Granada
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Granada

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Granada? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Granada

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 35 475 omdömen

Intressant och fascinerade besök som helhet.

Upplevelsen blev inte vad den skulle ha kunnat bli på grund av att guiden fick en blandad grupp av spansk och engelsk talande besökare. Det här gjorde att innehållet blev begränsat genom växlande av dessa språk. Tyvärr blev det mer tid till de spansktalande besökarna än de engelska. Med en homogen grupp hade vi kunnat få med oss mera detaljer om området och byggnaderna. Det här tog udden av besöket. Dåligt skyltat av samlingsplats.

Vi hade en mycket trevlig guide, som dessutom var mycket linning. Besöket var mycket uppskattat av mig och min fru. MEN det var på tok för dyrt. Alltså ca 6000 kr för detta besök. Jag förstod inte när jag bokade att det skulle kosta så mycket. Efter bokningen gick det inte att ändra. Jag kände mig MYCKET lurad.

Mycket bra rundvandring under ca 4 timmar. Ingen stress och vi bedömer att det vi fick se det viktigaste. Bra guidning på engelska med väl fungerande teknik (sändare och hörlurar). Relativt liten grupp och väl värt priset.

Vi reste med en 2-åring, vilket fungerade bra men barnvagnen som vi hade med fick vi inte använda på de flesta områden. Den skulle lämnas in i förvar. Vår 2-åring orkade ändå gå själv största delen av turen.

Det var struligt med biljetterna som jag hade i telefonen. Hade bara fått en audioguide istället för 4. Fick ringa och krångla. Tog nog 40min extra. Bra om man skriver ut biljetterna hemma. Boka i tid.