Våra mest rekommenderade saker att göra i Golden

Golden: Biljett till Golden Skybridge

Golden: Biljett till Golden Skybridge

Upptäck Kanadas högsta hängbroar, som är lätta att nå via flera skogiga stigar. Stå på utsiktsplattformen, 426 fot över kanjonen, och ta fantastiska bilder av Columbia Valley och de omgivande bergskedjorna Rocky och Purcell Mountain. Entrébiljetten till Skybridge erbjuder ett unikt äventyr för hela familjen. Med biljetten låser du upp Skybridge-tillträdet samt vandringsleder som är perfekta för alla förmågor. Barnen kommer att älska att springa runt i den lilla äventyrsparken som innehåller trädfort, en liten repbana och rutschkanor. Föräldrarna kommer att älska parkens läge på Canyon Courtyard så att de kan hålla ett öga på den medan de kopplar av och tar en bit mat. Det finns uteserveringar i parken som erbjuder avslappnade favoriter i grillstil tillsammans med vin och hantverksöl. Under sommarmånaderna kan du se Golden Hour - liveunderhållning av lokala musiker.

Kicking Horse River: Halvdagstur med forsränning

Kicking Horse River: Halvdagstur med forsränning

Njut av en spännande forsränningstur på Kicking Horse River där du tillsammans med en guide tar dig fram i vatten av klass 2 till 4/4+ med en guide. Ta dig an forsar som Hopi's Hole, Cable Car, Table Saw och de berömda Portage och Shotgun. Din upplevelse börjar vid den lokala partnerns day lodge, som är bekvämt belägen vid TransCanada Highway. Efter ett varmt välkomnande delar din besättning ut förstklassig forsränningsutrustning (våtdräkt, våtdräktsbooties och handskar, sprayjackor, flytvästar och hjälmar). I bekväma uppvärmda omklädningsrum byter du om till de tillhandahållna kläderna innan du tar en snabb skyttel till "put-in" (startpunkten), där du får din omfattande säkerhetsgenomgång innan du hoppar i floden. Detta är den största vitvattenfloden i Rockies. Förbered dig på att hålla i dig och bli blöt. Njut av canyonmiljön och få kanske en skymt av en bergsbock, varg eller björn. Efter din tur återvänder du med en snabb skyttel tillbaka till den varma basen. När du har bytt om till torra och bekväma landkläder kan du njuta av snacks och ett urval av varma och kalla drycker. Stanna till i presentbutiken och köp en souvenir eller ett foto från resan som du kan ta med dig hem.

Golden, BC: Kicking Horse River halvdag forsränning

Golden, BC: Kicking Horse River halvdag forsränning

Flotta ner 12 km bakvatten i Middle Canyon of the Kicking Horse River. Du kommer att navigera klass 2 - 4 forsar med din erfarna flodguide på denna halvdagars forsränningstur. Upplev en 1 km lång sektion av klass 4 forsar känd som Portage Shotgun. Det är en av de mest spännande sträckorna på Kicking Horse River, med massor av stora stänk och vitvatten. Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för att prova forsränning, allt du behöver ta med dig är bara en baddräkt och en handduk. Ta in skönheten i de kanadensiska klippiga bergen med vår buss som kör dig ut till floden och tar dig tillbaka vid slutet. Efter din rundtur har du möjlighet att köpa bilder och videor från din forsränningsresa. Upplev spänningen i naturens väg längs dessa stora kanadensiska klippiga vattenvägar, uthuggna för århundraden sedan av det forsande vattnet och den rörliga isen.

Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting med lunch

Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting med lunch

Njut av en familjevänlig forsränningstur på Kicking Horse River. Lämplig för barn så unga som 4, och alla som inte vill flotta på stort forsvatten. Träffas vid forsränningsbasen i Golden, BC. Gör dig redo med din forsränningsutrustning och bussen kör dig till floden. Flotte längs 14 km på den lugna Upper Canyon of the Kicking Horse River. Denna resa börjar i Yoho National Park och kommer att få dig att flyta genom vackra skogar och bergslandskap. Det finns en del stänk, men det är ingen stor strandtur. Du har möjlighet att ta ett dopp om du känner för det och avslutar din tur med en grilllunch vid floden. Välj något varmt från grillen och från en mängd andra snacks och drycker. I slutet av din resa kommer bussen att köra dig tillbaka till forsränningsbasen där du kan byta om och njuta av en varm dusch.

