Gdansk

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Gdansk

Alla saker att se i Gdansk

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gdansk? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gdansk

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 181 omdömen

Kvällen innan utflykten fick jag både sms och mail om upphämtningstiden för utflykten. Upphämtad på hotellet i fin minibuss med trevlig engelsktalande chaufför. Fick mineralvatten och en karta över Gdansk i bilen och fick sedan låna paraply till besöket på Stutthof. Mycket kunnig och trvlig irländsk gulde på Stutthof. Mycket bra organiserat besök!

Mycket bra värde för pengarna. En liten grupp, trevliga och tillmötesgående guider. Fick veta intressanta frakter från Gdańsk historia och fick se en av dem finaste stadsdelar från en mindre båt. Fick även bra svar på mina frågor samt rekommendationer om vissa populära severdeheter.

Jätte bra guide tur, berättade mycket som man inte hade kunnat förstå själv då informationen var på polska eller tyska. Enda nackdelen var att vi skulle få gå lite själva, men de hann vi aldrig.

Jättegoda öl o varierande.Guiden var suverän som berättade o visade mycket från Gdansk historia.Tre olika ställen roligt att de var olika.Kommer absolut att boka igen nästa gång i gdansk.

Så bra service får man leta efter. I tid, smidigt och 100% rekommenderar jag denna upplevelse.