Saker att göra i
Grand Port

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grand Port

Heldagskryssning till Ile aux Cerfs med BBQ-lunch inkluderad

Heldagskryssning till Ile aux Cerfs med BBQ-lunch inkluderad

Njut av Mauritius skönhet på en heldagskatamarankryssning på Isle aux Cerfs, med möjlighet att boka hotelltransfer. Beundra landskapet när du seglar till en lugn plats. Simma, snorkla, sola och promenera längs Isle aux Cerfs stränder och njut av en grilllunch med dryck.  Njut av en lätt frukost och stig sedan ombord på Island Hopper-katamaranen. Kryssning från Pointe Jerome till den privatägda ön Ile aux Cerfs. Anländ till en fantastisk plats för snorkling och välj att antingen bada i det lugna vattnet eller snorkla med de färggranna korallfiskarna. Ta in solskenet eller koppla av från mängden. Ät därefter en utsökt grillad lunch som den vänliga besättningen ombord lagat och dukat fram. Utforska därefter Ile aux Cerfs på egen hand. Promenera längs de vackra stränderna eller luta dig tillbaka och koppla av innan du seglar tillbaka till Pointe Jerome med en svalkande drink i din hand.

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Ge dig ut på en resa med motorbåt och besök hela Mauritius sydöstra kust och de närliggande öarna på en dag. Turen inkluderar inte bara ett besök på den berömda ön Ile aux Cerfs och den orörda kaskaden i Grande River South East, utan också Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger en möjlighet att lära sig lite om Mauritius historia under kolonialtiden. På Ile aux Phares finns, som namnet antyder, en gammal fyr som är mer än 200 år gammal och som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Förutom den historiska aspekten av öarna kommer du att få se en slående syn i vattnet. Kontrasten mellan öns båda sidor är hisnande: på ena sidan är lagunen turkos och lugn, och på den andra slår Indiska oceanens stora vågor mot öns vågbrytare. Ni åker sedan till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs, där lunchen serveras. Koppla av och sola eller bara slappna av på stranden eller i det kristallklara vattnet i Ile aux Cerfs innan ni återvänder till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Mauritius: Privat transfer från flygplats till hotell

Mauritius: Privat transfer från flygplats till hotell

Njut av en problemfri privat transfer med assistans och personlig chaufför till ditt hotell eller tillbaka till flygplatsen. . . När du anländer till flygplatsen kommer chauffören att vänta på dig i flygplatsloungen med ditt namn på en skylt vid utgångsgrind 6. I kontanter du inte hittar föraren vänligen ring eller WhatsApp oss. När du avgår till flygplatsen hämtas du från ditt hotell vid den schemalagda upphämtningstiden som överenskommits med leverantören. Alla fordon är rena och bekväma med förare som är redo att möta dina behov och hjälpa dig med ditt bagage.

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Tillbringa en heldag med att upptäcka den vackra paradisön Mauritius med motorbåt. Heldagsturen börjar klockan 09.30 och kort därefter är det dags för bad med snorkling i det kristallklara vattnet. Njut av det fantastiska undervattenslivet bland färgglada koraller och tropiska fiskar. Fortsätt sedan din segling vidare till Dalblair’s skeppsvrak från år 1902 som vilar på korallbarriären och stanna även till vid den gamla fyren på Lighthouse island. Därefter tar fartbåten dig längs östkusten och sedan uppströms längs Grand River (Mauritius längsta flod) och slutar vid ett vackert vattenfall. Njut av en utsökt grillfest med grillad kyckling och fisk serverad på en av de så kallade vykortsstränderna: Île aux Cerfs Island.Île aux Cerfs Island.Koppla av och njut av en simtur i det smaragdgröna vattnet innan du åker vidare till turens sista anhalt vid Ile aux Aigrettes. Gotta dig med en drink i en naturlig pool med en mängd sjöstjärnor på Ile aux Aigrettes.Ombord finns det läsk, lokal öl och rom tillgängligt hela dagen.Res tillbaka till stranden vid Shandrani Hotel med ankomst runt kl. 16.00 till 16.30.

