Nordöstra Mauritius: Kryssning med katamaran och BBQ-lunch
Ge dig ut på ett fängslande katamaranäventyr längs Mauritius nordöstra kust, där naturskönhet och lugn väntar. Denna heldagsresa lovar natursköna vyer, spännande snorklingsmöjligheter och en chans att varva ner på orörda stränder. Möt vårt team vid bryggan på Veranda Paul et Virginie Hotel Resort i Grand-Gaube. Förbered dig på en oförglömlig dag till havs när vi sätter segel kl. 10.00. Vi avgår från Grand Gaube och kryssar mot l'ile d'Ambre, där det finns frodiga mangroveträd och ett rikt djurliv. Njut av lugn simning och snorkling i den turkosa lagunen, guidad av vår erfarna besättning. Fördjupa dig i de lugna mangroveskogarna och njut av uppfriskande cocktails i denna fridfulla miljö. Njut av en utsökt BBQ-lunch som serveras ombord på katamaranen. Njut av smakerna av nygrillad mat medan du njuter av panoramautsikten över Indiska oceanen. Efter lunch fortsätter vår resa till Bernaches Island. Här kan du koppla av på öns sandstränder, utforska den kristallklara lagunen eller bara koppla av under den mauritiska solen. Det är dags att snorkla, simma eller ta lugna promenader längs strandlinjen. När eftermiddagen närmar sig sitt slut seglar vi tillbaka till Veranda Paul et Virginie Hotel Resorts brygga i Grand-Gaube och avslutar vår berikande katamarankryssning. RESPLAN: 9:30 på morgonen Möt vårt team vid bryggan till Veranda Paul et Virginie Hotel Resort i Grand-Gaube. Kl. 10.00: Segling från Grand Gaube till La Mangrove på L'ile d'Ambre 10:00 till 12:00 Njut av en uppfriskande sim- och snorklingspaus, med hjälp av vår besättning och senare koppla av i de fridfulla mangroverna med en cocktail i handen. Mitt på dagen: Avnjut en välsmakande BBQ-lunch på däck. Från kl. 13.00: Segla till Bernaches Island för att ta en paus och varva ner, promenera längs öns sandstränder och utforska lagunen fram till kl. 14.30. 16.00: Tillbaka till Veranda Paul et Virginie Hotel resorts brygga. MAT OCH DRYCK: BBQ-meny: Rissallad | Potatis- och äggsallad | Blandad sallad | Säsongens grönsaker | Grillad fisk I BBQ-kyckling | Grillad kycklingkorv | Fiskdelikatesser Fisk- och skaldjursdelikatesser | Vitlöksbröd | Bröd | Säsongens frukt Vegetarisk meny: Rissallad | Potatissallad | Blandad sallad | Säsongsbetonade Grönsaker | Grillad vegetarisk korv | Bröd | Säsongens frukt Meny för barn: Samma som för vuxna Drycker: Lokal rom | Vin (rött, rosé & vitt) | Phoenix Beer | Fruktjuice | Läskedrycker I Mineralvatten VIKTIGA SAKER ATT TA MED: snorklingsutrustning, baddräkt, vattentät väska eller ryggsäck, solskyddsmedel, hatt/keps, handduk, solglasögon, överdragskläder och ombyte, åksjuketabletter vid behov och en vattentät jacka. VIKTIG INFORMATION: Var: Bryggan vid Veranda Paul et Virginie Hotel Resort i Grand-Gaube, Mauritius När: alla dagar i veckan - måndag till söndag. Tidpunkter: Möte kl. 9.30 och tillbaka på bryggan kl. 16.00. Sjöförhållanden: I händelse av grova eller oframkomliga havsförhållanden kan kaptenen kan kaptenen ändra riktning efter eget gottfinnande av säkerhetsskäl och ta dig till Gunners Coin eller Casita Beach istället.