Giverny
Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar

Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar
8 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Giverny

53 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Giverny Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar

Från Paris: Halvdagsutflykt till Giverny, Monets hus och trädgårdar

1. Från Paris: Halvdagsutflykt till Giverny, Monets hus och trädgårdar

Bli med på en resa till Claude Monets blomstrande egendom i Giverny och lär dig mer om den enormt inflytelserika impressionistiska konströrelsen. Res från Paris till den pittoreska byn Giverny med luftkonditionerad buss. Under resan, som tar cirka en timme, berättar din guide om dagens program. Ditt första stopp är Fondation Claude Monet där du kommer att få en kort men informativ introduktion till gården där den impressionistiska mästaren gjorde sitt hem. Efter rundturen kan du utforska Monets hus och trädgårdar på egen hand med hjälp av en bekväm självguidad ljudapp. Strosa runt i de näckrosbladsklädda dammarna i trädgården som blev berömda genom Monets egna mästerverk. Beundra den fantastiska explosionen av blommor och ta dig runt konstnärens murgröneklädda hus som har restaurerats för att visa hur det skulle ha sett ut under målarens livstid. Du kan också äta lunch på någon av stadens lugna barer eller restauranger. Efter lunch omgrupperar ni och åker den korta vägen tillbaka till Paris med tillräckligt med tid över för att du ska kunna njuta av en annan rolig aktivitet i Paris. Dra nytta av denna oöverträffade upplevelse till en av Frankrikes mest fotograferbara och unika destinationer.

Från Paris: Giverny dagstur med audioguide eller guide

2. Från Paris: Giverny dagstur med audioguide eller guide

Upplev en halv dags utflykt till Claude Monets tidigare hem och se var den franska impressionismens mest kända konstnär hämtade sin inspiration. Huset och trädgårdarna ligger 80 km väster om Paris i den lilla byn Giverny längs floden Seine och de testamenterades år 1966 till Académie des Beaux-Arts av Monets son. De öppnades som offentligt museum 1980 efter ett omfattande restaureringsarbete. Beroende på alternativet du väljer är din rundtur antingen guidad eller genomförs med audioguide i din egen takt.  Lämna Paris och res i en bekväm luftkonditionerad buss. Eftersom det inte finns någon direkt kollektivtrafik till Giverny är detta det perfekta sättet att ta sig dit. Du åker genom de västra distrikten i Paris och följer sedan Normandies motorväg ända till Bonnières. Efter att ha korsat floden Seine i Vernon fortsätter du mot Giverny genom Eures trädbevuxna platåer. Giverny lockade till sig flera impressionistiska målare under 1800-talet och de flesta följde rörelsens grundare, Claude Monet, som bodde där i 43 år. Besök mästarens hus, där de spektakulära färgerna och den förtjusande trädgården utformats som ett konstverk. Låt dig bländas av rabatterna och växterna och få en känsla av konstnärens känslor och inspiration när du står framför de berömda näckrosorna och de gråtande pilarna i den härliga vattenträdgården.

