Göteborg
Utomhusaktiviteter

Utomhusaktiviteter
27 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Göteborg Utomhusaktiviteter

Göteborg: Rundtur med amfibiebuss på både land och vatten

Göteborg: Rundtur med amfibiebuss på både land och vatten

Upplev sightseeing med ett plask under en amfibiebustur i Göteborg. Passera förbi de viktigaste höjdpunkterna som fiskekyrkan, Poseidon, Liseberg och mer medan du får höra om stadens historia och kultur av din guide. Stig på bussen och påbörja din rundtur vid Stora Teatern – en berömd byggnad i innerstan där pjäser och musikaler framförs. Ge dig sedan iväg på en rundtur genom centrala Göteborg där du passerar sevärdheter som Avenyn, Poseidon, Liseberg, Ullevi och Feskekôrka. När underlaget förändras börjar det riktiga äventyret och det är dags för bussen att bli lite blöt. Var redo med era telefoner eller kameror och var förberedd på fjärilar i magen när den tio ton tunga bussen förvandlas till en amfibiebåt och rullar ner i havsvattnet. Musiken blir högre och med ett stort plask träffar vattnet vindrutan. Innan du vet ordet av flyter du. När bussen har varit i vattnet några minuter berättar guiden lite mer om hur amfibiebussen faktiskt fungerar.  Från vattnet får du en fantastisk utsikt över staden och de stora fartygen som ankommer och avgår från hamnen. Efter ungefär 20 minuter i vattnet återvänder du till upphämtningsplatsen medan du passerar förbi ytterligare några spännande sevärdheter.

Göteborg: Skärgårdskryssning med guide

Göteborg: Skärgårdskryssning med guide

Börja din båttur med att kryssa genom Göteborgs livliga hamn – den största hamnen i Skandinavien – och lär dig mer från den insiktsfulla guidningen. När båtturen fortsätter får du chansen att beundra Älvsborg fästning, ett av Sveriges bäst bevarade fort. Lyssna till guiden som berättar om områdets historia. Segla sedan runt de södra öarna i vackra Göteborgs skärgård. Förundras över det natursköna landskapet med klippor, holmar och hav som präglar Sveriges västkust.

Göteborg: Inträdesbiljett Universeum

Göteborg: Inträdesbiljett Universeum

Boka entrébiljetter till Universeum, ett offentligt science center och museum i Göteborg, och en av Sveriges mest besökta upplevelser. Upplev allt från raketer och planeter till apor och atomer - och nästan allt däremellan. Utforska världen, ner till dess minsta molekyler, såväl som ofattbart stora galaxer, för att upptäcka var vi passar in i universum. Lyssna på djursamtal, följ med på en guidad tur eller titta på en föreställning. Om du känner dig hungrig eller sugen på ett mellanmål kan du gå till närmaste restaurang och kafé i byggnaden. Utför experiment som en forskare i kemilabbet eller lär dig mer om din kropp i utställningen Humans. Upptäck hur användbar matematiken är i vardagen på Mathrix. Ta med de små till Miniverseum. Vandra genom vildmarken och se apor och sengångare i regnskogen. Upptäck livets fascinerande mekanismer, mänsklighetens tekniska framsteg, naturens episka mångfald och rymdens otaliga mysterier. Förstå det större sammanhanget för ämnen och fenomen och lär dig hur världen fungerar och hur allt är sammankopplat.

