Glencoe
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Glencoe

Se alla upplevelser i Glencoe

Vad besökare tycker om Glencoe

Mycket bra och innehållsrika dagar med fantastiska vyer

Fantastiska vyer i högländerna, fotostop ofta, stopp för fika och toaletter ofta. Mycket bra chaufför och guide, Steven B. Han var både rolig och kunnig även om det blev lite väl mycket historia under dessa två dagar. Fint boende med bra frukost i Fort Augustus (Loch Ness Guest House), vilket var det dyrare alternativet. Flera restauranger längs med Caledonian Canal. Jakobitånglokståget var mycket trevligt, vackra vyer, och man kunde köpa en öl eller vin ombord. Fiskebyn Mallaig är liten men det finns gott om restauranger. Vi hade även möjlighet att åka båt på Loch Ness och besöka Urqhart Castle på denna tur vilket inte ingick när vi köpte utflykten. Urqhart Castle är väl värt ett besök och man behöver ha gott om tid. Intensiva och innehållsrika två dagar.

Mycket bra utflykt med mycket trevlig och kunnig guide!

Vi åkte med Iain som var mycket trevlig, han berättade mycket om Skottland på ett intressant sätt, spelade skotsk musik och sjöng även själv några sånger :-). Han pratade i väldigt bra tempo så man hörde hängde med bra, men tyvärr var det lite för låg volym på mikrofonen. Alla i bussen hörde inte allt han sade på grund av detta. Turen gick genom fantastiska miljöer och stannade på fina ställen och i mysiga byar. En nackdel var att alla bussar stannade precis samtidigt vid alla stopp - långa köer till toaletter och caféer.

Väl värd dagstur till Skottska Högländerna inklusive Loch Ness

Under denna bussresa får man möjlighet att uppleva det fantastiskt vackra bergslandskapet i Skottska Höglandet, se slott och om man har tur möta "Nessie" :-). Turen är ca 12 timmar lång (så ta med ät- och drickbart, då lunchtiden kan bli kort), men samtidigt flyger restiden under guidens underhållande musik och historieberättande. Jag kan verkligen rekommendera denna dagstur.

Två mycket innehållsrika dagar med en kunnig och underhållande guide

Ett perfekt sett att se Skottland på endast två dagar. Bekvämt att inte behöva köra utan bara att luta sig tillbaka och njuta av det vackra landskapet, många sevärdheter, tillsammans med vår underhållande och kunnig guide Jude. Vilken historieberättare! Turen anpassades efter våra önskemål och väder med stor flexibilitet.

Riktigt intressant och rolig dagstur med vackra utsikter!

Resan var över förväntan, utsikterna över högländerna var helt magnifik. Vi gjorde stopp vid Glencoe, Ben Nevis och ett stopp för att titta på håriga kor. Den lilla byn Fort Augustus vid Loch Ness och whiskydestilleriet Deanston var också höjdpunkter på resan. Ryan var en rolig och kunnig guide med glimten i ögat!