Från Paris: Guidad dagsutflykt till Giverny och slottet Versailles

3. Från Paris: Guidad dagsutflykt till Giverny och slottet Versailles

Följ med på en oförglömlig resa genom fransk konst- och kungahistoria med vår dagsutflykt från Paris! Följ med oss i en luftkonditionerad buss när vi tar dig till Monets egendom i Giverny och det överdådiga slottet i Versailles. Ditt äventyr börjar när du hämtas upp från vår mötesplats i Paris, vilket garanterar en bekväm och problemfri start på din dag. Fördjupa dig i Claude Monets värld på Monet Foundation, där en kort introduktion sätter scenen för din självguidade utforskning av Monets hus och trädgårdar. Vandra i din egen takt med hjälp av vår användarvänliga app, slingra dig genom den ikoniska näckrosdammen och förundras över charmen i Monets murgröneklädda hus. Efter en lugn morgon kan du njuta av en härlig lunch i staden och välja mellan en mängd läckra alternativ [på egen bekostnad]. Koppla sedan av och njut av de vackra vyerna under en bekväm bilresa till det majestätiska slottet Versailles, ett bevis på franska kungliga extravaganser. Vid ankomsten till Versailles kan ni hoppa över kön, undvika köerna och maximera er tid inne i detta ikoniska palats. Följ med din kunniga guide genom de överdådiga rum där Ludvig XVI och Marie Antoinette en gång höll påkostade soiréer och få inblick i den historia och de berättelser som genomsyrar väggarna. Njut av friheten att ströva omkring i de välskötta trädgårdarna i din egen takt och fånga essensen av Versailles innan du ansluter till bussen för en smidig återresa till Paris. Missa inte detta tillfälle att njuta av Monets konstnärskap och Versailles storslagenhet, allt medan du njuter av bekvämligheten och lyxen i vår noggrant utvalda dagstur. Boka din plats nu för en dag fylld av kultur, historia och magisk fransk elegans!

Från Paris: Guidad dagstur till Monets trädgård i Giverny

4. Från Paris: Guidad dagstur till Monets trädgård i Giverny

Utforska den vackra byn och hemmet i övre Normandie där impressionisten Claude Monet tillbringade de sista 40 åren av sitt liv. Stanna till i pittoreska Giverny och upptäck varför denna lilla plats blev en sådan inspirationskälla för impressionisterna. Efter transfern från centrala Paris är det dags att titta in i huset där Monet både levde och arbetade. Trädgårdarna och dess omgivningar ligger i den utsökt vackra dalen runt floden Seine. Landskapen här blev en stor del av hans skapande efter att Monet flyttade hit år 1883. Efter att du har besökt rummen där konstnären bodde tillsammans med sin familj kan du strosa genom de 2 unika trädgårdarna som Monet designade och ändrade om under hela sitt liv. Beundra över 100 olika blomsterarter som sällsamt flätas samman med grönskan i Monets blomträdgård. När du sedan stiger in i hans japanska trädgård kommer det att kännas som att du har gått in i en av hans tavlor. Gå till sjön som är full av näckrosor och få en bättre förståelse för varför Monet använde denna trädgård som inspiration för över 250 av sina målningar.

Giverny: Monets hus och trädgårdar – rundtur med köföreträde

5. Giverny: Monets hus och trädgårdar – rundtur med köföreträde

Strosa på gatorna i den charmiga byn Giverny och upptäck Claude Monets grav på kyrkogården. Hoppa sedan över de långa köerna till Monets hus och trädgårdar för att höra berättelsen om konstnärens liv och hur han ledde den impressionistiska rörelsen från byn mellan 1883 och 1926. Få veta hur konstnärer som John Singer Sargent, Paul Cézanne och Mary Cassatt anslöt sig till honom i den sömniga byn för att bilda en inofficiell konstnärskoloni. Låt dig förtjusas av de dammar och trädgårdar som inspirerade hans målningar, och se den japanska bron och liljorna i den orientaliska vattenträdgården. Njut av doften av säsongsblommor, som vildrosor, stockrosor, vallmo och kaprifoler. Beundra näckrosorna och tårpilarna, som är lätta att känna igen från hans klassiska målningar och titta in i huset med halmtak för att hitta det gladlynta köket och hans samling av japanska tryck från 1700- och 1800-talet.

Giverny: Monets hus och trädgårdar Guidad tur

6. Giverny: Monets hus och trädgårdar Guidad tur

Fly den hektiska staden och besök den berömda impressionistiska målaren Claude Monets förtrollande hem och trädgårdar. Promenera genom de vackert anlagda trädgårdarna med din kunniga guide och lär dig mer om floran samt trädgårdarnas betydelse i Monets målningar. Möt din lilla grupp och din guide innan du går in i trädgårdarna. Besök först vattenträdgården med näckrosorna och den japanska bron som inspirerade många av hans målningar och sedan "Clos Normand". Din guide kommer att peka ut olika arter av blommor och särdrag i trädgården. När du vandrar genom trädgårdarna och besöker Monets hus får du också lära dig mer om Claude Monets liv och varför han blev impressionismens mästare. I slutet av turen kan du stanna längre för att strosa på egen hand eller ta en titt i den stora presentbutiken innan du går. Från tidig vår till de första dagarna i november är Monets trädgårdar en älva av färger och dofter. Fråga gärna din guide om den pittoreska byn Giverny och vad mer det finns att se.

