Grand Canyon

Njut av den kittlande utsikten och ett stort utbud av utomhusaktiviteter i en av världens främsta nationalparker.

Grand Canyon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grand Canyon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grand Canyon

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 894 omdömen

Turnén är helt enkelt sensationell. Efter överenskommelse i förväg blev vi hämtade i tid med buss från hotellet. På flygplatsen i Las Vegas blev vi, efter att vi vägts och kontrollerat våra pass, tilldelade en grupp som vi (totalt 6 personer) sedan eskorterades med till helikoptern. Innan avresan togs en officiell bild som man senare kunde köpa i butiken och sedan drog vi igång. Vi hade till och med den tyska översättningen på hörlurarna. Först gick det från Las Vegas flygplats via förorterna, Lake Mead till Hoover Dam och sedan direkt till en platå i Grand Canyon. Här landade vi och det blev en liten picknick med läsk, mousserande vin och tilltugg. Efter många bilder gick vi tillbaka till flygplatsen via The Strip med ett bränslestopp. En perfekt upplevelse, som är värd varenda krona, du gör det bara en gång i livet. De anställda är alla mycket vänliga och förklarar allt en andra gång. Tack för den fantastiska resan

Denna turné var fantastisk! Vår guide Lorenzo var fantastisk! Han var supervänlig, kände till alla fantastiska platser för fotomöjligheter och var mycket kunnig om varje destination. Han kallade denna turné för Highlight Reel. Vi fick se och uppleva kanjoner men du är där bara några timmar vid var och en (vilket är bra för oss). Bekvämligheten att inte köra bil och veta vart man ska åka gjorde det värt det.

Utmärkt värde och mycket välorganiserat från hämtning på vårt hotell till att flyga och lämna tillbaka till hotellet. Den bästa tiden att flyga är tidigt på morgonen, eftersom potentiella åskväder börjar utvecklas efter lunchtid och turbulensen är nere på ett minimum. Ingen kropp blev luftsjuk medan min fru är mycket känslig för detta. Vi kan varmt rekommendera Maverick Helicopters.

Det var en bra upplevelse! Absolut att föreslå! Allt fungerade perfekt och i tid, inklusive hämtning och returtransport till hotellet (Bellagio). Landningen mitt i kanjonen, toppen! Flögs över Hoover Dam och tillbaka över Strip på vägen ut.

Bra guidning av Joe. Tillräckligt med tid vid sevärdheterna. En riktigt bra upplevelse!