Upplevelser i
Garmisch-Partenkirchen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Garmisch-Partenkirchen

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Garmisch-Partenkirchen?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Garmisch-Partenkirchen:

Alla saker att se i Garmisch-Partenkirchen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Garmisch-Partenkirchen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Garmisch-Partenkirchen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 825 omdömen

Helt fantastiskt. Mina söner (23 och 22 år) och jag bokade den här turnén, och vi älskade den. Vi stannade till vid två vackra kyrkor, som var så intressanta att besöka, och fick resan från München att verka väldigt kort. Efter att ha besökt det hisnande slottet och dess utsikt åt vi en sen lunch i en by och vi hade lite tid att gå runt och njuta av butikerna. Mario, vår guide, var också en fröjd. Om du har chansen är detta ett måste.

Hade den bästa dagen med Mario. Det visade sig vara en privat rundtur för oss fyra. Det var en av höjdpunkterna på resan. Mario var mycket vänlig och kunnig. Jag gillade verkligen att få se några av de mindre städerna och saker utanför allfarvägen. Att gå till ostfarmen i slutet var så fantastiskt. Maten var utsökt och utsikten var fantastisk. Nästa gång jag är i området kommer jag att kontakta Mario igen.

Det var underbart ! Jag gick lite vilse på vägen till gruppens startpunkt eftersom google maps var lite knäppt men så fort jag kom dit var allt bra. Att köpa tågbiljetter till och från slottet och busssystemet är definitivt värt grupppaketet bara!

Turnén och schemat var perfekt. Mario var jättebra och kunde arbeta med vår situation. Stoppen i de yttre städerna var mycket trevliga och bjöd på en annan utsikt över regionen.

En mycket givande dag, med en kunnig och trevlig guide.