Lägg till datum

Saker att göra i
Grand Canyon

Våra mest rekommenderade saker att göra i Grand Canyon

Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam, Lunch, Skywalk som tillval

1. Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam, Lunch, Skywalk som tillval

Upplev Grand Canyons västra kant på en dagsutflykt med fyra timmars besök i Hualapai-reservatet. Avresa från Las Vegas och bussresa genom Mojaveöknen. Gör ett kort stopp vid Arizona Joshua Tree Forest för att fotografera dessa unika träd och passera genom Grand Wash Cliffs på vägen till Hualapai-reservatet. Tillbringa fyra timmar vid västra Grand Canyon, där du kan besöka Eagle Point, Guano Point och Hualapai Ranch. Håll energin uppe med en müslibar. Du kan uppgradera upplevelsen med Grand Canyon Skywalk, som är ett arkitektoniskt underverk. Till lunch kan du välja mellan olika menyalternativ på Grand Canyon Wests Sky View Restaurant. Gör ett kort fotostopp av Hooverdammen från bron med utsikt över ett utsiktsområde på vägen tillbaka till Las Vegas. Gör ett kort stopp vid Hemenway Park i Boulder City för att kanske få en glimt av de inhemska tjockhornsfåren på återresan till Las Vegas.

Grand Canyon Village: Alternativ för helikoptertur och Hummer-tur

2. Grand Canyon Village: Alternativ för helikoptertur och Hummer-tur

Beundra Grand Canyon från ett unikt perspektiv med en helikoptertur som lyfter utsikten till en helt ny nivå. Lägg till en valfri Hummer-tur, antingen under dagen eller vid solnedgången, för ett annat minnesvärt sätt att uppleva detta naturliga underverk. Flyg över Kaibab National Forest, över den bredaste delen av South Rim. Njut av hisnande utsikt över Coloradofloden mot North Rim. Se formationer som Tower of Ra och Vishnu Schist när du flyger genom Drakkorridoren. Uppgradera din turné för att inkludera en Hummer-upplevelse . Rid bekvämt och se klippformationer, raviner och andra underverk i nationalparken. Fordonet har anpassats för att du ska kunna ta in den bästa utsikten över kanjonens landskap. Resan in i Grand Canyon kommer att ledas av en guide som tar dig till 3-4 av de bästa utsiktspunkterna. Lär dig om kanjonens formation, historia, djur och forntida invånare. Det kommer att finnas gott om tid att utforska och ta bilder också.

Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam Tour med måltider

3. Las Vegas: Grand Canyon West och Hoover Dam Tour med måltider

Följ med på en heldag med äventyr från Las Vegas på en rundtur i Grand Canyons västra kant - hem till den berömda Skywalk och den mäktiga Hooverdammen. Njut av en utsökt sittande frukost och en BBQ-lunch på Guano Point med utsikt över kanjonen. Avresa från Las Vegas med en luftkonditionerad lyxbuss tidigt på morgonen. Bekanta dig med din guide för dagen och åk till en lokal restaurang strax utanför Vegas för en utsökt och varm sittfrukost. Kör till dagens första stopp vid Hooverdammen. Njut av lite tid för att ta några fantastiska panoramabilder av dammen. Fortsätt genom Joshua Tree Forest, med många fler fotomöjligheter längs vägen. Väl framme vid Grand Canyons västra kant får du VIP-åtkomst till de många fantastiska utsiktsplatserna, utan att behöva stå i kö för att ta alternativa bussar. Beundra de fantastiska panoramabilderna över den ikoniska kanjonen. Anländer till Guano Point, där du kommer att njuta av en välsmakande BBQ-lunch på en idealisk naturskön plats med utsikt över kanjonen. Du kan också välja att besöka glas Skywalk byggd över kanten av kanjonen om du väljer detta alternativ när du bokar. Slutligen kan du koppla av på återresan till Las Vegas.