Göteborg: Go City All-Inclusive Pass med 20+ attraktioner

Göteborg: Go City All-Inclusive Pass med 20+ attraktioner

Upplev det bästa av Göteborg och spara upp till 50%* med ett bekvämt digitalt all-inclusive-pass. Välj mellan 1-dags- eller flerdagarspass och få tillgång till mer än 25 attraktioner, turer och andra upplevelser. Följ med på fascinerande bussturer och båtturer, och besök stadens mest populära museer. Använd din telefon som biljett till alla inkluderade attraktioner, under så många dagar som du vill. Ladda ner Go City-appen och använd den interaktiva guiden, planera din resplan och boka attraktioner i realtid, aktivera sedan ditt pass genom att skanna QR-koden vid en attraktion. Anpassa ditt äventyr med rundturer med hop-on hop-off-buss och båtturer, och se lokala dolda pärlor ombord på en paddanbåt. Gothenburg All-Inclusive Pass inkluderar populära saker att göra i Göteborg, inklusive: - Universeum - Paddan båttur (säsongsbetonad - april till september**) - Göteborgs rundtur med hop-on hop-off-buss (säsongsbetonad - april till september**) - Sjöfartsmuseet & Akvariet - Maritiman - ett flytande skeppsmuseum (säsongsbetonat - april till oktober**) - Båtutflykt runt ön Hisingen - Göteborgs stadsmuseum - Slottsskogen Äventyrsgolf (säsong - april till oktober**) - Göteborgs choklad- och godisbutik - Göteborgs konstmuseum & Hasselblad Center - Göteborgs hop-on hop-off-båt (säsongsbetonat - juni till augusti**) - Aeroseum - Fängelseön Göteborg (reservation krävs) - Skärgårdstur med guide (säsongsbetonat - sommar**) - Kajakäventyr i centrala Göteborg (säsongsbetonat**) Och mycket mer! *Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go Citys webbplats. **Observera: tidtabellerna för säsongsaktiviteter kan ändras och kanske inte är i drift alla dagar i veckan. Se till att kontrollera informationen om attraktionerna i guiden eller Go City-appen innan du åker.

Göteborg: De främsta sevärdheterna Självguidad promenad

Göteborg: De främsta sevärdheterna Självguidad promenad

Lär känna Göteborg på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen när du vill och tillbringa en vacker och varierad tid i denna spännande och fascinerande stad. Turen startar vid Göteborgs Centralstation, stadens centrala knutpunkt. Därifrån fortsätter turen till den historiska stadsdelen Haga, där du kan uppleva de charmiga arbetarbostäderna och det livliga gatulivet. Turen fortsätter till den imponerande Skansens Kronan, som erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Sedan bär det av till det sociala shoppingcentret Myrorna, där du kan hitta unika second hand-fynd. Nästa stopp är den magnifika Domkyrkan, som lockar med sin imponerande arkitektur och historia. Innan turen avslutas vid den berömda Stora Saluhallen (SWE), en fin marknadsplats i en stor hall från 1889, kommer du att stöta på de historiska byggnaderna Kronhuset och Kronhusbodarna, där du kan lära dig mer om stadens historia. Däremellan finns det alltid möjlighet att stanna till på lokala kaféer och restauranger och njuta av det svenska köket. Upptäck Göteborg på ett unikt och roligt sätt! På turnéstoppen finns underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker tillsammans med familj, vänner eller på egen hand. Det är som att bli visad Göteborg av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Göteborg! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Göteborg: Rundvandring i Hagas gamla stadsdel

Göteborg: Rundvandring i Hagas gamla stadsdel

Haga är en av de äldsta stadsdelarna i Göteborg. Gågatan Haga Nygata kantas av välbevarade hus, många i den typiska göteborgska stilen "landshövdingehus", med en våning i tegel och resten i trä. Varje ikoniskt hus och byggnad har en rik historisk betydelse och under den här två timmar långa rundvandringen kommer din guide att berätta om några av de bästa husen och byggnaderna. Låt dig charmas på det svenskaste sättet av ett område som tidigare var en slum med ett skumt rykte på 1800-talet, men som nu är Göteborgs hippaste område med en mängd kaféer, delikatessbutiker och oberoende butiker. Följ med din lokala guide till områdets platser som du måste se, gömda pärlor och lokala hotspots och få en ordentlig introduktion till Göteborgs mest ikoniska stadsdel.  

Göteborg: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Göteborg: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Se Göteborgs sevärdheter i din egen takt med en 24-timmarsbiljett till hop-on och hop-off sightseeingbussen. Det finns 8 olika hållplatser längs rutten att utforska med en mängd olika områden och attraktioner för dig att upptäcka. Förundras över Stora teatern, där många av stadens stora konserter och shower framförs. Besök Feskekörkas fiskmarknad i gotisk stil, få en fantastisk utsikt över floden från bussens översta däck och få insikter i stadens historia med den informativa ombordkommentaren på 7 olika språk. Bussens hållplatser: 1. Stora Teatern / Grand Theatre 2. Jarntorget 3. Linneplatsen 4. Haga 5. Valand / Kingsgate Avenue 6. Korsvägen / Liseberg 7. Drottningtorget 8. Brunnsparken / Lejontrappan

