Gamla stans torg, Prag
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Gamla stans torg, Prag: Upplevelser

Se alla upplevelser i Gamla stans torg, Prag

Toppsevärdheter i Prag

Se 370 upplevelser

Vad besökare tycker om Gamla stans torg, Prag

Samlat omdöme
4.5 / 5
baserat på 14 706 omdömen

Bussrundturen var bra då informationen var på svenska. Ett stopp uppe vid Pragborgen var också bra då man kunde gå runt och titta och ta foton. Man kunde ta till sig information vid entre´n till Pragborgen om man ville åka tillbaka och titta på det som fanns där.

Prag: Sightseeingbusstur i den historiska stadskärnan Omdöme från:

En fantastisk upplevelse med mycket bra guider. Man hann se mycket av Prag som förövrigt är en härlig stad på denna härliga cykeltur. Och vädret var med oss också soligt hela tiden. Vi var en grupp på 19 personer och alla var super nöjda

Prag: 2,5-timmars klassisk stadscykeltur Omdöme från:

Vi cyklade genom Prag med guiden Susanna, hon var mycket kunnig om Prag, dessutom trevlig, underhållande och hjälpsam. Vi gillar att gruppen var liten. Vi var bara 6 personer. Vi kan varmt rekommendera denna tur.

Prag: cykeltur i liten grupp med privat alternativ Omdöme från:

Intressant, tidseffektivt, prisvärt. Men det gäller att ha bra gångförmåga, för promenaderna mellan ställena går undan (vilket vi gillade). Kunnig guide som gjorde det hela lite extra bra.

Guiden var kunnig, trevlig och väldigt tydlig. Vi var en liten grupp, fyra personer, det kändes lyxigt. På bara den korta stunden, 1,5 timmar hann vi se mycket och lära oss mycket.