Välj datum
Saker att göra

Gans Bay

Alla saker att se i Gans Bay

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gans Bay? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gans Bay

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 298 omdömen

Fantastisk upplevelse. Turnén som faktiskt bokades klockan 11 avbröts på grund av vädret eller skjutits upp till kl. Som ett resultat hämtades jag på hotellet klockan 16.00. Det var en liten frukost i Gaansbai. Jag skulle inte äta någonting i efterhand. Jag fick höra att havet inte var sämre än vanligt, trots det ganska dåliga vädret den dagen. Förr eller senare blev 70% av deltagarna dock sjösjuka och flera kräkade. Jag kunde njuta av minst 2/3 av turnén. Det var synd att vi inte såg en stor vit man (det var alltid en dröm för mig). Men det var inte nödvändigtvis att förvänta sig i januari och inte arrangörernas fel (säsong för vithajar från april). Det var fortfarande helt spännande i buren och jag såg några kopparhajar. Stora foton togs. Jag skulle göra det igen. Du kände dig väldigt säker. Organisationen var stor.

Très sympa , la traversée dure assez longtemps, notre guide Olivia a été très gentille et nous a appris beaucoup de choses , på en eu la chance d'observer 4 des 5 animaux du big 5 (et même une raie à la fin). Jag rekommenderar en tout les amoureux des animaux.

Mycket välorganiserat med kunnig och hjälpsam personal. Definitivt värt resan från Kapstaden. Var på dagen med mina 2 vuxna barn som också bedömde dagen/upplevelsen som en att minnas och som också njöt av dagen. Skulle starkt rekommendera!

Jättebra erfarenhet! Jag var inte alls rädd, tyckte bara att det var spännande! Hajarna är bara några centimeter bort, men man känner sig väldigt trygg i buren.

Mycket bra. Bra guide (marinbiolog) och skepparen var duktig på att framföra båten ( lite sjögång). Om du vill dyka med hajar tveka inte boka denna. Magnus.