Global Village

Global Village
11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Global Village

Global Village: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Global Village inträdesbiljett med valfria transfer

Dubai: Global Village inträdesbiljett med valfria transfer

Njut av den livliga atmosfären i Global Village med denna entrébiljett. Upptäck paviljonger som representerar olika länder och regioner och deras kulturer, traditioner och produkter. Välj mellan privat eller delad transfer till hotellet i staden Dubai, eller åk dit direkt på egen hand. Om du väljer ett transferalternativ hämtas du i hotellets lobby och kan koppla av under resan i ett klimatkontrollerat fordon. Visa upp din biljett vid dörren till Global Village och börja din internationella upplevelse. Handla souvenirer som hantverk, kläder och accessoarer i de livliga stånden. Se kulturella uppträdanden, inklusive traditionella danser, musikuppträdanden och gatuunderhållning, som återspeglar den rika mångfalden av globala kulturer. En av de största attraktionerna i Global Village är dess omfattande matutbud. Besök byns nöjespark som har en mängd olika åkattraktioner och attraktioner för besökare i alla åldrar, vilket gör det till ett familjevänligt resmål. Under hela året anordnar Global Village evenemang och festivaler med olika teman och firar till exempel nyårsafton, Diwali och det kinesiska nyåret. Tillbringa din självguidade tid med att beundra de spektakulära fyrverkerierna och ljusshowerna (särskilt under speciella evenemang och helgdagar). Återvänd till ditt boende med ny kulturell uppskattning i slutet av din upplevelse.

Dubai: Global Village inträdesbiljett med valfria transfer

Dubai: Global Village inträdesbiljett med valfria transfer

Få en inträdesbiljett till Global Village i Dubai och tillbringa dagen i en park där världens kulturer, handel och festivaler samlas. Dra nytta av en tur-och-retur-överföring från centrala Dubai och gå till denna unika smältdegel av kul och underhållning. Börja din upplevelse med en bekväm upphämtning från din valda plats i Dubai (om det valda alternativet). Luta dig sedan tillbaka och koppla av när du reser i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon med en professionell förare. . En gång i Global Village, upptäck en rymlig plats som kan rymma upp till 7 miljoner besökare. Njut av ett urval av 26 internationella paviljonger och över 3 500 butiker, och se till att du inte missar parkens huvudattraktioner, inklusive Carnaval Theme Park med ett 60 meter högt observatorium. . Besök Ripley's Believe It or Not för att upptäcka de märkliga artefakterna som finns här, eller utforska internationell konst, underhållning och shopping som representerar kulturer från hela världen. Avsluta din dag med kul med en avkopplande returöverföring till din upphämtningsplats i Dubai (om alternativet är valt).

Dubai: Miracle Garden och Global Village Resa med alternativ

Dubai: Miracle Garden och Global Village Resa med alternativ

Besök 2 av Dubais ikoniska attraktioner på 1 dag med denna resa till Miracle Garden och Global Village. Njut av hämtning och lämning på hotellet, privat transport hela dagen och inträdesbiljetter. Uppgradera för att inkludera en middagskupong med din resa. Efter upphämtning på hotellet åker du till Dubai Miracle Garden med din privata chaufför. Vid ankomsten kan du upptäcka en fantastisk oas mitt i öknen med över 45 miljoner blommande blommor i hisnande mönster och arrangemang. När du kommer in i världens största naturliga blomsterträdgård, som sträcker sig över mer än 72 000 kvadratmeter, möts du av en fascinerande uppvisning av blomsterskulpturer, valv och gångar, alla prydda med ett fantastiskt utbud av blommor. Från höga strukturer täckta av blommor till nyckfulla mönster som verkar trotsa gravitationen - varje hörn av trädgården är ett konstverk. Förundras över ett av de mest ikoniska inslagen i Miracle Garden, Emirates A380-flygplan som är helt täckt av blommor, en verkligt unik syn. I Miracle Garden kan du utforska olika temaområden, som den hjärtformade gångvägen, den blommiga klockan och den aromatiska trädgården, som alla erbjuder en unik och förtrollande upplevelse. Efter besöket återförenas ni med er chaufför för att åka vidare till nästa destination. Åk sedan till Global Village, en kulturell extravaganza som firar mångfalden av världens kulturer genom uppslukande paviljonger, underhållning och kulinariska läckerheter. Den 1,6 miljoner kvadratmeter stora parken är den största mångkulturella festivalparken i världen. Väl inne i Global Village kan du utforska paviljonger som representerar över 75 länder och ger en inblick i traditioner, konst, musik och mat från hela världen. Global Village-marknaden är en skattkista av unika fynd, från livfulla textilier och hantverk till exotiska kryddor och souvenirer. Men Global Village handlar inte bara om shopping - det är också ett nav för underhållning och spänning. Njut av spännande åkattraktioner, liveframträdanden, kulturella shower och gatuföreställningar som väcker varje lands anda till liv. Om du väljer ett middagsalternativ kan du lösa in din kupong för att njuta av en huvudrätt från antingen det indiska, persiska, asiatiska eller arabiska köket med 1 läsk eller vatten. Efteråt återvänder ni till ert hotell för avhämtning.