Från Paris: Dagstur till Giverny och Versailles med lunch

7. Från Paris: Dagstur till Giverny och Versailles med lunch

Gör en fascinerande utflykt till två av de mest imponerande symbolerna för fransk kultur och upptäck en komplex och rik historia bakom dess fasader. Starta din utflykt från Paris till Giverny med en ljudguide eller guide (beroende på valt  alternativ). Den pittoreska byn Giverny i Normandie lockade till sig flera impressionistiska konstnärer under hela 1800-talet. Se Claude Monets hem och inspireras av den känsla för färg och charm som influerade hans konst. Utforska den färgrika trädgården, vars näckrosor, tårpilar och blomsterrabatter är en livfull påminnelse om konstnärens mästerliga verk. Avnjut därefter en traditionell lunch innan du besöker det underbara Versailles-slottet. Här kan du  upptäcka en mästerlig kombination av arkitektoniska stilar, nyklassisismen och barocken. Strosa genom de vackra trädgårdarna, gå genom Spegelsalen och besök  Les grands appartements  för att få en känsla av den storslagenhet som omgav kung Louis XIV. Återfärden till Paris är cirka kl. 18.00.

Från Paris: Audioguidad rundtur i Giverny

8. Från Paris: Audioguidad rundtur i Giverny

Avresan sker kl. 8.15 från en centralt belägen mötesplats. Det tar ca 1 timme och 15 minuter att ta sig till den idylliska platsen, den vackra normandiska byn Giverny. Upptäck inspirationsplatsen där Claude Monet, mästare i den impressionistiska rörelsen, skapade sina vackraste verk. Genom att besöka konstnärens hus och trädgårdar, fortfarande i sitt ursprungliga utseende, kan du låta dig föras bort av Monets fantasi. Njut av de livfulla färgerna medan du lyssnar på din ljudguide i en app som du kan ladda ner på din enhet och ta dig genom de två trädgårdarna som är ett exceptionellt konstverk i sig. När du korsar den japanska bron inne i vattenträdgården kommer du inte att missa de berömda näckrosorna och de majestätiska gråtpilarna som dekorerar den charmiga dammen. På vägarna till Clos Normand (den normandiska inhägnade tomten) kommer blomsterrabatterna att blända dina ögon med sina oändligt varierande färger och få dig att dagdrömma och romantisera. Strosa längs gatorna i denna charmiga lilla by, och promenera genom målarnas och skulptörernas gallerier. Avsluta dagen med att besöka museet för impressionism som har en av de vackraste samlingarna av impressionistiska verk.

Från Paris: Naturskön cykeltur till Monets trädgård

9. Från Paris: Naturskön cykeltur till Monets trädgård

Börja denna heldagscykeltur med Monet med en naturskön bussresa genom Normandies spektakulära vete- och solrosfält. Åk förbi Seine-floden och stanna till i byn Vernon. Här kan du besöka den charmiga bondemarknaden för att köpa picknickförnödenheter. Hoppa sedan på cykeln och trampa över floden till en vacker park längs Seine. Efter lunch kan du njuta av en avkopplande tur på 5 kilometer längs cykelvägar till byn Giverny. Åk förbi Giverny-kyrkan och dess kyrkogård, som innehåller gravar av lokala invånare från 1600-talet, brittiska soldater från andra världskriget och till och med Monet själv begravd i familjens gravkammare. Passera Hotel Baudy, där de impressionistiska konstnärerna Manet och Renoir brukade måla. Därefter kommer du till dagens höjdpunkt, Monets trädgård. Tillbringa cirka 90 minuter med att utforska trädgården och huset, inklusive den berömda näckrosdammen där några av hans mest kända verk har sitt ursprung. Dessutom kan du utforska byn Giverny, där det amerikanska konstmuseet ligger tvärs över gatan från Monets trädgårdar, och där det finns många kaféer och små gator som bara väntar på att bli upptäckta.

