Granada
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Granada

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Granada? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Granada

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 200 omdömen

Fantastiskt besöksmål men dålig guidning i bussen dit

Alhambra är verkligen värd en resa. Ett besöksmål utöver det vanliga. Lokalguiden var erfaren och kunnig. Så själva besöket och upplevelsen på plats renderar fem stjärnor. Men den information bussguiden leverade sackade långt efter och det blir istället tre stjärnor. Anledningen är att bussguiden, som berättade på engelska, tyska, franska och spanska, var alltför snål med info på engelska jämfört de andra språken. En kompletterande guide berättade dock utförligt och länge, länge på ett språk vi inte kunde identifiera (möjligen från Balkan?). Det gjorde att vi inte blev så informerade och förberedda på besöket i Granada och Alhambra som hade varit önskvärt. Sammantaget fura stjärnor!

Intressant och fascinerade besök som helhet.

Upplevelsen blev inte vad den skulle ha kunnat bli på grund av att guiden fick en blandad grupp av spansk och engelsk talande besökare. Det här gjorde att innehållet blev begränsat genom växlande av dessa språk. Tyvärr blev det mer tid till de spansktalande besökarna än de engelska. Med en homogen grupp hade vi kunnat få med oss mera detaljer om området och byggnaderna. Det här tog udden av besöket. Dåligt skyltat av samlingsplats.

Vi fick en tveksam början då den planerade turen till Alhambra blev inställd. När vi väl fick klart för oss att vi inte kunde ändra dag hos företaget som ställde in turen utan att vi skulle kontakta Get Your Guide, fick vi ordnat med en ombokning. Turen till Granada och Alhambra var fantastisk med mycket bra guidning. Granada och Alhambra måste vara ett "måste" besök som inte får missas.

Alhambra är väl värt ett besök. Vi fick också ett par timmar fri tid i Granada. En fin stad omgiven av snötäckta berg i februari. Resan innehöll det som utlovats. Inga avvikelser förekom. Extra plus till chauffören som körde förträffligt och guiderna som talade flera språk flytande.

This was the 2nd time i took this tour and this time i had some friends with me. Amazing views and i recommend this to everyone. This year, we started higher and it was almost 20 k longer but no problem with some great help from the electrical bike.