Välj datum
Saker att göra

Gdynia

Toppsevärdheter i Gdynia

Alla saker att se i Gdynia

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gdynia? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gdynia

Samlat omdöme

4.9 / 5

baserat på 79 omdömen

Fantastisk introduktion till Tri-City-området

Vår guide Michał var lätt att kommunicera med innan, under och efter vår turné hela dagen med honom. Han var punktlig, vänlig och mycket enkel; underbart lätt att prata med. Tack vare hans världsliga och outtömliga kunskap om Gdańsk och dess omgivningar, var vår vistelse i området berikad överallt. Och snarare än att bara berätta saker om Gdańsk som kan finnas i en given kopia av Lonely Planet, hjälpte han oss att upptäcka fantastiska berättelser och platser som andra kanske aldrig känner till.

Privat rundtur med 2 personer med guide Krzysztof. Nästan 8 timmar på väg med honom. Han hade något att säga om alla och allt. Var mycket kunnig om historia och förde sin hemstad väldigt nära oss.

Stadsguiden Krzysztof var mycket vänlig, flexibel och kompetent. På kvällen släppte han oss också med massor av tips om vad som gör vår vistelse i Gdansk ännu vackrare.

En omfattande rundtur som förklarar skönheten och särdragen hos Tricity i detalj. På grund av resan i bilen var turen inte så ansträngande som förväntat

Min familj från Argentina var på resan och de var mycket glada