Saker att göra i
Golden Gate National Recreation Area

Golden Gate National Recreation Area: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

San Francisco: Kalifornien Sunset Båtkryssning

1. San Francisco: Kalifornien Sunset Båtkryssning

Njut av utsikten över solnedgången när du seglar längs San Franciscos vackra kust. Se viktiga landmärken, bland annat Alcatraz och Golden Gate Bridge. Under vintermånaderna kan du i stället njuta av den lugna utsikten i skymningen. Längs vägen ser du ett stort antal nationella historiska minnesmärken och sevärdheter i San Francisco, inklusive Coit Tower, Transamerica-pyramiden, Saints Peter and Paul Church och San Francisco-Oakland Bay Bridge. När solen börjar att gå ner över Marin Headlands seglar du förbi Alcatraz, Angel Island och Tiburon, Belvedere och Sausalitos stränder. Se solen gå ner över Stilla havet medan du seglar västerut mot den ikoniska Golden Gate-bron. På vägen tillbaka till Fishermans Wharf ser du många andra berömda sevärdheter, som Presidio, Marina District och Fort Mason.

Från San Francisco: Muir Woods & Sausalito – halvdagsutflykt

2. Från San Francisco: Muir Woods & Sausalito – halvdagsutflykt

Utforska de urgamla lundarna av kustnära redwood-träd i Muir Woods National Monument tillsammans med en expertguide under en halv dags utflykt. Upptäck sedan de charmiga gatorna i centrala Sausalito på en avslappnad halv dags utflykt. Efter att du hämtats upp från ditt hotell i centrala San Francisco färdas du norrut över bron och vidare till Marin Headlands. Om dimman lättar och sikten är klar kan du få en chans att stanna till och ta några bilder av bron på nära håll. När du anländer till Muir Woods, ströva omkring 1,5 timme i detta "levande museum" där du skymtar de gigantiska träden som förr dominerade västkusten från Santa Barbara till staten Washington. Efter din utforskning av Muir Woods hoppar du tillbaka på bussen för en snabb resa över till Sausalito. Lyssna till en 15-20 minuters berättelse under rundturen med bussen genom den vackra sjöstaden i medelhavsstil och strosa sedan omkring på egen hand. Efter ungefär 45 minuter i Sausalito åker du tillbaka med bussen över Golden Gate-bron eller tar en färjetur tillbaka till San Francisco. Du lämnas av där du hämtades upp. Denna halvdagsutflykt är ett fantastiskt sätt att se alla höjdpunkter i norra San Francisco-bukten på begränsad tid.

San Francisco: Muir Woods och Sausalito rundtur i liten grupp

3. San Francisco: Muir Woods och Sausalito rundtur i liten grupp

Med start i San Francisco tar denna guidade tur dig till Muir Woods National Monument och Sausalito. Upptäck mysteriet med de 130 meter höga redwood- och sequoia-träden i Muir Woods innan du stannar till i Sausalito för sightseeing, shopping och mycket mer. Efter upphämtningen börjar resan med en naturskön och informativ bilresa till Golden Gate-bron genom flera av San Franciscos bästa stadsdelar samt Presidio, ett före detta militärområde med stor skönhet. När ni korsar GG-bron stannar ni till vid den norra utsiktspunkten och får en fantastisk utsikt över bukten och bron. De vackra vyerna fortsätter när turen passerar över staden Sausalito och genom delar av Golden Gate National Recreation Area och Mount Tamalpais State Park, som går samman med Muir Woods. När du anländer till Muir Woods National Monument kommer din guide att informera dig om det bästa sättet att uppleva lunden och var de äldsta träden finns. Under den cirka 1 timme och 20 minuter långa turen hinner du se en stor del av lunden och utforska presentbutiken, caféet och besökscentret. Turen inkluderar ett stopp i Sausalito för att njuta av konstgallerier, butiker, kaféer, restauranger och småbåtshamnar. Från Sausalito har man utsikt över Bay Bridge, delar av East Bay och San Francisco. Efter ca en timme i Sausalito körs du tillbaka till ditt hotell. Om du vill ha mer tid i Sausalito kan du på egen bekostnad boka en färja, taxi, Lyft eller Uber tillbaka till San Francisco.

