Saker att göra i
Grand River South East Waterfall

Grand River South East Waterfall: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Din äventyrliga katamaranresa till Ile Aux Cerf börjar med att vi hämtar dig på ditt hotell någonstans på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, beger du dig iväg till Trou D'eau Douce. När du anländer till Trou D'eau Douce kl. 09.15 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen startar kl. 09.30 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningsmedlemmarna ser till att du får en trevlig tid och berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som lyfter humöret hos alla ombord. Ni börjar resan med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan kommer fram till Grand River åker ni med motorbåt för att besöka vattenfallen som finns cirka 500 meter uppströms. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet åker ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen kommer sedan att segla i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorkling- och simpavbrott, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är i fokus. Efter snorklandet kommer du att njuta av en utsökt grilllunch på stranden eller på katamaranen. Vi serverar en 3-rätters meny ombord. Du kommer också att få ett urval av lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Den här fantastiska ön är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de vajande palmerna och de rent vita stränderna inramade av det livliga turkosa vattnet. På Ile aux Cerf väntar en mängd olika uppfriskande aktiviteter som parasailing, tubing och undervattensvandring (valfritt). Efter att ha gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturmiljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På ön Ile aux Cerfs kommer du garanterat att få lite avkoppling och nöje på någon av de bildsköna stränderna eller njuta av ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, obehindrade vind och sol och otaliga faciliteter som tillgodoser dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta utflykten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Ni förväntas anlända tillbaka till Trou D'Eau Douce vid 16:00. Därefter kommer vår chaufför att köra er tillbaka till ert hotell.

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Ge dig ut på en resa med motorbåt och besök hela Mauritius sydöstra kust och de närliggande öarna på en dag. Turen inkluderar inte bara ett besök på den berömda ön Ile aux Cerfs och den orörda kaskaden i Grande River South East, utan också Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger en möjlighet att lära sig lite om Mauritius historia under kolonialtiden. På Ile aux Phares finns, som namnet antyder, en gammal fyr som är mer än 200 år gammal och som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Förutom den historiska aspekten av öarna kommer du att få se en slående syn i vattnet. Kontrasten mellan öns båda sidor är hisnande: på ena sidan är lagunen turkos och lugn, och på den andra slår Indiska oceanens stora vågor mot öns vågbrytare. Ni åker sedan till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs, där lunchen serveras. Koppla av och sola eller bara slappna av på stranden eller i det kristallklara vattnet i Ile aux Cerfs innan ni återvänder till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Tillbringa en heldag med att upptäcka den vackra paradisön Mauritius med motorbåt. Heldagsturen börjar klockan 09.30 och kort därefter är det dags för bad med snorkling i det kristallklara vattnet. Njut av det fantastiska undervattenslivet bland färgglada koraller och tropiska fiskar. Fortsätt sedan din segling vidare till Dalblair’s skeppsvrak från år 1902 som vilar på korallbarriären och stanna även till vid den gamla fyren på Lighthouse island. Därefter tar fartbåten dig längs östkusten och sedan uppströms längs Grand River (Mauritius längsta flod) och slutar vid ett vackert vattenfall. Njut av en utsökt grillfest med grillad kyckling och fisk serverad på en av de så kallade vykortsstränderna: Île aux Cerfs Island.Île aux Cerfs Island.Koppla av och njut av en simtur i det smaragdgröna vattnet innan du åker vidare till turens sista anhalt vid Ile aux Aigrettes. Gotta dig med en drink i en naturlig pool med en mängd sjöstjärnor på Ile aux Aigrettes.Ombord finns det läsk, lokal öl och rom tillgängligt hela dagen.Res tillbaka till stranden vid Shandrani Hotel med ankomst runt kl. 16.00 till 16.30.