24-timmarsbiljett till Göteborgs hop-on hop-off-buss

24-timmarsbiljett till Göteborgs hop-on hop-off-buss

Hoppa på en sightseeingtur med buss i Göteborg och utforska staden bekvämt från en dubbeldäckad öppen buss. Passera de flesta av Göteborgs historiska och moderna sevärdheter och hoppa av och på efter eget tycke och smak vid någon av de 7 hållplatserna längs vägen. Upptäck Sveriges mest trafikerade hamnstad och se sevärdheter som fiskmarknaden Feskekôrka, köpcentret Nordstan, vikingabåtarna i Lilla Bommen och mycket mer. En informativ audioguide på 5 språk ger intressanta kommentarer under resan, medan ett infällbart tak skyddar dig vid dåligt väder. Du kan hoppa på och av som du vill vid alla hållplatser längs rutten - biljetten är giltig i 24 timmar. Vid dåligt väder kan ett skyddstak snabbt monteras på bussarna. Hållplatser längs vägen: 1. Stora Teatern 2. Järntorget 3. Linnéplatsen 4. Haga 5. Valand 6. Götaplatsen 7. Drottningtorget 8. Brunnsparken/Lejontrappan/Gustav Adolfs torg

Göteborg: Paddan Sightseeing Cruise på Savean

Göteborg: Paddan Sightseeing Cruise på Savean

Den två timmar långa kryssningen sker med en av de populära öppna sightseeingbåtarna Paddan. Du startar från Kungsportsplatsen och kryssar genom stadens smala kanaler och fortsätter sedan genom hamnen till Säveåns utlopp. På vägen kommer din guide att peka ut både stadens landmärken och populära attraktioner. Säveån kallas ibland för Göteborgs Amazonas med sin rika natur och fauna. Om du har tur kan du få en skymt av en bäver som sorterar ut grenar till sitt bo. Fågelälskare kommer också att finna detta område attraktivt eftersom den frodiga miljön är ett populärt gömställe för många fåglar. Den levande guiden ser till att du får ut det mesta av din upplevelse.

Göteborg

Göteborg

Våra mest rekommenderade Göteborg Utomhusaktiviteter

Göteborg: Rundtur med amfibiebuss på både land och vatten

Göteborg: Rundtur med amfibiebuss på både land och vatten

Upplev sightseeing med ett plask under en amfibiebustur i Göteborg. Passera förbi de viktigaste höjdpunkterna som fiskekyrkan, Poseidon, Liseberg och mer medan du får höra om stadens historia och kultur av din guide. Stig på bussen och påbörja din rundtur vid Stora Teatern – en berömd byggnad i innerstan där pjäser och musikaler framförs. Ge dig sedan iväg på en rundtur genom centrala Göteborg där du passerar sevärdheter som Avenyn, Poseidon, Liseberg, Ullevi och Feskekôrka. När underlaget förändras börjar det riktiga äventyret och det är dags för bussen att bli lite blöt. Var redo med era telefoner eller kameror och var förberedd på fjärilar i magen när den tio ton tunga bussen förvandlas till en amfibiebåt och rullar ner i havsvattnet. Musiken blir högre och med ett stort plask träffar vattnet vindrutan. Innan du vet ordet av flyter du. När bussen har varit i vattnet några minuter berättar guiden lite mer om hur amfibiebussen faktiskt fungerar.  Från vattnet får du en fantastisk utsikt över staden och de stora fartygen som ankommer och avgår från hamnen. Efter ungefär 20 minuter i vattnet återvänder du till upphämtningsplatsen medan du passerar förbi ytterligare några spännande sevärdheter.

Göteborg: Skärgårdskryssning med guide

Göteborg: Skärgårdskryssning med guide

Börja din båttur med att kryssa genom Göteborgs livliga hamn – den största hamnen i Skandinavien – och lär dig mer från den insiktsfulla guidningen. När båtturen fortsätter får du chansen att beundra Älvsborg fästning, ett av Sveriges bäst bevarade fort. Lyssna till guiden som berättar om områdets historia. Segla sedan runt de södra öarna i vackra Göteborgs skärgård. Förundras över det natursköna landskapet med klippor, holmar och hav som präglar Sveriges västkust.

