Saker att göra i
Grand Gaube

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grand Gaube

Wild South West Private Tour med upphämtning

Wild South West Private Tour med upphämtning

Du kommer att bege dig till Trou Aux Cerfs, som är en krater omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Definitivt är en av de viktigaste höjdpunkterna 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjan. Fortsätt till en lokal verkstad för modellering av flottan, som är känd för att designa historiska, handgjorda fartygsmodeller. Bläddra i museets samling, titta på när en hantverkare snickrar ett nytt projekt eller köp din egen souvenir för att få ett originellt reseminne. Efteråt kan du bege dig till Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön och som samtidigt är ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Härifrån reser du till Grand Bassin, en helig sjö som ligger inbäddad runt en vulkankrater, förskönad med ett hinduiskt tempel där en berömd staty av Shiva står. Sedan är det dags att besöka Black River för en oförglömlig panoramautsikt, där du också kan få en glimt av Black River Gorge. Körningen fortsätter till Chamarel Village för att beundra det 90 meter höga Chamarel-vattenfallet och den märkliga 7-färgade jorden, ett naturfenomen som orsakas när basaltisk lava omvandlar lermineralen till livfulla nyanser av rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Autentisk guidad tur med elcykel på nordöstra kusten

Autentisk guidad tur med elcykel på nordöstra kusten

Du kommer att ha din egen personliga guide och cykla i din egen rytm. Upplev den nordöstra kusten med våra elcyklar. Denna upplevelse är idealisk för alla eftersom de elektriska cyklarna kommer att göra 80% av ansträngningen. Njut av en 27 km lång kustcykeltur med många stopp längs vägen. Du får besöka fiskarbyar och smaka på lokala mauritiska snacks. Om du letar efter bling bling-stränder och områden är den här E-bike Tour inte något för dig. Om du letar efter lugna, tysta, idylliska stränder och platser där inga turister vågar, då är denna E-bike Tour vad du behöver. Minst en och högst 6 personer per tur för att kunna svara och ta mig tid med var och en. Jag är mycket stolt över min ö och jag är mycket bekymrad över bevarande och vårt ekosystem. Jag har mycket kunskap att dela med mig av och jag brinner för Mauritius historia. Snacks och fruktjuice ingår. Jag välkomnar dig att boka min upplevelse

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Prova vår ultimata spännande cykel-zip-lining-aktivitet!

Prova vår ultimata spännande cykel-zip-lining-aktivitet!

njut av en unik zip-line-upplevelse på cykel på ön, så enkelt är det! Adrenalinälskare kommer att njuta av detta senaste tillskott till vårt växande utbud av underhållning när de njuter av några intensiva ögonblick i luften (18 meter över marken) på en cykel över en 2 x 200 meter lång zip-line! Cykel-zip-line tillåter fyra deltagare att åka samtidigt och består av två plattformar utformade som ett roligt och miljövänligt sätt att njuta av adrenalinkickar, vår cykel-zip-line är utformad för att vara av miljömässig nollpåverkan och är självgående och därmed kommunicerar med den naturliga omgivningen av åkturen. Flygande cyklar kan se ut som magi, men zip biking är inget sådant. Cyklarna är fästa både ovanifrån och underifrån på solida linor som har visat sig klara en mängd säkerhetstester. Cyklisterna tar på sig en sele som fästs i linan ovanför och trampar över den nedre linan. En unik aktivitet som garanterat kommer att ge dig ett adrenalinpåslag, och det här är en av de saker du måste ha med på din bucket list. Minsta höjd: 1m35 Maximal vikt: 100 kg

Södra Mauritius privat tur inc Valles Des Couleur

Södra Mauritius privat tur inc Valles Des Couleur

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grand Gaube

Saker att göra i Grand Gaube

Städer i Mauritius

Grand Gaube: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Gaube: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.