Små grupper i Giverny och Van Goghs rum i Auvers från Paris

10. Små grupper i Giverny och Van Goghs rum i Auvers från Paris

Upptäck den oöverträffade skönheten i Clos Normand och japanska vattenträdgårdar i Claude Monet i Giverny. Du kommer att känna att du har klivit in i en av hans impressionistiska målningar när du går bland pilträden och korsar den lilla gröna bron över hans damm av näckrosor. Sedan kommer du att utforska insidan av hans färgglada familjehem och få en unik tillgång till om konstnärerna faktiskt levde och verkade. Efter att ha besökt Claude Monets hem och trädgårdar, stanna vid hans grav för att visa din respekt för denna stora man. Efteråt besöker du staden Auvers-Sur-Oise, där du kommer att fokusera på Vincent Van Goghs oroliga liv och unika postimpressionistiska konst. Du kommer att se pensionatet där Vincent bodde de sista 3 månaderna av sitt liv. Utforska sedan den lilla staden och det omgivande området, som inspirerade 77 av hans målningar. Besök den gotiska "Church of Auvers" och gå i själva "Weat Field with Crows". Att se dessa platser med egna ögon kommer att hjälpa dig att förstå varför Vincent Van Gogh hittade så mycket inspiration i Auvers-Sur-Oise. Se Van Goghs sista viloplats, en ödmjuk murgrönatäckt gravplats.

Giverny

Giverny

Våra mest rekommenderade Giverny Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar

Från Paris: Halvdagsutflykt till Giverny, Monets hus och trädgårdar

Från Paris: Halvdagsutflykt till Giverny, Monets hus och trädgårdar

Bli med på en resa till Claude Monets blomstrande egendom i Giverny och lär dig mer om den enormt inflytelserika impressionistiska konströrelsen. Res från Paris till den pittoreska byn Giverny med luftkonditionerad buss. Under resan, som tar cirka en timme, berättar din guide om dagens program. Ditt första stopp är Fondation Claude Monet där du kommer att få en kort men informativ introduktion till gården där den impressionistiska mästaren gjorde sitt hem. Efter rundturen kan du utforska Monets hus och trädgårdar på egen hand med hjälp av en bekväm självguidad ljudapp. Strosa runt i de näckrosbladsklädda dammarna i trädgården som blev berömda genom Monets egna mästerverk. Beundra den fantastiska explosionen av blommor och ta dig runt konstnärens murgröneklädda hus som har restaurerats för att visa hur det skulle ha sett ut under målarens livstid. Du kan också äta lunch på någon av stadens lugna barer eller restauranger. Efter lunch omgrupperar ni och åker den korta vägen tillbaka till Paris med tillräckligt med tid över för att du ska kunna njuta av en annan rolig aktivitet i Paris. Dra nytta av denna oöverträffade upplevelse till en av Frankrikes mest fotograferbara och unika destinationer.