Från San Francisco: Guidad bussrundtur till Muir Woods

4. Från San Francisco: Guidad bussrundtur till Muir Woods

Hoppa ombord på en busstur i Muir Woods. Upplev vördnaden och förundran över en av Kaliforniens äldsta redwoodlundar när du promenerar genom särskilda stigar med 1000-åriga redwoodträd. Din turné börjar med en 45-minuters, helt berättad naturskön körning som leder över den ikoniska Golden Gate Bridge och in i kustbergen på Marin Headlands. Anländer till Muir Woods National Forest där du kommer att få parkbiljetter och har 1,5 timmar på dig att utforska parken i din egen takt - kartor som beskriver vandringsleder kommer att finnas tillgängliga på Muir Woods Visitor Center. Efter att ha utforskat parken kan du njuta av en naturskön bilresa till kuststaden Sausalito. Denna vackra medelhavsstad vid havet erbjuder ett brett urval av distinkta butiker, restauranger, parker, kaféer och unika konstgallerier. Gäster kan välja att stanna i Sausalito och återvända på egen hand till San Francisco via färja, eller stanna kvar på bussen och återvända till en utsedd avlämningsplats i San Francisco.

San Francisco: Cykeluthyrning hela dagen

5. San Francisco: Cykeluthyrning hela dagen

Bestäm var du vill åka och ge dig sedan ut från Fisherman's Wharf för att upptäcka San Franciscos sevärdheter. Du kommer att utrustas med en cykel av aktuell modell, hjälm, en väska för framstyre och bakre redskapshållare, karta och vägbeskrivningar. Berätta bara för den lokala personalen hur många kilometer du vill cykla, så visar de dig en bra rutt som inkluderar alla de bästa sightseeingställena som Bay Area har att erbjuda. Turen går på cykelvägar och över mestadels platt terräng. Du får en guide med rekommendationer om lokala favoritturer.Du kan behålla hyrcykeln hela dagen.

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

6. SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

Ta dig runt San Francisco med en 1-dagars hop-on hop-off bussbiljett och segla runt San Francisco Bay med en 1-timmars Golden Gate bay kryssning. Hoppa av för att utforska stadens bästa höjdpunkter eller stanna kvar på dubbeldäckarbussen för att ta 360-graders panoramautsikt över staden. Golden Gate Bay Cruise Segla förbi den livliga stadsdelen North Beach och dra nytta av baren ombord med drycker, snacks och varor som kan köpas. Beundra de berömda simklubbarna i Aquatic Park och de historiska fartygen vid Hyde Street Pier. Ta in idylliska vyer över Crissy Field och The Presidio of San Francisco innan den fantastiska bilden av Golden Gate Bridge kommer i sikte. Kryssning rakt under bron när solen skiner och vågorna klappar mot båten. Res förbi naturreservaten i Marin Headlands för att nå stränderna i Sausalito, en gång hem till Flower Children. Med Angel Island State Park till vänster, avsluta din kryssning utanför det ökända Alcatraz-fängelset. 1-dagars Hop-On Hop-Off-buss Rutten för hop-on hop-off-bussen inkluderar stopp vid ikoniska landmärken som Fisherman's Wharf, Union Square, Golden Gate Bridge och Little Italy. Detta flexibla tillvägagångssätt för sightseeing gör att du kan njuta av din dag i din egen takt.

