Välj datum

Grand Canyon

Njut av den kittlande utsikten och ett stort utbud av utomhusaktiviteter i en av världens främsta nationalparker.

  • Inträdesbiljetter
  • Heldagsturer
  • Flerdagsturer
  • Äventyr
  • Privata turer
101 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 101

Alla saker att se i Grand Canyon

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Grand Canyon? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Canyon

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 8 636 omdömen

En heldagstur med buss från Las Vegas ut till Grand Canyon. Efter drygt 3 timmar var vi framme vid Last stop. Därefter körde bussen in på området och vidare till Eagle Point för fotosessioner och intag av lunch. En guidad rundvandring på området av vår härliga guide Gia, som berättar om ursprungsbefolkningens olika boenden. Vidare med buss till Guano Point som erbjöd fler vackra vyer av Grand Canyon innan återresan till Las Vegas. Vår resa skedde på en väldigt varm dag vilket tyvärr också märktes i bussen på hemresan, då luftkonditioneringen fungerade väldigt dåligt i bakre delen av bussen.

Jag och sambon blev upphämtade enligt tid samt kom iväg snabbt och felfritt. Bussen var bekväm och sval. Trevligt med snacks & lunch som bjöds samt att vi kunde äta middag påvägen tillbaka. Vi hade 3 timmar som sagt i Grand Canyon vilket var fantastiskt. Vi följde med på den guidade turen vilket jag rekommenderar om man vill få ut så mycket som möjligt på den tid man har. Både jag & sambon är super nöjda med guiden och chauffören och tackar för den fantastiska upplevelsen vi fick.

Hade en fantastisk resa, piloten var fantastisk, njöt verkligen av det och skulle rekommendera det till alla, hämta, släppa av på bussen perfekt, vill tacka alla för upplevelsen jag aldrig kommer att glömma, tack.

Vi var lite nervösa innan men piloten var lugn och trygg och gjorde resan behaglig. Vyerna var fantastiska och hela upplevelsen var magisk.

Det var bra! Vi var där med våra två barn (7 & 9 år) och de flög i en helikopter för första gången och det var fantastiskt.