Från Paris: Giverny dagstur med audioguide eller guide

Från Paris: Giverny dagstur med audioguide eller guide

Upplev en halv dags utflykt till Claude Monets tidigare hem och se var den franska impressionismens mest kända konstnär hämtade sin inspiration. Huset och trädgårdarna ligger 80 km väster om Paris i den lilla byn Giverny längs floden Seine och de testamenterades år 1966 till Académie des Beaux-Arts av Monets son. De öppnades som offentligt museum 1980 efter ett omfattande restaureringsarbete. Beroende på alternativet du väljer är din rundtur antingen guidad eller genomförs med audioguide i din egen takt.  Lämna Paris och res i en bekväm luftkonditionerad buss. Eftersom det inte finns någon direkt kollektivtrafik till Giverny är detta det perfekta sättet att ta sig dit. Du åker genom de västra distrikten i Paris och följer sedan Normandies motorväg ända till Bonnières. Efter att ha korsat floden Seine i Vernon fortsätter du mot Giverny genom Eures trädbevuxna platåer. Giverny lockade till sig flera impressionistiska målare under 1800-talet och de flesta följde rörelsens grundare, Claude Monet, som bodde där i 43 år. Besök mästarens hus, där de spektakulära färgerna och den förtjusande trädgården utformats som ett konstverk. Låt dig bländas av rabatterna och växterna och få en känsla av konstnärens känslor och inspiration när du står framför de berömda näckrosorna och de gråtande pilarna i den härliga vattenträdgården.

Från Paris: Guidad dagsutflykt till Giverny och slottet Versailles

Från Paris: Guidad dagsutflykt till Giverny och slottet Versailles

Följ med på en oförglömlig resa genom fransk konst- och kungahistoria med vår dagsutflykt från Paris! Följ med oss i en luftkonditionerad buss när vi tar dig till Monets egendom i Giverny och det överdådiga slottet i Versailles. Ditt äventyr börjar när du hämtas upp från vår mötesplats i Paris, vilket garanterar en bekväm och problemfri start på din dag. Fördjupa dig i Claude Monets värld på Monet Foundation, där en kort introduktion sätter scenen för din självguidade utforskning av Monets hus och trädgårdar. Vandra i din egen takt med hjälp av vår användarvänliga app, slingra dig genom den ikoniska näckrosdammen och förundras över charmen i Monets murgröneklädda hus. Efter en lugn morgon kan du njuta av en härlig lunch i staden och välja mellan en mängd läckra alternativ [på egen bekostnad]. Koppla sedan av och njut av de vackra vyerna under en bekväm bilresa till det majestätiska slottet Versailles, ett bevis på franska kungliga extravaganser. Vid ankomsten till Versailles kan ni hoppa över kön, undvika köerna och maximera er tid inne i detta ikoniska palats. Följ med din kunniga guide genom de överdådiga rum där Ludvig XVI och Marie Antoinette en gång höll påkostade soiréer och få inblick i den historia och de berättelser som genomsyrar väggarna. Njut av friheten att ströva omkring i de välskötta trädgårdarna i din egen takt och fånga essensen av Versailles innan du ansluter till bussen för en smidig återresa till Paris. Missa inte detta tillfälle att njuta av Monets konstnärskap och Versailles storslagenhet, allt medan du njuter av bekvämligheten och lyxen i vår noggrant utvalda dagstur. Boka din plats nu för en dag fylld av kultur, historia och magisk fransk elegans!

Från Paris: Guidad dagstur till Monets trädgård i Giverny

Från Paris: Guidad dagstur till Monets trädgård i Giverny

Utforska den vackra byn och hemmet i övre Normandie där impressionisten Claude Monet tillbringade de sista 40 åren av sitt liv. Stanna till i pittoreska Giverny och upptäck varför denna lilla plats blev en sådan inspirationskälla för impressionisterna. Efter transfern från centrala Paris är det dags att titta in i huset där Monet både levde och arbetade. Trädgårdarna och dess omgivningar ligger i den utsökt vackra dalen runt floden Seine. Landskapen här blev en stor del av hans skapande efter att Monet flyttade hit år 1883. Efter att du har besökt rummen där konstnären bodde tillsammans med sin familj kan du strosa genom de 2 unika trädgårdarna som Monet designade och ändrade om under hela sitt liv. Beundra över 100 olika blomsterarter som sällsamt flätas samman med grönskan i Monets blomträdgård. När du sedan stiger in i hans japanska trädgård kommer det att kännas som att du har gått in i en av hans tavlor. Gå till sjön som är full av näckrosor och få en bättre förståelse för varför Monet använde denna trädgård som inspiration för över 250 av sina målningar.

