Giottos klocktorn - Biljetter och aktiviteter

140 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Giottos klocktorn

Giottos klocktorn: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Ge dig ut på en berikande tredagarsresa genom Florens med vårt exklusiva pass, som ger dig tillgång till Brunelleschis kupol, det utsmyckade baptisteriet, den majestätiska katedralen, museet Opera del Duomo och det ikoniska Giotto-klocktornet. Fördjupa dig i stadens rika historia, konst och arkitektoniska underverk när du utforskar dessa berömda landmärken, som alla erbjuder en unik inblick i Florens kulturella arv och konstnärliga mästerskap. Besökarna kan fördjupa sig i den hisnande utsikten från toppen av Brunelleschis kupol och fördjupa sig i den historiska betydelsen, allt kompletterat med vår audioguide som skapats av passionerade konsthistoriker. Dagen före besöket får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår medföljande mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med hörlurar. På dagen för besöket i Brunelleschis kupol, före klättringen, om du har en ryggsäck, använd den kostnadsfria bagageförvaringen eftersom du inte är tillåten att gå in med små eller stora väskor. För den oförglömliga klättringen till Brunelleschis kupol ber vi besökare att hålla sig till sin schemalagda tid och dag enligt deras bokning för att säkerställa en sömlös och trevlig upplevelse. Men med bekvämligheten av vårt tredagarspass väntar resten av den fängslande anläggningen - inklusive Baptisteriet, katedralen, Opera del Duomo Museum och Giotto Bell Tower - på att utforskas på din fritid inom 72-timmarsfönstret, vilket ger flexibilitet och gott om tid att njuta av varje magnifik plats. Under ditt besök bör du notera att dopkapellet håller på att restaurera mosaikerna i valvet, vilket ger besökarna möjlighet att bevittna den berömda italienska renoveringskonsten och visa upp landets berömda och fascinerande restaureringsarbete.

Florens: Duomo-katedralen Hoppa över kön guidad tur

Florens: Duomo-katedralen Hoppa över kön guidad tur

Lär dig mer om Florens historia medan du utforskar Domkyrkan. Möt din kunniga guide på denna guidade tur till en av Florens mest ikoniska platser. Utforska den vackra och historiska Duomo medan du får höra fascinerande historier om Florens och katedralen från din licensierade guide. Hörlurar tillhandahålls så att du kan beundra verken i din egen takt samtidigt som du njuter av guidens kommentarer. Gå tillbaka i tiden till när Florens styrdes av familjen Medici, en av de mäktigaste och rikaste i Italiens historia. Gå in i katedralen, se inomhusdekorationen och ta reda på hur kupolen skapades av Filippo Brunelleschi. Beundra den otroliga fresken av Giorgio Vasari, Den sista domen. Upplev katedralen Santa Maria del Fiore, som anses vara en av de viktigaste i världen. Se varför Domarkomplexet finns med på Unescos världsarvslista.

Florens: Inträdesbiljett till Duomo med Brunelleschis kupol

Florens: Inträdesbiljett till Duomo med Brunelleschis kupol

Dina biljetter skickas via Whatsapp, iMessage eller e-post kvällen före din aktivitet (mellan kl. 17.00 och 19.00). Sista minuten-kunder kommer att få sina biljetter omgående. Kliv in i Brunelleschis kupol, ett av de mest ikoniska landmärkena i Florens med en entrébiljett. Stig upp till kupolens lanternin och se panoramautsikten över de vackra röda taken i den historiska stadskärnan innan en rundtur i komplexet. När du blickar utåt kan du få en glimt av den pittoreska floden Arno, de toskanska kullarna och mycket mer. Efter att ha besökt kupolen fortsätter du mot katedralen, Giottos klocktorn, baptisteriet och andra områden. Du kommer att bli förvånad över att se storheten i Florens katedral. Beundra de livfulla färgerna med invecklade detaljer i Den yttersta domen, en gigantisk fresco målad av Zuccari och Vasari. Du kommer också att se de tre originaldörrarna i dopkapellet inklusive Paradisets port gjord av Ghiberti. Tillbringa tid med att utforska det magnifika arkitektoniska mästerverket i hjärtat av Florens.