Dubai: Global Village Biljetter med transfer tur och retur

Dubai: Global Village Biljetter med transfer tur och retur

Upptäck kulturer från hela världen med denna biljett till shopping- och underhållningskomplexet Global Village i Dubai. Njut av en transfer tur och retur och smaka dig fram genom traditionella maträtter under besöket. Du hämtas av din chaufför i Dubai och får dina biljetter till Global Village. Under färden kan du titta på sevärdheterna i Dubai och koppla av i den bekväma bilen. När du kommer fram till Global Village visar du upp din biljett vid entrén och går in i anläggningen. Välj din egen resväg, beroende på vad du föredrar. Prova de kulturella paviljongerna som representerar olika länder eller köp en bit mat i ett av de internationella matstånden. Köp souvenirer, kläder eller hantverk i shoppingbutikerna och stånden innan du tar en sväng på ett tivoli. Kontrollera schemat för att se vilka liveframträdanden och kulturella shower som finns tillgängliga på dagen för ditt besök. När du är klar återvänder du till din chaufför och åker tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Miracle Garden & Global Village med inträde & transfer

Dubai: Miracle Garden & Global Village med inträde & transfer

Efter att ha blivit hämtad i Dubai får du en smidig morgontransfer till Miracle Garden. Förundras över den omsorgsfullt utformade blomsterprakten, som består av miljontals blommor i olika former och arrangemang - perfekt för fotografering. Titta på menyerna på de olika kaféerna och matställena i Miracle Garden, där du kan njuta av ett lätt mellanmål eller en kopp kaffe. Fortsätt till Global Village och upplev kulturer från hela världen i form av underhållning, mat och shopping. Handla souvenirer och beundra unika produkter från hela världen. Se liveframträdanden, kulturella shower och oförglömliga evenemang under hela kvällen. Efter alla aktiviteter kan du njuta av en bekväm avresa tillbaka till ditt hotell eller din bostad i Dubai.

Dubai: Global Village och Miracle Garden Tour med transfer

Dubai: Global Village och Miracle Garden Tour med transfer

Börja dagen med en bekväm transfer från ditt hotell i Dubai till Global Village. Med din inkluderade biljett kan du fördjupa dig i den livliga atmosfären och de olika kulturerna. Utforska paviljonger som representerar över 90 länder och som visar upp unika traditioner, produkter och konst. Ta farväl av Global Village och ge dig ut på en naturskön resa till Miracle Garden. Njut av förväntan på att övergå från den livliga och livliga atmosfären i Global Village till den lugna och förtrollande världen i Miracle Garden. Fortsätt till Miracle Garden, där naturens skönhet står i centrum med över 50 miljoner blommande blommor. Avsluta ditt äventyr med ett besök på ikoniska byggnader som Emirates A380 Airbus, täckt av en färgglad blomsterprakt. Slutligen kan du koppla av på en smidig transfer tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Shoppingupplevelse på Dubai Mall och Outlet Village

