Från Málaga: Alhambra och Nasridpalatsen

4,2 / 5

228 omdömen

Från Málaga: Alhambra och Nasridpalatsen

Från 182,59 US$ per person

Gå på en guidad rundvandring i Granada och utforska sedan Generalifes trädgårdar och Nasridpalatsen på en tre timmar lång rundtur med en officiell guide.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 10 timmar
Starttid 08:00
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Spanska, Engelska, Tyska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck en av Europas mest exotiska platser
 • Låt dig ryckas med i historien
 • Besök en förtrollande vacker stad
Beskrivning
Bege dig mot Granada på utsatt tid. När du anlänt till staden åker du på en kort sightseeingrunda. Därefter får du fritt utforska en av de mest förtrollande städerna i världens centrum. Besök sedan Alhambra, ett världskänt arabiskt monument som innefattar Palacio de Carlos V, Generalifes trädgårdar och Nasridpalatsen. Du kan också se den berömda Patio de los Leones. Eftersom lunch inte ingår kommer din guide att rekommendera några bra restauranger i området och du får lite fritid. Därefter åker du på en kort biltur med vacker utsikt och stannar vid utsiktsplatsen Mirador de San Cristóbal för att sedan återvända till Costa del Sol.
Inkluderar
 • Inträdesbiljett till Alhambra (Generalifes trädgårdar och Nasridpalatsen)
 • Guidad rundtur med en officiell guide
 • Transport
 • Mat och dryck
Covid-19-åtgärder
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Avenida de Andalucía, vid busshållplatsen vid Caixa Bank och den gröna tidningskiosken (bredvid rondellen).

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Du kommer att behöva visa ditt ID för personalen på Alhambra för att kunna besöka monumentet. Se till att ta med dig ett pass eller nationellt ID-kort.
 • Schemat kan ändras innan utflyktsdagen. Om en ändring skulle ske blir du informerad via telefon eller e-post.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,2 / 5

baserat på 228 omdömen

Översikt

 • Service
  4.2 / 5
 • Organisering
  4,1 / 5
 • Valuta för pengarna
  3,9 / 5
 • Säkerhet
  4,5 / 5
Sortera efter

Vi fick en tveksam början då den planerade turen till Alhambra blev inställd. När vi väl fick klart för oss att vi inte kunde ändra dag hos företaget som ställde in turen utan att vi skulle kontakta Get Your Guide, fick vi ordnat med en ombokning. Turen till Granada och Alhambra var fantastisk med mycket bra guidning. Granada och Alhambra måste vara ett "måste" besök som inte får missas.

Läs mer

4 mars 2020

Alhambra är verkligen fantastiskt. Vi hade en mest fantastiska guide (Patricia). Vi tillbringade 2 timmar på att gå runt komplexet, men jag tror helst att det skulle vara bättre att tillåta 3 timmar. Det var inte tydligt från webbplatsen hur mycket tid vi skulle spendera i centrum av Granada - att veta att detta skulle ha gjort att jag kunde planera i förväg vad jag skulle se. Skulle ha föredragit att åka direkt tillbaka till Malaga utan stopp under resan.

Läs mer

12 januari 2020

Fantastiskt besöksmål men dålig guidning i bussen dit

Alhambra är verkligen värd en resa. Ett besöksmål utöver det vanliga. Lokalguiden var erfaren och kunnig. Så själva besöket och upplevelsen på plats renderar fem stjärnor. Men den information bussguiden leverade sackade långt efter och det blir istället tre stjärnor. Anledningen är att bussguiden, som berättade på engelska, tyska, franska och spanska, var alltför snål med info på engelska jämfört de andra språken. En kompletterande guide berättade dock utförligt och länge, länge på ett språk vi inte kunde identifiera (möjligen från Balkan?). Det gjorde att vi inte blev så informerade och förberedda på besöket i Granada och Alhambra som hade varit önskvärt. Sammantaget fura stjärnor!

Läs mer

16 oktober 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 184919