Från South Rim: Grand Canyon Spirit helikoptertur

4. Från South Rim: Grand Canyon Spirit helikoptertur

Åk till Grand Canyon Airport i Tusayan i Arizona för en fantastisk 45-minuters helikopterflygning över Grand Canyon. Från Grand Canyons södra kant flyger du över Kaibab National Forest och får en fantastisk utsikt över Marble Canyon och Point Imperial. Se med förundran på när den södra kanten gradvis sjunker bort och erbjuder en av de mest minnesvärda vyerna av hela kanjonen. Klättra upp över North Rim och upplev den fantastiska utsikten i fågelperspektiv innan du beger dig genom Dragon Corridor, kanjonens bredaste och djupaste del. I fjärran ser du den målade öknen och Desert View Watchtower, som designades av Hopi-indianerna. Din resa följer sedan Coloradofloden uppströms till platsen fär den sammanfaller med Lilla Coloradofloden, och sedan vidare över Kaibab National Forest och tillbaka till Tusayan. Koppla av medan du tar in utsikten från en toppmodern helikopter (ECO-Star) med individuella lädersäten, inglasning för enastående synlighet och exceptionella ljudreducerande funktioner både inne och ute.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

5. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Kom bort från de starka ljusen i Las Vegas och resa in i den stora amerikanska sydvästen. Besök Antelope Canyon, Horseshoe Bend och Grand Canyon. Dra nytta av kunskapen hos din expertguide på vägen. Stanna först vid Antelope Canyon och njut av dess färgglada, intrikata klippväggar och formationer, regnbågsfärger och mönster. Du kommer att utforska kanjonen med en erfaren Navajo-guide. Ta sedan in spektakulära vyer vid Horseshoe Bend, en hästskoformad inskuren meander av Coloradofloden. Efter att ha vandrat 1,2 km på en sandstig, ta dig tid att beundra de hisnande vyerna. Slutligen, stanna till vid den världsberömda Grand Canyon, en UNESCO: s världsarvslista. Upptäck dess skiktade band av röd sten som avslöjar miljontals år av geologisk historia.

Las Vegas: Grand Canyon West Bus Tour med stopp vid Hoover Dam

6. Las Vegas: Grand Canyon West Bus Tour med stopp vid Hoover Dam

Ta en heldagstur från Las Vegas till Grand Canyon med en guidad busstur. Under dagen kan du beundra den vackra utsikten över Joshua Tree Forest National Park, Hooverdammen, Coloradofloden och Grand Canyons västra kant. Börja med att bli upphämtad i Las Vegas och träffa din professionella chaufför/guide som ger dig information om sevärdheterna längs vägen. Du kommer att få ett lätt frukostmellanmål när du går ombord på Grand Canyon-bussen. Gör ett 15-minuters stopp vid Hooverdammen för att få en fotomöjlighet och en fantastisk utsikt över Bypass Bridge. När du anländer till West Rim kan du njuta av den första utsikten över den majestätiska Coloradofloden nedanför. Ta in den spektakulära utsikten från Eagle och Guano Points. Om du vandrar leden vid Guano Point når du West Rims högsta punkt, där utsikten över Coloradofloden nedanför är hisnande. Efteråt återvänder du till Las Vegas med avlämning på ditt hotell.

Från Las Vegas: Grand Canyon South Rim dagsutflykt med lunch

7. Från Las Vegas: Grand Canyon South Rim dagsutflykt med lunch

Fly staden för en dag med en resa till Grand Canyon nationalpark från fantastiska Las Vegas. Dra nytta av en tur med transfer, snacks, lunch och ledig tid vid South Rim. Efter att du har hämtats upp från Las Vegas kan du njuta av några lättare frukostsnacks. Du är också välkommen att ta med dig ditt kaffe eller te i en behållare med lock.Luta dig tillbaka och koppla av när du reser iväg på Route 66. Du kommer in i Grand Canyon National Park och stannar först vid Mather Point i cirka 45 minuter. Chauffören kommer därefter att samla ihop alla gäster som är intresserade av att åka till Bright Angel, besökscentret, i ungefär 2 timmar. De mer uthålliga resenärerna kommer istället att vilja ta tillfället i akt att vandra den cirka 2,5 mil långa leden längs kanjonens bergskam och njuta av den ständigt föränderliga, hisnande utsikten. När din tid vid South Rim har nått sitt slut hoppar du ombord din lyxbuss igen, för en smidig körning tillbaka till Las Vegas. Stanna till för middag på en lokal "diner" i Arizona. Du kommer sedan att släppas av på den plats där du hämtades, för att kunna fortsätta njuta av resten av din Las Vegas-vistelse.

