Från Playa del Inglés: Jeep-safari till Fataga

Från Playa del Inglés: Jeep-safari till Fataga

Från 525 SEK per person

Få fantastiska utsikter över Arguineguín-ravinen och dammen Presa de Chira på denna Jeep-safari från södra Gran Canaria. Besök den pittoreska bergsbyn Tunte.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Spanska, Engelska, Tyska, Nederländska, Franska, Italienska
Upphämtning är inkluderad
När du bokat får du en e-postbekräftelse med upphämtningsplats och tidpunkt. Var god kolla din spam-folder om du inte fått något mejl från LCT Gran Canaria. Om du inte angett någon e-postadress måste du ringa 34-606-412354 för att bekräfta upphämtningsinformationen.
Liten grupp
Begränsat till 6 deltagare

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Förundra dig över Gran Canarias raviner och djupa flodbäddar
 • Se vattenreservoaren Presa de Chira
 • Res till byn Fataga i "De tusen palmernas dal"
Beskrivning
Utforska de vackra landskapen i södra Gran Canaria under en naturskön rundtur med en jeep som har plats för sex passagerare. Rundturen avgår från Playa del Inglés och går först till Lomos de Pedro. Därefter reser du längs slingrande vägar med fantastiska utsikter över djupa flodbäddar och Arguineguín-ravinens högsta topp. Därefter reser du vidare längs en grusväg till dammen Presa de Chira, som är Gran Canarias stora vattenreservoar som förser ön med dricksvatten. Fortsätt uppåt till Tunte och bli låt dig förundras över de olika typerna av landskap, klimat, och vulkaniska miljöer. Besök den charmiga byn Cercado de Araña och andas in doften från de omgivande tallarna. Anländ till Fataga i "De tusen palmernas dal" och att utforska en av Kanarieöarnas vackraste byar. Återvänd sedan tillbaka till öns södra del och bli avlämnad vid ditt upphämtningsställe.
Inkluderar
 • Upphämtning och avlämning
 • Guide/chaufför
 • Ansvarsförsäkring
 • Lunch
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Viktig information

Bra att veta

 • Jeeparna körs av professionella chaufförer och får inte köras av rundturens deltagare.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 / 5

baserat på 126 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,6/5
 • Transport
  4,5/5
 • Valuta för pengarna
  4,3/5
 • Säkerhet
  4,5/5
Sortera efter

Sortera efter

Vi gillade turnén verkligen. Det varade i cirka 5 timmar, lunchen var trevlig och den hölls ofta för foton eller för att kort sträcka benen. Jag och min fru skulle aldrig ha flyttat från gatorna. Branta sluttningar och olagda vägar. Du måste ha upplevt det. Jag och min fru även om hon inte gillar branta sluttningar kan ge turnén 5 av 5 poäng !!!

Läs mer

20 december 2019

Rolig dag ute

Jag tyckte om dagen och blev imponerad av att de hämtade mig och släppte mig tillbaka på hotellet. Det var fantastiskt att utforska Santa Lucia men jag skulle ha föredragit att utforska San Bartolome snarare än Sardina. Lunchen var fantastisk och det var bra att ha tid att utforska Fataga och sedan en riktigt rolig resa utanför vägen för att avsluta dagen. Jag är inte säker på att många hade kamelturer och jag tyckte att den här delen var lite tråkig. Kanske det kan finnas en guidad promenad runt oasen för dem som inte rider kameler?

Läs mer

8 januari 2019

What a great day out! Highly recommend to you would like to get away from the beach and see the beautiful landscapes of the island. We made a number of stops to marvel at the variety of the views and also had a stroll around a little cute village. Uwe, our driver & tour guide, has been most welcoming, friendly and very cheerful. Can’t rave enough about Uwe, he is an absolute legend!

Läs mer

14 december 2020

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 140709