San Francisco: Muir Woods & Sausalito-tur med Alcatraz-alternativ

7. San Francisco: Muir Woods & Sausalito-tur med Alcatraz-alternativ

Följ med på en dagsutflykt med buss i en liten grupp runt San Francisco. Se Golden Gate-bron, tillbringa tid vid Muir Woods National Monument och njut av lunch i pittoreska Sausalito. Vi träffas utanför Fisherman's Wharf vid din valda tid. Efter ett kort upprop går du ombord på bussen och reser till ditt första stopp. Under de kommande 6 timmarna kommer du att få höra berättelser om områdets grannskap, mångfald och geografi. Du kommer att lämna bussen vid flera stopp för fotomöjligheter och utforskning, njuta av lunch i Sausalito och sedan tillbringa över en timme i det vackra Muir Woods National Monument. I slutet av ditt fantastiska äventyr kommer du att släppas av på samma plats där du gick ombord på bussen. Här är de platser du kommer att utforska (fotostopp markerade med *): - Fisherman's Wharf - En av San Franciscos mest populära destinationer. Fisherman's Wharf har allt från vackra gamla skeppsvarv till Boudins bageri och doften av färsk clam chowder - Chinatown - Med den största Chinatown i USA är detta 24-blocks mecka fullt av energi, fantastisk mat och unika butiker som ger detta område sin charm - North Beach - North Beach har röstats fram som en av USA:s tio bästa stadsdelar och är mest känt som Little Italys hem. Från läckra restauranger till autentiska trottoarkaféer och bagerier, du kommer att känna charmen av San Francisco så snart du anländer - Pacific Heights* - Pacific Heights har en av de vackraste utsikterna i hela norra Kalifornien och är hem till Billionaire's Row, där politiker, teknikjättar och andra San Francisco-kändisar har sina egendomar - Presidio - Före detta militärbas, nu en vacker park som inkluderar Crissy Field, Fort Point, Lucasfilms huvudkontor och Walt Disney Museum - Golden Gate Bridge - Golden Gate Bridge är en av de mest kända symbolerna för San Francisco och har utsetts till "ett av den moderna världens 10 underverk" - Muir Woods* - Muir Woods National Monument är hem för några av de äldsta och vackraste träden i världen. Många anser att detta stopp är höjdpunkten på deras resa. Inträdesavgiften till nationalmonumentet är en extra kostnad som betalas på dagen. - Fort Point* - Fort Point ligger precis under Golden Gate Bridge och ger dig utsikt över bukten från första parkett och är ett utmärkt fotostopp. Denna före detta militära befästning användes under andra världskriget. - Sausalito* - Denna konstnärliga enklav ligger precis på andra sidan Golden Gate-bron och har en miljö och skönhet som påminner om en europeisk medelhavsstad. Njut av din lunch på San Francisco Bay Alcatraz (valfritt): I slutet av dagen kan du lägga till den ökända rundturen på Alcatraz Island till ditt besök. Du kommer att gå ombord på färjan för den officiella Alcatraz Day Tour. Detta före detta federala fängelse var en gång hem för de ökända brottslingarna Al Capone och George "Machine Gun" Kelly, och det är ett måste när du besöker San Francisco. Du kan lägga till detta alternativ till ditt paket i kassan!

San Francisco: Muir Woods och Sausalito Smågruppstur

8. San Francisco: Muir Woods och Sausalito Smågruppstur

Korsa ett av San Franciscos mest kända landmärken, Golden Gate Bridge, på din väg till de vackra redwoodskogarna i Muir woods på denna guidade rundtur i en liten grupp. Börja turen med att titta på San Francisco, bukten och Alcatraz Island från Golden Gate. Stanna till för fotografering och beundra Art Deco-stilen och det orangefärgade stålet. Åk sedan vidare till Muir Woods National Monument. Kör förbi det majestätiska Mount Tamalpais och längs en kuperad kustväg längs Marin Headlands. När du kommer fram till Muir Woods har du 1 timme och 15 minuter på dig att strosa runt bland de gamla redwoodträden och insupa atmosfären. Följ slingrande stigar och beundra mångfalden av flora och fauna. Ta en paus och köp mat eller en liten souvenir från redwoodträden i besökscentret. Besök sedan den vackra kuststaden Sausalito i medelhavsstil. Gå runt i den pittoreska staden och titta på hus med havsutsikt, butiker och kaféer längs vattnet. Besök det färgstarka husbåtssamhället i Sausalito och upptäck arkitektoniska pärlor. Se återanvända arbetsbåtar och fartyg med anor från andra världskriget. Härifrån kan du välja att utforska mer av Sausalito eller ta färjan tillbaka över bukten. Du kan också bli avsläppt i San Francisco. Observera att om din tur börjar kl. 8.30 kommer du att släppas av vid Pier 33. Om turen börjar kl. 12.50 kan du bli avsläppt vid Pier 33 eller vid 488 Post St.

San Francisco: Privat rundtur i stadens höjdpunkter i en jeep

9. San Francisco: Privat rundtur i stadens höjdpunkter i en jeep

Ge dig ut på en rolig och unik turupplevelse när du utforskar San Francisco i en Jeep i en cabriolet med öppen luft. Se mer av staden på kortare tid, besök kända platser och njut av underhållande kommentarer från din lokala guide längs vägen. Bocka av alla sevärdheter på din lista och välj mellan de mest ikoniska landmärkena i San Francisco, inklusive Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Littly Italy, Chinatown, Ferry Building och de målade damerna vid Alamo Square. Njut av en intim privat turupplevelse i ett bekvämt utomhusfordon när du utforskar Bay Area:s varierande terräng och sevärdheter. Höjdpunkterna i den 2 timmar långa turen är bland annat: Fisherman's Wharf, Dungeness krabbor och pittoreska fiskehamnar, Palace of Fine Arts, över Golden Gate Bridge till Marin Headlands, The Presidio, Marina District, Union Square, North Beach Little Italy, Dragon's Gate i Chinatown och Lombard Street - den mest krokiga gatan (om trafiken tillåter det). 3 timmars rutt täcker fler fantastiska platser: Ocean Beach, Golden Gate Park (De Young, Academy of Sciences, Conservatory of Flowers), Haight Ashbury, Castro och Castro Theatre (valfritt stopp), Mission Dolores Park och väggmålningar (valfritt stopp), Alamo Square och Painted Ladies, City Hall, Davies Symphony Hall, War Memorial Opera House, Asian Art Museum och mycket mer.

