Gamla stans torg, Prag

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Gamla stans torg, Prag: Upplevelser

Alla saker att se i Gamla stans torg, Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gamla stans torg, Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gamla stans torg, Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 20 464 omdömen

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Fantastisk erfarenhet, användbar för att lära dig om historien bakom det astronomiska klocktornet. Dessutom är det möjligt att se den inre mekanismen med vilken apostlarnas statyer rör sig varje timme, det är verkligen värt det! Slutligen är utsikten från toppen av tornet hisnande. Högt rekommenderad.

Från rutten OK. Mer information om vaktbytet på slottet hade varit till hjälp. Tyvärr gick vi åt fel håll och missade det mesta av vaktbytet som ett resultat. Vi hade också varit glada över information på tyska.

En mycket kunnig guide inom många områden, historia, politik, konst och arkitektur. Vi gick relativt långsamt och vi var endast 5 i gruppen, så mer intimt än de stora guidegrupperna. Mycket bra!

Great suggestion to get the picture of Prague and our guide Micha was fantastic, highly recomended!