Välj datum

Saker att göra Gozo

På Maltas systerö hittar du megalittempel, vandringsleder och mytomspunna Calypso's Cave.

Toppsevärdheter i Gozo

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Gozo

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Gozo?

Gozo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Gozo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gozo

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 9 725 omdömen

Mycket trevlig dag på denna vackra ö Gozo. Cyl var en utmärkt guide och tog sig tid att visa oss och förklara dessa vackra platser. I en jeep är det ganska typiskt och roligt att dela detta ögonblick med våra 3 tonåringar. Vi hämtas från pendeln framför hotellet, sedan båt och jeep. Dito för återkomsten Vi låter oss bäras och guidas utan stress. Det är grymt! Måltiden var trevlig och mysig. Ingen kanin utan kyckling (puh jag var rädd att det var kanin!) Jag rekommenderar starkt denna utflykt. Och framför allt, kom tillbaka till Gozo och påbörja utflykten från första dagen!

Det var en underbar dag på katamaranen och allt var superorganiserat. Vi lämnade punktligt klockan 10:30 och var tillbaka i Bugibba runt 16:30. Katamaranen är mycket välutrustad och varje gäst hade möjlighet att använda en solstol. Det fanns också skuggiga platser. Under dagen ankrade vi på tre olika platser. Det fanns tillräckligt med tid för bad, snorkling och solbad. Lunchen, som man också kunde boka, var mycket god och varierad. Sammanfattningsvis var det en fantastisk dag med en mycket trevlig besättning och trevliga människor. Resan rekommenderas varmt.

Turnén är riktigt välorganiserad och låter dig se alla huvudattraktioner i Gozo på en dag. Vår guide Jos var verkligen mycket duktig både i förklaringar av de olika besökta platserna och i att ge annan information om historien om den maltesiska ögruppen, dess traditioner och dess språk. Överföringar med både buss och färja var perfekta. Vi hade också lite ledig tid att besöka citadellet på egen hand och även då tipsade guiden oss om vad vi skulle se. Det var en perfekt dag tack vare guiden!

Simma i Crystal och Blue Lagoon var fantastiskt. Att ta med snorkel rekommenderas. Vistelsen på GOZO var för kort eftersom det finns alldeles för mycket att se men definitivt värt varenda euro. Om du vill veta något historiskt rekommenderar vi den röda turistbussen på GOZO med en tysk ljudguide. Victoria är ett absolut måste, kyrkan och de små gatorna är väldigt vackra.

Vi är mycket nöjda med utflykten, bussen kom i god tid, trevliga guider speciellt Paulina från Holland som var suveränt bra. Allt gick enligt planen. Vi rekommenderar gärna att andra turister åka till utflykten med bolaget