Våra mest rekommenderade saker att göra i Grand Canyon

Grand Canyon: Helikoptertur och valfri Hummer-tur

1. Grand Canyon: Helikoptertur och valfri Hummer-tur

Beundra Grand Canyon från ett unikt perspektiv med en helikoptertur som lyfter utsikten till en helt ny nivå. Lägg till en valfri Hummer-tur, antingen under dagen eller vid solnedgången, för ett annat minnesvärt sätt att uppleva detta naturliga underverk. Flyg över Kaibab National Forest, över den bredaste delen av South Rim. Njut av hisnande utsikt över Coloradofloden mot North Rim. Se formationer som Tower of Ra och Vishnu Schist när du flyger genom Drakkorridoren. Uppgradera din turné för att inkludera en Hummer-upplevelse . Rid bekvämt och se klippformationer, raviner och andra underverk i nationalparken. Fordonet har anpassats för att du ska kunna ta in den bästa utsikten över kanjonens landskap. Resan in i Grand Canyon kommer att ledas av en guide som tar dig till 3-4 av de bästa utsiktspunkterna. Lär dig om kanjonens formation, historia, djur och forntida invånare. Det kommer att finnas gott om tid att utforska och ta bilder också.

Las Vegas: Grand Canyon, Hooverdammen, lunch & valbar Skywalk

2. Las Vegas: Grand Canyon, Hooverdammen, lunch & valbar Skywalk

Upplev Grand Canyons västra kant på en dagsutflykt med fyra timmars besök i Hualapai-reservatet. Avresa från Las Vegas och bussresa genom Mojaveöknen. Gör ett kort stopp vid Arizona Joshua Tree Forest för att fotografera dessa unika träd och passera genom Grand Wash Cliffs på vägen till Hualapai-reservatet. Tillbringa fyra timmar vid västra Grand Canyon, där du kan besöka Eagle Point, Guano Point och Hualapai Ranch. Håll energin uppe med en müslibar. Du kan uppgradera upplevelsen med Grand Canyon Skywalk, som är ett arkitektoniskt underverk. Till lunch kan du välja mellan olika menyalternativ på Grand Canyon Wests Sky View Restaurant. Gör ett kort fotostopp av Hooverdammen från bron med utsikt över ett utsiktsområde på vägen tillbaka till Las Vegas. Gör ett kort stopp vid Hemenway Park i Boulder City för att kanske få en glimt av de inhemska tjockhornsfåren på återresan till Las Vegas.

Från South Rim: Grand Canyon Spirit helikoptertur

3. Från South Rim: Grand Canyon Spirit helikoptertur

Åk till Grand Canyon Airport i Tusayan i Arizona för en fantastisk 45-minuters helikopterflygning över Grand Canyon. Från Grand Canyons södra kant flyger du över Kaibab National Forest och får en fantastisk utsikt över Marble Canyon och Point Imperial. Se med förundran på när den södra kanten gradvis sjunker bort och erbjuder en av de mest minnesvärda vyerna av hela kanjonen. Klättra upp över North Rim och upplev den fantastiska utsikten i fågelperspektiv innan du beger dig genom Dragon Corridor, kanjonens bredaste och djupaste del. I fjärran ser du den målade öknen och Desert View Watchtower, som designades av Hopi-indianerna. Din resa följer sedan Coloradofloden uppströms till platsen fär den sammanfaller med Lilla Coloradofloden, och sedan vidare över Kaibab National Forest och tillbaka till Tusayan. Koppla av medan du tar in utsikten från en toppmodern helikopter (ECO-Star) med individuella lädersäten, inglasning för enastående synlighet och exceptionella ljudreducerande funktioner både inne och ute.

Grand Canyon: Upptäck kanjonen från luften

4. Grand Canyon: Upptäck kanjonen från luften

Upplev storheten i Grand Canyons södra kant på en flygtur komplett med fängslande kommentarer på flera språk. Flygningen utgår från Grand Canyons terminal och tar dig över Kaibab National Forest, Kaibab-plattan, Colorados sammanflöde, Little Colorado River, Imperial Point och Zuni Corridor. När du väl är ombord på planet kan du luta dig tillbaka och göra dig redo för att njuta av det otroliga landskapet som det här naturundret har att erbjuda. Alla säten har fri utsikt för sightseeing och fotografering genom de specialutformade överdimensionerade fönstren. Denna rundtur är perfekt för familjer och för personer som har begränsat med tid men ändå vill njuta av Grand Canyons skönhet.