Florens: Inträdesbiljett till Brunelleschis kupolklättring & Duomo

Florens: Inträdesbiljett till Brunelleschis kupolklättring & Duomo

Ta dig upp till toppen av ett av Florens mest ikoniska landmärken - Brunelleschis kupol i Florens katedral. Denna monumentala kupol fängslar inte bara med sin storslagenhet och skala utan också med sin anmärkningsvärda konstruktion, som övervann betydande arkitektoniska utmaningar på sin tid. Konstruktionen av Florens domkyrka, som utfördes av den geniale Filippo Brunelleschi, tog ungefär 15 år. När den stod klar överträffade den till och med det antika Pantheon i storlek och etablerade sig som den största kupolen i Europa under den tiden. Följ med på en resa för att ta reda på de geniala tekniska lösningarna bakom Brunelleschi-kupolen, som fortfarande är revolutionerande även med dagens mått mätt. Ta del av skatterna i Florens katedral, även känd som Santa Maria del Fiore-katedralen, och förundras över Brunelleschis kupol. Här hittar du en av Italiens mest utsökta glasmålningar och en rad mästerverk från renässansen. Med denna exklusiva skip-the-line-tur tar du dig upp för de 463 trappstegen till toppen av Brunelleschis kupol och får ett nära möte med ett annat mästerverk - Zuccari och Vasaris Yttersta domen. Denna detaljerade fresk pryder interiören i Florens domkyrka och fängslar besökare med sina intrikata detaljer och livfulla färger. Efter denna imponerande upplevelse kan du njuta av den hisnande panoramautsikten från terrassen i Florens domkyrka, där du kan se de mest berömda monumenten i Florens i all sin prakt. Efter att ha utforskat kupolen kan du använda ditt 3-dagarspass för att hoppa över kön och se resten av Florens Duomo-komplex. Besök Baptisteriet, Santa Maria del Fiore-katedralen, Opera del Duomo-museet och Giottos klocktorn.

Florens: Rundtur i katedralen, Duomo-museet och baptisteriet

Florens: Rundtur i katedralen, Duomo-museet och baptisteriet

Besök de viktigaste religiösa monumenten på Duomo-torget i Florens med förbokade biljetter på en guidad rundtur i liten grupp. Fokusera på den historiska och kulturella betydelsen av katedralen Santa Maria del Fiore och dess kompletterande strukturer som förklaras av en lokal expertguide. Börja din rundtur på Duomo-torget. Lär dig mer om den ikoniska katedralen och dess konstruktion genom århundradena och hur den kom att bli centrum för Florens religiösa liv. Dra nytta av din guides kunskap för att förstå dess förhållande till resten av de magnifika byggnaderna på torget. Gå in i Florens katedral från en separat linje för små grupper. Se den som ett konstnärligt underverk med sin storlek och sina fantastiska marmordekorationer. Njut av skönheten i de ovärderliga skatterna från gotiken och renässansen. Få prioriterad inträde till den åttkantiga Baptistery of St John, mest känd för sitt tak dekorerat med gyllene mosaiker och dess glänsande bronsdörrar, kallade Paradisets portar. Titta på lättnadsarbetet på de detaljerade panelerna. Lär dig hur dessa inte är de ursprungliga bronsdörrarna och att de autentiska östra dörrarna för närvarande visas på museet. Fortsätt till Duomo-museet, där otroliga mästerverk som portarna till Baptistery, Donatellos skulpturer och den ursprungliga kupolens träställningar ställs ut. Du kan tillbringa timmar med att vandra genom utställningarna, men din guide kommer att fokusera på höjdpunkter som Michelangelos Pietà och andra magnifika konstverk. Välj att klättra upp i Giottos klocktorn (tillval) i slutet av den guidade turen, ett mästerverk i gotisk arkitektur som står högt bredvid katedralen. Klättra upp i tornet på egen hand på din reserverade tid och förundras över panoramautsikten över Florens från toppen. När du klättrar upp i tornet kan du titta på de invecklade detaljerna i tornets konstruktion, inklusive dess invecklade skulpturer och färgglada marmor exteriör.

Florens: Guidad rundtur i Duomo med valfri uppgradering av kupolklättring

Florens: Guidad rundtur i Duomo med valfri uppgradering av kupolklättring

Hoppa över de långa köerna till en av de mest populära sevärdheterna i Florens och spara dyrbar tid på en expressguidad rundtur i katedralen Santa Maria del Fiore. Väl inne i det fantastiska monumentet - även känt som Florens Duomo - kan du beundra de välvda taken, de intrikata fönstren med målat glas och de vackra freskerna. Hör den fascinerande historien om byggnadens tillkomst från en dedikerad guide, från dess ursprung som en kyrka från 700-talet till den imponerande katedralen på 89 000 kvadratmeter som står i dess ställe idag. Lär dig mer om den nya ingenjörsteknik som Filippo Brunelleschi skapade för att bygga kupolen. I kupolen kan du se Vasaris fantastiska freskmålning Den yttersta domen. Därefter kan du stanna kvar och utforska på egen hand eller fortsätta till Piazza del Duomo för att beundra den marmorerade exteriören. Välj vårt uppgraderingsalternativ och klättra upp i kupolen i din egen takt för att få den mest hisnande utsikten över Florens. Denna exklusiva tillgång garanterar en skräddarsydd och imponerande upplevelse, så att du kan njuta av de fantastiska panoramabilderna i en mer avslappnad miljö. Din biljett ger dig inträde inte bara till katedralen utan också till dopkapellet, Giottos klocktorn och Duomo-museet, giltigt i 72 timmar efter rundturen. Fördjupa dig i Florens kulturskatter och få en utökad och berikande upplevelse utöver den exklusiva rundturen i katedralen.