San Francisco: Silent Disco Yoga på Baker Beach

10. San Francisco: Silent Disco Yoga på Baker Beach

Låt elementen omfamna dig när du deltar i målmedvetna rörelser, njuter av speciellt utvald musik för din resa och drar nytta av visdomen från våra skickliga instruktörer på San Franciscos berömda Baker Beach. Silent disco-liknande hörlurar används för att ge tydliga yogainstruktioner och lätt musik samtidigt som du kan uppskatta det lugnande ljudet av vågorna och kontrollera din egen volym. Baker Beach erbjuder en unik och fantastisk utsikt över Golden Gate Bridge och Marin Headlands, vilket gör detta till en av de mest magiska platserna att utöva yoga på. Alla nivåer är välkomna och du kan utöva i din egen takt och på din egen komfortnivå. Det är också trevligt att lämna tid att dröja sig kvar efter klassen. Baker Beach är en vacker plats att promenera runt och till och med ha picknick på efter klassen. Om du deltar i en klass med solnedgång är det riktigt trevligt att stanna kvar och se solen gå ner! Schema: Fredagskvällar - Sunset Groove Yoga: Vår beach groove-klass är höjdpunkten i vårt utbud. Våra instruktörer kommer att leda dig genom ett dynamiskt, tillgängligt flöde. När vi närmar oss slutet av vår session bjuder vi in dig till vattenbrynet för en rolig silent disco-dans. När klassen närmar sig sitt slut kan du ta en stund till att njuta av den vackra och utsökta solnedgången. Denna klass ackompanjeras av själfulla, upplyftande melodier och livliga beats under danssegmentet. Lördag morgon: Groove Yoga Vår groove-klass på stranden är höjdpunkten i vårt utbud. Våra instruktörer kommer att leda dig genom ett dynamiskt, tillgängligt flöde. När vi närmar oss slutet av passet bjuder vi in dig till vattenbrynet för en rolig silent disco-dans. Denna klass ackompanjeras av själfulla, upplyftande melodier och livliga beats under danssegmentet. Söndag morgon: Yoga med själsligt flöde Börja din söndag med lugn och själfullhet - delta i ett morgonyogapass mitt i naturen för att vitalisera din kropp, ditt sinne och din själ. En fridfull och vitaliserande upplevelse som ackompanjeras av en blandning av jazzig musik i lugnt tempo som är lugnande och upplyftande.

Alla aktiviteter

28 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Golden Gate National Recreation Area: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

San Francisco: Kalifornien Sunset Båtkryssning

San Francisco: Kalifornien Sunset Båtkryssning

Njut av utsikten över solnedgången när du seglar längs San Franciscos vackra kust. Se viktiga landmärken, bland annat Alcatraz och Golden Gate Bridge. Under vintermånaderna kan du i stället njuta av den lugna utsikten i skymningen. Längs vägen ser du ett stort antal nationella historiska minnesmärken och sevärdheter i San Francisco, inklusive Coit Tower, Transamerica-pyramiden, Saints Peter and Paul Church och San Francisco-Oakland Bay Bridge. När solen börjar att gå ner över Marin Headlands seglar du förbi Alcatraz, Angel Island och Tiburon, Belvedere och Sausalitos stränder. Se solen gå ner över Stilla havet medan du seglar västerut mot den ikoniska Golden Gate-bron. På vägen tillbaka till Fishermans Wharf ser du många andra berömda sevärdheter, som Presidio, Marina District och Fort Mason.