Las Vegas: Helikoptertur med champagne över Grand Canyon

5. Las Vegas: Helikoptertur med champagne över Grand Canyon

Njut av den spektakulära utsikten över Grand Canyon under en helikopterflygning från Las Vegas. Landa mitt i kanjonen för att njuta av champagne och förfriskningar. Under turen får du även dra nytta av hotellhämtning och avlämning. Efter att du har blivit hämtad från ett utvalt hotell i Las Vegas, går du till helikopterplattan för att stiga ombord på den bekväma helikoptern. Beundra utsikten över Lake Las Vegas, Lake Mead, Hoover Dam och Fortification Hill. Sväva över en gammal vulkan när du reser mot Grand Canyon.  När du når kanjonen flyger du neråt mot Coloradofloden, där du landar i Hualapai-reservatet. Stanna till här för att njuta av champagne, drinkar och ett lätt mellanmål, när du beundrar kanjonen från ett helt nytt perspektiv. Flyg sedan tillbaka mot Las Vegas genom Grand Canyon och se de fascinerande röda klippformationerna i Bowl of Fire. Avsluta ditt äventyr med en imponerande utsikt över centrala Las Vegas och Las Vegas Strip. Välj flygningen tidigt på morgonen för att slippa dagens hetta. Med det här alternativet kan du njuta av en kontinental frukost med champagne under landningen i kanjonen. Välj annars solnedgångsalternativet för att flyga tillbaka genom Grand Canyon när solen går ner över horisonten. Njut av landskapet i solnedgångens ljus och beundra den glittrande staden nedan när du svävar över Las Vegas.

Från Las Vegas: Grand Canyon South Rim med snacks & lunch

6. Från Las Vegas: Grand Canyon South Rim med snacks & lunch

Fly staden för en dag med en resa till Grand Canyon nationalpark från fantastiska Las Vegas. Dra nytta av en tur med transfer, snacks, lunch och ledig tid vid South Rim. Efter att du har hämtats upp från Las Vegas kan du njuta av några lättare frukostsnacks. Du är också välkommen att ta med dig ditt kaffe eller te i en behållare med lock.Luta dig tillbaka och koppla av när du reser iväg på Route 66. Du kommer in i Grand Canyon National Park och stannar först vid Mather Point i cirka 45 minuter. Chauffören kommer därefter att samla ihop alla gäster som är intresserade av att åka till Bright Angel, besökscentret, i ungefär 2 timmar. De mer uthålliga resenärerna kommer istället att vilja ta tillfället i akt att vandra den cirka 2,5 mil långa leden längs kanjonens bergskam och njuta av den ständigt föränderliga, hisnande utsikten. När din tid vid South Rim har nått sitt slut hoppar du ombord din lyxbuss igen, för en smidig körning tillbaka till Las Vegas. Stanna till för middag på en lokal "diner" i Arizona. Du kommer sedan att släppas av på den plats där du hämtades, för att kunna fortsätta njuta av resten av din Las Vegas-vistelse.

Från Las Vegas: Västra Grand Canyon, Hooverdammen & måltider

7. Från Las Vegas: Västra Grand Canyon, Hooverdammen & måltider

Ge dig ut på en hel dag med äventyr och nöje med denna VIP-rundtur till Grand Canyons västra kant, platsen med den berömda Skywalk. Res från Las Vegas med en lyxig luftkonditionerad buss (med badrum ombord) på morgonen. I resan ingår en varm frukost på en restaurang strax utanför Las Vegas. (Vegetariska alternativ finns tillgängliga.) Denna rundtur inkluderar ett fotostopp vid Hooverdammen, där du kan ta otroliga panoramabilder av dammen. Ha din kamera redo för de många fotostoppen under resan genom den berömda Joshua Tree Forest, tillbringa din tid i expertsällskap av fullt utbildade professionella rundtursguider hela vägen. Väl framme vid kanjonen får du tillgång till VIP-buss – du behöver inte byta till en pendelbuss för att ta dig runt utsiktsplatserna, som andra rundturer – denna rundtur använder samma buss som hämtar dig från hotellet och tar dig runt kanjonen, vilket innebär mer tid att njuta av de fantastiska utsikterna och mindre tid att vänta i köer. Du får också en naturskön grillad lunch vid kanjonens Guano Point, där du kan njuta av din måltid omgiven av kanjonens otroliga skönhet. (Även vegetariska alternativ finns tillgängliga.) Det är också möjligt att du kan unna dig ett besök på den världsberömda glasplattformen Skywalk, byggd över kanjonens kant, om du väljer detta alternativ vid bokningen.