Mellan Lake Louise och Revelstoke: Smartphone Audio Tour

Mellan Lake Louise och Revelstoke: Smartphone Audio Tour

Förbered dig på en levande bilresa med den här ljudturen som går från Lake Louise till Revelstoke på Kanadas ikoniska Highway 1. Ladda ner din ljudguide och använd appen offline. Ta din tur från Lake Louise till Revelstoke eller från Revelstoke till Lake Louise. Låt din audioguide förvandla din bilresa till ett familjevänligt äventyr med sightseeing, faktainsamling och triviala svar när du passerar och lär dig mer om några av bergen, floderna, sjöarna, kanjonerna och glaciärerna. Passera Wapta Lake, Kicking Horse Pass, Columbia Wetlands, Purcell Mountains och Glacier National Park. Hör om sevärdheter som måste ses, parker, historiska platser, turistattraktioner och rekreationsområden. Utforska Kicking Horse Pass National Historic Site, Albert Canyon, Canyon Hot Springs, Rogers Pass Discovery Centre och sträcka på benen på Giant Cedars och Skunk Cabbage Boardwalk Trails. Lär dig mer om Illecillewaet Glacier, Beaver River, Kinbasket Lake, Mica Dam, Natural stone Bridge och Emerald Lake. Få en historisk översikt över de första nationernas invånare och upptäcktsresande. Besök så många sevärdheter du vill, i vetskap om att turen alltid är tillgänglig.

Kicking Horse River: Halvdagsintroduktion till forsränning

Kicking Horse River: Halvdagsintroduktion till forsränning

Få en perfekt introduktion till forsränning på forsar av klass 1-3 i Yoho National Park i Kanada. Upplev måttligt utmanande forsar och de kanadensiska bergskedjornas fantastiska landskap. Checka in på lodgen som är bekvämt belägen vid TransCanada Highway #1. Utrustas med förstklassig utrustning och transporteras till startpunkten för forsränningsupplevelsen. Få en grundlig säkerhetsgenomgång innan du ger dig ut på floden. Börja på en 90 minuter lång resa nedströms med start i "Alarm Clock"-snabbtåget, som garanterat kommer att väcka alla. Mellan de spännande forsarna kan du njuta av det vackra landskapet som omger dig på alla sidor. Lär dig mer om djurlivet i området, hur Kicking Horse River fick sitt namn och hur floden får sin vackra blå färg. Avsluta forsränningen vid "Hopi's Hole", som fungerar som en spännande grande finale. Efter forsränningen blir du skjutsad tillbaka till lodgen för att koppla av och värma upp dig i de uppvärmda omklädningsrummen. När du väl är tillbaka i varma, torra kläder kan du njuta av nybakade godsaker och säsongsfrukt tillsammans med ett urval av varma och kalla drycker. Gå igenom presentbutiken och köp en souvenir t-shirt eller foton från din upplevelse.

Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

Golden, BC: Kicking Horse River Whitewater Raft Experience

Vattenrafting genom några av British Columbias forsar i Kicking Horse River. Åk genom olika forsar, bland annat Man Eater, Shotgun och Roller Coaster. Börja forsränningsresan i den lugna övre kanjonen. I lugnare vatten kan du ta ett dopp och beundra utsikten nedströms. Ta dig nedströms till den mellersta kanjonen, där de stora forsarna med forsränning finns. Du forsrännar genom olika forsar upp till forsar av nivå 4. Gå uppför en smal kanjon och se ett vattenfall. Ta en drink från vattenfallet medan du kopplar av vid bäcken. Njut av en grilllunch med hamburgare och svidande rökiga korvar. Det kommer att finnas vegetariska och glutenfria alternativ tillgängliga. I slutet av din resa blir du skjutsad tillbaka till forsränningsbasen med buss. Där får du gärna använda de varma duscharna och byta om innan du åker vidare.

