Alhambra hel dag från Málaga Nasrid Palaces ingår

Alhambra hel dag från Málaga Nasrid Palaces ingår

Från $182,23 per person

Upptäck och utforska Generalife Gardens och Nasrid Palace på en 3-timmars guidad tur med en officiell guide och en guidad rundtur i Granada stad.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 10 timmar
Starttid 08:00
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Spanska, Engelska, Tyska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck en av de mest exotiska platserna i Europa
 • Låt dig transporteras genom historien
 • Ange en förtrollande och magisk stad
Beskrivning
Avresa till Granada vid den angivna tiden. Vid ankomsten till staden kan du njuta av en kort sightseeingtur och sedan lite ledig tid i stadens centrum där du kan utforska en av de mest magiska städerna i världen. Detta kommer att följas av ett besök på Alhambra, ett universellt känt arabiskt monument, som inkluderar slottet Charles V, trädgårdarna, Generalife och Nazari-palatset och du kan se den berömda Patio de los Leones. Eftersom lunch ingår inte kommer din guide att rekommendera bra restauranger runt om i området och du får lite ledig tid. Senare kommer du att gå för en kort panoramautsikt med stopp vid San Cristobal synvinkel och sedan återvända till Costa del Sol.
Inkluderar
 • Entrébiljett (Nasrid Palaces och Generalife Gardens)
 • Guidad tur med en officiell guide
 • Transport
 • Måltider och drycker
Covid-19-åtgärder
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Avenida de Andalucía, vid busshållplatsen vid Caixa Bank och den gröna tidningskiosken (bredvid rondellen).

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Du måste ta med ett dokument av ackreditering dagen för besöket. Denna information kommer att kontrolleras av Alhambraens personal och krävs för att få tillgång till den.
 • Scheman kan ändras före datumet för turnén. Vid ändringar av denna typ får du ett meddelande via telefon eller e-post.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,2 / 5

baserat på 228 omdömen

Översikt

 • Guide
  4.3/5
 • Transport
  4.2/5
 • Valuta för pengarna
  3,9/5
 • Säkerhet
  4,5/5
Sortera efter

Vi fick en tveksam början då den planerade turen till Alhambra blev inställd. När vi väl fick klart för oss att vi inte kunde ändra dag hos företaget som ställde in turen utan att vi skulle kontakta Get Your Guide, fick vi ordnat med en ombokning. Turen till Granada och Alhambra var fantastisk med mycket bra guidning. Granada och Alhambra måste vara ett "måste" besök som inte får missas.

Läs mer

4 mars 2020

Alhambra är verkligen fantastiskt. Vi hade en mest fantastiska guide (Patricia). Vi tillbringade 2 timmar på att gå runt komplexet, men jag tror helst att det skulle vara bättre att tillåta 3 timmar. Det var inte tydligt från webbplatsen hur mycket tid vi skulle spendera i centrum av Granada - att veta att detta skulle ha gjort att jag kunde planera i förväg vad jag skulle se. Skulle ha föredragit att åka direkt tillbaka till Malaga utan stopp under resan.

Läs mer

12 januari 2020

Fantastiskt besöksmål men dålig guidning i bussen dit

Alhambra är verkligen värd en resa. Ett besöksmål utöver det vanliga. Lokalguiden var erfaren och kunnig. Så själva besöket och upplevelsen på plats renderar fem stjärnor. Men den information bussguiden leverade sackade långt efter och det blir istället tre stjärnor. Anledningen är att bussguiden, som berättade på engelska, tyska, franska och spanska, var alltför snål med info på engelska jämfört de andra språken. En kompletterande guide berättade dock utförligt och länge, länge på ett språk vi inte kunde identifiera (möjligen från Balkan?). Det gjorde att vi inte blev så informerade och förberedda på besöket i Granada och Alhambra som hade varit önskvärt. Sammantaget fura stjärnor!

Läs mer

16 oktober 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 184919