Giverny: Monets hus och trädgårdar – rundtur med köföreträde

Giverny: Monets hus och trädgårdar – rundtur med köföreträde

Strosa på gatorna i den charmiga byn Giverny och upptäck Claude Monets grav på kyrkogården. Hoppa sedan över de långa köerna till Monets hus och trädgårdar för att höra berättelsen om konstnärens liv och hur han ledde den impressionistiska rörelsen från byn mellan 1883 och 1926. Få veta hur konstnärer som John Singer Sargent, Paul Cézanne och Mary Cassatt anslöt sig till honom i den sömniga byn för att bilda en inofficiell konstnärskoloni. Låt dig förtjusas av de dammar och trädgårdar som inspirerade hans målningar, och se den japanska bron och liljorna i den orientaliska vattenträdgården. Njut av doften av säsongsblommor, som vildrosor, stockrosor, vallmo och kaprifoler. Beundra näckrosorna och tårpilarna, som är lätta att känna igen från hans klassiska målningar och titta in i huset med halmtak för att hitta det gladlynta köket och hans samling av japanska tryck från 1700- och 1800-talet.

Giverny: Monets hus och trädgårdar Guidad tur

Giverny: Monets hus och trädgårdar Guidad tur

Fly den hektiska staden och besök den berömda impressionistiska målaren Claude Monets förtrollande hem och trädgårdar. Promenera genom de vackert anlagda trädgårdarna med din kunniga guide och lär dig mer om floran samt trädgårdarnas betydelse i Monets målningar. Möt din lilla grupp och din guide innan du går in i trädgårdarna. Besök först vattenträdgården med näckrosorna och den japanska bron som inspirerade många av hans målningar och sedan "Clos Normand". Din guide kommer att peka ut olika arter av blommor och särdrag i trädgården. När du vandrar genom trädgårdarna och besöker Monets hus får du också lära dig mer om Claude Monets liv och varför han blev impressionismens mästare. I slutet av turen kan du stanna längre för att strosa på egen hand eller ta en titt i den stora presentbutiken innan du går. Från tidig vår till de första dagarna i november är Monets trädgårdar en älva av färger och dofter. Fråga gärna din guide om den pittoreska byn Giverny och vad mer det finns att se.

Från Paris: Dagstur till Giverny och Versailles med lunch

Från Paris: Dagstur till Giverny och Versailles med lunch

Gör en fascinerande utflykt till två av de mest imponerande symbolerna för fransk kultur och upptäck en komplex och rik historia bakom dess fasader. Starta din utflykt från Paris till Giverny med en ljudguide eller guide (beroende på valt  alternativ). Den pittoreska byn Giverny i Normandie lockade till sig flera impressionistiska konstnärer under hela 1800-talet. Se Claude Monets hem och inspireras av den känsla för färg och charm som influerade hans konst. Utforska den färgrika trädgården, vars näckrosor, tårpilar och blomsterrabatter är en livfull påminnelse om konstnärens mästerliga verk. Avnjut därefter en traditionell lunch innan du besöker det underbara Versailles-slottet. Här kan du  upptäcka en mästerlig kombination av arkitektoniska stilar, nyklassisismen och barocken. Strosa genom de vackra trädgårdarna, gå genom Spegelsalen och besök  Les grands appartements  för att få en känsla av den storslagenhet som omgav kung Louis XIV. Återfärden till Paris är cirka kl. 18.00.