Mauritius: Katamarankryssning till Ile Aux Cerfs med BBQ-lunch

Mauritius: Katamarankryssning till Ile Aux Cerfs med BBQ-lunch

Njut av en heldags kryssning med katamaran till Ile Aux Cerf från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Upptäck det spektakulära vattenfallet Grand River South East Waterfall, snorkla i det kristallklara vattnet och njut av en välsmakande BBQ-lunch med drycker ombord. Avfärd från Trou D'eau Douce och resa uppför floden till Grand River South East vattenfall som kallas "Cascade Diamamouve". Njut av ett stopp för foton och försök att upptäcka aporna som finns i träden på flodstränderna. Efter besöket vid vattenfallet åker ni ut till kusten för att snorkla och simma. Efter snorklingen kan du njuta av en utsökt BBQ-lunch ombord på katamaranen, med ett urval av drycker. inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till Ile aux Cerfs och beundrar de vajande palmerna och de kritvita stränderna som ramas in av det turkosa vattnet. Koppla av på de vita sandstränderna och simma i den kristallklara lagunen. Du kan också besöka den lokala hantverksmarknaden och köpa souvenirer från Mauritius. Efter besöket på Ile aux Cerfs seglar ni tillbaka till Trou D'Eau Douce och låter er underhållas av den lokala musiken "Mauritian Sega" innan ni återvänder till land.

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Utforska de 5 öarna på Mauritius östkust. Resan börjar kl. 8.15 med ett besök på ön Ile aux Cerfs och vattenfallet Grande River South East, den längsta floden i Mauritius som mynnar ut i havet. Därefter besöker ni Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger er möjlighet att lära er lite om Mauritius historia under kolonialtiden. Därefter åker ni för att snorkla vid "Eau Bleu". Ile aux Phares är en gammal fyr med mer än 200 år på nacken, som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Därefter åker ni till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan vidare till Ile aux Margenie där det serveras en utsökt BBQ-lunch och ett urval av drycker. Koppla av, sola, slappna av på stranden eller simma i det kristallklara vattnet på Ile aux Cerfs. Klockan 15.30 återvänder ni till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Trou D'eau Douce: Heldag Ile aux Cerfs båttur med BBQ

Trou D'eau Douce: Heldag Ile aux Cerfs båttur med BBQ

Gå ombord på din motorbåt på morgonen och bli välkomnad av din besättning. Avresa från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Börja turen med ett besök vid vattenfallet Grand River South East, känt som "Cascade Diamamouve". Ta dig genom dalarna och kom nära vattenfallet där du kan beundra detta naturfenomen och se apor bland träden på flodstranden. Därefter åker ni till Ilot Margenie, en liten ö där ni kan njuta av en utsökt BBQ-lunch på stranden. Vi bjuder på ett urval av lokala drycker, t.ex. läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs. När du närmar dig ön kan du se de vajande palmerna och de kritvita stränderna som ramas in av det turkosa vattnet. På Ile aux Cerf finns en mängd olika havsaktiviteter som parasailing och tubridning (ingår ej). Du kan också koppla av på de vita sandstränderna och simma i den kristallklara lagunen. Segla tillbaka till Trou D'Eau Douce på eftermiddagen.

Katamarantur till Ile au Cerfs med lunch och GRSE-vattenfall

Katamarantur till Ile au Cerfs med lunch och GRSE-vattenfall

Segla genom det kristallklara vattnet, se det hisnande landskapet runt omkring, ta en promenad på de vackra vita sandstränderna och snorkla i lagunerna för att utforska det lokala marina livet. Denna kryssning handlar om att se till att du har en hel dag av ren nöje och avkoppling och kommer att vara en av höjdpunkterna på din semester i Mauritius. Börja din resa med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan du sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När du sedan når Grand River besöker du vattenfallen som ligger ca 500 m uppströms. Katamaranen seglar sedan in i lagunens kristallklara vatten och stannar så småningom för en snorkel- och badpaus, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är på framträdande plats. Efter snorklingen njuter du av en utsökt BBQ-lunch på katamaranen. Sedan åker ni till ön Ile aux Cerfs, som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Denna fantastiska paradisö är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. På Ile aux Cerfs Island kan du koppla av och ha kul på någon av de vykortsvackra stränderna eller ta en simtur och/eller snorkla i det azurblå havet. Du kan också dra nytta av det stora utbudet av faciliteter på ön och de olika vattensportaktiviteter som finns där. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Besättningen kommer att se till att göra din tid mer njutbar, och de kommer gärna att berätta om lokala berättelser, skämt och spela lokal mauritisk musik som kommer att lyfta humöret hos alla människor ombord.

Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt & Transport: Privat eller delad

Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt & Transport: Privat eller delad

Upplev Ile aux Cerfs med detta stressfria paket, som inkluderar privat hämtning och lämning på hotellet, en grillunch, drycker (alkoholhaltiga och alkoholfria) och tid för att bada, sola, vandra och utforska denna paradisö. Vi har både privata och delade alternativ för transfer med motorbåt till Ile aux Cerfs och lunch. Hämtning och lämning på hotellet är alltid privat och sker i en luftkonditionerad taxi eller minibuss. Din privata chaufför hämtar dig mellan kl. 07.30 och 09.00 (beroende på var ditt hotell ligger). Båten till Ile aux Cerfs avgår ca kl. 9.30. Väl ombord på motorbåten passerar ni vattenfallet Grand River South East, där ni kan få se en mängd olika vilda djur, inklusive apor och mauritiska fruktfladdermöss. Därefter åker ni till Ilot Mangenie (bredvid Ile aux Cerfs) för att avnjuta en grillad lunch. Exempel på meny (den faktiska menyn kan variera): - Sallad, bröd & ris - Grillad fisk, kyckling, korv - Vänlig banan (flambad banan) - Drycker: Öl, vin, rom, läskedrycker Efter lunch är det dags att utforska Ile aux Cerfs! Ni har 3-4 timmar på er att koppla av, simma, sola, vandra eller utforska ön. Det finns också ytterligare aktiviteter (t.ex. parasailing, tubing etc.) att göra på Ile aux Cerfs, men observera att dessa inte ingår i priset. Därefter tar du en motorbåt tillbaka till fastlandet, där din privata chaufför väntar på att ta dig tillbaka till ditt hotell.

Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs Speedboat Tour med lunch

Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs Speedboat Tour med lunch

Resan i Speedboat från Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" till vattenfallet, Grand River South East som är Mauritius längsta flod som slutar i ett vattenfall. Magnifik utsikt över havet och mycket gröna berg på båda sidor av floden som leder till vattenfallet. Sedan släpper vi av dig på öns strand, där du kan snorkla i din egen takt och koppla av på stranden på Ile aux Cerfs. När resan är privat kan vi också stanna på vägen vid någon lämplig plats om du vill snorkla lite extra innan vi släpper av dig på ön. Senare kommer speedbåten igen för att föra er till den närliggande ön Ilot Mangenie där bbq-lunch serveras. Om det finns tid kvar släpper båten av er igen på Ile aux Cerfs eller om ni föredrar att slappna av efter lunchen, så kör speedbåten er tillbaka till Trou d'eau Douce. Mycket sensation. Massor av akvamarinvibrationer. Uppskatta havsvattnets olika färger, njut av utsikten, lunchen och resan. Det säger sig självt att när du är på privat basis kan resan anpassas för att bättre passa dig.

