Saker att göra Granada

Besök magiska Alhambra och upplev stadens fascinerande sammansmältning av gamla och nya traditioner.

Tillgängliga aktiviteter

  • Alhambra-palatset och Generalife
  • Sierra Nevada och mer
  • Medeltida kvarter
  • Flamenco-föreställningar och mer
  • Katedraler, kloster och mer
223 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 14

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Granada

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Granada?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Granada:

Vilka är de bästa dagsturerna från Granada?

De bästa dagsturerna från Granada:

Cordoba

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Granada?

Granada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Granada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Granada

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 60 420 omdömen

Antonio gav en bra introduktion till gatorna i Albaicín och Sacromonte samt annan användbar information/insikter om staden Granada. Han brinner verkligen för vad han gör vilket gjorde turnén ännu roligare. Han var mycket förberedd, informativ och tillgänglig för att svara på alla frågor vi hade. I slutet av turnén rekommenderade också ett ställe att äta som visade sig vara fantastiskt. Tack Antonio.

Kate är en fantastisk guide, kan många bakgrunder och tar hand om gruppen in i minsta detalj. Kate tog bilder på gruppen och mailade oss samma dag Väldigt generös, gästvänlig, läckra tapas, stor variation och turen varade faktiskt i 4 timmar. Detta till skillnad från matturen som vi gjorde med samma företag i Selvilla, där drycker och tapas var begränsade och klara inom 2,5 timme.

Vi beställde biljetterna online. Allt gick väldigt okomplicerat och de anställda på plats var mycket tillmötesgående, vänliga och allt gick smidigt. Det var lite irriterande att legitimationen hela tiden skulle scannas för att få biljetten. Men annars var det ok och besöket på plats var definitivt värt det.

Smart att gå in i Alhambra i god tid för Nasridpalatset. Det finns mycket annat att se utanför också. Använd ca. 2 timmar då vi hade små barn med oss. Skulle lätt kunna spendera mer tid själv. Fast-track finns inte och tiden på biljetten respekteras UTAN undantag.

Intressant och mycket prisvärt! Vår guide var trevlig, personlig, kunnig och tog oss med till ställen vi aldrig hade hittat på egen hand!