Från San Francisco: Muir Woods & Sausalito – halvdagsutflykt

Från San Francisco: Muir Woods & Sausalito – halvdagsutflykt

Utforska de urgamla lundarna av kustnära redwood-träd i Muir Woods National Monument tillsammans med en expertguide under en halv dags utflykt. Upptäck sedan de charmiga gatorna i centrala Sausalito på en avslappnad halv dags utflykt. Efter att du hämtats upp från ditt hotell i centrala San Francisco färdas du norrut över bron och vidare till Marin Headlands. Om dimman lättar och sikten är klar kan du få en chans att stanna till och ta några bilder av bron på nära håll. När du anländer till Muir Woods, ströva omkring 1,5 timme i detta "levande museum" där du skymtar de gigantiska träden som förr dominerade västkusten från Santa Barbara till staten Washington. Efter din utforskning av Muir Woods hoppar du tillbaka på bussen för en snabb resa över till Sausalito. Lyssna till en 15-20 minuters berättelse under rundturen med bussen genom den vackra sjöstaden i medelhavsstil och strosa sedan omkring på egen hand. Efter ungefär 45 minuter i Sausalito åker du tillbaka med bussen över Golden Gate-bron eller tar en färjetur tillbaka till San Francisco. Du lämnas av där du hämtades upp. Denna halvdagsutflykt är ett fantastiskt sätt att se alla höjdpunkter i norra San Francisco-bukten på begränsad tid.

San Francisco: Muir Woods och Sausalito rundtur i liten grupp

San Francisco: Muir Woods och Sausalito rundtur i liten grupp

Med start i San Francisco tar denna guidade tur dig till Muir Woods National Monument och Sausalito. Upptäck mysteriet med de 130 meter höga redwood- och sequoia-träden i Muir Woods innan du stannar till i Sausalito för sightseeing, shopping och mycket mer. Efter upphämtningen börjar resan med en naturskön och informativ bilresa till Golden Gate-bron genom flera av San Franciscos bästa stadsdelar samt Presidio, ett före detta militärområde med stor skönhet. När ni korsar GG-bron stannar ni till vid den norra utsiktspunkten och får en fantastisk utsikt över bukten och bron. De vackra vyerna fortsätter när turen passerar över staden Sausalito och genom delar av Golden Gate National Recreation Area och Mount Tamalpais State Park, som går samman med Muir Woods. När du anländer till Muir Woods National Monument kommer din guide att informera dig om det bästa sättet att uppleva lunden och var de äldsta träden finns. Under den cirka 1 timme och 20 minuter långa turen hinner du se en stor del av lunden och utforska presentbutiken, caféet och besökscentret. Turen inkluderar ett stopp i Sausalito för att njuta av konstgallerier, butiker, kaféer, restauranger och småbåtshamnar. Från Sausalito har man utsikt över Bay Bridge, delar av East Bay och San Francisco. Efter ca en timme i Sausalito körs du tillbaka till ditt hotell. Om du vill ha mer tid i Sausalito kan du på egen bekostnad boka en färja, taxi, Lyft eller Uber tillbaka till San Francisco.

Från San Francisco: Guidad bussrundtur till Muir Woods

Från San Francisco: Guidad bussrundtur till Muir Woods

Hoppa ombord på en busstur i Muir Woods. Upplev vördnaden och förundran över en av Kaliforniens äldsta redwoodlundar när du promenerar genom särskilda stigar med 1000-åriga redwoodträd. Din turné börjar med en 45-minuters, helt berättad naturskön körning som leder över den ikoniska Golden Gate Bridge och in i kustbergen på Marin Headlands. Anländer till Muir Woods National Forest där du kommer att få parkbiljetter och har 1,5 timmar på dig att utforska parken i din egen takt - kartor som beskriver vandringsleder kommer att finnas tillgängliga på Muir Woods Visitor Center. Efter att ha utforskat parken kan du njuta av en naturskön bilresa till kuststaden Sausalito. Denna vackra medelhavsstad vid havet erbjuder ett brett urval av distinkta butiker, restauranger, parker, kaféer och unika konstgallerier. Gäster kan välja att stanna i Sausalito och återvända på egen hand till San Francisco via färja, eller stanna kvar på bussen och återvända till en utsedd avlämningsplats i San Francisco.

San Francisco: Cykeluthyrning hela dagen

San Francisco: Cykeluthyrning hela dagen

Bestäm var du vill åka och ge dig sedan ut från Fisherman's Wharf för att upptäcka San Franciscos sevärdheter. Du kommer att utrustas med en cykel av aktuell modell, hjälm, en väska för framstyre och bakre redskapshållare, karta och vägbeskrivningar. Berätta bara för den lokala personalen hur många kilometer du vill cykla, så visar de dig en bra rutt som inkluderar alla de bästa sightseeingställena som Bay Area har att erbjuda. Turen går på cykelvägar och över mestadels platt terräng. Du får en guide med rekommendationer om lokala favoritturer.Du kan behålla hyrcykeln hela dagen.