Las Vegas: Grand Canyon South Rim-tur med lunch

8. Las Vegas: Grand Canyon South Rim-tur med lunch

Njut av en dagstur från Las Vegas till South Rim i Grand Canyon National Park, den bredaste och mest natursköna delen av detta naturunder. Res genom Mojaveöknen och korsa Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge. Se hur det dramatiska landskapet förändras när du vinner 5 000 fot höjd. Ökenväxter och djur byts ut mot landskap och djurliv från Colorados Klippiga bergskedjor, med 30 meter höga tallar, jätteälgar och mulathjortar. Upptäck otroliga vyer över Grand Canyon vid Mather Point och runt Bright Angel. Njut av populära attraktioner som El Tovar, Hopi House, Kolb Photo Studio och Bright Angel Trail.

Från Las Vegas: Grand Canyons västra kant med flygplan

9. Från Las Vegas: Grand Canyons västra kant med flygplan

Gör dig redo att se världen ur ett fågelperspektiv när du flyger över USA:s mest minnesvärda naturliga underverk på denna natursköna rundtur med flygplan över Grand Canyon. Ha fördel av upphämtning och avlämning vid hotell i Las Vegas och beundra kanjonens västra kant från ovan. Bli upphämtad från ditt hotell i Las Vegas och åk till Boulder Terminal för din incheckning. Gå ombord på det luftkonditionerade passagerarflygplanet och gör dig redo för avgång. Flyg mot den västra kanten av Grand Canyon och passera över Hoover-dammen och Lake Mead – USA:s största konstgjorda sjö. Sväva ovan Coloradofloden och njut av det storslagna landskapet när du korsar gränsen till Arizona. Anländ sedan till Grand Canyon – ett fantastiskt naturligt fenomen. Titta ut genom planets stora fönster för en panoramautsikter över de virvlande färgerna och klippformationerna medan du drar nytta av expertkommentarer på ett av 16 språk. Njut av vyerna på vägen tillbaka till Boulder Terminal och släpps sedan av vid ditt hotell i Las Vegas, där din rundtur avslutas. Du kan be om ett jubileumsflygcertifikat och personliga bilder finns att köpa.

Grand Canyon Village: Grand Canyon South Rim Airplane Tour

10. Grand Canyon Village: Grand Canyon South Rim Airplane Tour

Upplev storheten i Grand Canyons södra kant på en flygtur komplett med fängslande kommentarer på flera språk. Flygningen utgår från Grand Canyons terminal och tar dig över Kaibab National Forest, Kaibab-plattan, Colorados sammanflöde, Little Colorado River, Imperial Point och Zuni Corridor. När du väl är ombord på planet kan du luta dig tillbaka och göra dig redo för att njuta av det otroliga landskapet som det här naturundret har att erbjuda. Alla säten har fri utsikt för sightseeing och fotografering genom de specialutformade överdimensionerade fönstren. Denna rundtur är perfekt för familjer och för personer som har begränsat med tid men ändå vill njuta av Grand Canyons skönhet.

Alla aktiviteter

163 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grand Canyon

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Grand Canyon?

Grand Canyon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Canyon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Canyon

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 8 740 omdömen

Guiden var också väldigt snäll och det var ett fantastiskt minne. Innehållet var bra och jag kände att det var mycket för pengarna. Hoover Dam kommer att skalas ner efter att ha åkt till Grand Canyon, så jag tycker personligen att det är bra oavsett om man åker dit eller inte. Om du ska till Las Vegas tycker jag absolut att du ska vara med.

Det var en fantastisk upplevelse, men flygresan kunde ha varit längre. De angivna 4 timmarna inkluderar hämtning och avlämning på hotellet. Själva resan var ca 2,5 timmar.

Fantastisk! Vår guide Luis gav oss några utmärkta tips om vilken ordning vi skulle göra för att få ut det mesta av vår tid vid varje stopp.

Det var superhäftigt, men jag önskar att det fanns möjlighet att göra turnén på spanska

Utmärkt turné, vår guide var exceptionell, med en unik disposition.