Calgary och Vancouver: Smartphone Audio Driving Tour Package

Calgary och Vancouver: Smartphone Audio Driving Tour Package

Ge dig ut på en oförglömlig resa längs den majestätiska Trans-Canada Highway 1, som sträcker sig från Calgary i Alberta till Vancouver i British Columbia. Vår audiotour erbjuder fyra upplevelser som låter dig utforska i din egen takt utan några tidsbegränsningar. Du kan stanna var du vill och låta den vackra naturen fängsla dig medan du kör, samtidigt som de underhållande ljudklippen spelas upp automatiskt via vår GPS-karta, helt utan att använda någon data. Turen från Calgary till Lake Louise tar dig med på en fascinerande upptäcktsfärd i Banff National Park, med inblickar i de historiska Banff Hot Springs och det fantastiska Kananaskis Country. Njut av naturens underverk när du beundrar Rundle-, Tunnel-, Cascade- och Fortress Mountains i lugn och ro. Fortsätt äventyret från Lake Louise till Revelstoke, medan audioguiden ger liv åt resan med berättelser om berg, floder, sjöar, raviner och glaciärer. Åk förbi ikoniska landmärken som Wapta Lake, Kicking Horse Pass och Glacier National Park. Utforska parker, historiska platser och rekreationsområden, från Kicking Horse Pass National Historic Site till Giant Cedars och Skunk Cabbage Boardwalk Trails. Gå vidare till Kamloops till Revelstoke-turen, där du kommer att fördjupa dig i områdets naturliga underverk och historia. Njut av flexibiliteten att starta från båda hållen när du lär dig mer om Thompson River och dess Sockeye-lax. Upplev charmen med Mount Ida, Eagle River, Mount Macpherson och mycket mer, samtidigt som du får ta del av berättelser som Fly Hills Fire och Last Spike. Följ rutten längs Highway 1 & Coquihalla på turen Vancouver till Kamloops, en hisnande bilresa som avslöjar skönheten i British Columbia. Lär dig mer om Hudson's Bay Company, den tidiga upptäcktsresanden James Douglas och den natursköna Fraser Valley. Ta del av roliga ljudklipp med flervalsfrågor vid många av de intressanta platserna, vilket garanterar underhållning för alla åldrar. Vår audioguide garanterar en säker och handsfree upplevelse och spelas upp automatiskt när du närmar dig intressanta platser. Ladda ner appen för offline-användning och spara dina data. Oavsett om du startar från Calgary eller Vancouver utlovar turen ett berikande och skrattfyllt familjevänligt äventyr. Så gör dig redo för en oförglömlig resa fylld av vackra vyer, historiska insikter och fascinerande trivia när du utforskar den hisnande Trans-Canada Highway 1 i din egen takt med vår underhållande audioguide.

Kicking Horse River: Forsränningstur med BBQ

Kicking Horse River: Forsränningstur med BBQ

Sätt fart på den berömda Kicking Horse River för en äkta forsränningsupplevelse i Rocky Mountain. Den fem timmar långa resan (2,5 timmar på floden) kombinerar allt det bästa som floden har att erbjuda: hoppiga och sprudlande vågor, lugna och natursköna flottavsnitt och stora forsar i vitvatten. Checka in på den lokala partnerbasen, som ligger bekvämt på TransCanada Highway #1, och byt om till din topputrustning, som tillhandahålls. Transfern sker sedan till startpunkten för forsränningen och efter en grundlig säkerhetsgenomgång är det dags att ge sig ut på floden. Börja på den övre, lugnare, natursköna delen i Yoho National Park. Under cirka 1 timme kan du njuta av att plaska genom vågorna medan du värmer upp för de mer intensiva sektionerna nedströms. Den andra halvan av resan, som tar cirka 1,5 timme, består av 14 forsar som sträcker sig från klass 2 till klass 4+. Räkna med att bli genomblöt under denna del! Efter forsränningen åker du tillbaka till basen för att njuta av värmen i DayLodge och uppvärmda omklädningsrum. När du är tillbaka i varma och torra kläder kan du njuta av en utsökt gourmet BBQ lunch.

Floden Kicking Horse: Maximal hästkraft Double Shot Rafting

Floden Kicking Horse: Maximal hästkraft Double Shot Rafting

För dig som vill ha den maximala vitvattenupplevelsen kan du välja en resa med dubbelt så mycket vitvatten, dubbelt så mycket skoj och dubbelt så mycket adrenalin! Maximum Horsepower är inte en, utan TVÅ körningar på den bästa vitvattensektionen av Kicking Horse River. Rafters upplever 24 forsar och täcker en ackumulerad total sträcka på 24 kilometer flodsträcka. För att göra denna dubbla forsränningsresa ännu mer upphetsande, driver forsrännarna nedströms i två olika typer av flottar. Den första körningen sker i de ständigt populära 16-fots flotten med roddrigg, vilket ger alla en chans att värma upp och bekanta sig med floden. Den andra körningen sker i mindre 14-fotsbåtar. Dessa två fot gör en stor skillnad. Mindre flottar framhäver allt: studsarna, smällarna och träffarna! Det må vara den andra körningen på samma flodsträcka, men det blir en helt annan upplevelse. Dessutom får alla gäster en paddel för den andra åkturen. Det är ett spännande och oförglömligt forsränningsäventyr! Först checkar du in på RiverBase DayLodge (bekvämt beläget vid TransCanada Highway #1), byter om till de bästa utrustningarna och blir skjutsad till "put-in" (eller startpunkten för forsränningen). Efter en grundlig säkerhetsgenomgång är det dags att ge sig ut på floden. Efter den första forsränningen skjutsas gästerna tillbaka till början av resan för att forsränna floden igen, men i olika flottar. För den andra körningen används mindre 14-fots flottar med enbart paddlar, och varje gäst måste hjälpa till med paddlingen. Det krävs ett 100-procentigt deltagande. Efteråt åker du tillbaka till RiverBase för att byta om till varma, torra landkläder och njuta av goda snacks och drycker.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Golden

De mest populära sevärdheterna i Golden

Att göra i Golden

Städer i Kanada

Golden: Fler aktiviteter och sevärdheter

Golden: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Golden

Samlat omdöme

4.8
(133 recensioner)