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

Ta dig runt San Francisco med en 1-dagars hop-on hop-off bussbiljett och segla runt San Francisco Bay med en 1-timmars Golden Gate bay kryssning. Hoppa av för att utforska stadens bästa höjdpunkter eller stanna kvar på dubbeldäckarbussen för att ta 360-graders panoramautsikt över staden. Golden Gate Bay Cruise Segla förbi den livliga stadsdelen North Beach och dra nytta av baren ombord med drycker, snacks och varor som kan köpas. Beundra de berömda simklubbarna i Aquatic Park och de historiska fartygen vid Hyde Street Pier. Ta in idylliska vyer över Crissy Field och The Presidio of San Francisco innan den fantastiska bilden av Golden Gate Bridge kommer i sikte. Kryssning rakt under bron när solen skiner och vågorna klappar mot båten. Res förbi naturreservaten i Marin Headlands för att nå stränderna i Sausalito, en gång hem till Flower Children. Med Angel Island State Park till vänster, avsluta din kryssning utanför det ökända Alcatraz-fängelset. 1-dagars Hop-On Hop-Off-buss Rutten för hop-on hop-off-bussen inkluderar stopp vid ikoniska landmärken som Fisherman's Wharf, Union Square, Golden Gate Bridge och Little Italy. Detta flexibla tillvägagångssätt för sightseeing gör att du kan njuta av din dag i din egen takt.

San Francisco: Muir Woods & Sausalito-tur med Alcatraz-alternativ

San Francisco: Muir Woods & Sausalito-tur med Alcatraz-alternativ

Följ med på en dagsutflykt med buss i en liten grupp runt San Francisco. Se Golden Gate-bron, tillbringa tid vid Muir Woods National Monument och njut av lunch i pittoreska Sausalito. Vi träffas utanför Fisherman's Wharf vid din valda tid. Efter ett kort upprop går du ombord på bussen och reser till ditt första stopp. Under de kommande 6 timmarna kommer du att få höra berättelser om områdets grannskap, mångfald och geografi. Du kommer att lämna bussen vid flera stopp för fotomöjligheter och utforskning, njuta av lunch i Sausalito och sedan tillbringa över en timme i det vackra Muir Woods National Monument. I slutet av ditt fantastiska äventyr kommer du att släppas av på samma plats där du gick ombord på bussen. Här är de platser du kommer att utforska (fotostopp markerade med *): - Fisherman's Wharf - En av San Franciscos mest populära destinationer. Fisherman's Wharf har allt från vackra gamla skeppsvarv till Boudins bageri och doften av färsk clam chowder - Chinatown - Med den största Chinatown i USA är detta 24-blocks mecka fullt av energi, fantastisk mat och unika butiker som ger detta område sin charm - North Beach - North Beach har röstats fram som en av USA:s tio bästa stadsdelar och är mest känt som Little Italys hem. Från läckra restauranger till autentiska trottoarkaféer och bagerier, du kommer att känna charmen av San Francisco så snart du anländer - Pacific Heights* - Pacific Heights har en av de vackraste utsikterna i hela norra Kalifornien och är hem till Billionaire's Row, där politiker, teknikjättar och andra San Francisco-kändisar har sina egendomar - Presidio - Före detta militärbas, nu en vacker park som inkluderar Crissy Field, Fort Point, Lucasfilms huvudkontor och Walt Disney Museum - Golden Gate Bridge - Golden Gate Bridge är en av de mest kända symbolerna för San Francisco och har utsetts till "ett av den moderna världens 10 underverk" - Muir Woods* - Muir Woods National Monument är hem för några av de äldsta och vackraste träden i världen. Många anser att detta stopp är höjdpunkten på deras resa. Inträdesavgiften till nationalmonumentet är en extra kostnad som betalas på dagen. - Fort Point* - Fort Point ligger precis under Golden Gate Bridge och ger dig utsikt över bukten från första parkett och är ett utmärkt fotostopp. Denna före detta militära befästning användes under andra världskriget. - Sausalito* - Denna konstnärliga enklav ligger precis på andra sidan Golden Gate-bron och har en miljö och skönhet som påminner om en europeisk medelhavsstad. Njut av din lunch på San Francisco Bay Alcatraz (valfritt): I slutet av dagen kan du lägga till den ökända rundturen på Alcatraz Island till ditt besök. Du kommer att gå ombord på färjan för den officiella Alcatraz Day Tour. Detta före detta federala fängelse var en gång hem för de ökända brottslingarna Al Capone och George "Machine Gun" Kelly, och det är ett måste när du besöker San Francisco. Du kan lägga till detta alternativ till ditt paket i kassan!

