Gotenburg-Landvetter flygplats

Gotenburg-Landvetter flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

GOT Göteborg Landvetter flygplats: Vinga Lounge Access

GOT Göteborg Landvetter flygplats: Vinga Lounge Access

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångshallen och koppla av med stil före ditt flyg från Göteborg Landvetter Airport. Njut av en tre timmar lång vistelse och gör dig bekväm i de premiumlounger som ligger i huvudterminalen. Vinga Lounge erbjuder en öppen miljö med fantastisk utsikt över flygfältet där du kan njuta av soluppgången eller solnedgången. Loungen erbjuder en buffé med en mängd olika maträtter och snacks, inklusive gratis dryck som öl och husets vin. I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före din flygning och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på tv:n, utrustad med Sky Sports, eller läser någon av de tillgängliga e-tidningarna eller e-magasinen. Du kan också använda dig av loungens obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt dricka från en fullservicebar.

Sverige/Europa: 5G eSim Mobildataabonnemang

Sverige/Europa: 5G eSim Mobildataabonnemang

Gör din resa till Sverige problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Sverige och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM QR-koden för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Stockholm: eSIM Internet Data Plan för Sverige 4G/5G

Stockholm: eSIM Internet Data Plan för Sverige 4G/5G

Dyk ner i den fantastiska naturen och den innovativa andan i Sverige utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du förundras över de arkitektoniska underverken i Stockholm, upplever den livliga kulturen i Göteborg eller utforskar de hisnande landskapen i Swedish Lapland. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar dina resplaner. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din svenska resa. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. Se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices för mer information.

eSIM för Sverige - Dataplaner

eSIM för Sverige - Dataplaner

Öppettider (UTC+2 tidszonsbaserade och med reservation för sommartid): Vardagar från kl. 8.00 till kl. 14.00 Helger från kl. 8.00 till 16.00 LEVERANS VIA E-POST - REDO ATT ANSLUTAS - FÖRBETALD - INGET AVTAL -Förbetalt paket för en gång. Inga automatiska förnyelser, inga kontrakt. -Full datahastighet - inga dagliga gränser, ingen strypning. -Mobil hotspot stöds. -Produktens giltighet och dess tjänster börjar gälla samma dag som din bokning. -Vår tjänst levereras med direktfakturering - vad du ser är vad du får. Utan några dolda avgifter eller extra kostnader. Kan endast användas med eSIM-kompatibla enheter som inte är låsta av operatör/nätverksleverantör (har inga SIM-begränsningar). För iPhone-enheter kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Allmänt avsnitt-> Tryck på "Om", läs bredvid "SIM-lås", "Operatörslås" eller "Nätverksleverantörslås". För Android-enheter (Samsung används till exempel) kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Anslutningar->Mobilnät->Nätoperatörer-> Stäng av "Välj automatiskt", vänta lite. Om du ser en lista med flera olika tillgängliga nätverk är din telefon upplåst, annars är den låst och inkompatibel. Internethastigheten beror på vilket eSIM-erbjudande du har köpt, nätverkstäckningen i det land/den region där du befinner dig, enhetens specifikationer och inställningar. Vanligtvis när 5G-hastighet inte är tillgänglig kommer eSIM att tillhandahålla 4G LTE-nätverksanslutning. Vår kundsupport fungerar huvudsakligen via Whatsapp-applikation och e-post. Vårt team är redo att hjälpa dig med alla förfrågningar eller tekniska svårigheter du kan stöta på under hela din resa. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Landvetter till hotell i Göteborg: Privat transfer

Landvetter till hotell i Göteborg: Privat transfer

Luta dig tillbaka och koppla av med en privat transfer mellan Göteborg Landvetter flygplats och hotell i Göteborg. Res till ditt hotell i komfort och klass i ett luftkonditionerat fordon. Din vänliga och professionella chaufför möter dig på Landvetter flygplats, utanför terminalen i det öppna området, och håller upp en skylt med ditt namn på. Upplev en säker, bekväm och skön resa, där du kan njut av utsikten över Göteborg på väg till din destination. Få all information du kan behöva för din resa i Göteborg från din chaufför, om du så önskar. Din chaufför hjälper dig gärna med information om staden eller om olika platser du vill besöka.

