Upplevelser i
Glasgow

Scotland's biggest city offers explorers a gateway to the Highlands, enchanting museums, and stunning architecture.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Glasgow

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Glasgow?

Alla saker att se i Glasgow

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Glasgow? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Glasgow

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 5 147 omdömen

Jag deltog med min far som håller på att gå vidare i år, personalen på Celtic park kunde inte ha varit mer hjälpsam. De hjälpte till, engagerade och såg i allmänhet till att hans besök var något för honom att vårda och minnas. Jag kan inte överdriva hur nöjd jag var med mottagandet och den övergripande njutningen av turnén, guiden var fantastisk och mycket kunnig, dagen var allt jag förväntade mig från den keltiska "familjen" tack igen Ghuys för en resa för att minnas Hail Hagel

Resan var fantastisk med en helt magnifik natur att njuta av. Det var flera stopp på resan med möjlighet att gå på toalett och att fota den vackra miljön. Möjligtvis att lunchstoppet på 1 timma var lite för kort för att hinna hitta mat och njuta av den.

Enorm upplevelse. Mycket kunnig guide som arbetade för bolaget Rabbies. Graham heter han. Under resans gång spelade han skotsk musik med anknytning till ställena. Uppskattat.

Fantastisk tur med en mycket personlig guide. Guidens berättelser tillsammans med det vackra landskapet gjorde det till en komplett tur.

Fin lugn atmosfär. Lagom lång rundvandring, informativt och personligt.