San Francisco: Muir Woods och Sausalito Smågruppstur

San Francisco: Muir Woods och Sausalito Smågruppstur

Korsa ett av San Franciscos mest kända landmärken, Golden Gate Bridge, på din väg till de vackra redwoodskogarna i Muir woods på denna guidade rundtur i en liten grupp. Börja turen med att titta på San Francisco, bukten och Alcatraz Island från Golden Gate. Stanna till för fotografering och beundra Art Deco-stilen och det orangefärgade stålet. Åk sedan vidare till Muir Woods National Monument. Kör förbi det majestätiska Mount Tamalpais och längs en kuperad kustväg längs Marin Headlands. När du kommer fram till Muir Woods har du 1 timme och 15 minuter på dig att strosa runt bland de gamla redwoodträden och insupa atmosfären. Följ slingrande stigar och beundra mångfalden av flora och fauna. Ta en paus och köp mat eller en liten souvenir från redwoodträden i besökscentret. Besök sedan den vackra kuststaden Sausalito i medelhavsstil. Gå runt i den pittoreska staden och titta på hus med havsutsikt, butiker och kaféer längs vattnet. Besök det färgstarka husbåtssamhället i Sausalito och upptäck arkitektoniska pärlor. Se återanvända arbetsbåtar och fartyg med anor från andra världskriget. Härifrån kan du välja att utforska mer av Sausalito eller ta färjan tillbaka över bukten. Du kan också bli avsläppt i San Francisco. Observera att om din tur börjar kl. 8.30 kommer du att släppas av vid Pier 33. Om turen börjar kl. 12.50 kan du bli avsläppt vid Pier 33 eller vid 488 Post St.

San Francisco: Privat rundtur i stadens höjdpunkter i en jeep

San Francisco: Privat rundtur i stadens höjdpunkter i en jeep

Ge dig ut på en rolig och unik turupplevelse när du utforskar San Francisco i en Jeep i en cabriolet med öppen luft. Se mer av staden på kortare tid, besök kända platser och njut av underhållande kommentarer från din lokala guide längs vägen. Bocka av alla sevärdheter på din lista och välj mellan de mest ikoniska landmärkena i San Francisco, inklusive Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Littly Italy, Chinatown, Ferry Building och de målade damerna vid Alamo Square. Njut av en intim privat turupplevelse i ett bekvämt utomhusfordon när du utforskar Bay Area:s varierande terräng och sevärdheter. Höjdpunkterna i den 2 timmar långa turen är bland annat: Fisherman's Wharf, Dungeness krabbor och pittoreska fiskehamnar, Palace of Fine Arts, över Golden Gate Bridge till Marin Headlands, The Presidio, Marina District, Union Square, North Beach Little Italy, Dragon's Gate i Chinatown och Lombard Street - den mest krokiga gatan (om trafiken tillåter det). 3 timmars rutt täcker fler fantastiska platser: Ocean Beach, Golden Gate Park (De Young, Academy of Sciences, Conservatory of Flowers), Haight Ashbury, Castro och Castro Theatre (valfritt stopp), Mission Dolores Park och väggmålningar (valfritt stopp), Alamo Square och Painted Ladies, City Hall, Davies Symphony Hall, War Memorial Opera House, Asian Art Museum och mycket mer.

