Gatwick flygplats

  • Entrébiljetter
  • Transport
  • Andra upplevelser
11 upplevelser hittades
Sortera efter:

Gatwick flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Gatwick flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gatwick flygplats

Samlat omdöme

3.9 / 5

baserat på 2 590 omdömen

Hej, det var inte min första transferbokning, men jag har alltid lite ont i magen. Kan du hitta mötesplatsen? Kan du hitta föraren? Vi landade i London-Gatwick och allt är väldigt enkelt här. Följer du avfartsskyltarna kommer du direkt till mötesplatsen. Ett stort café. Du bör ha lite tålamod här. Hos oss kom chauffören rakt in i hallen med en namnskylt. Och allt var bra. En vänlig hälsning följdes av en kort promenad till fordonet och iväg gick vi på en vild tur genom Londontrafiken. Jag kan bara rekommendera denna typ av transfer från flygplatsen till hotellet. Det är verkligen inte det billigaste sättet att ta sig till hotellet, men det är väldigt bekvämt.

Det är värt att komma ihåg att det faktiskt finns vissa skillnader mellan vad Get Your Guide annonserar och vad som faktiskt händer: den första skillnaden är restiden, den annonserar 80 min men det är 2 timmar. 2:a Södra terminalen är stängd så vi kan inte ta bussen dit. Och det gör att vi slösar mycket tid på att åka fram och tillbaka på flygplatsen tills vi får reda på att den är i den norra terminalen. Tredje är vägen han annonserar om, bussen går inte på den vägen eftersom vi fortfarande ska till Heathrow flygplats för att göra en mellanlandning.

Jag trodde att jag hade bokat en buss men till min förvåning fick jag en privat taxi. Bilen var mycket ren och ny och den kvinnliga föraren var professionell och mycket snäll. Så roligt att prata och köra med henne. Kommer definitivt rekommendera det till alla jag känner. Taxin kom till mitt hotell 10 minuter innan planerat och chauffören kom in för att hämta mig. Mycket bra service!

Jag trodde att jag skulle få en delad transfer och istället var det en privat taxi. Utmärkt valuta för pengarna, föraren kom i god tid, snäll och snabb.

Mjuk fin körning. Takfönster i bilen så man såg alla fina byggnader.