Välj datum

Saker att göra Grand Canyon

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grand Canyon

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Grand Canyon?

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Grand Canyon?

Grand Canyon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Canyon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Canyon

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 8 740 omdömen

Nos lo pasa mos genial, vimos el gran cañon ah que estava bastante nublado. Nuestra guia nos acompaño en todo moment oy explico la historia del inicio de Las Vegas, así como muchas más cosas durante el camino. Pudimos ver también un vídeo de la construcción de la presa Hoover y descubrir sus inicios. Lo recomendamos 100%, aunque si esta nublado no obtienes las mismas vistas, vale la pena igual. Nosotros no cogimos el skywalk porque nos habían comentado que tampoco valía tanto la pena, obtienes las mismas vistas sin tener que pagar el skywalk.

Detta var en underbar resa. Busschauffören var vänlig och mycket kunnig om området. Någon fick ett anfall på bussen. Han reagerade snabbt genom att stanna, ringde 911. Flyttade bussen till en bättre plats för ambulansen att hitta oss. Han var i kontakt med sjukhuset tills ambulansen kom. Kudos till honom. När personen väl var i ambulansen var vi på väg. Detta var ett mycket enklare sätt att se Grand Canyon genom att åka buss än att köra. Skywalken var verkligen sättet att uppleva kanjonen.

Vi hade en fantastisk tid med Parker och Bernice på on Deck Comedy Tour! Vi blev upphämtade på hotellet vi bodde på, åt frukost på The Omelet House, lunch på Guana Point Cafe och framför allt såg vi västsidan av Grande Canyon och Hoover Dam! Resan var mycket avkopplande med Bernice vår förare men också mycket underhållande med Parker, allt på en mycket ren och bekväm buss! Vi kommer definitivt att rekommendera att göra denna turné med det här företaget, priset var också bra!

Det var en lång men oförglömlig dag. Det blev en liten frukost på bussen och tillräckligt att dricka. Att planera turnén med vår guide Jerry var fantastisk. Vi var där först överallt och hade därför nästan ingen väntetid. Tyvärr var vädret molnigt och lite blåsigt. Lunchen var därför lite olycklig. Det hela var mer som en BBQ eftersom allt ägde rum utanför. Mindre vacker i de svala temperaturerna. Allt annat gick bra, varför turen rekommenderas.

gör det! förtjänar! Även om det inte var ett vackert väder, gjorde utsikten fram till guanopunkten det värt det belopp som spenderades! En show, om du är i Las Vegas kan du inte missa den. Den riktigt roliga guiden trots att vår engelska nivå är medium/låg... allt var väldigt välorganiserat, även lunch! Rösta 10