Florens: Santa Maria del Fiore biljetter med kupolklättring

Florens: Santa Maria del Fiore biljetter med kupolklättring

Upptäck skönheten i katedralen Santa Maria del Fiore under ett exklusivt äventyr. Beundra den gotiska kyrkan från 1200-talet, en pärla i florentinsk arkitektur och som nu anses vara den fjärde största kyrkan i Europa. Njut av oförglömliga vyer och otroliga historier från Italiens näst största Duomo. Gå uppför de historiska 463 trappstegen och beundra den vackra staden Florens från ett helt annat perspektiv. Se berömda fresker av Vasari och Zuccari. Gå runt i Santa Reparata-kryptan och lär dig om katedralens historia i Museum of the Duomo. Klättra i din egen takt upp till toppen av världens största kupol som byggdes av Brunelleschi. Vila på toppen och njut av en av de mest fantastiska vyerna över Florens. I interiören kan du beundra 1500-talets fresker målade av Vasari och Zuccari.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Duomo Area Tour och Brunelleschi Dome Climb Ticket

Florens: Duomo Area Tour och Brunelleschi Dome Climb Ticket

Möt din professionella guide och lär dig mer om det magnifika religiösa centret under en informativ 45-minuters guidad tur för att lära dig mer om historien om alla florentinska religiösa byggnader i Piazza del Duomo-området. Baptisteriet, katedralen och Giottos klocktorn kommer att avslöjas i sitt enorma värde för lokalsamhället, som verkliga symboler för medborgerlig stolthet. Din guide kommer också att ge alla möjliga instruktioner om hur du bäst använder din biljett, som är giltig för alla attraktioner på Piazza del Duomo, inklusive det sensationella Museo dell'Opera del Duomo. Sist men inte minst kommer ni att följas till entrédörren för att på egen hand klättra upp i den fantastiska Brunelleschi-kupolen och njuta av den fantastiska utsikten över Florens skyline från stadens högsta utsiktspunkt.

Florens: Rundtur i Duomo-komplexet med biljett till Giotto-tornet

Florens: Rundtur i Duomo-komplexet med biljett till Giotto-tornet

När du deltar i en guidad tur till torget Duomo i Florens och utforskar Giottos klocktorn. Beundra den panoramiska utsikten över staden. Möt din guide och spara dyrbar tid när du går genom Florens största torg där katedralen Santa Maria del Fiore ligger. Upptäck Florens guldålder när du utforskar stadens viktigaste landmärke och den fjärde största kyrkan i världen. Sedan får du höra om några av de mest anmärkningsvärda mästarna från gotiken och renässansen som bidrog till att skapa Florens katedral. Lär dig mer om den äldsta och mest vördade byggnaden i Florens, Johannes dopkapell. Förundras över de fantastiska gyllene mosaikerna som täcker den inre kupolen och absiderna i Baptisteriet.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Giottos klocktorn

Städer i Italien

Giottos klocktorn: Fler aktiviteter och sevärdheter

Giottos klocktorn: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Giottos klocktorn

Samlat omdöme

4.5
(7 716 recensioner)

Stor turné. Raphael var så kunnig och gav oss massor av historia om både katedralen och det omgivande området medan vi väntade på vår tur att gå in i katedralen. Det var en kort 15 minuters väntan och vi var tacksamma för att vi hade "hoppa över kön"-biljetter baserat på köerna alla andra väntade i. Det var lätt att hitta mötesplatsen (jag letade upp den på Google Maps).

Var tvungen att ringa guiden 4 gånger för att hitta henne i beskrivningen där det stod att guiden kommer att bära en grön halsduk eller jacka och guiden hade ingendera så vi gick runt katedralen i 25 minuter och kunde fortfarande inte hitta henne till slut med tur vi lyckades hitta henne och turnén var bra men mycket dåligt organiserad

Detta var en perfekt mängd tid och information för en hektisk dag. Och vi fick sitta i katedralen efter rundturen. Reseguiden var också väldigt snäll när jag inte kunde hitta dem för att starta turnén. Jag kommer definitivt att använda igen.

Utmärkt aktivitet, det är värt det eftersom köerna är mycket långa och med den här turen sparar du mycket tid, plus att guiden var utmärkt i sin förklaring. Vi gillade det mycket.

Köpte skip the line på nätet hemifrån. Fungerade perfekt. På två ställen fick vi, två personer, egen guide. Guiderna var mycket kunniga.