första valobservation. Vi såg sedan ytterligare 4 valar, 1 puckelrygg och 3 spermvalar, vi kom extremt nära dem och var uppenbarligen inte hotade av båten. Vi gick sedan vidare för att hitta delfinerna, vi började på ett ställe men det var många båtar som omgav dem så vi flyttade längre norr om ön och hittade en annan stor grupp eller delfiner med mindre båtar som omgav dem. även om inhoppningen var ganska stressande eftersom de simmade iväg så snabbt, var den här upplevelsen otrolig! vi sedan stannade för en snorkel i lagunen för exptic fisk

Underbar resa! Förarna var försiktiga och omtänksamma mot delfinerna, vilket var en av de största faktorerna som vi ville ta hänsyn till under resan; vi går in i delfinernas hem trots allt. Det fanns ett alternativ att bada med delfinerna, men vi tänkte att vi skulle se dem bäst från båten eftersom delfinerna simmar alldeles för fort förbi dig (och vi ångrar inte ett dugg). Vi hade tillräckligt med tid att se delfinerna, i cirka 1 timme! Vi trodde att det bara kunde ta 5-10 minuter. Efter delfinskådning var snorklingen också cool! Vi njöt av allt!

Mycket trevlig skeppare, mycket känslig för djurens behov. De var de första som upptäckte valar i morse, så vi fick till och med lite tid "ensamma" med valarna, innan andra båtar kom för att vara med. Vad jag tyckte var irriterande: vi var tvungna att vara livejackor för att simma med delfinerna senare, vilket jag tycker är helt meningslöst, om du verkligen vill komma nära djuren.

Fantastisk upplevelse, vi simmade bredvid 3 stora delfiner och 5 spinnare simmade under, inklusive en baby. Guiderna var fantastiska och kunde sina saker, vi råkade sova in och var en timme försenade och de väntade tack och lov på oss. Skulle starkt rekommendera

Det var unikt :) Båtbesättningen var supertålig och lät oss simma med delfinerna länge. De hade en stor instinkt för valarna och var mycket tålmodiga. Valarna fortsatte att dyka och vi väntade och belönades med upp till 7 spermvalar.