Mauritius: Hel dags rundtur med privat chaufför

Mauritius: Hel dags rundtur med privat chaufför

Upplev det bästa som Mauritius har att erbjuda under en heldag med en bekväm bil och en erfaren privatchaufför från trakten. Planera din egen resrutt med hjälp av din chaufför och se de platser som du vill besöka allra mest. Detta är den perfekta chansen att upptäcka öns vackra natur. Denna privata utflykt varar i ungefär åtta timmar, vilket är tillräckligt med tid för att utforska en stor del av Mauritius. Din chaufför kan rekommendera de bästa restaurangerna för att provsmaka landets kök när det är dags för lunch. Observera att det finns engelsk-, tysk- och fransktalande chaufförer.

Södra Mauritius: Fyrhjulingstur

Södra Mauritius: Fyrhjulingstur

Under ledning av en lokal instruktör kan du upptäcka alla hemligheter i södra Mauritius, bara en kort bit från flygplatsen. Lär dig mer om historien i denna del av ön med din guide som känner till regionen som sin ficka. Tillsammans med familj eller vänner är detta ett perfekt tillfälle att upptäcka naturliga platser som är svåra att nå med bil. Välj mellan olika turer och program som inkluderar stränder och unika platser som naturbron (Le Pont Naturel), stränderna i La Cambuse, Le Bouchon Offentlig strand, du kan bada i havet, och många andra överraskningar.

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Denna tjänst består av upphämtning och avlämning av en kund från hotell till flygplats eller från flygplats till hotell. Vid ankomst ska kunden tillhandahålla alla detaljer om passagerarna, flyginformation, antal bagage, kunder / passagerares namn, kontaktnummer för minst 1 resenär (WhatsApp) och viktigast av allt din avlämningsplats / hotellets namn. Vid avresa bör samma sak tillhandahållas av passagerarna inklusive bostad / hotellrumsnummer. För en avgång ska upphämtning ske minst 4 timmar före flygets start. För en ankomst bör kunden se till att rätt information tillhandahålls. Vid ombokning eller avbokning av flyg bör resenärer se till att kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt för att undvika missförstånd. En flygtransfer varar minst 75 minuter. inom denna tid kommer klienten att nå sin destination från vilken del av ön som helst.

Blue Bay: Besök på Blue Bay Glass Bottom Boat och snorkling

Blue Bay: Besök på Blue Bay Glass Bottom Boat och snorkling

Titta genom ett fönster in i Blue Bays undervattensvärld på en tur med glasbottnad båt genom Blue Bay Marine Park. Beundra det marina livet i dess naturliga miljö och ta chansen att snorkla i vattnet tillsammans med dem. Titta in i det kristallklara vattnet nedanför genom den klara botten på båten, vilket ger dig ett unikt perspektiv på det marina livet och korallreven som kallar detta område hemma. Glid över färgglada korallträdgårdar och genom stim av tropiska fiskar, våra kunniga marina guider kommer att ge fascinerande insikter i det marina ekosystemet och dess invånare. Lär dig mer om de olika arter av fiskar, koraller och andra vattenlevande varelser som trivs i detta marina paradis. Glöm inte din kamera, eftersom du kommer att vilja fånga dessa ögonblick. Ankra vid några av de mest fängslande snorklingsplatserna, så att du själv kan dyka ner i det kristallklara vattnet. Ta på dig snorkelutrustningen och dyk ner i ett undervattensland. Simma tillsammans med kalejdoskopet av fiskar, utforska invecklade korallformationer och bevittna skönheten i det marina livet på nära håll och personligt.