Göteborg: Inträdesbiljett Universeum

Göteborg: Inträdesbiljett Universeum

Boka entrébiljetter till Universeum, ett offentligt science center och museum i Göteborg, och en av Sveriges mest besökta upplevelser. Upplev allt från raketer och planeter till apor och atomer - och nästan allt däremellan. Utforska världen, ner till dess minsta molekyler, såväl som ofattbart stora galaxer, för att upptäcka var vi passar in i universum. Lyssna på djursamtal, följ med på en guidad tur eller titta på en föreställning. Om du känner dig hungrig eller sugen på ett mellanmål kan du gå till närmaste restaurang och kafé i byggnaden. Utför experiment som en forskare i kemilabbet eller lär dig mer om din kropp i utställningen Humans. Upptäck hur användbar matematiken är i vardagen på Mathrix. Ta med de små till Miniverseum. Vandra genom vildmarken och se apor och sengångare i regnskogen. Upptäck livets fascinerande mekanismer, mänsklighetens tekniska framsteg, naturens episka mångfald och rymdens otaliga mysterier. Förstå det större sammanhanget för ämnen och fenomen och lär dig hur världen fungerar och hur allt är sammankopplat.

Göteborg: Go City All-Inclusive Pass med 20+ attraktioner

Göteborg: Go City All-Inclusive Pass med 20+ attraktioner

Upplev det bästa av Göteborg och spara upp till 50%* med ett bekvämt digitalt all-inclusive-pass. Välj mellan 1-dags- eller flerdagarspass och få tillgång till mer än 25 attraktioner, turer och andra upplevelser. Följ med på fascinerande bussturer och båtturer, och besök stadens mest populära museer. Använd din telefon som biljett till alla inkluderade attraktioner, under så många dagar som du vill. Ladda ner Go City-appen och använd den interaktiva guiden, planera din resplan och boka attraktioner i realtid, aktivera sedan ditt pass genom att skanna QR-koden vid en attraktion. Anpassa ditt äventyr med rundturer med hop-on hop-off-buss och båtturer, och se lokala dolda pärlor ombord på en paddanbåt. Gothenburg All-Inclusive Pass inkluderar populära saker att göra i Göteborg, inklusive: - Universeum - Paddan båttur (säsongsbetonad - april till september**) - Göteborgs rundtur med hop-on hop-off-buss (säsongsbetonad - april till september**) - Sjöfartsmuseet & Akvariet - Maritiman - ett flytande skeppsmuseum (säsongsbetonat - april till oktober**) - Båtutflykt runt ön Hisingen - Göteborgs stadsmuseum - Slottsskogen Äventyrsgolf (säsong - april till oktober**) - Göteborgs choklad- och godisbutik - Göteborgs konstmuseum & Hasselblad Center - Göteborgs hop-on hop-off-båt (säsongsbetonat - juni till augusti**) - Aeroseum - Fängelseön Göteborg (reservation krävs) - Skärgårdstur med guide (säsongsbetonat - sommar**) - Kajakäventyr i centrala Göteborg (säsongsbetonat**) Och mycket mer! *Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go Citys webbplats. **Observera: tidtabellerna för säsongsaktiviteter kan ändras och kanske inte är i drift alla dagar i veckan. Se till att kontrollera informationen om attraktionerna i guiden eller Go City-appen innan du åker.

Göteborg: De främsta sevärdheterna Självguidad promenad

Göteborg: De främsta sevärdheterna Självguidad promenad

Lär känna Göteborg på ett avslappnat sätt. Starta den självguidade turen när du vill och tillbringa en vacker och varierad tid i denna spännande och fascinerande stad. Turen startar vid Göteborgs Centralstation, stadens centrala knutpunkt. Därifrån fortsätter turen till den historiska stadsdelen Haga, där du kan uppleva de charmiga arbetarbostäderna och det livliga gatulivet. Turen fortsätter till den imponerande Skansens Kronan, som erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Sedan bär det av till det sociala shoppingcentret Myrorna, där du kan hitta unika second hand-fynd. Nästa stopp är den magnifika Domkyrkan, som lockar med sin imponerande arkitektur och historia. Innan turen avslutas vid den berömda Stora Saluhallen (SWE), en fin marknadsplats i en stor hall från 1889, kommer du att stöta på de historiska byggnaderna Kronhuset och Kronhusbodarna, där du kan lära dig mer om stadens historia. Däremellan finns det alltid möjlighet att stanna till på lokala kaféer och restauranger och njuta av det svenska köket. Upptäck Göteborg på ett unikt och roligt sätt! På turnéstoppen finns underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker tillsammans med familj, vänner eller på egen hand. Det är som att bli visad Göteborg av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Göteborg! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Göteborg: Rundvandring i Hagas gamla stadsdel

