Lägg till datum

Giverny
Dagsutflykter

Dagsutflykter
27 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Giverny

Giverny

Giverny: Fler aktiviteter och sevärdheter

Giverny: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Giverny

Samlat omdöme

4.7
(210 recensioner)

Vår resa med OJ var fantastisk. Han var en mycket informativ guide under hela dagen och gjorde ett fantastiskt jobb med att berätta historien om Monets liv. Bussresan var trevlig och cykelturen/picknicken var mycket lugnare än vår andra cykeltur runt Versailles. Monets hus och trädgård var fantastisk att se och vi fick lite cool konst att ta med hem också. Det regnade lite på vår returcykeltur men var inte så illa och cykelturen totalt var bara 20 minuter eller så tillbaka till bussen. OJ gav oss några rekommendationer för mat runt Eiffeltornet och delade lite ost på bussresan tillbaka. Det var en bra dag!!

Detta var en av höjdpunkterna under min vecka i Paris. Naturligtvis hade vi tur och hade en vacker dag. OJ är bra guide. Han gav en mängd information om Monet samtidigt som han pratade med alla på vår resa individuellt. Han är en folkmänniska och såg till att alla inte bara njöt av resan utan såg ut efter oss och erbjöd vägbeskrivningar hem, tunnelbaneinformation och middagsrecept. Han gjorde regelbundna kontroller under hela vår resa för att se till att flocken fortfarande var tillsammans. Cykelturen var helt underbar och Monets hus, trädgård och Giverny är paradiset.

Utmärkt dagstur och vår guide var mycket kunnig och hjälpsam med fantastisk kunskap. Lunchen var tillräcklig. Althro är vegetarian och jag fick inget alternativ så det slutade med en tallrik med blandade tärnade grönsaker!! Kan vara något att notera. Annars fantastisk och väldigt skön dag speciellt när det var 37 grader!!

Min son och jag hade en underbar tid. Det var inte en del av resan som vi inte tyckte om!! OJ gjorde ett otroligt jobb med vår grupp! Picknickplatsen var vacker och Monets trädgård och hem var hisnande!! En resa för livet!! Cykelturen var så rolig. Jag kommer definitivt att göra en ny tur på cykel.

Vi togs till Giverny, som är svår att nå själva, och Catherine, vår Versailles-guide, gav oss en underbar förklaring, och vi förstod livsstilen för den franska dynastin och medborgarna vid den tiden.