Dubai: Shoppingupplevelse på Dubai Mall och Outlet Village

Njut av en lyxbil och en guide som assisterar för en privat shoppingupplevelse i Dubai. Bli upphämtad från ditt hotell och förflyttad till de bästa shoppingdestinationerna i staden för att ta del av specialerbjudanden. Först ska du upptäcka Dubai Mall, som innehåller mer än 200 lyxmärken. Njut av en utforskande tur tillsammans med din assistent för att kolla in butiker i ett av Förenade Arabemiratens största köpcentrum med utsikt över Burj Khalifa. Fortsätt till gamla Dubai för en autentisk shoppingupplevelse på Spice Souk och Gold Souk, där du får möjlighet att köpa autentiska lokala och arabiska produkter till rimliga priser. Avsluta din shoppingrunda med ett besök på Outlet Village, där du kommer att mötas av den hisnande arkitekturen i Outlet Village, som är utformad för att likna en italiensk medeltida stad, komplett med kullerstensgator och charmiga butiksfönster. Kliv in i en värld där dina lyxiga favoritmärken väntar till oemotståndliga priser. Och efter denna fantastiska tur släpper vi av dig på din valda plats.

Dubai: Privat heldags guidad stadstur med Dubai Frame entr

Dubai: Privat heldags guidad stadstur med Dubai Frame entr

Denna turné kommer att vara värd av 2 professionella personer. En professionell turnéguide och en förare med 7-sitsig bil. Du kommer att hämtas från var som helst i Dubai Hotel eller flygplats och kommer att gå på stadstur kommer att börja från New and Mordran Dubai, Downtown, Burjkhalifa från utsidan, Buraj al Arab (Sail Shaped Bulding The One and Only Seven Star Hottel in The World), Qasar al Jumeira Resort, 17 Golden Hourses, Souq Madinat Jumeira, The Palm Jumeira, Atlantic Hottel, The Point och marina Walk. sedan lunch på egen hand. Efter lunch kommer vi att komma mot Old Dubai Guide kommer att förklara varje sak du vill veta. om vårt land om vår kultur om historia här kommer du att besöka alSeef historiska markör, Fahidi historiska Quater, bistakiya historiska by, Fahidi fort, Grand Bazar då är det dags att ta en kort båttur i Creek Canal, historisk Abra-resa, och kommer att besöka Dubai City of Gold (Gold Souq) världens största guldring och största guldmarkör med ton guld och sedan kommer vi att besöka kryddmarknaden för att veta om kryddor kommer att ha complimantry Spical Camal Milk Tea med saffran. och efter allt detta kommer vi att gå till Dubai Fram vi kommer att ge dig biljetter för att komma in i Dubai Fram där får du 2 timmar eller om du behöver mer eller mindre tid i Dubai Frame kan vi anpassa turnén enligt ditt val. Du kan anpassa den här turnén också efter ditt intresse. Vi tar dig varje var du vill åka.

Dubai: Global Village & Miracle Garden med transfer till hotellet

Dubai: Global Village & Miracle Garden med transfer till hotellet

Utforska världens största blomsterträdgård och upptäck en mängd olika kulturer med biljetter till Miracle Garden och Global Village i Dubai. Hoppa över stressen för att ordna transport med den inkluderade hotellöverföringstjänsten i en luftkonditionerad SUV. Plockas upp på ditt boende och transporteras till Miracle Garden. Utforska 150 miljoner blommande blommor i detta 72 000 kvadratmeter stora växtparadis. Festa dina ögon på magiska skapelser som blommiga slott och en flytande dam. Andas in de rika aromerna av naturliga blommor. Gå till Global Village, en nöjespark utomhus som erbjuder ett omfattande utbud av underhållning, fritid, restauranger och shoppingmöjligheter. I sina mer än 35 paviljonger visar den mer än 70 nationer. Återvänd till ditt boende i slutet av denna upplevelse.

Dubai International Airport Stadstur för transitpassagerare

Dubai International Airport Stadstur för transitpassagerare

Vi kommer att starta turen när du bokar efter 30 minuter Vi kommer att visa dig Dubai Gold Souq Alla Souq i Dubai Dubai Gold Souq Ram i Dubai Utsikt över Shaikh Zayed Roud Dubai Burj Khalifa Dubai Down Town Dubai Marina Global by Img Adventure Jumeirah Burj Khalifa Palm Jumeirah Vi kommer att visa alla saker utan biljett inom turnétiden efter extra timme extra lön När du anländer kommer vi att välkomna dig framför informationsdisken någon terminal på Dubai International Airport Jumeirah-moskén är inte öppen för besök under någon stängning kommer ett fotostopp att göras istället.

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Global Village

Städer i Förenade Arabemiraten

Global Village: Fler aktiviteter och sevärdheter

Global Village: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Global Village

Samlat omdöme

4.4
(69 recensioner)