Från Paris: Audioguidad rundtur i Giverny

Från Paris: Audioguidad rundtur i Giverny

Avresan sker kl. 8.15 från en centralt belägen mötesplats. Det tar ca 1 timme och 15 minuter att ta sig till den idylliska platsen, den vackra normandiska byn Giverny. Upptäck inspirationsplatsen där Claude Monet, mästare i den impressionistiska rörelsen, skapade sina vackraste verk. Genom att besöka konstnärens hus och trädgårdar, fortfarande i sitt ursprungliga utseende, kan du låta dig föras bort av Monets fantasi. Njut av de livfulla färgerna medan du lyssnar på din ljudguide i en app som du kan ladda ner på din enhet och ta dig genom de två trädgårdarna som är ett exceptionellt konstverk i sig. När du korsar den japanska bron inne i vattenträdgården kommer du inte att missa de berömda näckrosorna och de majestätiska gråtpilarna som dekorerar den charmiga dammen. På vägarna till Clos Normand (den normandiska inhägnade tomten) kommer blomsterrabatterna att blända dina ögon med sina oändligt varierande färger och få dig att dagdrömma och romantisera. Strosa längs gatorna i denna charmiga lilla by, och promenera genom målarnas och skulptörernas gallerier. Avsluta dagen med att besöka museet för impressionism som har en av de vackraste samlingarna av impressionistiska verk.

Från Paris: Naturskön cykeltur till Monets trädgård

Från Paris: Naturskön cykeltur till Monets trädgård

Börja denna heldagscykeltur med Monet med en naturskön bussresa genom Normandies spektakulära vete- och solrosfält. Åk förbi Seine-floden och stanna till i byn Vernon. Här kan du besöka den charmiga bondemarknaden för att köpa picknickförnödenheter. Hoppa sedan på cykeln och trampa över floden till en vacker park längs Seine. Efter lunch kan du njuta av en avkopplande tur på 5 kilometer längs cykelvägar till byn Giverny. Åk förbi Giverny-kyrkan och dess kyrkogård, som innehåller gravar av lokala invånare från 1600-talet, brittiska soldater från andra världskriget och till och med Monet själv begravd i familjens gravkammare. Passera Hotel Baudy, där de impressionistiska konstnärerna Manet och Renoir brukade måla. Därefter kommer du till dagens höjdpunkt, Monets trädgård. Tillbringa cirka 90 minuter med att utforska trädgården och huset, inklusive den berömda näckrosdammen där några av hans mest kända verk har sitt ursprung. Dessutom kan du utforska byn Giverny, där det amerikanska konstmuseet ligger tvärs över gatan från Monets trädgårdar, och där det finns många kaféer och små gator som bara väntar på att bli upptäckta.

Små grupper i Giverny och Van Goghs rum i Auvers från Paris

Små grupper i Giverny och Van Goghs rum i Auvers från Paris

Upptäck den oöverträffade skönheten i Clos Normand och japanska vattenträdgårdar i Claude Monet i Giverny. Du kommer att känna att du har klivit in i en av hans impressionistiska målningar när du går bland pilträden och korsar den lilla gröna bron över hans damm av näckrosor. Sedan kommer du att utforska insidan av hans färgglada familjehem och få en unik tillgång till om konstnärerna faktiskt levde och verkade. Efter att ha besökt Claude Monets hem och trädgårdar, stanna vid hans grav för att visa din respekt för denna stora man. Efteråt besöker du staden Auvers-Sur-Oise, där du kommer att fokusera på Vincent Van Goghs oroliga liv och unika postimpressionistiska konst. Du kommer att se pensionatet där Vincent bodde de sista 3 månaderna av sitt liv. Utforska sedan den lilla staden och det omgivande området, som inspirerade 77 av hans målningar. Besök den gotiska "Church of Auvers" och gå i själva "Weat Field with Crows". Att se dessa platser med egna ögon kommer att hjälpa dig att förstå varför Vincent Van Gogh hittade så mycket inspiration i Auvers-Sur-Oise. Se Van Goghs sista viloplats, en ödmjuk murgrönatäckt gravplats.

Vanliga frågor om Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar i Giverny

Vad finns det för andra saker att göra än Tunnelbana, katakomber och kyrkogårdar som är värt att besöka i Giverny?

Andra upplevelser du inte bör missa i Giverny:

De mest populära sevärdheterna i Giverny

Att göra i Giverny

Städer i Frankrike

Giverny: Fler aktiviteter och sevärdheter

Giverny: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.