Välj datum
Saker att göra

Glasgow

Skottlands största stad erbjuder upptäcktsresande en port till högländerna, förtrollande museer och fantastisk arkitektur.

Alla saker att se i Glasgow

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Glasgow? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Glasgow

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 6 746 omdömen

Vi rekommenderar! Att köra genom Glencoe är en fantastisk dag ute i högländerna för att få en känsla för detta fantastiska land. Det var en bra gruppstorlek på grund av den lilla 16-sitsig bussen. På de enskilda stationerna hade vi tillräckligt med tid för att få en fin inblick. Om du inte vågar köra bil i högländerna eller bara är i Skottland en kort stund är detta ett utmärkt alternativ för att få en smak av "inlandet"! Det var också en trevlig ny upplevelse för oss, som redan var i Skottland för sjätte gången! Vår guide Stevie var bara bra! Med sitt trevliga, vänliga sätt gjorde han resan väldigt underhållande och hans egna berättelser gjorde allt ännu trevligare!

Omissat!!! Turen har rätt varaktighet för att lära känna underbara platser och fantastiska landskap, med strategiska stopp för att ta bilder och ta turer. Utmärkt valuta för pengarna, för även om det är en endagstur, är det möjligt att få en bra uppfattning om den vackra landsbygden i Skottland och högländerna.

Det var helt fantastiskt! Vackra platser, intressant information, roliga historier, skotsk musik och tillräckligt med tid för att ta bilder - det var verkligen utmärkt! Tack Steve vår guide och förare! En oförglömlig upplevelse som jag kan rekommendera utan förbehåll.

Otrolig guide. Var samma man som guidade mig för två år sedan under en busstur. Superkunnig, entusiastisk för sitt yrke och att alla ska få veta något nytt efter turen. Jag kommer definitivt åka på fler turer och hoppas det är samma man som guidar.

Det är främst en naturupplevelse med inslag av pittoreska byar och slott