San Francisco: Silent Disco Yoga på Baker Beach

San Francisco: Silent Disco Yoga på Baker Beach

Låt elementen omfamna dig när du deltar i målmedvetna rörelser, njuter av speciellt utvald musik för din resa och drar nytta av visdomen från våra skickliga instruktörer på San Franciscos berömda Baker Beach. Silent disco-liknande hörlurar används för att ge tydliga yogainstruktioner och lätt musik samtidigt som du kan uppskatta det lugnande ljudet av vågorna och kontrollera din egen volym. Baker Beach erbjuder en unik och fantastisk utsikt över Golden Gate Bridge och Marin Headlands, vilket gör detta till en av de mest magiska platserna att utöva yoga på. Alla nivåer är välkomna och du kan utöva i din egen takt och på din egen komfortnivå. Det är också trevligt att lämna tid att dröja sig kvar efter klassen. Baker Beach är en vacker plats att promenera runt och till och med ha picknick på efter klassen. Om du deltar i en klass med solnedgång är det riktigt trevligt att stanna kvar och se solen gå ner! Schema: Fredagskvällar - Sunset Groove Yoga: Vår beach groove-klass är höjdpunkten i vårt utbud. Våra instruktörer kommer att leda dig genom ett dynamiskt, tillgängligt flöde. När vi närmar oss slutet av vår session bjuder vi in dig till vattenbrynet för en rolig silent disco-dans. När klassen närmar sig sitt slut kan du ta en stund till att njuta av den vackra och utsökta solnedgången. Denna klass ackompanjeras av själfulla, upplyftande melodier och livliga beats under danssegmentet. Lördag morgon: Groove Yoga Vår groove-klass på stranden är höjdpunkten i vårt utbud. Våra instruktörer kommer att leda dig genom ett dynamiskt, tillgängligt flöde. När vi närmar oss slutet av passet bjuder vi in dig till vattenbrynet för en rolig silent disco-dans. Denna klass ackompanjeras av själfulla, upplyftande melodier och livliga beats under danssegmentet. Söndag morgon: Yoga med själsligt flöde Börja din söndag med lugn och själfullhet - delta i ett morgonyogapass mitt i naturen för att vitalisera din kropp, ditt sinne och din själ. En fridfull och vitaliserande upplevelse som ackompanjeras av en blandning av jazzig musik i lugnt tempo som är lugnande och upplyftande.

De mest populära sevärdheterna i San Francisco

Att göra i Golden Gate National Recreation Area

Städer i USA

Golden Gate National Recreation Area: Fler aktiviteter och sevärdheter

Golden Gate National Recreation Area: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Golden Gate National Recreation Area

Samlat omdöme

4.6
(3 116 recensioner)

Muir Woods är en fröjd att besöka, och vår förare var utmärkt. Jag gav den fyra stjärnor eftersom jag kände att turnén var lite förhastad, jag skulle ha velat ha mer tid på Muir, minst 30 eller 45 minuter till. Jag känner att om turnén gick klockan 12 istället för 01:30, skulle detta kunna genomföras. Jag kände också att tiden i Sausalito var förhastad. Förstår inte riktigt varför. Jag tror att jag skulle vilja ha en rundtur som bara är Muir, med tillräckligt med tid för att gå i skogen i minst en timme och sedan äta på deras kafé. Vår förare/guide var mycket trevlig, men lite aggressiv när det gällde att fråga efter tips. det fick mig att undra om de inte kompenseras rättvist för sina arbetstimmar. Bortsett från det älskade jag Muir Woods, och jag skulle inte ha kunnat ta mig dit utan den här turnén.

Muir Woods självguidad promenad var spektakulär. Det kan bli hektiskt på huvudleden, men om du tar Hillside-leden har du ensamhet att fördjupa dig och uppskatta Redwood-jättarna. Transporten dit var bra, guidad chaufför delade med sig av lite fakta om SF och området runt omkring. Vad som är riktigt häftigt att när du lämnar SF ser du Golden Gate-bron från Prwsidio-området och sedan korsar du rallyt. När föraren väl stannade i Sausalito efter Muir Woods nämnde föraren att vi antingen kan utforska centrum eller hämta färjan tillbaka till SF. Vi bestämde oss för att sedan inte gå tillbaka med reseguiden, men faktiskt ta färjan rjats en naturskön tur med fantastisk utsikt över Golden Gate-bron, Alcatraz och stadsbilden. Rekommenderas starkt

En fantastisk resa till dessa mäktiga träd. Allt fungerade i tid, föraren var bra. Vi hade en buss med panoramatak. Detta gjorde resan över Golden Gate-bron ännu mer imponerande. Vi avslutade resan i Sausalito, tillbringade lite tid där och tog färjan tillbaka till San Francisco på egen hand.

Cyklarna var i utmärkt skick. Min enda kritik skulle vara att annonsen nämner cykling till muir woods, men när vi frågade fick vi veta att det är för svårt att klättra, men vi rekommenderades att skaffa en annan karta när vi kom till Saulaito eftersom kartorna var väldigt grundläggande.

Mycket bra chaufför som gav mycket information hela vägen. Vägarna inte så bra så bussen skramlade rätt mycket