Gdansk
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Gdansk

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gdansk? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gdansk

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 68 omdömen

Vi kom precis på en kryssning med endast 2 personer, vilket enligt vår åsikt borde vara ett måste när du besöker Gdańsk. Låt oss kalla Herren som styr båten en guide som berättar allt vi kan se på rutten på ett intressant och trevligt sätt. Jag rekommenderar det eftersom det inte är dyrt och det är verkligen värt att använda.

Resan gav oss en möjlighet att se staden ur ett helt annat perspektiv. Guiden var mycket trevlig och vänlig, han visste mycket och presenterade många intressanta fakta om staden. Vi gjorde resan i oktober och det var lite blåsigt men guiderna var förberedda och hade filtar för alla. Vi rekommenderar det starkt!

Även om det är svårt att hitta, följ länken från Solidaritetsbyggnaden (500 m) så hittar du den. Hade exklusiv kryssning på intressant båt, bra guide Peter och gillade verkligen upplevelsen. Det är en unik plats, fortfarande med fungerande delar och väl värt ett besök. Fantastiskt värde för under £ 10!

Mycket bra värde för pengarna. En liten grupp, trevliga och tillmötesgående guider. Fick veta intressanta frakter från Gdańsk historia och fick se en av dem finaste stadsdelar från en mindre båt. Fick även bra svar på mina frågor samt rekommendationer om vissa populära severdeheter.

Fantastisk upplevelse med bra guide och att vi endast var 12 resenärer. Lugnt fridfullt, lärorikt, fin miljö.. Rekommenderas starkt.