Godahoppsudden

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Godahoppsudden

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Godahoppsudden? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Godahoppsudden

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 469 omdömen

En upplevelse som innehöll all vi ville se!

En fantastisk kunnig guide ( Moriz) som gjorde våran tur till ett riktigt äventyr. Vi gjorde små avstickare, stannade och fotograferade. Det gavs gott om tid att få utforska utflyktsmålen och efter vi köpt med oss lunch så intog vi denna på en avsides strand bort ifrån alla turister. Guiden hittade även igen babianer vid ett utflyktsställe som nu var tomt på besökare. Till pingvinerna gav guiden förslag på att ta oss med in en annan ingång som innebar lite vadande, och klättrande över klippor, men som också blev ett äventyr, och en otrolig känsla att få komma djuren mycket närmare. Sist avslutades det med vinprovning, med viner i toppklass! En väl minnesvärd dag!

Our guide was so nice and funny during the whole time we where on this tour. The sights from the cape of good hope where very nice and the walk from the lighthouse to the nearby mountain top was very refreshing.

Rekommenderar verkligen den här utflykten

Mycket lyckad tur. Vår guide var hur bra som helst, kunnig, tog sig tid och berättade allt på ett roligt och intressant sätt :). Fanns inga nackdelar med denna utflykt. Bokningen var dessutom smidig att göra.

Fantastik utflykt med mycket engagerad guide. Vi fick se och lära oss mycket. Rekommenderar verkligen denna utflykt. Enkelt och smidigt att boka.

En fin dag där man får de mycket. Passar dem som inte vill gå särskilt mycket. Trevligt med mindre grupp!