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Utforska de 5 öarna på Mauritius östkust. Resan börjar kl. 8.15 med ett besök på ön Ile aux Cerfs och vattenfallet Grande River South East, den längsta floden i Mauritius som mynnar ut i havet. Därefter besöker ni Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger er möjlighet att lära er lite om Mauritius historia under kolonialtiden. Därefter åker ni för att snorkla vid "Eau Bleu". Ile aux Phares är en gammal fyr med mer än 200 år på nacken, som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Därefter åker ni till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan vidare till Ile aux Margenie där det serveras en utsökt BBQ-lunch och ett urval av drycker. Koppla av, sola, slappna av på stranden eller simma i det kristallklara vattnet på Ile aux Cerfs. Klockan 15.30 återvänder ni till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Plaisance: Mauritius eSIM Roaming Mobil Dataplan

Plaisance: Mauritius eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj mellan en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om dina data är slut? Enkelt, köp bara ett nytt e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:Orange Täckning av 144 länder, med länder i Afrika: Tchad, Kongo (Demokratiska republiken), Kongorepubliken, Gabon, Ghana, Kenya, Madagaskar, Mauritius, Nauru, Nigeria, Reunion, Senegal, Seychellerna, Sydafrika, Swaziland, Svalbard och Jan Mayen, Tanzania, Tunisien, Zambia, Zimbabwe, Och dessa länder: Europa: Albanien, Åland, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Cypern (norra), Danmark, Estland, Färöarna, Finland, Frankrike, Grekland, Guernsey, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vitryssland, Österrike, Litauen, Luxemburg, Makedonien, Malta, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Nya Zeeland, Nordirland, Nordcypern, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, San Marino, Skottland, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Storbritannien, Vatikanstaten, Wales Mellanöstern: Bahrain, Egypten, Israel, Jordanien, Kuwait, Oman, Palestina, Qatar, Saudiarabien, Jemen Inre Asien: Armenien, Azerbajdzjan, Georgien, Kazakstan, Kirgizistan, Tadzjikistan, Uzbekistan Afrika och Stillahavsområdet: Afghanistan, Australien, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Filippinerna, Fiji, Guam, Indien, Indonesien, Japan, Hongkong, Kina, Laos, Macao, Malaysia, Maldiverna, Mongoliet, Myanmar, Nepal, Pakistan, Papua Nya Guinea, Kambodja, Singapore, Salomonöarna, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Tonga, Vietnam, Västra Samoa, Amerika: Argentina, Brasilien, Kanada, Costa Rica, Dominikanska republiken, El Salvador, Grönland, Guatemala, Honduras, Mexiko, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Förenta staterna, Jungfruöarna, Bolivia, Chile, Paraguay, Peru, Colombia, Ecuador, Uruguay.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Grand Port

Alla aktiviteter

83 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grand Port

Toppattraktioner i Grand Port

Saker att göra i Grand Port

Städer i Grand Port

Grand Port: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Port: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Port

Samlat omdöme

4.7
(1 262 recensioner)

Det var en av de bästa båtturer vi någonsin har tagit. Tyvärr hade vi otur med vädret i början och det regnade. Vi erbjöds möjligheten att avbryta turen och göra det en annan dag om vi mådde dåligt ombord. Lyckligtvis var detta inte fallet. Vi kunde njuta av utflykten, fick mycket information, kunde se delfiner och apor och njöt av fantastisk service med massor av kalla drycker. Vi var bara 5 passagerare totalt, så vi hade gott om plats på båten. Snorkelplatsen var imponerande, även om det inte var så mycket fisk, på grund av korallskogen. Grillen var supergod. Jag kan fullt ut rekommendera denna turné.

Vi har gjort båtutflykter flera gånger i olika länder, men jag måste säga att den här är bland de bästa, allt var perfekt organiserat. Piloten tog sig tid att förklara de olika ämnena för oss, att hitta de marina djuren, vi såg delfiner, sköldpaddor och vi fick besök av en apa på båten. Måltiden var av god kvalitet och så var de lokala dryckerna. åk dit utan att tveka för en 100% framgångsrik upplevelse på Mauritius.

Turen rekommenderas starkt! Det var jättebra och vi hade väldigt roligt. Vi hade gärna stannat på snorklingsplatsen lite längre, det var helt enkelt vackert.

Fantastiska guider som berättade mycket om ön och de hållplatser vi besökte

Tack till Nathanael och Hans för denna otroliga utflykt!