Landvetter: 5-dagars tur till Göteborg med cykling och kryssning

Landvetter: 5-dagars tur till Göteborg med cykling och kryssning

Dag 1 När du anländer till Göteborgs flygplats väntar vår representant på dig utanför flygplatsen för att hjälpa dig med ditt bagage. Du kommer sedan att transporteras med en privat luftkonditionerad bil till ditt hotell. Övernattning i Göteborg. Dag 2 Frukost, cykeltur i Göteborg: Hämtning på hotellet kl. 11.00. Utforska stadens centrum, Göteborgs konstmuseum, Gustav Adolfs torg, kusttur och den charmiga stadsdelen Haga. Njut av fika och shopping i historiska trähus. Dag 3 Frukost, båttur i Göteborg: Hämtning på hotellet klockan 13.30. Utforska Lejontrappan, Gustav Adolfs torg, tyska kyrkan, Lilla Bommen och Feskekörka. Njut av natursköna vyer, historia och snacks ombord. Övernattning i Göteborg. Dag 4 Slottsskogen & Botaniska trädgården: Frukost, därefter 10:00 upphämtning till Slottsskogens park. Utforska Göteborgs största park med djurpark, lekplats och promenadvägar. Därefter besöker du den expansiva Göteborgs botaniska trädgård med 16 000 växtarter. Njut av lunch på Linnéterrassen Café. Återvänd till utgångspunkten. Övernattning i Göteborg. Dag 5 Frukost och sedan hämtning enligt önskemål tid för den slutliga avresan. Boende: Hotell Onyxen i Göteborg Måltider: Hotell Onyxen Onyxen i Göteborg: Frukost:

Göteborg: Sverige/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Göteborg: Sverige/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:Tre/Telia

Göteborg flygplats: Transfer till centrala Göteborg

Göteborg flygplats: Transfer till centrala Göteborg

Vi förstår att din säkerhet och tillfredsställelse är av yttersta vikt när du reser. Därför har vi noggrant rekryterat och utbildat våra taxichaufförer för att säkerställa att de alltid levererar service av högsta kvalitet. Med våra skickliga och licensierade förare bakom ratten kan du vara säker på att din resa blir säker och problemfri. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra din taxiresa så behaglig som möjligt. Säker, bekväm och prisvärd transport Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkra, bekväma och prisvärda transporter. Våra fordon är noggrant underhållna och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Du kan vara säker på att du reser i en säker miljö. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för att säkerställa att våra kunder får mest värde för sina pengar.

Göteborg: eSIM Internet Data Plan för Sverige Höghastighet

Göteborg: eSIM Internet Data Plan för Sverige Höghastighet

Fördjupa dig i den livliga kulturen och sjöfartshistorien i Göteborg, Sverige, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar de livliga avenyerna på Avenyn, njuter av den lugna skönheten i Göteborgs skärgård eller upplever spänningen i Lisebergs nöjespark. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt Göteborgsäventyr. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela ditt besök i Göteborg. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

10 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Göteborg

72 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Gotenburg-Landvetter flygplats

Gotenburg-Landvetter flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

GOT Göteborg Landvetter flygplats: Vinga Lounge Access

GOT Göteborg Landvetter flygplats: Vinga Lounge Access

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångshallen och koppla av med stil före ditt flyg från Göteborg Landvetter Airport. Njut av en tre timmar lång vistelse och gör dig bekväm i de premiumlounger som ligger i huvudterminalen. Vinga Lounge erbjuder en öppen miljö med fantastisk utsikt över flygfältet där du kan njuta av soluppgången eller solnedgången. Loungen erbjuder en buffé med en mängd olika maträtter och snacks, inklusive gratis dryck som öl och husets vin. I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före din flygning och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på tv:n, utrustad med Sky Sports, eller läser någon av de tillgängliga e-tidningarna eller e-magasinen. Du kan också använda dig av loungens obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt dricka från en fullservicebar.

Sverige/Europa: 5G eSim Mobildataabonnemang

Sverige/Europa: 5G eSim Mobildataabonnemang

Gör din resa till Sverige problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Sverige och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM QR-koden för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Stockholm: eSIM Internet Data Plan för Sverige 4G/5G

Stockholm: eSIM Internet Data Plan för Sverige 4G/5G

Dyk ner i den fantastiska naturen och den innovativa andan i Sverige utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du förundras över de arkitektoniska underverken i Stockholm, upplever den livliga kulturen i Göteborg eller utforskar de hisnande landskapen i Swedish Lapland. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar dina resplaner. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din svenska resa. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. Se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices för mer information.