Göteborg: Rundvandring i Hagas gamla stadsdel

Haga är en av de äldsta stadsdelarna i Göteborg. Gågatan Haga Nygata kantas av välbevarade hus, många i den typiska göteborgska stilen "landshövdingehus", med en våning i tegel och resten i trä. Varje ikoniskt hus och byggnad har en rik historisk betydelse och under den här två timmar långa rundvandringen kommer din guide att berätta om några av de bästa husen och byggnaderna. Låt dig charmas på det svenskaste sättet av ett område som tidigare var en slum med ett skumt rykte på 1800-talet, men som nu är Göteborgs hippaste område med en mängd kaféer, delikatessbutiker och oberoende butiker. Följ med din lokala guide till områdets platser som du måste se, gömda pärlor och lokala hotspots och få en ordentlig introduktion till Göteborgs mest ikoniska stadsdel.  

Göteborg: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Göteborg: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Se Göteborgs sevärdheter i din egen takt med en 24-timmarsbiljett till hop-on och hop-off sightseeingbussen. Det finns 8 olika hållplatser längs rutten att utforska med en mängd olika områden och attraktioner för dig att upptäcka. Förundras över Stora teatern, där många av stadens stora konserter och shower framförs. Besök Feskekörkas fiskmarknad i gotisk stil, få en fantastisk utsikt över floden från bussens översta däck och få insikter i stadens historia med den informativa ombordkommentaren på 7 olika språk. Bussens hållplatser: 1. Stora Teatern / Grand Theatre 2. Jarntorget 3. Linneplatsen 4. Haga 5. Valand / Kingsgate Avenue 6. Korsvägen / Liseberg 7. Drottningtorget 8. Brunnsparken / Lejontrappan

24-timmarsbiljett till Göteborgs hop-on hop-off-buss

24-timmarsbiljett till Göteborgs hop-on hop-off-buss

Hoppa på en sightseeingtur med buss i Göteborg och utforska staden bekvämt från en dubbeldäckad öppen buss. Passera de flesta av Göteborgs historiska och moderna sevärdheter och hoppa av och på efter eget tycke och smak vid någon av de 7 hållplatserna längs vägen. Upptäck Sveriges mest trafikerade hamnstad och se sevärdheter som fiskmarknaden Feskekôrka, köpcentret Nordstan, vikingabåtarna i Lilla Bommen och mycket mer. En informativ audioguide på 5 språk ger intressanta kommentarer under resan, medan ett infällbart tak skyddar dig vid dåligt väder. Du kan hoppa på och av som du vill vid alla hållplatser längs rutten - biljetten är giltig i 24 timmar. Vid dåligt väder kan ett skyddstak snabbt monteras på bussarna. Hållplatser längs vägen: 1. Stora Teatern 2. Järntorget 3. Linnéplatsen 4. Haga 5. Valand 6. Götaplatsen 7. Drottningtorget 8. Brunnsparken/Lejontrappan/Gustav Adolfs torg

Göteborg: Paddan Sightseeing Cruise på Savean

Göteborg: Paddan Sightseeing Cruise på Savean

Den två timmar långa kryssningen sker med en av de populära öppna sightseeingbåtarna Paddan. Du startar från Kungsportsplatsen och kryssar genom stadens smala kanaler och fortsätter sedan genom hamnen till Säveåns utlopp. På vägen kommer din guide att peka ut både stadens landmärken och populära attraktioner. Säveån kallas ibland för Göteborgs Amazonas med sin rika natur och fauna. Om du har tur kan du få en skymt av en bäver som sorterar ut grenar till sitt bo. Fågelälskare kommer också att finna detta område attraktivt eftersom den frodiga miljön är ett populärt gömställe för många fåglar. Den levande guiden ser till att du får ut det mesta av din upplevelse.

Vanliga frågor om Utomhusaktiviteter i Göteborg

Vad finns det för andra saker att göra än Utomhusaktiviteter som är värt att besöka i Göteborg?

Andra upplevelser du inte bör missa i Göteborg:

De mest populära sevärdheterna i Göteborg

Att göra i Göteborg

Städer i Sverige

Göteborg: Fler aktiviteter och sevärdheter

Göteborg: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.