Garmisch-Partenkirchen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Garmisch-Partenkirchen

Alla saker att se i Garmisch-Partenkirchen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Garmisch-Partenkirchen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Garmisch-Partenkirchen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 614 omdömen

Sagoslott i underbart landskap med fantastisk utsikt!

En oförglömlig dagsutflykt med buss upp i bergen. Otroligt vackra vyer över alperna och det gröna landskapet. Bekväm buss med panoramaperspektiv (glastak). Vi hade en fantastisk guide (Ursula) son talade felfri engelska. Hon var påläst, kunde mycket historik om platserna och kungafamiljen Wittenbach. Dessutom bjöd hon på sig själv på ett humoristiskt trevligt sätt. Missa inte den här turen om ni är intresserade av natur, vackra slott och historia!

Själva turen var mycket bra. Vi hade en toppenguide, med humor, som talade flytande engelska. Bra att åka fm-turen då vi smidigt kom fram /in utan köer. Vi blev dock lite osäkra eftersom den arrangör som stod på vouchern inte fanns på den anvisade mötesplatsen. Vi blev istället hänvisade av en annan arrangör till en tredje arrangör. Bra att vara ute i god tid! Turen rekommenderas.

Resan var välplanerad och ordning. Allt klaffade och även om det blev stressigt ibland så var det värt det för att hinna med allt. All eloge till guiden Marcus som var helt fantastisk.

En lagom lång tur till örnnästet och Berchtesgaden. Vi hade en femåring med oss och det var inga problem.

Good guide. The stop was not to short and not to long. The whole trip was so nice!