eSIM för Sverige - Dataplaner

eSIM för Sverige - Dataplaner

Öppettider (UTC+2 tidszonsbaserade och med reservation för sommartid): Vardagar från kl. 8.00 till kl. 14.00 Helger från kl. 8.00 till 16.00 LEVERANS VIA E-POST - REDO ATT ANSLUTAS - FÖRBETALD - INGET AVTAL -Förbetalt paket för en gång. Inga automatiska förnyelser, inga kontrakt. -Full datahastighet - inga dagliga gränser, ingen strypning. -Mobil hotspot stöds. -Produktens giltighet och dess tjänster börjar gälla samma dag som din bokning. -Vår tjänst levereras med direktfakturering - vad du ser är vad du får. Utan några dolda avgifter eller extra kostnader. Kan endast användas med eSIM-kompatibla enheter som inte är låsta av operatör/nätverksleverantör (har inga SIM-begränsningar). För iPhone-enheter kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Allmänt avsnitt-> Tryck på "Om", läs bredvid "SIM-lås", "Operatörslås" eller "Nätverksleverantörslås". För Android-enheter (Samsung används till exempel) kan du kontrollera genom att gå till Inställningar-> Anslutningar->Mobilnät->Nätoperatörer-> Stäng av "Välj automatiskt", vänta lite. Om du ser en lista med flera olika tillgängliga nätverk är din telefon upplåst, annars är den låst och inkompatibel. Internethastigheten beror på vilket eSIM-erbjudande du har köpt, nätverkstäckningen i det land/den region där du befinner dig, enhetens specifikationer och inställningar. Vanligtvis när 5G-hastighet inte är tillgänglig kommer eSIM att tillhandahålla 4G LTE-nätverksanslutning. Vår kundsupport fungerar huvudsakligen via Whatsapp-applikation och e-post. Vårt team är redo att hjälpa dig med alla förfrågningar eller tekniska svårigheter du kan stöta på under hela din resa. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Landvetter till hotell i Göteborg: Privat transfer

Landvetter till hotell i Göteborg: Privat transfer

Luta dig tillbaka och koppla av med en privat transfer mellan Göteborg Landvetter flygplats och hotell i Göteborg. Res till ditt hotell i komfort och klass i ett luftkonditionerat fordon. Din vänliga och professionella chaufför möter dig på Landvetter flygplats, utanför terminalen i det öppna området, och håller upp en skylt med ditt namn på. Upplev en säker, bekväm och skön resa, där du kan njut av utsikten över Göteborg på väg till din destination. Få all information du kan behöva för din resa i Göteborg från din chaufför, om du så önskar. Din chaufför hjälper dig gärna med information om staden eller om olika platser du vill besöka.

Landvetter: 5-dagars tur till Göteborg med cykling och kryssning

Landvetter: 5-dagars tur till Göteborg med cykling och kryssning

Dag 1 När du anländer till Göteborgs flygplats väntar vår representant på dig utanför flygplatsen för att hjälpa dig med ditt bagage. Du kommer sedan att transporteras med en privat luftkonditionerad bil till ditt hotell. Övernattning i Göteborg. Dag 2 Frukost, cykeltur i Göteborg: Hämtning på hotellet kl. 11.00. Utforska stadens centrum, Göteborgs konstmuseum, Gustav Adolfs torg, kusttur och den charmiga stadsdelen Haga. Njut av fika och shopping i historiska trähus. Dag 3 Frukost, båttur i Göteborg: Hämtning på hotellet klockan 13.30. Utforska Lejontrappan, Gustav Adolfs torg, tyska kyrkan, Lilla Bommen och Feskekörka. Njut av natursköna vyer, historia och snacks ombord. Övernattning i Göteborg. Dag 4 Slottsskogen & Botaniska trädgården: Frukost, därefter 10:00 upphämtning till Slottsskogens park. Utforska Göteborgs största park med djurpark, lekplats och promenadvägar. Därefter besöker du den expansiva Göteborgs botaniska trädgård med 16 000 växtarter. Njut av lunch på Linnéterrassen Café. Återvänd till utgångspunkten. Övernattning i Göteborg. Dag 5 Frukost och sedan hämtning enligt önskemål tid för den slutliga avresan. Boende: Hotell Onyxen i Göteborg Måltider: Hotell Onyxen Onyxen i Göteborg: Frukost:

Göteborg: Sverige/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Göteborg: Sverige/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:Tre/Telia

Göteborg flygplats: Transfer till centrala Göteborg

Göteborg flygplats: Transfer till centrala Göteborg

Vi förstår att din säkerhet och tillfredsställelse är av yttersta vikt när du reser. Därför har vi noggrant rekryterat och utbildat våra taxichaufförer för att säkerställa att de alltid levererar service av högsta kvalitet. Med våra skickliga och licensierade förare bakom ratten kan du vara säker på att din resa blir säker och problemfri. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra din taxiresa så behaglig som möjligt. Säker, bekväm och prisvärd transport Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkra, bekväma och prisvärda transporter. Våra fordon är noggrant underhållna och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Du kan vara säker på att du reser i en säker miljö. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för att säkerställa att våra kunder får mest värde för sina pengar.

Göteborg: eSIM Internet Data Plan för Sverige Höghastighet

Göteborg: eSIM Internet Data Plan för Sverige Höghastighet

Fördjupa dig i den livliga kulturen och sjöfartshistorien i Göteborg, Sverige, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar de livliga avenyerna på Avenyn, njuter av den lugna skönheten i Göteborgs skärgård eller upplever spänningen i Lisebergs nöjespark. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt Göteborgsäventyr. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela ditt besök i Göteborg. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

De mest populära sevärdheterna i Göteborg

Att göra i Gotenburg-Landvetter flygplats

Städer i Sverige

Gotenburg-Landvetter flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Gotenburg-Landvetter flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gotenburg-Landvetter flygplats

Samlat omdöme

5
(3 recensioner)