Speedbåt till Ile aux Cerfs: Heldag inkl lunch & transfer

Speedbåt till Ile aux Cerfs: Heldag inkl lunch & transfer

Börja din heldagsutflykt till Ile Aux Cerf med en kostnadsfri upphämtning vid ditt boende var som helst på paradisön. Ni möts av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ert bekväma fordon åker ni till Trou D'eau Douce, en fiskeby som ligger inbäddad på Mauritius östkust. När du anländer till Trou D'eau Douce går du ombord på din speedbåt för att åka till Ile aux Cerfs. Du kommer säkert att njuta av båtturen från byn Trou D'eau Douce till ön Ile aux Cerf där du kan simma eller bara koppla av på den vita sandstranden på ön. Som en del av denna snabba båttur kommer du att få njuta av att kryssa genom det kristallklara vattnet i östkustens laguner med hisnande landskap runt omkring. När du närmar dig ön med båt kommer du att se de svajande palmerna och de rena vita stränderna inramade av det livfulla turkosa vattnet. Du kommer att ha ledig tid att spendera på stranden, ta en promenad, simma i lagunen, snorkla eller bara koppla av och sola. Denna majestätiska ö ligger på Mauritius östkust. På den vackra ön kan du ägna dig åt många vattensportaktiviteter som parasailing, bananridning, snorkling, tubridning, undervattensvandring, simning och sola genom att ligga på den silverfärgade sanden på de vackra stränderna. Vid lunchtid åker ni till en privat ö där ni serveras en utsökt 3-rätters lunch. Om du är vegetarian, vänligen informera oss i förväg så ordnar vi gärna en vegetarisk BBQ-lunch för dig att njuta av. Under lunchen kan du njuta av ett brett urval av obegränsade drycker inklusive både läsk och alkoholhaltiga drycker; vatten, läsk, vin (rött, rosé och vitt), öl och lokal rom. Ni avslutar denna utsökta lunch med en lokal dessert. Efter några timmar kommer skepparen att kryssa i lagunen och fortsätta hela vägen till vattenfallet Grand River South-East. G.R.S.E-vattenfallet är en exceptionell plats där land och hav smälter samman. Speedbåten kommer att segla längs vattenfallets kanal för den vackra utsikten över Grand River South East Waterfalls. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Den vilda floran runt det fantastiska vattenfallet är fantastisk och koloniseras av apor som hoppar och leker på träden precis bredvid vattenfallen eftersom de är vana vid mänsklig närvaro. Runt kl. 15.30 är det dags att återigen gå ombord på den robusta motorbåten för en spännande kustkryssning med adrenalinpumpande åktur för en verkligt våt och vild upplevelse. Med spännande höga hastigheter och galna snurr, kommer motorbåtsturen att spränga iväg för att starta och stänka ner för att stoppa! Upplev full gas och skarpa svängar, och känn den råa kraften och spänningen från den 150 hk starka utombordsmotorn från Yamaha eller Mercury. Senare återvänder ni till ert hotell för en överdådig middag.

Alla aktiviteter

23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Saker att göra i Grand River South East Waterfall

Städer i Mauritius

Grand River South East Waterfall: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand River South East Waterfall: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand River South East Waterfall

Samlat omdöme

4.7
(22 recensioner)

Det var en av de bästa båtturer vi någonsin har tagit. Tyvärr hade vi otur med vädret i början och det regnade. Vi erbjöds möjligheten att avbryta turen och göra det en annan dag om vi mådde dåligt ombord. Lyckligtvis var detta inte fallet. Vi kunde njuta av utflykten, fick mycket information, kunde se delfiner och apor och njöt av fantastisk service med massor av kalla drycker. Vi var bara 5 passagerare totalt, så vi hade gott om plats på båten. Snorkelplatsen var imponerande, även om det inte var så mycket fisk, på grund av korallskogen. Grillen var supergod. Jag kan fullt ut rekommendera denna turné.

Vi har gjort båtutflykter flera gånger i olika länder, men jag måste säga att den här är bland de bästa, allt var perfekt organiserat. Piloten tog sig tid att förklara de olika ämnena för oss, att hitta de marina djuren, vi såg delfiner, sköldpaddor och vi fick besök av en apa på båten. Måltiden var av god kvalitet och så var de lokala dryckerna. åk dit utan att tveka för en 100% framgångsrik upplevelse på Mauritius.

Turen rekommenderas starkt! Det var jättebra och vi hade väldigt roligt. Vi hade gärna stannat på snorklingsplatsen lite längre, det var helt enkelt vackert.

Fantastiska guider som berättade mycket om ön och de hållplatser vi besökte

Tack till Nathanael och Hans för denna otroliga utflykt!