Upplevelser i

Gran Canaria

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Gran Canaria

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gran Canaria? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gran Canaria

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 622 omdömen

Jag läste ganska mycket om turnén och var därför lite skeptisk. Men det jag kunde uppleva översteg positivt alla mina förväntningar. Vi var en grupp på fem personer, startade i Maspalomas, hämtades med vårt eget fordon och en extremt trevlig förare (Alexandra) som imponerade med hennes körförmåga och djupgående kunskap. Reseledaren var Alex, och du kände direkt att ingenting kan gå fel. Allt gick stressfritt, de tillkännagivna målen var alla genomarbetade, alla fotostopp gjordes och lunchen var fantastisk. Egentligen hade jag planerat att göra denna turné med hyrbilen, men efter att vi hade nått bergen visste jag att jag hade gjort rätt beslut skulle ha. Passagerare utan stress. Bra. Jag rekommenderar alla som läser denna recension att göra denna turné. Tack Alex och tack Uwe. Och en sak till, detta är inte en köpt recension utan en erfaren.

Rekommenderas starkt, turen går från själva Canteras -stranden och omger det inre området av den naturliga stenbarriären. Den mycket trevliga och engagerade guiden förklarade för oss fauna och flora som alltid omgav oss. Lyckligtvis, efter att ha gått runt, lyckades vi se en ray-stingray bortsett från de olika fiskarterna.

Upplevelsen var mycket bra! Instruktören var mycket trevlig och visade oss vad han såg hela tiden. Det är bara nödvändigt att ta med en baddräkt och en handduk, resten av materialet tillhandahålls av dem (neopren, fenor och glasögon). Kvalitetspriset är bra.

Bra sätt att se ön. Annars tycker du att Gran Canaris bara har en vacker kust och i vårt fall ett trevligt hotell

Guiden mycket sympatisk och pedagogisk. Jätteroligt och så vacker upplevelse