Williams, AZ: Grand Canyon Railway Round Trip Experience

8. Williams, AZ: Grand Canyon Railway Round Trip Experience

Njut av Grand Canyons naturliga skönhet på en nostalgisk tågresa tur och retur med västerländska musiker och cowboykaraktärer på veteranbilar. Ta en drink i baren ombord och bevittna sedan nationalparkens landskap. Res på Grand Canyon Railway, med 64 miles av hisnande landskap som leder till Grand Canyon National Park. Denna hundraåriga järnväg tog människor från några av de vildaste delarna av Arizona till ett av världens sju naturliga underverk - Grand Canyon. Res tillbaka till det gamla västern med hjälp av autentiska karaktärer som tar med sig musik och berättelser att dela med dig på vägen. Anländ till kanjonen runt lunchtid med gott om tid att vandra och njuta av parken. Efteråt kommer du sedan tillbaka till Williams, Arizona.

Från Las Vegas: Västra Grand Canyon & Hooverdammen med buss

9. Från Las Vegas: Västra Grand Canyon & Hooverdammen med buss

Ta en heldagstur från Las Vegas till Grand Canyon med en guidad busstur. Under dagen kan du beundra den vackra utsikten över Joshua Tree Forest National Park, Hooverdammen, Coloradofloden och Grand Canyons västra kant. Börja med att bli upphämtad i Las Vegas och träffa din professionella chaufför/guide som ger dig information om sevärdheterna längs vägen. Du kommer att få ett lätt frukostmellanmål när du går ombord på Grand Canyon-bussen. Gör ett 15-minuters stopp vid Hooverdammen för att få en fotomöjlighet och en fantastisk utsikt över Bypass Bridge. När du anländer till West Rim kan du njuta av den första utsikten över den majestätiska Coloradofloden nedanför. Ta in den spektakulära utsikten från Eagle och Guano Points. Om du vandrar leden vid Guano Point når du West Rims högsta punkt, där utsikten över Coloradofloden nedanför är hisnande. Efteråt återvänder du till Las Vegas med avlämning på ditt hotell.

Grand Canyon: West Rim Helicopter and Landing Tour

10. Grand Canyon: West Rim Helicopter and Landing Tour

Utforska de områden som är heliga för Hualapai-stammen och upplev magnifika vyer från luften ombord på en förstklassig ECO-Star-helikopter. Flyg från Grand Canyons västra kant och låt dig hänföras av de majestätiska, mångfärgade klipporna som omger dig. De mångsidiga, vackra färgerna i den kilometerdjupa Grand Canyon är en syn att skåda. Gå ner och landa 3 500 fot under kanten där du kan njuta av Grand Canyons mystik och storslagenhet från en exklusiv landningsplats endast 300 fot ovanför den mäktiga Coloradofloden. Vid 20 minuter på canyonbotten kan du njuta av den hisnande miljön och se till att ta med kameran för att dokumentera denna minnesvärda upplevelse. Avsluta din tur med en 10-minuters flygning tillbaka genom kanjonens väggar och till West Rim Airport.

Lägg till datum

Saker att göra i
Grand Canyon

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Grand Canyon

Alla aktiviteter

137 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Grand Canyon

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Grand Canyon

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Grand Canyon?

Grand Canyon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Canyon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Canyon

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 8 740 omdömen

Turnén är helt enkelt sensationell. Efter överenskommelse i förväg blev vi hämtade i tid med buss från hotellet. På flygplatsen i Las Vegas blev vi, efter att vi vägts och kontrollerat våra pass, tilldelade en grupp som vi (totalt 6 personer) sedan eskorterades med till helikoptern. Innan avresan togs en officiell bild som man senare kunde köpa i butiken och sedan drog vi igång. Vi hade till och med den tyska översättningen på hörlurarna. Först gick det från Las Vegas flygplats via förorterna, Lake Mead till Hoover Dam och sedan direkt till en platå i Grand Canyon. Här landade vi och det blev en liten picknick med läsk, mousserande vin och tilltugg. Efter många bilder gick vi tillbaka till flygplatsen via The Strip med ett bränslestopp. En perfekt upplevelse, som är värd varenda krona, du gör det bara en gång i livet. De anställda är alla mycket vänliga och förklarar allt en andra gång. Tack för den fantastiska resan

Nos lo pasa mos genial, vimos el gran cañon ah que estava bastante nublado. Nuestra guia nos acompaño en todo moment oy explico la historia del inicio de Las Vegas, así como muchas más cosas durante el camino. Pudimos ver también un vídeo de la construcción de la presa Hoover y descubrir sus inicios. Lo recomendamos 100%, aunque si esta nublado no obtienes las mismas vistas, vale la pena igual. Nosotros no cogimos el skywalk porque nos habían comentado que tampoco valía tanto la pena, obtienes las mismas vistas sin tener que pagar el skywalk.

Fantastic experience! Beautiful views of the Grand Canyon and the Hoover dam. Laila was a great guide! Funny and informative. Milton handled the bus driving flawlessly and was also very friendly.

Bra guidning av Joe. Tillräckligt med tid vid sevärdheterna. En riktigt bra upplevelse!

En bra utflykt med bra guide, hann se mycket på en dag.